Mikä Jokereiden pelissä mättää?

  • 45 673
  • 332

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Kaikki neljä tappiopeliä nähneenä (Blues-pelin tosin humalassa ja HIFK-pelin telkkarista) uskaltanen todeta, että kovin pitkällemeneviä arvioita pelin mättämisen syistä ei vielä kannata tehdä, niin erilaisia nuo pelit ovat keskenään olleet. Ainoa yhdistävä tekijä on jonkinlainen henkinen (tätä se Jortsukin on jaksanut jokaisen pelin jälkeen toitottaa) väsymys. Parhaiten tuo näkyy siinä, että terävyys puuttuu ratkaisupaikoissa: maalinteko, kiekon purkaminen omalta alueelta, se viimeinen syöttö, se tärkeä torjunta, ...

Blues-pelissä kotijoukkue tuli alussa niin kovaa päälle, että jokeripuolustus joutui paniikkiin. Kun tuo paniikki meni ensimmäisen erän jälkeen ohi, hallitsi Jokerit kahta jälkimmäistä erää. Henkisen vireen huonous näkyi siinä, että Blues pääsi tasoihin. Lisäksi Petri Varis ei yritä ponnetonta harhautusta rankkareissa, jos kaikki on kunnossa.

Kaksi seuraavaa peliä olivat aivan totaalisen surkeita. Mitään hyvää sanottavaa ei niistä voi keksiä, paitsi että lukemat pysyivät siedettävinä Jokerien surkeudesta huolimatta. Näiden kahden ottelun Jokerit oli kuin kopio viime kauden runkosarjan jälkimmäisen puoliskon Jokereista. Toivottavasti vastaavaa ei tarvitse enää koskaan katsella.

Ilves-pelissä Jokerit oli kaksi ensimmäistä erää kuin uudestisyntynyt. Peli toimi alkukauden malliin, vain viimeistelyssä oli ongelmia ja huonoa tuuria (kolme tolppaa). Täydellinen romahtaminen kolmannessa erässä osoitti jälleen, missä ongelma on: henkinen kantti ei tiukassa paikassa kestänyt. Kun Ilves-tuli tasoihin, joukkueelta meni usko itseensä.

Huolestuttavin piirre tässä alavireisyydessä on sen ajankohta: joukkue sai tauolla harjoitella rauhassa (yksi Pakaslahti maajoukkueessa ei tunnu missään) ja kaiken piti olla vielä paremmin kuin ennen taukoa. Miten tuollaisen puolentoista viikon tauon aikana saa huippuvireisen ryhmän henkiseen takalukkoon, onkin sitten mielenkiintoinen kysymys.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Thomas

Onko syy peluutukseen niin yksinkertainen, että miehen diilissä on sovittu pelaaminen siten kuin Maestro haluaa? Niinhän Zidikin tekee.

Vakio; tarkoitin koko liigan tuomarilinjan muuttamista eli kovista taklauksista ei enää joudu automaattisesti lusimaan, oli taklaaja HIFKistä tai muualta. Jortikan joukkueet eivät tunnetusti taklaa juurikaan itse, joten lyhyt matematiikka kertoo, että Jokereita taklataan enemmän kuin mitä ehkä kuului suunnitelmiin. Ja sekin vie liikettä.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Näin myöhään heränneenä toivon/uskon osasyyllisen olevan jengiä vaivanneen v-mäisen flunssan. Itsekkin siitä nauttineena voin vain todeta sen purreen tehokkaasti.
Vielä kaksi viikkoa tartunnan jälkeen jopa pieraiseminen hengästyttää.
Aivan uskomaton voimattomuuden fiilis ryöpsähtää toisinaan kuin räntäsade, vaikkei muita oireita enään päiviin.

Tämä kirjoitus TÄYSIN optimistinen arvaus/ toive. Jos joku muu asia mättää moisella lopputuloksella, niin Jortsulle vapaat kädet ongelman poistoon.

Paitsi kunnon sikapakkia (v-tun iso, v-tun hyvä, v-tun kova) kyllä tarvittaisiin nyt ja keväällä.
Sillä ei ole mitään väliä, jos ja kun se haaveissa oleva pakki saa muutamat OR:t telottuaan vastustajien tähtihyökkääjiä huonoon kuntoon. Osaavatpa olla huhtikuussa varovasempia, jos uskaltavat maalin eteen tulla.
Taklaaminen pitäisi olla jokaisen joukkueen suvereeni oikeus.

Josko tästä noustaisiin.
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Maalivahdin vaihto

Mielestäni nyt olisi sopiva aika antaa Thomaksen levätä ja antaa Pasille peliaikaa.Vai onko sellainen pelko olemassa ,että Pasi peliesityksillään tekee Thomaksesta luukkuvahdin niinkuin teki Kevin Hodsonista viime kaudella?
 
Suosikkijoukkue
Rochester Diablos
Viestin lähetti Tomppa#74
Onko sinulla Jukka näkemyksiä siitä, miten maalivahdin peluuttaminen on perusteltavissa näin lyhyellä aikavälillä, kun tarjolla on järkevä vaihtoehto?

Ei ole järkevää lähteä arvailemaan syitä kun ei ole itse mukana ryhmässä eikä ensikäden tietoa asiasta. Jokereilla on kuitenkin sen verran ammattitaitoinen valmennustiimi että osaavat varmasti miettiä asioiden oikean laidan ja niin kun sanoin niin mukana on myös kokenut ammattimainen MV-valmentajakin.


Jukka
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Viestin lähetti Jukka Ropponen
Ei ole järkevää lähteä arvailemaan syitä kun ei ole itse mukana ryhmässä eikä ensikäden tietoa asiasta. Jokereilla on kuitenkin sen verran ammattitaitoinen valmennustiimi että osaavat varmasti miettiä asioiden oikean laidan ja niin kun sanoin niin mukana on myös kokenut ammattimainen MV-valmentajakin.

Jukka

Näin toki varmasti on. Useampikin on tässä vain yrittänyt kovasti pähkäillä niitä perussyitä, minkä vuoksi kakkosvahti ei ole saanut yhtään peliaikaa - edes tällaisissa äärimmäisissä tilanteissa.

Eniten varmasti kaikkia huolestuttaa potentiaalinen katastrofi jos Thomas loukkaantuisi. Pasi on hyvä maalihvahti, mutta pelituntuma voi olla melkoisen hukassa. Toki mahdollinen koko kauden NHL-lakko muuttaa tätäkin tilannetta, mutta silti. Pasi pelasi hienon kauden viime vuonna ja ansaitsee peliaikaa Thomaksen rinnalla. Edes sitten niissä Pelicans-matseissa.
 

Ole Fart

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt oli tilaisuus nähdä Jokereiden kompurointia ensi kerran paikan päällä ja niinpä tuli Ässä-ottelua seurattua ihan sillä silmällä, että mikä siinä pelissä mättää. Ja kyllä siinä jotain mättää, voitosta huolimatta.

Jokerithan vei ottelua alusta loppuun, mutta silti Ässät ehti karata jo 3-1 johtoon. Ässät teki kaikista tilanteistaan maalin, Jokerit sai lukuisista paikoistaan yhden onnenkantamoisen ennenkuin ylivoimilla alkoi tulla tulosta. Jokereiden peli on kaunista ja näennäistä hallintaa, mutta tehoja uupuu.

Luulen että joukkueessa on liian vähän luontaisia maalintekijöitä. Oikeastaan vain Metro ja Jantunen kuuluvat (lähes) tähän ryhmään. Filppuloista Lind ei ole koskaan ollut maalitykki vaikka muutaman aina vääntääkin, Varis on vanha ja Filppula nuori. Dahlman on onnistunut hyvin Metron rinnalla, saa nähdä jatkuuko tehot. Hancock sutii helppoja mutta ei pysty rakentamaan tilanteita tai tekemään omia ratkaisuja. Vertala ei vaan löydä tehojaan, Pakalla ei niitä ole koskaan ollutkaan. Tomek vääntää ja taistelee upeasti, mutta maaleja syntyy vain jos kaverit pystyvät tilanteen maalille rakentamaan. Kuki on hyvä lisä fyysiselle osastolle, mutta maalinsylkijää ei kannata odottaa. Sama pätee Mäkeen.

Pakeista on jonkin verran apuja mutta ihan oikea siniviivapelote puuttuu, sellainen kanuuna joka pystyisi viimeistelemään hyökkäysalueen pyöritykset. Campbell hoitaa tuon roolin nyt parhaiten, Martikainen, Järventie ja Lepistö osittain mutta kovin epätasaisesti.

Thomas ei Ässä-ottelun perusteella ratkaissut sinne eikä tänne, maaleille ei mitään voinut mutta muuten torjui hyvin silloin kun Ässsät pyöritti ylivoimalla. Maalivahdin rooli on hankala kun joukkue vie peliä ja tilanteita tulee harvoin mutta vaarallisia.

Ja vaarallisia tilanteita tulee, sillä joukkueen oman pään pelissä on selvästi jotain pielessä. Pahoja hasardeja ja kiekonmenetyksiä, huonoja purkuja ja väärää sijoittumista. Tässä on Jortikalla työsarkaa, olisiko niin että joukkue ei vaan kykene toteuttamaan kaikkia Jortikan haluamia kuvioita? Siis ainakaan vielä.

Ja kuten ainakin cobol tuolla aiemmin sanoikin, niin joukkueen pelityyli perustuu liikkeelle ja on herkkä väsymykselle tai muulle tukkoisuudelle. Vaikka muiden joukkueiden kannattajat aina muistavat käydä irvailemassa jutuille kovasta harjoittelusta, niin se vaan on niin että Jokereiden tyylinen joukkue kärsii jalkojen tukkoisuudesta enemmän kuin eräät muut.

Niin että mitä tässä nyt tarvitaan? Oman pään hasardit pois, se on Jortikan asia ja harjoittelukysymys. Ja sitten, ne pari kovan luokan maalintekijää rauhoittaisivat kummasti. Teemu olisi yksi ja varmaan markkinoilta toinenkin löytyy.
 

#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hyvinkään Tahko, Pasi Nurminen
tosta peluutuksesta

olen samaa mieltä valtaosan kanssa. Pasi ansaitsis peliaikaa...
ei sillä, timi on pelannut hyvin, mutta tässä pelottaa nyt se, että jortsu peluuttaa timpan loppuun, tosin onhan tässä jo kohta joulutaukokin, mutta olisi tärkeää, että pasi saisi pari-kolme peliä pelata, sillä ikinä ei voi välttää sitä loukkaantumisriskiä..
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Viestin lähetti cobol
5. Avainpelaajien vaipuminen massaan. Pahiten avainpelaajista on pettänyt Marko Jantunen, jonka otteet kentällä ovat olleet kuin varjo viime kaudesta. Osasyynsä on varmasti vammoillakin, mutta sopii myös kysyä suoraan sitä, onko esimerkiksi Jantusen kesäharjoittelu hoidettu samalla tavalla kuin Metron - eli pikkaisen on reenattu, mutta ei sen kummemmin. Metron otteissa alkaa nyt rasituksen myötä näkymään se, mitä on kesällä jätetty tekemättä.

Toivon arvostamaltani nimimerkiltä cobol lisää vastaanvanlaisia alustuksia vuorotellen jokaista pelaajaa koskien, koska näyttää kirjoituksilla olevan positiivinen vaikutus pelaajien otteisiin kentällä. Jokainen voi huvikseen tarkistaa Jantusen ja Metron tehot tämän ketjun aloitusviestin jälkeen...
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Re: Mikä Jokereiden pelissä mättää?

Viestin lähetti Gags
Toivon arvostamaltani nimimerkiltä cobol lisää vastaanvanlaisia alustuksia vuorotellen jokaista pelaajaa koskien, koska näyttää kirjoituksilla olevan positiivinen vaikutus pelaajien otteisiin kentällä. Jokainen voi huvikseen tarkistaa Jantusen ja Metron tehot tämän ketjun aloitusviestin jälkeen...
Nimenomaan, cobol miten olisi seuraavaksi Jalkanen, katsotaan kasvaako se pituutta ?

Katselin juuri Ylen sivuilta Hpk-matsin maaleja ja jumalauta että olivat hienoja. Jantusen viimeinen oli kuningasveivi ja ne Metron syötöt. Juuri tuollaista lätkää tahtoisin nähdä. Hartaasti toivon Ylen laittavan sivuilleen kuvamateriaalia myös tästä Kärppä-pelistä, Jokerien pelissä ei voi juuri nyt mättää mikään. Ei voi.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Re: Re: Re: Mikä Jokereiden pelissä mättää?

Viestin lähetti bozik
Hartaasti toivon Ylen laittavan sivuilleen kuvamateriaalia myös tästä Kärppä-pelistä, Jokerien pelissä ei voi juuri nyt mättää mikään. Ei voi.

Siinä tapauksessa että pääset näkemään noi Kärppä-pelin maalitkin, sun pitää varata magnumpullo Veuve Clicquot:ta valmiiksi.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Re: Re: Re: Re: Mikä Jokereiden pelissä mättää?

Viestin lähetti Gags
Siinä tapauksessa että pääset näkemään noi Kärppä-pelin maalitkin, sun pitää varata magnumpullo Veuve Clicquot:ta valmiiksi.

Mulla on jo, valmiina kylmässä. Tosin en aio tänään sitä avata, vaikka hallilla olinkin ja näin maalit ihan livenä.

Ei tuolla pelillä vielä kannata. Tulos oli enemmän Oulun poikien huonoutta.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Re: Re: Re: Re: Re: Mikä Jokereiden pelissä mättää?

Viestin lähetti vetti
Ei tuolla pelillä vielä kannata. Tulos oli enemmän Oulun poikien huonoutta.

Joo, pelissä ei ollut mitään aihetta iloon, mulla jäi toi bozikin lainaus vähän lyhyeksi. Tarkoitin lähinnä maaleja, jotka toki olivat hienoja.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mikä Jokereiden pelissä mättää?

Viestin lähetti Gags
Joo, pelissä ei ollut mitään aihetta iloon...
No kyllä minusta siinä on ilon aihetta, että kärkijoukkue jää liikkeessä meistä noin selvästi kun tuolla osa-alueessa on viime aikana oltu pahasti pulassa.

Tämän lisäksi, tai oikeastaan juuri sen vuoksi, pelissä oli juuri tarvittavaa fyysisyyttä. Upeita taklauksia, enkä tarkoita mitään Kamalahti tappoyrityksiä, vaan Kärppä pelaaja pelatti useasti irti kiekosta pienellä siistillä taklauksella.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mikä Jokereiden pelissä mättää?

Viestin lähetti Gags
Joo, pelissä ei ollut mitään aihetta iloon, mulla jäi toi bozikin lainaus vähän lyhyeksi. Tarkoitin lähinnä maaleja, jotka toki olivat hienoja.
No jumalauta, on mulla uskonveljiä. Sarjakärkeä pataan 5-1 ja hienoja maaleja, eikä mitään aihetta iloon ?

Samppakaljat ja muut jalojuomat esiin ja kadulle tuulettelemaan rotsi auki. Eteisestä maila mukaan matkaan ja lumiklimppejä kohti naapurin ikkunaa, "Metropolit, syöttö Jantuselle. Jarna ampuu ja ylämummo..."

Edit. No hull16 sentään taitaa jo pihalla skodailla.
 
Viimeksi muokattu:

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mikä Jokereiden pelissä mättää?

Viestin lähetti bozik
No jumalauta, on mulla uskonveljiä. Sarjakärkeä pataan 5-1 ja hienoja maaleja, eikä mitään aihetta iloon ?


Niinpä. Onhan tämä nyt aivan toista kuin viime kaudella mitä tulee maalien tekemiseen. Tasaisen vauhdin taulukolla Jokerit tekee tällä kaudella runkosarjassa 185 maalia. Viime kaudella vastaava luku oli 131. Päästettyjä maaleja tulee nykytahdilla sarjan aikana 106, viime kaudella omissa heilui 120 kertaa.

Viime kaudellakin tosin pelattiin pisteiden valossa hyvin joulutaukoon asti, mutta sen jälkeen oli tuskaista mm. pitkästä sairaslistasta ja kapeasta materiaalista johtuen. Nyt on vaikea uskoa, että meno voisi hyytyä yhtä pahasti.

Suurin ero viime kauteen verrattuna on materiaalin leventyminen, eli ratkaisuihin kykenevien pelaajien määrän oleellinen lisääntyminen. Surffareista on päästy lähes täysin eroon ja vähintään kaksi ketjua tekee nyt jatkuvasti maaleja, viime kaudella parhaimmillaankin vain yksi. Lisäksi sairaslista on lyhentynyt mukavasti ja variaatioita on käytettävissä.

Pisteidenkin valossa ollaan ihan hyvässä tahdissa, joten tämän paniikkinappulaketjun voisi kai vähitellen vaieta unholaan ;). Taitaa taas useimmille Jortikka kelvata ensi kaudeksikin.
 

Metro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ehdottomasti sitä mieltä, että 5-1 voitto sarjakärjestä on aina hieno ja kunnioitettava suoritus, olkoonkin vastustaja pelannut sitten vaikka vuosituhannen huonoimman pelinsä. Vähän rispektiä nyt joukkueelle, kun pelit kulkevat näinkin hyvin ja viihdearvo on maalien muodossa moninkertaistunut viime kausista.

Lisääntyneet maalimäärät ovat olleet ainakin allekirjoittaneelle se suurin ilonaihe tällä kaudella. Muutamien viime kausien aikana enemmän kuin kolme tehtyä maalia per peli ovat olleet enemmänkin poikkeus kuin sääntö. Tällä kaudella homma on mennyt päinvastoin. Asiaa kuvaa hyvin se, että tässähän joutuu jo tosissaan miettimään ja muistelemaan, milloin tämä joukkue on viimeksi ottanut esim. 2-1 tai 1-0 voiton, joita Summasen aikaan nähtiin enemmän kuin laki sallii. Lisäksi maalit ovat olleet usein vieläpä erittäin kauniita. Lisää tällaista! Tottakai joskus on hyvä katsella myös peiliin ja miettiä syitä ajoittaiseen huonompi-ilmeiseen peliin, mutta ei heti ensimmäisten vaikeiden hetkien myötä ole syytä vajota syvälle murheen alhoon ja alkaa panikoimaan. Joskus niitä kuivempia kausia vaan tulee, se on fakta.

Jokerit on tällä hetkellä tehnyt liigassa kolmanneksi eniten maaleja ja päästänyt, yllätys yllätys, vähiten. Tehtyjen maalien osalta tilannetta on erikoisen mieltä lämmittävää peilata rakkaaseen naapuriimme, joka on usein totuttu näkemään edellämme maalimäärissä. Nyt on tämäkin asia kääntynyt päälaelleen. Ei voi valittaa, kerta kaikkiaan.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Totta turisette Vakio ja kumppanit, kyllä 5-1 voitosta sarjakärkeä vastaan pitää jotain iloa repiä, vaikka pelin taso ei kovin hohdokasta sinänsä ollutkaan.

Nuo maalimäärät minuakin ilahduttaa, varsinkin kotipeleissä. Viimeisten viiden kotipelin tulokset:

Jok - IFK 6-1
Jok - TPS 6-1
Jok - Äss 6-3
Jok - HPK 4-3
Jok - Kär 5-1

Hyvältä näyttää, eikö vain? Nyt joukkueesta löytyy tarpeeksi leveyttä ratkaisijarintamalla, jotta nämä kärkiseuratkin kaatuvat välillä helpostikin, liikettä löytyy mielestäni enemmän ja ennen kaikkea taitoa. Toista se oli viime kaudella, jolloin ryhmässä oli niitä surffailijoita turhan paljon. Nyt liipasimella on kuulemani mukaan Hancock. Jos hänestä päästään eroon, ei meillä yhtään vapaalippulaista oikeastaan ole, koska Vertala tekee kyllä duunia joka pelissä, mutta taito ei vain tunnu riittävän. Uskotaan kuitenkin Vertsin kohdalla samanlaiseen petraukseen kuin viime kaudellakin kevättä kohti.
Jos nykyjoukkue syttyy pleijareissa samaan tyyliin kuin puolirampa joukkueemme viime kaudella, pysäyttäjää Jokerijunalle on vaikea löytää.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Ei pitäisi korjailla sanomisiaan, muuten käy kuten yllä ja kaikki ymmärretään väärin.

Tottakai 5-1 voitto Kärpistä maistuu, se maistuu kenestä vaan, mutta ei itse peli eilen tasoltaan kuitenkaan mikään erityinen ollut ja siten huono mittari Jokereiden todellisesta iskukyvystä. Maalit oli hienoja ja niitä suosittelin bozikille ihailtavaksi. Kyllä joukkueella selkeästi on tekemisen meininki ja olen hyvinkin luottavainen joukkueeseen. Varsinkin näiden rutinoitujen pelaajien tason nosto juuri silloin (taannoinen tappioputki) kun sitä eniten tarvittiin, on edelleenkin hatunnoston arvoinen juttu. Mutta toisaalta olen sitä mieltä että jengistä on edelleen saatavissa enemmän irti ja uskon että Jortikka sen myös tekee. Mulla on täysi luotto joukkueeseen ja kevääseen, loppui NHL työsulku tai ei.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Juu.. ei minunkaan ollut tarkoitus ryhtyä miksikään tuomiopäivän enkeliksi.

Lähinnä tarkoitus oli ainakin yrittää kertoa ettei eillinen peli aiheuta mitään henkselinpaukuttelua. Tyytyväinen olen toki kolmeen pisteeseen, viiteen tehtyyn maaliin ja Jarnan hattutemppuun. Ja muutamaan muuhunkin asiaan.

Mitään kriisiähän ei ole olemassa, sellaiseen en uskonut edes tappioputken aikana. Tällä kaudella materiaali on kuitenkin sen ratkaisevan verran laajempi, joten en usko kriisin tälle kaudelle edes ilmaantuvan.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Täyttykö tämä pirun lutherilais-stalinistinen oppi takoa taas teidän päihinne. Ei hymyillä, ei hilluta ei, ei ja ei.
Vaikka voittaisimme joka ainoan jäljelläolevan matsin hamaan huhtikuuhun asti, niin muistakaamme totuus - seuraavalla kaudella hävitään varmasti.

Että silleen, kyllä se tästä kunhan valoa saadaan.
 

Vasen laita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Springfield Falcons
Viestin lähetti cobol
Mikä Jokereiden pelissä mättää?

Tällähetkellä ei mikään!!! Nousuja ja laskuja tapahtuu.
Tänhetken tilanne: 9 peräkkäistä voittoa, ja viidessä viimeisessä pelissä maaliero 16-1.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Re: Re: Mikä Jokereiden pelissä mättää?

Viestin lähetti Töölön-Vesa
...viidessä viimeisessä pelissä maaliero 16-1.
Pitäisikö ketjun nimi vaihtaa? Esim. "Mikä Jokereiden maalivahtipelissä mättää" olisi sopivampi kun oma pää soi jatkuvasti... joka viiden pelin setissä menee kiekko omiin ;-)

Lisätään vielä se kuudes peli Kärppiä vastaan niin kuusi viimeistä saldolla 21-2.
Täytyy vain toivoa (ja tietenkin uskoa), että tämä tällä hetkellä joukkueella oleva ylivoimainen liike pysyy tuonne maalis-huhtikuulle asti. Kevääseen on pitkä matka.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Ainoa mikä mättää tällä hetkellä on Jokereiden liian suuri tasoero muihin. Tasoero tulee hurjasta itseluottamuksesta, jonka turvin alin pelaajakin yrittää pistää kolme vastustajaa solmuun. Jokereiden peli kulkee juuri nyt kevyesti kuin unelma ja Metron syötöt ja jätöt ovat melkein kuin Janeckylla parhaimpina aikoina. Jokerit on tehnyt liigassa eniten maaleja per peli ja päästänyt vähiten. Jokerit on 11 ottelun voittoputkessa ja Thomas pelaamassa SM-liigan nollapelien ennätystä.

Mikään ei siis todellakaan mätä! Yksi toive kuitenkin olisi: tehkää SM-liigan uusi voittoputkiennätys IFK:n kustannuksella. Mikään ei olisi sen mukavampaa naapurin kurittamisessa 22. tammikuuta :)
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti cobol
Mikään ei siis todellakaan mätä! Yksi toive kuitenkin olisi: tehkää SM-liigan uusi voittoputkiennätys IFK:n kustannuksella. Mikään ei olisi sen mukavampaa naapurin kurittamisessa 22. tammikuuta :)
OK, sovittu ja Timille silloin nollapeli.

Kyllä lätkä ja urheilu on ihmeellistä. Ensin vaellettiin tappioputkessa, nyt painellaan sitten todella pullein purjein hyvässä myötäisessä. Mukava on ollut kuunnella ja lukea mm. Jortsun ajatuksia tilanteesta. Pitkän kokemuksen omaavana kiekkomiehenä ukko ymmärtää, että välillä joukkue saavuttaa sellaisen tilan, jossa kaikki tuntuu onnistuvan. Kun jokaisella on hyvä fiilis päällä ja neljällä ketjulla pystytään pelaamaan, niin edes väsymys ei ole kovin suuri uhka. Viimeisimmissä haastatteluissaan Jortsu on lipsauttanut (?) mm. sen, että hänen mielestään viimeisimmissä peleissä joukkueelta olisi tarvittaessa löytynyt lisääkin kierroksia. Tuntuu koutsikin jengiin luottavan ;)

Nyt on siis syytä olla tyytyväinen ja nauttia tilanteesta. Niin ikävältä kuin se kuulostaakin, mikään ei kuitenkaan ole ikuista ja jossakin vaiheessa Jokeritkin häviää :( Tällä hetkellä tärkeintä on keskittyä kunnolla jokaiseen peliin ja jättää pienemmät asiat kuten Timin nollapelit vähemmälle huomiolle. Tämän Timin Jatkoajassa olleen haastattelun perusteella voi onneksi päätellä, että eipä tuo nollan menetys viime hetkellä Timiä ihan masennukseen syössyt. Riitti miehellä sentään kuittia vielä Brian "piilokärki" Campbelille. Hyvä näin, mutta jatkossakin ajatukset on syytä pitää itse pelissä, eikä missään voittoputkessa tai nollapeleissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös