Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Michael Keränen Jokereihin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana flintstone, 28.04.2016 klo 09.43.

 1. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Keräsen kohdalla uskon itseluottamuksen olleen aika nollissa. Kun heti alkuun tuli onnistumisten sijaan muutama paha epäonnistuminen, juna lähtee nopeasti sivuraiteille. Jos esimerkiksi Sochia vastaan mies olisi ratkaissut peli kiekonmenetyksen sijaan upealla soolomaalilla, todennäköisesti peli olisi marraskuussa näyttänyt edes aavistuksen paremmalta.

  Mitä taas pelaajien pisteisiin eri sarjoissa tulee, eivät ne ole edes samankaltaisten pelaajien osalta täysin vertailukelpoisia. Yhdelle sopii äiti, toiselle poika ja kolmas tykkää koirasta, eikä uudessa sarjassa ja sapluunassa jokainen pääse oikealle sivulle. Esimerkiksi Liigassa 97 otteluun 34 kaappia painaneelta Mosesilta tuskin kukaan uskoi 36 kaapin kautta KHL:ssa, mutta kaiken mentyä nappiin näin tapahtui. AHL:ssa ~0,9p/o tahkonneelta Corey Lockelta odotettiin paljon miehen siirryttyä TPS:ään, mutta lopulta liike ei riittänyt ja potkut seurasi. Kerästä vastaavin tai heikommin näytöin on KHL:ssa onnistuttu, eikä pelkästään aiemmista pisteistä voi vetää suuntaviivoja toisessa ympäristössä onnistumiseen. Kokonaisuus ratkaisee, ja kokonaisuus ei ole yhtä kuin muissa ympyröissä tehdyt pisteet.
   
 2. 1000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha Barkov & Pate Laine
  Lainaus:
  Juu, eihän ne eri sarjoissa tehdyt pisteet korreloikaan keskenään, mutta uskon silti, että Keränen olisi parhaimmillaan ollut Jokereiden ykköskorin mies. Lähinnä argumentoin tota Keräsen tason riittämättömyyttä KHL:ään.
   
 3. faro Jäsen

  Lainaus:
  No kyllä se miehen otteita katsellessa on ilmiselvää. Liike ja fyysisyys eivät lähellekään riitä kyseiseen sarjaan. Kaikki, jotka ovat katsoneet pelejä, tietävät tämän.

  Eli ainakaan tällä hetkellä taso ei vaan yksinkertaisesti riitä.

  Argumentoinnin pitäisi nimenomaan perustua pelillisiin otteisiin, eikä siihen, miten jotkut toiset Liigapelaajat ovat tilastollisesti onnistuneet KHL:ssä.
   
 4. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Perussääntönä voi sanoa, että KHL:ssä luisteluvoimaiset pelaajat (esim. Moses ja Jormakka) pärjäävät suhteessa paremmin kuin Liigassa, jos vertaa sitten fysiikaltaan rajoittuneisiin taitopelaajiin (esim. Keränen ja Lindgren).
   
 5. 1000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha Barkov & Pate Laine
  Lainaus:
  Niinku tossa aiemmin sanoin, niin läpimurtokauden aikaisen tason uskoisin riittävän myös KHL:ssä..
   
 6. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Vastoin Liigan propagandaa ja männävuosien otteisiin perustuvia Venäjä-"taiteilija"-stereotypioita KHL ei ole ainoastaan mikään taitoliiga. Nykyään jo keskiverrotkin KHL-joukkueet ovat isoja, vahvoja, nopeita JA taitavia. Lisäksi ne pelaavat joukkueena vähintäänkin mukiinmenevän valmennuksen alaisuudessa ja vetävät leukoja enemmän kuin votkaa. Isoilla on sitten vielä ketju tai pari farmissa nälkäisinä odottamassa vuoroaan. Tällä hetkellä uskallan väittää että KHL on fyysisempi sarja kuin AHL, jos fyysisyys tarkoittaa laita ja maalineduskamppailuissa pärjäämistä. Yhtään hitaammat pelaajathan eivät ehdi kohelossa edes taklaamaan. Tämä kaikki on muuttunut Jokereiden kolmen KHL vuoden aikana varsin radikaalisti ja KHL ei (ehkä valitettavastikin) ole se sama huipputaitavien primadonnien kikkailukoulu mitä se aiemmin oli.

  Kaikkea hyvää Keräselle Liigaan, onnistumisen edellytykset ovat ainakin paljon paremmat.
   
 7. Keränen Jäsen

  Yksi joukkueen parhaimmistoa illasta toiseen. En ymmärrä sopimuksen purkamista alkuunkaan.

  Olisi ollut selvä kevään pelaaja. Kyllä jos jollekin potku persauksille olisi täytynyt antaa, niin hän on nimeltään Mika Niemi.
   
 8. # Seiskakasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, #65, #86 #51, #8, #93 #18
  Lainaus:
  Oletko tekemässä ns. "GEZ-90":siä?
   
 9. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Lainaus:
  Nämä ovat niitä tapauksia, jolloin toivon että ko. henkilön isä olisi harrastanut enemmän runkkausta.
   
 10. # Seiskakasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, #65, #86 #51, #8, #93 #18
  Lainaus:
  Kumman?
   
 11. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Väitän, että Jokereiden etu joukkuepelaamisessa on pienentynyt rajusti. Venakkojen joukkueet on kehittyneet. Oikeastaan aika huima muutos, kun ajanjakso on näin lyhyt. Onko tämä narrien "syytä" vai alkoiko kehitys jo aikaisemmin?
   
 12. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Olen kirjoitellut jo alkukaudesta samaa. Venäläisprimadonnien aika on ohi, vaikka legenda elänee vielä pitkään suomalaisessa stereotypiostossa. Voi olla että Jokereillakin on oma pieni osuutensa asiaan, mutta suurin syy lienee se että Venäjä on panostanut todella paljon lätkään rakentamalla uusia halleja joka puolelle. Näin pelaajamassaa on saatu kasvatettua entisestään. Lisäksi kun ei eletä enää (kokonaan) omassa "kuplassa" ja fiksut valmentajat imevät vaikutteita muualta saadaan massan potentiaali paremmin esiin.

  Keränen ei pystynyt pelaamaan vahvuuksillaan KHL:lässä. Alun harkkamatseissa oli jotenkin parempaa sykettä ilmassa, mutta ei ollut näin kovassa liigassa oikein minkäänlaisen roolin mies.
   
 13. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Mun muistikuva on, että laukoi aina kun sai kiekon hyökkäysalueella, enimmäkseen huonosta kulmasta ja vailla mitään realistisia toiveita maalista. Sittemmin laukominen rauhoittui ja Keräsen pelillinen anti oli vieläkin pienempi. Ylivoimassa joskus osoitti, että käsiä on.
   
 14. Keränen Jäsen

  Keränen-90, syntynyt 1990. Idiootit.

  8+15 ei muka riittänyt.
   
 15. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  2+5 ei ainakaan riittänyt.
   
 16. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Ei ollut. 8.8 näin:
  Lainaus:
   
 17. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ehkä se muisto siitä että pääsi ja yritti laukoa hämäsi. Hyvä että on nyt poissa rosterista ja ensi vuonnakaan ei tarvitse äijää katsoa.
   
 18. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä laukaukset on oikea muistikuva. Lähti aluksi usein ja onnettomista paikoista, jolloin maalin todennäköisyys oli n 1% luokkaa ja oma hyökkäys katkesi siihen.
   
 19. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Eikö Keränen vain totellut silloin valmentajan ohjeistuksia? Jalonen on kokoajan korostanut laukauksia ja maalille menemistä. Eri asia tietty, jos laukaukset ovat olleet huonoja tai väärään aikaan tehtyjä. Ei saavutettu haluttua lopputulosta.

  Keränen ei ollut sopiva ja joutui pois tai halusi, mutta loppulukema on, ettei hänessä nyt mitään menettettykään. Ehkä rahallisesti, mutta pelillisesti ei.
   
 20. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ettei vaan Keräselle olisi tapahtunut pieni nupin jumiutuminen AHL-vuoden aikana? Sinne lähtiessään oli kuitenkin isolle jäälle hyvin sopiva taitopelaaja, joka osasi käyttää tilaa ja aikaa hyödykseen. AHL:ssä ei taas se peli oikeen toimi ja olisikohan siellä valmentaja käskenyt vetämään lähes jokaisesta mahdollisesta paikasta sopeutuakseen paikalliseen pelityyliin. Siinä samassa hukannut sen ison jään taiteilutaidon eikä enää tiedä mitä pitäisi milloinkin tehdä. Sieltä P-Amerikan turneelta tuli kuitenkin takaisin selvästi huonompi pelaaja kuin se Keränen, joka sinne lähti. Siltä se meno näytti tosin Jokereissakin. Keränen aluksi ampui joka kerta, kun sai kiekon ja yritti olla ylitsevuotavan suoraviivainen. Sitten kun laukaisuhalukkuutta saatiin vähän pienemmäksi, niin huomasi kyllä jokainen katsoja, että se ison kaukalon pelitaitokin oli täysin kadonnut AHL-vuoden aikana.
   
 21. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Vielä kun joku ipalainen raportoisi tähän ketjuun, että miten vetää liigassa. Mun luulottelun mukaan tulee olemaan liigassa vahvistus, mutta mistä näistä tietää.
   
 22. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Meinataanko tämä mies korvata vai pitääkö meidän tyytyä siihen, että Keräsen panosta toimittaa pujottelukeppi? Ei kai tämä täysin toimiston piikkiin mene vaikka epäilemättä virhearvio tehtiin. Niin vaan tuo Rotan oma poika syö kaiken adoptiolapsenkin lautaselta, että en pidättele hengitystä.
   
 23. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
 24. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Puhut 26-vuotiaasta pelaajasta, jolla uraa on vielä paljon edessään. Sopimus on tosiaan mallia loppukausi ja optio seuraavasta. Sitä ei tiedetä oliko tuo Keräsen vai Ilveksen tahto, mutta joka tapauksessa kyllä Ipassa luottoa löytyy. Sai peliaikaa heti miltei 20 minuuttia debyytissään.
   
 25. Pika1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Pari ekaa peliä mennyt vähän sinnepäin. Taidot varmaan jossain syvällä tallessa, mutta vaikuttaa nuppi olevan tosi jumissa. Ja noita epätoivoisia laukauksia on jonkin verran tullut. Vanhaa kaksintaistelutaitoa ja ketterää liikettä ikävä. Itseluottamusta tarvii. Eiköhän Kivi ne esiin taio.