Mika Norosen isku Teemu Pulkkiseen Jokerit-Lukko-ottelussa

  • 140 750
  • 829
Tila
Viestiketju on suljettu.

Esgo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit pre KHL
No onko millään tavalla mahdollista, että Jokeri leirissä tajuttaisiin tämän KAIKEN lähteneen PULKKISEN viikatteessa, joka on täysin verrattavissa NOROSNE tekoon? Minkätakia tälläistä asiaa ei täällä muisteta?

Koska kukaan muu kuin hallilla olleet varmaa tietoa omaavat henkilöt eivät ole nähneet tätä Pulkkisen viikatetta joka provosoi Norosneen. Tällähän ei ole mitään tekemistä Norosneen tulevan sanktion kanssa, katsellaan sitten erikseen jos on niin törkeä teko että tarvetta on.

Olisi kyllä kiintoisaa tietää kumpi "osapuoli" jauhaa paskaa tuosta Pulkkisen viikatteesta, toisten mielestä oli täysin vastaava ja toisten mielestä Norosneen viikate oli potenssiin kymmenen. Jaah..
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Tätä täytyy oikoa. Taustalla oli erilaisia kiistoja ja erittäin lämmin peli. Gagnon olisi halunnut tapella kenen tahansa Lukon pelaajan kanssa, mutta ei löytänyt kumppania. Tästä nobel-älykkö gagnon keksi, että ajelenpa niiden veskaria, eiköhän niiden sitten ole pakko tapella.

Hän mm. pelikatkolla istuskeli Lukon vaihtoaition kohdalla laidan päällä ja vittuili sinne. En saa nyt päähäni kuka ulkolainen Lukolla oli maalissa, mutta tuohan tunsi Gagnonin ja nauroi tempaukselle. Se mitä gagnon teki oli se, että tönäisi poikkarilla veskan maalin sisään ja sitten alkoi kokous.

Niin Nupe Nurminen ajettiin nurin aikaisemmin olikohan Sami Torkki ja Gagnon kävi ilmoittelemassa,että antaa tulla kukaan ei lähtenyt ja Gagnon Jokereiden hyökkäksen aikana hiipi maalille ja kurmuutti hieman Tom Draperiä.
Hän naureskeli pelin jälkeen tilannetta jossa muistaakseni Timo Peltomaa meni Gagnonia repimään pois. Benda oli myös jäällä ja selätti jonkun raumalaisen :).

No mutta Pulkkiseen ,filmit voisi jättää pois muuten aivan loistava kausi. Ilman nuorten kisojen pelejä olisi Peltolan ja Selänteen piste enkka ohitettu.
 

PET

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko & Colorado
Jokainen voi katsoa Youtubesta videonpätkän, jossa Hextall lyö kahden käden viikatelyönnin maalivahdin mailalla Nilssonia jaloille. Nilssonin ura päättyi kyseiseen lyöntiin. (Toejoen Veikko anatomian tuntijana tosin ymmärtää kertoa, että Nilssonin jalat olivat vaan niin heikot)

Kent Nilsson pelasi viimeisen ottelunsa vuonna 1997. Hextallin lyönti tapahtui kaudella 1986-87.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Kent Nilsson pelasi viimeisen ottelunsa vuonna 1997. Hextallin lyönti tapahtui kaudella 1986-87.

Varmaankin tarkoitti NHL-uraa? Tuo kausi päättyi tuohon Hextallin lyöntiin. Eihän tuo Norosen isku nyt samanlainen lyönti ollut, mutta ihan kunnon vauhdin kuitenkin antoi. Ei ollut mikään pikku huitaisu.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Eli sinun mielestäsi on turha väitellä siitä, mihin isku osuu? Mielestäni tuolla on varsin iso - kenties jopa ratkaiseva - ero.
Toinen juttu on iskun voima. Hextall oikeasti lyö, Noronen lähinnä huitaisee.

Edit. Olen varmasti kantani ilmaissut ja se riittää osaltani näin olemattomasta asiasta.

Ok, alan pikkuhiljaa ymmärtämään ajatuksen juoksuasi. Toisinsanoen on rangaistuksen kannalta mielestäsi tarkasteltava enemmän sitä mihin kohtaan sattumalta isku osuu, ei niinkään sitä onko teko törkeä vahingoittamisyritys. Hextallin teko on törkeämpi koska maila sattuu osumaan kohtaan, joka päättää kauden. Norosen maila (Pulkkisen onneksi) sattuu osumaan noin 5-10 cm kohtaan, jossa vakavaa loukkaantumista ei satu. Eli Norosen teko ei siis ole törkeä, koska sattumalta maila ei osu pahimpaan paikkaan. Toisin sanoen sattuma sanelee rangaistuksen keston ja teon törkeyden.

Kumpikaan maalivahti ei tiedä mihin maila tulee osumaan vaan lyöntien motiivi on vastustajan vahingoittaminen. Edelleen, jos näitä ei karsita liigasta pois, ennemmin tai myöhemmin käy huonosti.

edit. PET: Muistelin, että Nilssonin NHL-ura loppui tuohon lyöntiin. En tarkoittanut koko uraa.
 
Viimeksi muokattu:

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Onhan tämä ihan naurettavaa että tästä on saatu yli 20 sivuinen juttu VAIN sen takia että porukka näkee jonkun pätkän youtubesta ja luulee sen jälkeen tietävänsä kaiken, ja väittävät suu vaahdossa että "Norosella pimeni Pulkkisen filmailun takia ja löi täysillä tappamistarkoituksella tätä Jokerien omaa C.Ronaldoa" Rehellisesti ilman värilaseja, ja paikalla olijat voivat vahvistaa tämän: Kyseisen vaihdon aikana tuomareilla pillit taskuissa ja jää useita tilanteita viheltämättä puolin ja toisin, ehkä enemmän lukon rikkeitä. Pulkkinen kaatuu Pettisen mailaan/jalkoihin lukon maalin edessä ja huomaa että tuomari ei nosta vieläkään kättä ja ihan ymmärrettävästi (noilla aamuilla) turhautuu ja huitaisee Pettistä mailalla pohkeille, Pettinen luistelee pois tilanteesta ja Pulkkisen noustessa Noronen antaa Pulkkiselle vaihdossa samanlaisen, ilman mitään raivokohtausta. Lyönnin lujuutta on mahdotonta tietää muiden kuin Pulkkisen, joten Lukkofanien mielestä pelkkä huitaisu ja hjokkerfanien mielestä tappoyritys, totuus jostain siltä väliltä. Ja kun porukka haluaa tulkita niitä sääntöpykäliä miten sattuu niin Pulkkisen kahden käden viikateisku on ilmeisesti "vastustajan kunnioittamista" sieltä kunnioittavimmasta päästä!! Molemmille sellaset 2 peliä pelikieltoa että ehtivät miettiä mihin sitä mailaa käytetään.
 
Kumpikaan maalivahti ei tiedä mihin maila tulee osumaan vaan lyöntien motiivi on vastustajan vahingoittaminen. Edelleen, jos näitä ei karsita liigasta pois, ennemmin tai myöhemmin käy huonosti.

Vastaan vielä tähän ja sitten riittää tästä aiheesta.

Hextallin lyönti näyttää siltä, että hän lyö suurinpiirtein niin lujaa kuin lähtee ja täysin välittämättä siitä, mihin tulee osumaan.
Norosen kohdalla en usko, että hän lyö suojatulle alueelle täysin sattumalta ja iskun voimakin on nähdäkseni vähäisempi.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Täytyy vain toivoa, ettei Pulkkisen polvi vääntynyt pahemmin. Isku oli lopulta pahempi mitä ensi alkuun ajattelin. Isku tulee todella kovaa sivulta, jolloin polveen tulee myös vääntöä ja jonkinasteinen venähdys todennäköisesti siteisiin tulee.

Sinänsä tilanne lähti tuomareiden lapasesta jo paljon ennen Norosen pimahdusta. Jäähyjä ei tullut mistään ja Pettisen kamppi ja Pulkkisen kosto oli viimeinen pisara. Noronen olisi voinut antaa pelaajien hoidella homman loppuun. Veikkaan viiden pelin pelikieltoa Nortille.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Huvittavaa on ainakin se että koko tilanne olisi voitu kitkeä pois paremmalla tuomaritoiminnalla, Kostojen kierre joka päättyy tuohon tilanteeseen.

Vielä huvittavampaa on että täällä pieni (toivottavasti) osa toivoo vielä Norosen loukkaantumista. Mites mahtoi olla kun Kalpalainen veti Keräsen telakalle? Muistaakseni suurin osa kirjoittajista ei toivonut että jalat katkeaa pelurilta seuraavassa peleissä. Tästä voi vetää johtopäätelmän että osa stadin finninaamoista kehittää ehkä liikaa testosteronia ja se sitten purkautuu tällä tavalla.

Huvittavinta on ehkä vaikka osa näistä kirjoittajista jakaa ylpeänä sämpylänsä muiden "anti"-fanien kanssa, eli tuntemaan ilmeisesti empatiaa ja ymmärtämään että kaverillakin saattaa olla nälkä, mutta aivot eivät kuitenkaan pysty käsittelemään kuin pelkästään tuon Norosen huitaisun, eli n. 5s pätkän. Myös aivokapasiteetti ei pysty käsittämään että Pulkkinen lyö ekaksi Pettistä (joka toki hänet kamppaa), jonka kaatamisen johdosta Pulkkinen tuon iskun ilmeisesti tekee, eli Norosen temppu on kaverin puolustamista. Tottakai sämpylän voi jakaa, mutta ei kaveria puolusteta?

Kummallekkin rangaistus tuosta ja ammattituomarit ensi kaudella mukaan

edit: onneksi suurin osa jokerifaneista kuitenkin on asiallisia, pakkaa vaan hukkumaan tuon muun paskan sekaan. Iso peukku sinne päin
 

J.Rose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Let's Play Hockey
Nelivaiheinen analyysi

Pistetäänpäs homma pakettiin.

1. Mitä tapahtui?

Lukon maalivahti Mika Noronen löi mailallaan Jokereiden Teemu Pulkkista raukkamaisesti polvi-alueelle takaapäin.

2. Syy?

Ilmeisesti Pulkkisen helpohko kaatuminen Pettisen(?) mailaan Lukon maalin edessä, sekä siitä seurannut Teemun kopautus Pettistä jalkaan, antoivat Noroselle vihreän valon toimia.

3. Seuraus?


No, hyvähermoisena maalivahtina tunnettu Mika Noronen teki tilanteessa edes jotain oikein, eli ajatteli ensin ja toimi vasta sitten. Valitettavasti kyseisen ajatusprosessin lopputulemaa ei voi taas kuin ihmetellä.
Noronen ottaa muutaman potkun eteenpäin ja kohdistaa ( btw. häneen liittymättömän tilanteen) kostoiskun millimetrin tarkkuudella kohtaan, jossa tiesi varusteiden suojauksen varmasti kestävän...
Koska olennaisintahan tilanteessa on osuiko se juuri polven siihen kohtaan missä on paras suojaus. -ainakin osan tämän ketjun kirjoittajien mukaan-
No hei herätys ei se ehkä ihan näin ole.

Ainut tavoite polven alueelle tähdättäessä on satuttaa. Jos kyseessä olisi ollut ns. spontaani ja reaktiomainen hermostuminen, olisi luonnollisempi vaihtoehto ollut vetää esim. välitön poikkari Pulkkista selkään.
Kukaan asioista ymmärtävä tajuaa että tiettyihin ruumiinosiin kohdistuvat iskut tehdään aina vahingoittamis tarkoituksessa.

4. Oma mielipide tilanteesta.


Tunteella pelissä eläminen on täysin eri asia kuin jatkuvasti toistuvat vahingoittamisyritykset. 5 peliä huilia ihan minimi. Sanktiot pitäisi muutenkin jakaa teon, eikä seuraamusten perusteella! Tässä liigalla on niiiin paljon opittavaa.
Toivottavasti Teemulle ei käynyt pahemmin ja on jo seuraavassa pelissä mukana.


P.s. Rauman voisi omasta puolesta työntää perämereen sekä kaikki raumalaiset sen mukana. Onkos peräti kaksi (!) Lukko-puolta edustavaa kirjoittajaa onnistunut tähän mennessä sanomaan jotain järkevää koskien tapausta, jossa ei pitäisi olla mitään epäselvää. Hyvin te vedätte, jälleen...
 

Ziege

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Middlesbrough, Pens, Pirates, Steelers
Toejoen Veikolle tiedoksi että iskun ei tarvitse osua suoraan polveen että polvi hajoaisi. Vertaa vaikka tilannetta missä Malkinin kausi loppui. Myersin jalka osui Malkinin sääreen sivulta, mutta niin vain polvi hajosi. Tarpeeksi vain voimaa niin heikoin paikka antaa periksi ja yleensä se on joku side nilkasta tai polvesta. Tuossa huitaisussa polvisuojan sivulle on se ero pelaajan mailalla suoritettuun huitaisuun että pelaajan komposiittimaila menee poikki ja iskun voima jää siihen.

Liigan on melkein pakko pitää sitä Pekkalan rangaistusta vertailukohtana tässä. Tuskin Pulkkisen filmejä ja huitaisua voidaan pitää Norosen rikkeeseen lieventävinä asioina. Hieman pelkään että +5 peliä olisi tulossa joka olisi todella paha takaisku Lukolle.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Puhtaasti pahansuovista näkökohdista toivon pitkää rangaistusta Noroselle, jotta Raanta saa hiukan lisää kokemusta painepeleistä ensi kautta varten. Lukon menestykseen sinällään ei kauheasti vaikuta kumpi maalissa pelaa.

Muutenhan tuossa ei ole mitään syytä heittää peliä pidempää Norosta lepäämään.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Sammalkangas ei loukkaantunut tilanteessa, Taville 2 min, Pulkkinen loukkaantui, Noroselle 5+PRK.
Onko nyt jossain todettu virallisesti, että Pulkkinen loukkaantui Norosen huitaisusta? Tässä ketjussahan ainakin joku kirjoitteli, että nilkan olisi loukannut ja se ei ainakaan tuon takia särkynyt.

Itse en kyllä näe polvariin kolahtanutta iskua tahalliseksi vahingoittamisyritykseksi kuten J.Rose näkee. Kyllähän polvareihin tulee iskuja normi otteluissa enemmän ja vähemmän. Polvarit suojaavat kyllä yli 100 km/h tulevan kiekon ja samoin ne suojaavat myös mailan kopautukset.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onko nyt jossain todettu virallisesti, että Pulkkinen loukkaantui Norosen huitaisusta? Tässä ketjussahan ainakin joku kirjoitteli, että nilkan olisi loukannut ja se ei ainakaan tuon takia särkynyt.

Itse en kyllä näe polvariin kolahtanutta iskua tahalliseksi vahingoittamisyritykseksi kuten J.Rose näkee. Kyllähän polvareihin tulee iskuja normi otteluissa enemmän ja vähemmän. Polvarit suojaavat kyllä yli 100 km/h tulevan kiekon ja samoin ne suojaavat myös mailan kopautukset.

Kun maalivahti lyö kahden käden viikatelyönnin takaapäin pelaajan jaloille, tarkoitus on satuttaa. En minäkään usko, että Norosen oli tarkoitus vahingoittaa Pulkkista, mutta sellainen riski on olemassa tuollaisessa lyönnissä.

Tuo loukkaantumiskysymys onkin mielenkiintoinen, miten todistat, ettei esim. nilkka vääntynyt lyönnin voimasta? Voi tulla aika turpakäräjät Jokereiden ja Lukon välillä.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Onkos peräti kaksi (!) Lukko-puolta edustavaa kirjoittajaa onnistunut tähän mennessä sanomaan jotain järkevää koskien tapausta, jossa ei pitäisi olla mitään epäselvää. Hyvin te vedätte, jälleen...
J. Rose ei valitettavasti tähän kunniakkaaseen joukkoon päätynyt "analyysinsä" kanssa.

Hieman pelkään että +5 peliä olisi tulossa joka olisi todella paha takaisku Lukolle.
Miksi tämä olisi todella paha takaisku. Lukolla on kuitenkin myös erinomainen kakkosmaalivahti, joka pystyy hyvin tuuraamaan 2 merkityksetöntä peliä sekä kolme tosipeliä.
 

Ziege

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Middlesbrough, Pens, Pirates, Steelers
Miksi tämä olisi todella paha takaisku. Lukolla on kuitenkin myös erinomainen kakkosmaalivahti, joka pystyy hyvin tuuraamaan 2 merkityksetöntä peliä sekä kolme tosipeliä.

Kahdessa "merkityksettömässä" pelissä voi vielä menettää kotiedun. Lukolla kyllä on erinomainen kakkosmaalivahti, mutta ei kuitenkaan aivan Norosen tasoa. Ei Norosta varmaan olisi hankittu ellei olisi parempi maalivahtina?
 

Graves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Paljon tuntuu ajatuksia herättävän Norosen huitaisu.

Mun mielestä tässä tilanteessa ongelmaksi muodostuu joka puolelta toisen ihmisen kunnioittamisen puute.

Ensinnäkin jääkiekkoa, pelin seuraajia ja pelaajia kunnioittava jääkiekkoilija ei kaatuile "tsekki-tyylillä" ja toiseksi vastustajia kunnioittava pelaaja ei huitaise tuolla tavoin mailalla.

Mielestäni kuittivihkoa kuuluu käyttää ihan jo turvallisuussyistä, mutta selkeästi tilanteen jälkeen mailalla huitaiseminen on käsitykseni mukaan pelin henkeä vastaan.

Noissa tilanteissa joko tiputetaan hanskat tai otetaan kaveria muutamalla taklauksella erityissyyniin.

Minusta tässä tilannetta pahentaa se, että kaikki tapahtuu jälkeen päin. Kyseessä ei ole silloin ajattelematon spontaani teko, joka kuitenkin toimii lieventävänä asianhaarana ainakin mun mielestä.

Siihen en ota kantaa, miten lujaa Noronen löi. Vaikea sanoa telkkarihidastuksesta, miten kovaa ja vaarallisesti osui.

Lisää pelaajien kunnioitusta toivon. Joukkueiden välinen jeesustelu tässä tapauksessa on sinänsä turhaa, kun kaikissa porukoissa käsille lyöjiä ja väärin taklaavia tuntuu olevan.

NHL-kiekkoa on hieno katsoa, kun siellä tuntuu nämä asiat olevan paljon paremmin kuosissaan. En tiedä miten paljon mahtaa olla vaikutusta juuri laadukkaammalla tuomaritoiminnalla?
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Kahdessa "merkityksettömässä" pelissä voi vielä menettää kotiedun. Lukolla kyllä on erinomainen kakkosmaalivahti, mutta ei kuitenkaan aivan Norosen tasoa. Ei Norosta varmaan olisi hankittu ellei olisi parempi maalivahtina?
Varmasti itsekin tiedät, että kotiedun menetys on äärimmäisen epätodennäköistä. Ja jos näin käy, niin se varmaan johtuu muista asioista kuin paskasta kakkosmaalivahdista.

Kun Noronen hankittiin, Lukolla oli terveenä seula Wiikman. Maalivahti oli hankittava ja äkkiä.
 

JPL

Jäsen
Onko nyt jossain todettu virallisesti, että Pulkkinen loukkaantui Norosen huitaisusta? Tässä ketjussahan ainakin joku kirjoitteli, että nilkan olisi loukannut ja se ei ainakaan tuon takia särkynyt.

Vähän lusikkaa soppaan puolueettomalta taholta... Ensimmäistä kertaa juuri katsoin tilanteen ja ensimmäinen ajatus oli, että meniköhän Pulkkisella nilkka, kun vääntyi sivulle ilkeästi juurikin lyönnin voimasta (en ollut tätä ketjuakaan lukenut aikaisemmin ja nytkin vasta viimeisen sivun). En tiedä, menikö - mutta siihen tuo isku eniten vaikutti. Ilman vääntymistä tuosta selviää mustelmalla.
 

J.Rose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Let's Play Hockey
J. Rose ei valitettavasti tähän kunniakkaaseen joukkoon päätynyt "analyysinsä" kanssa.

En ole raumalta enkä kannata lukkoa joten en valitettavasti pääse.

Mitä taas tuossa vähän ylempänä jälleen kommentoidaan, niin kuvastaa alkuperäisen viestini kirjoittamispäätöstä hyvin.

"Kyllähän polvareihin tulee iskuja normi otteluissa enemmän ja vähemmän. Polvarit suojaavat kyllä yli 100 km/h tulevan kiekon ja samoin ne suojaavat myös mailan kopautukset. "

Miten sitä onnistutaan taaaas liittämään normaali pelitilanne tahalliseen vahingoittamis yritykseen? Miten? Ja mitä niillä varusteilla ja niiden kestävyydellä on merkitystä? Se on aivan se ja sama vaikka Pulkkinen vetelisi piruetteja haarniska päällä. Noronen teki typerästi ja rangaistuksen arvoisesti.

Enhän mä tässä nyt hei Noroselle kuolemantuomiota langeta, jaksan vaan ihmetellä miten raumalaiset pystyvät puolustamaan (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta) Norosta lähes kuin mitään ei olisi tapahtunut...
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Youtubestahan tuo löytyy jos joku ei ole vielä nähnyt. Ja on se vaan aivan saatanan törkeä temppu. Jos SM-liigan paskahousu-kurinpitäjät päästävät Norosen vielä pelaamaan tällä kaudella niin menee viimeisetkin uskottavuuden rippeet.
 
Suosikkijoukkue
Chisu! (Kesätyttö 2012 -skabassa PMMP:n Mira)
Vähän lusikkaa soppaan puolueettomalta taholta... Ensimmäistä kertaa juuri katsoin tilanteen ja ensimmäinen ajatus oli, että meniköhän Pulkkisella nilkka, kun vääntyi sivulle ilkeästi juurikin lyönnin voimasta (en ollut tätä ketjuakaan lukenut aikaisemmin ja nytkin vasta viimeisen sivun). En tiedä, menikö - mutta siihen tuo isku eniten vaikutti. Ilman vääntymistä tuosta selviää mustelmalla.

Tätä mietin itsekin. Teko on joka tapauksessa täysin turha ja tarpeeton ylilyönti, joka kertoo juuri Gravesin mainitsemasta kunnioituksen puutteesta sekä vastustajaa että itse peliä kohtaan.

Noronen on kiistatta liigamolarien parhaimmistoa, ja on sinänsä hienoa, että ukko kokee omien pelaajien edun "puolustamisen" tärkeänä. Puolustamistapa oli kuitenkin tällä kertaa täysin väärä, ylimitoitettu ja harvinaisen ruma; olisi mieluummin vaikka ottanut Pulkkisen kanssa spontaanisti ja miehekkäästi matsia nyrkein.

Toivotaan nyt, että Pulkkinen selvisi iskusta mustelmilla, vaikka videon perustella voi valitettavasti päätellä muutakin. Aivan perseestä, jos nuori kaveri, joka pelaa elämänsä kautta, loukkaantuu tuollaisen aivopierun seurauksena. Nortti puolestaan huilannee rs:n loput kaksi ottelua.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Mua taas seuraavaksi syytetään jokerifanien "nuoleskelusta", kuten eilen? Se ei silti muuta näkemystäni. Vaikka ennen Nortin kilahdusta olisi tapahtunut mitä vaan, se ei oikeuta kyseiseen viikatteeseen. Osa puolustelee, ettei osunut suojaamattomaan kohtaan. Mitä sillä on väliä mihin osui. Noronen ei takuulla ehtinyt tähtäämään ja kaikista pahimmassa tapauksessa maalivahdin mailalla vedetty viikate polveen, päättää pelaajauran.

Näin ei nyt ilmeisesti ja toivottavasti käynyt. Isku tekee kuitenkin kipeää, enkä näe Norosella olevan mitään oikeutta satuttaa Pulkkista. Ne jotka ovat kanssani eri mieltä, voivat saman tien lopettaa keskustelun ja kirjoittelun kanssapelaajan kunnioituksesta. Vielä vuorokausi tapahtuman jälkeen, vituttaa että Lukon pelaaja syylistyy moiseen.

Muistakaa kanssakirjoittajat. Pelaajat ovat ihmisiä ja nuoria sellaisia. Täällä välillä saa käsityksen, että ovat robotteja joihin ei fyysiseyyden lait sovellu. He tuntevat kivun, tosin kun playstationilla.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Moni täällä jauhaa edelleen tahallisesta vahingoittamisyrityksestä. Tyhmemmänkin pitäisi ymmärtää, että jos joku lähtee tahallaan vahingoittamaan maalivahdin mailalla vastustajaa, joka on korkeassa polviasennossa selkä edellä, niin ei tuon vastustajan siitä enää pitäisi nousta. Noronen lyö kuitenkin pelaajan parhaiten suojattuun paikkaan, polvisuojuksen sääriosaan. Miksi? Koska se oli kuitti Pulkkisen kirvesiskusta Pettiseen.

Maalivahtia saa jostain kumman syystä lyödä polkkeisiin kuin vierasta sikaa ja välillä mailaa tulee käsille ja muuallekin. Norosen napautus Pulkkisen polvareihin oli potenssiin miinus kymmenen maalivahtien hakkaamiseen verrattuna.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
jaksan vaan ihmetellä miten raumalaiset pystyvät puolustamaan (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta) Norosta lähes kuin mitään ei olisi tapahtunut...

Mina jaksan taas ihmetella etta mita ketjua sina olet lukenut. Valtaosa (ellei kaikki) lukkofanit ovat tassakin ketjussa tuominneet Norosen tempauksen.

Se etta tuomitsee MYOS Pulkkisen suorittaman huitomisen ei ole Norosen puolustelua vaan kahden eri sikailun tuomitsemista samalla mittarilla.

Pulkkisen huitominen ei saisi vaikuttaa lieventavasti Norosen rangaistukseen, mutta sen pitaisi tuoda oma rangaistuksensa Pulkkiselle. Molemmat tekivat vaarin ja molempia on syyta rangaista, eiko niin?

Se on sitten eri asia jos naet puolusteluna sen kun jotkut kirjoittavat tyyliin "maailman torkein tapon yritys, Noronen yritti tehda mahdollisimman paljon vahinkoa" ja siihen huomautetaan etta ei se nyt ihan noinkaan mennyt, paljon enemman vahinkoa olisi saanut aikaan vaikka niin etta olisi nostanut mailan kaksin kasin paan ylapuolelle ja vetanyt niskaan kuin pyoveli. Ei se ole puolustelua vaan realismia ja asioiden katsomista objektiivisesti, ilman turhanpaivaista liioittelua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös