Mihin juhannuksena?

  • 21 176
  • 199

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Otanlahdella kompastellaan kolme päivää RMJ:ksen merkeissä, kun en parempaakaan keksinyt. Asenteella vedetään vielä kun vuodet antavat myöden.
 

Grumpy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Nokka kohti Raumaa torstaina ja siellä pysytään kolme päivää.

Juhannuksena on tultu kokeiltua kaikenlaisia vaihtoehtoja, joten täytyy sitä Raumanmeren juhannustakin sitten kokeilla.

Toivon koko suuresta sydämestäni hyviä ilmoja. Mudassa kun ei niin huvittaisi kahlata.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Kihniölle ainakin perjantaina, mahdollisesti myös lauantai vierähtää siellä.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Wimbledoniin katsomaan tennistä pariks päiväks. Center court liput toiseksi ja ykköskenttä-liput toiseksi päiväksi. Eipä tartte tänä vuonna mistään hyttysistä tai juhannuskokoista piitata.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Viestin lähetti Sistis
Juhannus on aivan helvetin tylsä juhla. Meikäläinen ei jotenkin lämpene mökkibile-juhlille, joissa 15 humalaista miestä kehuskelee pano-, känni- ja tappelumuisteloillaan.

Johtuneeko siitä, että sinulla itsellä ei ole mitään kehuttavia kokemuksia?

Juhannuksena tietysti mökille!
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tällä kertaa mökille Itä-Suomeen. Pari kaupunkijuhannusta onkin nyt tullut vietettyä putkeen, joten vaihtelu virkistää.

Monet sanovat juhannusta tylsäksi ja turhaksi juhlaksi. Voihan se sellainen ollakin, jos siitä sellaisen itselleen tekee. Minä ainakin nautin suunnattomasti puhjenneen kesän vehreydestä ja mukavasta yhdessäolosta, saunomisesta ja grillaamisesta. Festari-ihminen en ole oikein koskaan ollut, mutta hauskaa juhannusta heillekin, jotka sen tien valitsevat.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Niin, itse aion viettää myös tämän juhannuksen mökillä hyvässä seurassa. Ohjelmaan kuulunee ainakin saunomista, vedenallaoloa, ylenpalttista viinanjuontia, karaokelaulantaa sekä ääretön määrä +1 kpl huonoja vitsejä.

Toisin sanoen, eipä siinä ole normaaliviikonloppuun muuta erilaista kuin tuo mökki.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Viestin lähetti Sistis
15 humalaista miestä kehuskelee pano-, känni- ja tappelumuisteloillaan. Naisia on paikalla ehkä 2 tai 3 ja nekin varattuja.

Missä ne naiset sitten lymyää jussina? Turengissa kai.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Re: Mihin juhannuksena?

Viestin lähetti Olkku
Harjavaltaan.

Putosin! Sulla on kyllä tosi ankee juhannus varmaan tiedossa ;). Harjavalta on kuollut paikka arkisinkin, mutta juhannuksena suorastaan aavemainen.

Raumalle lähdetään porukalla, vaikka Nummirock musiikillisesti houkuttelee enemmän, mutta ei voi mitään kun kuulun porukastamme vähemmistöön.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Re: Re: Re: Mihin juhannuksena?

Viestin lähetti Blackie
Putosin! Sulla on kyllä tosi ankee juhannus varmaan tiedossa ;).

Saunomista, rosvopaistia, oluenjuontia ja äärettömän hyvää seuraa, ei mielestäni ensinkään ankeaa:)
 

Bemo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Jokipojat
Pitäs tonne jämille kattomaan paikallinen meininki ja siittä sitten parkanoon kaverin mökille. Pienissä kalja merkeissä ja makkaran syönti tunnelmissa pitäisi se kokko polttaa sen jälkeisestä ajasta ei ennakkoon tietoa ole.
 

Koivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Montreal Canadiens, Arsenal, Tampere United
Todennäköisesti ihan kotona vietän, saunoen ja hyvin syöden. Yliarvostettu juhla. Clint Eastwoodin joku leffa varmaan lähtee pyörimään tällöin.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Viestin lähetti Kempes
Johtuneeko siitä, että sinulla itsellä ei ole mitään kehuttavia kokemuksia?

Juhannuksena tietysti mökille!

Arvasin että joku heittää tuolla tavalla...

Noh, tappeluista ei ole kokemusta.

Nais- ja kännitoilailuita on, mutta en ole oikein ikinä perustanut niillä kilpailemisesta tai kehuskelemisesta. Ylipäätään humalaiset mökkireissut ovat sellaisia, missä en oikeasti vaan yksinkertaisesti näe hohtoa. Kyllä minä siis känniä tykkään juoda, ei siinä mitään. Mökki ei vaan oikein inspiroi paikkana.

Suurin syy varmaan on nuoruudessa tullut yliannostus kaikkea tätä. Kuitenkin asustelin ennen Tampereelle muuttoa (20v asti) suht pienen maalaiskunnan keskustassa ja kaikki normi-viikonloput olivat juuri tuollaisten kaltaisia. Kaikkeen turtuu.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Viestin lähetti tuuski
Missä ne naiset sitten lymyää jussina? Turengissa kai.

Paha sanoa. Kai ne lavatansseissa kulkee, tai menee festareille.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Todennäköisesti joskin ilmasta riippuen Seinen rannassa six packin kanssa. Alku varmasti tasan samalla lailla kuin tällä hetkelläkin, raveja netin kautta pelaten, Jatkoajassa surffaillen ja olutta juoden. Juhannuksena myöhemmin päivällä sitten tuon mainitun puron ääreen ja illalla mahdollisesti Sacre Courin kukkuloille.

Juhannus on ilman mitään kysymyksiä ylivoimaisesti vuoden paras juhla. Vapaamuotoinen, kesä, ei mitään pakollisia kuvioita jne. Jussi tulisi viettää mökillä kuten joka ikinen juhannus tähänkin mennessä. Nyt on sitten erilaiset kuviot ja oikeastaan mitään Juhannusta ei olekaan.
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Uudet työvuorolistat tulivat esiin. Juhannus menee siis töiden parissa. En kyllä vastusta, kaveriporukka hajallaan ympäri valtakuntaa ja kauemmaksikaan ei festareiden vuoksi jaksa lähteä reissaamaan.

Tuplaliksa ja välttyminen kaikenlaisilta kännikommelluksilta. Voisi kai tuo huonomminkin mennä.
 

girlzilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei mitään suunnitelmia juhannukseksi.
Ehkä sukuloimaan Hirvensalmelle.

Jos jollain on juhannusmökissä tilaa, niin yv:llä vaan tarjouksia.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko. /HC Tallinna !
Pitääkin kertoa eräästä Urmaksesta (eestiläinen), hänet kutsuttiin heti kun oli eestistä mahdollista päästä suomeen juhannusta viettämään, no Urmas oli tietenkin innoissaan kun pääsi katsomaan suomalaista keskikesän juhlaa. Urmas kertoi minulle ettei sitten suostu koskaan enää veljeskansa vierailulle kyseisenä päivänä.

Ilta lähti mukavasti liikkeelle ja kaikilla oli hienot puvut ym, ruat pöydät särkit värkit olivat pöydässä ja kaikilla mukavaa, sitten juotiin ja juotiin, kunnes Erkki päätti että hän on kommunisti jolle pitäisi antaa turpaan (Urmas,ei ole varmasti kommunisti-päinvastoin ja kovasti). Niinpä hänelle luvattiin kolme kertaa turpaan ja kerran meinattiin lyödä puukolla. Puku revittiin ja muutenkin oli mukavaa.

Ps, Hienoa vieraanvaraisuutta !
 

Enye

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mökille kärsimään liiasta valosta. No eipä ole muita ihmisiä (perheenjäsenten lisäksi) lähimmän 10 kilometrin säteellä.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Meitsi menee juhanuksena töihin, joten ei tarvitse paljon suunnitella mitä tekisi.
Tosin jos en olisi töissä, niin olisin varmaankin kotona kattomassa ostos-tv:tä tai jotain muuta yhtä jännittävää ohjelmaa.
 

smasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Djurgårdens IF, Eintracht Frankfurt
Voi kun tietäisinkin, mihin menen! Omalle mökille on tulossa omien vanhempien lisäksi heidän vanhempansa, joten meno ei varmasti siellä kovin kummoista olisi. Kuitenkaan kaveripiirissä ei ole oikeastaan mitään tiedossa, eikä kaupunkijuhannus yksin rivitalossakaan innosta... Palailen astialle tässä ketjussa, jos saan jonkinlaisen suunnitelman kyhättyä.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Emäntä lähtee Himokselle kolmeksi päiväksi ja mie oon koiran kanssa kotona. Osa kavereista jää myös viettämään "kaupunkijussia", joten jos jonkinlaiset bileet saisi pystyyn..
 

Sörkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ykkösvaihtoehto olisi viettää juhannus vanhempien mökillä meren rannalla, mutta tänä vuonna juhannus katsastetaan Bulgariassa. Torstaina 23.6 nokka suuntaa kohti Kultahietikkoa ja kaksi viikkoa olisi tarkoitus siellä päin pyöriä. Ja kai sitä voisi Istanbulissakin piipahtaa, kun kroppansa noinkin lähelle sitä kaupunkia roudaa.
 

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Todennäköisesti perinteinen suomalainen mökkijuhannus.

RMJ ei kiehdo kun tuntuu että porukalla on asenne että ei saatana nyt kotona olla ja kaikki paikat voi pistää paskaksi ja mistään ei tarvitse välittää.

Ja kun nämä pahimmat sikailijat eivät enää edes ole mitään teinejä. Festaria vielä mainostetaankin k-18 tapahtumana, niin olettaisi että meno olisi hiukan järkevämpää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös