Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Michael Keränen Jokereihin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana flintstone, 28.04.2016 klo 09.43.

 1. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Huomasin vasta tämän uutisen. Hyvä asia, vaikka varmaan kalliiksi tuli Jokereille. Toivottavasti saadaan pätevä korvaaja.
   
 2. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Toivottavasti tämä herättää myös loput joukkueesta että nyt ei enää riitä että käy näennäisesti pörräämässä vaihdot läpi.

  En tiedä oliko tämä uutinen tiedotettu joukkueelle jo eilen mutta kuten mainittiin ainakin Salminen oli eilen kuin eri mies.
   
 3. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Ainakin kaikille tuli selväksi, että narrit ei ole suojatyöpaikka.
  Lainaus:
  Vähemmän kuin loppukauden liksa. Oletan KHL:n sääntöjen mukaan menneen tämän tapauksen.
   
 4. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Ei yllättänyt. Tuli jo povattuakin, että Keränen tuskin näkee joulua Jokereissa. Kun ei homma toimi, niin on molemmille parempi vain kätellä ja toivotella hyvät jatkot. Pidin Keräsen hankintaa perusteltuna ja jopa hyvänä, mutta kun ei onnistu niin ei onnistu.
   
 5. Kanerva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Mistäpä tuota tietää millaiseen sopimukseen päätyivät. Eikö tilanne ollut se, että rosteriin piti saada tilaa, jotta voisi tuoda uutta miestä sisään?
   
 6. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Näin varmaan meni. Jokohan sitä nähtäisiin joulukuun alun neljän kotiottelun putkessa uusi sentteri vai joudutaanko odottamaan Omskin peliä. Toimistolla painetaan hommia varmasti sen eteen, että oikea pelaaja löytyy.
   
 7. vilho Jäsen

  Lainaus:
  Olen autuaan tietämätön KHL:n säännöistä - saako pelaaja siis jonkun tietyn prosenttiosuuden loppukauden liksasta vai miten homma toimii tällaisissa tapauksissa?
   
 8. faro Jäsen

  Lainaus:
  Muistaakseni 2/3 loppukauden palkasta. Kesällä pois potkittu pelaaja (siinä oli joku takaraja) saa puolestaan käteensä 1/3 loppukauden palkasta.

  Toki voi olla, että Kurrin ja Keräsen välisissä neuvotteluissa on päästy johonkin muuhun lopputulokseen. Toivottavasti rahaa on liikkunut mahdollisimman vähän.
   
 9. Tartu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, KHL
  Lainaus:
  Ja jos sopimus oli voimassa myös ensi kauden niin siitä maksetaan KHL-säännöillä 20%. En muista oliko Keräsellä kahden vuoden lappu.
   
 10. faro Jäsen

  Lainaus:
  Oli, joten hyvä lisäys.
   
 11. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Älä oo noin negatiivinen. Keränenhän on kuitenkin melkeen ifk-kasvatti.
   
 12. Gags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Michaela on kyllä niin HIFK näköinen pelaaja kuin vaan olla ja voi. Pääasia silti että lähti Jokereista, kun ei olisi ikinä pitänyt hankkiakaan. En jaksa ymmärtää mitä ihmisten päässä pyörii, jotka hankinnasta vastasivat ja jotka sitä puolustelivat.
   
 13. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Käsi ylös, musta oli hyvä haku kesällä, ennen ensimmäistäkään peliä. Profiililtaan sopiva: Sopivan ikäinen, NHL-status (1peli, mutta silti) mutta ei silti riittävän hyvä ylös, näytöt erinomaisena liigapelaajana. Tosin AHL-statsit ei päätä huimanneet, mutta mitä sitä kaikkeen kiinnittämään huomiota.
  Lainaus:
  Ja nykyisen brändin -tämän Semirin muokkaaman- näköinen pelaaja.

  edit
  Lainaus:
  Toivottavasti tämä tarkoittaa että ei tarvinnut maksaa kaikkea sopimuksiin präntättyä ja jäi uuteen senaan rahaa...
   
  Viimeksi muokattu: 26.11.2016 klo 14.53
 14. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Niin, jos muistan oikein niin O'neillin ja Hishonin ppg (varsinkin O'neillilla) aivan eri luokkaa kuin Keräsellä AHL:ssä.

  Kaikilla näillä kolmella oli alussa todella vaikeaa tottua KHL tempoon. O'neill ollut viime peleissä loistava, Hishon ehkä vähän parantanut ja Keränen oli aivan sukka alusta loppuun.

  Eli jutun pointti se, että aikaan suoraan nuo AHL tehopisteet näköjään korreloivat menestykseen KHL:ssä ainakin tämän kolmikon osalta.
   
 15. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Väärin. O'Neill pelasi ihan ok-tasolla alusta saakka, vain tulos jäikin silloin puuttumaan. Hishon sen sijaan aloitti ihan tyydyttävästi mutta on kadottanut kaiken sen vähänkin positiivisen omasta pelistään kauden edestessä. Ja O'Neillkin on viime peleissä ollut aivan paska, aivan kuten kaikki muutkin hyökkäävät hyökkääjät pl. Regin & Huhtala.
  Lainaus:
  Voi olla että korreloivatkin, mutta perustelut ontuvat nyt pahemman kerran.
   
 16. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
 17. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Omasta mielestäni O´neill eikä Hishonkaan pelannut alussa ulkkari statuksen edellyttämällä tasolla. Olin kaikkia kolmea heittämässä ulos jos lukee vanhoja viestejä. Ja niin oli aika moni muukin!

  Myöhemmin O´neillin kohdalla olin väärässä (hän on pelannut mielestäni ajoittain jopa hyvin ja yleisesti ihan ok tasolla) mutta Hishon ei saa vieläkään mitään aikaan ja hänet olisin valmis seuraavaksi ulostamaan (siis jos mietitään odotusarvoa mitä tuolla hankinnalla oli tarkoitus saada = tehopisteitä illasta toiseen ns. kärkihankinta).
   
 18. Captain K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Jokerit menetti huikean tason pelimannin kun meni Jukka Jalosen surkeassa pelikirjassa ihan hukkaan. Veikkaan että Karrin alaisuudessa naputtelee pinna per peli tahtia loppukauden Ipan ykkösessä ja ykkös yv:ssä, saa ottaa talteen.
   
 19. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  Ei ollut pelikirjaongelma tämä. Mathis Olimbista esimerkiksi viimekaudella huomasi, että on selkeästi pelimanni ja sopivassa ympäristössä pystyisi tekemään tulosta KHL:ssäkin. Pelasi ihan omalla pelikirjallaan, mutta ominaisuudet muuten olivat kunnossa.

  Keränen ei missään vaiheessa edes näyttänyt KHL-tason pelaajalta. Syitä voi löytyä monestakin eri paikasta, mutta Jalosen pelikirja ei ole siihen ainoa tai edes suurin. KHL:n kova pelinopeus ja fyysiset väännöt olivat tällä kertaa Keräselle liikaa, eikä hän päässyt pelaamaan omilla vahvuuksillaan lainkaan. Liigassa ei varmasti ole samanlaisissa vaikeuksissa.

  Toivon silti ehdottomasti että onnistuu Ipassa ja urallaan muutenkin.
   
 20. Captain K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  No juu myönnetään, että onhan se hieman eri onnistua KHL ympäristössä kuitenkin Jokereitten tasoisessa jengissä joka pari kautta ollut Lännen kärkeä kuin sitten Ipassa ja Liigassa. Itsekin niin paljon seuraan KHL:ää, vaikken narreja tällä kaudella tosin paljoakaan että ymmärrän liigojen välisen tasoeron mutta silti tuntui että meni ihan hukkaan kaveri niin kuin esim. Olimb viime kaudella. Kuitenkin näkisin KHL:n taitokiekon tavallaan sopivan Keräselle paremmin kuin jonkun AHL:n, tosin ei luultavasti missään Amurissa tai Admiralissa olisi onnistunut tuon paremmin kun vielä kulttuurierot jne..
   
 21. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  Harmi, että tätä huikean tason pelimannia ei näkynyt meillä kentällä. Kumma juttu, että vasta Ilvekseen siirryttyään (jos se nyt on edes varmaa) rupeaa tehoilemaan.

  Kuten sanottua, Keränen hävisi niin paljon kaksinkamppailuita ja pelasi liian hidasta peliä, jotta olisi pärjännyt KHL:ssä. Lisää massaa ja luisteluvoimaa, niin ehkä voi joskus toiste yrittää KHL:ssä.
   
 22. hiitti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ManU, Wild
  Keränen oli uskomaton kasa haisevaa ripulia jonka käry ei ihan heti lähde nenästä.

  Hahha joo ja hyvä verrata liigaa ja khl meininkiä. Uskon että liigassa saakin jotain aikaan enkä sano etteikö voisi tulevaisuudessa lyödä itseään läpi myös venäjällä. Varsinkin nyt kun tietää millaista menon tulee olla.

  Onnea Ilvekselle ja onnea myös Jokereille että pääsi eroon.
   
 23. 1000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha Barkov & Pate Laine
  Lainaus:
  Kyllähän Keräsellä on mennyt joku vituiksi läpimurtokauden jälkeen. Vastaavassa iskussa ollut Keränen olisi varmasti tehoillut mukavasti KHL-Narreissakin. Esim. Jormakka on vetänyt samoilla pisteillä kuin Tapparassakin, vaikka peli on samanlaista koohotusta kuin Tappara-aikoina.
   
 24. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vankina Siperiassa
  Lainaus:
  Näin Keränen varmasti itsekin uskoo. Samalla se on syy miksi urakehitys on alaspäin.

  Pelikirjan syytä kun taso ei riitä.
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2016 klo 17.46
 25. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Pakkohan tämä on ottaa talteen. Kertoisi kyllä surullista tarinaa Liigan tasosta jos tästä kaverista on pistelingoksi.