Mestiskarsinta kevät 2008

  • 47 224
  • 243

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Oma veikkaukseni ei kolmen joukkueen osalta minua juurikaan kiinnosta. Toivon vain, että Titaanit putoavat pois. Jotain siinä Kotkalaisessa kiekkoilussa on sellaista, josta minä en vain pidä.

Toivottavasti Titaanit tosiaan putoavat sille sarjatasolle minne kuuluvatkin eli Suomi-sarjaan.

Titaanit ja Salamat jatkavat Mestiksessä. Piikkinä lihassa joillekin. Hyvä, että Titaanit herättää tunteita. Niin puolesta kuin vastaankin!
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Minulla ainakin sympatiat menevät täysin Kotkan Titaaneille tässä karsintasarjassa. Menkää nyt ihmeessä kannustamaan omianne siellä Kotkassa. Mikä mahtaa olla tilanne; joukkue terveenä?

D-Kiekko nimenomaan jyväskyläläisenä olisi tosin tervetullut nousija ja miksei Oulun Laserkin. Kovia nimiä tosiaan Laserilla jo nyt takalinjoilla. Salamoiden taru saattaa olla kiinni siitä, miten tässä karsinnassa käy. Tuskin ainakaan Suomi-sarjapaikkaa ottavat mahdollisesti pudottuaan. Konkurssi tai uusi alku divisioonista lienee todennäköisin. Mutta yli 40 sarjapistettä tämän vuoden mestiksessä (vaikkakin voitosta 3) kertoo jotain siitä, että Salamat osaa pelata.
 
Titaanit pysyy varmasti Mestiksessä! Ja jos ei pysy, niin olen kyllä pettynyt.

Kiva lähteä käymään Kotkassa ottamassa aina halli omakseen ja pitämään hauskaa. Varmasti pelaajienkin kannalta aivan sieltä, jos joku hemmetin Lääzzer nousee. Mielummin D-kiskos.
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Siis minäkin haluan ehdottomasti että Titaanit pysyy Mestiksessä.

SaPKohan napsi Titaaneilta 12 pistettä tällä kaudella joten kyllä SaPKollakin pitää olla Mestiksessä oma pistepajatso. Peukkuja vaan Titaaneille!
 

Afan

Jäsen
Kovasti täällä on perusteltu mielipiteitä sillä, mitä itse kukin omassa päässään toivoo. En silti jaksa uskoa, että kun 40 miestä eri värisissä paidoissaan lähtee kaukalossa taistelemaan, jonkun kotona ihmettelevän toiveet kovin paljon vaikuttaisivat... Enkä ymmärrä, miksi puhtaita henkilökohtaisia toiveita pitää kaikelle kansalle julkituoda, muttei minun kai tarvitsekaan.

Asiaan.

1. SALAMAT
+Vehviläinen, kokemus, materiaali, suomisarjalaisille hankala pieni kaukalo
-materiaalin kapeus & loukkaantumiset, ailahteluherkkyys
=2000-luvun Mestis-karsijoista niukasti ylempää kastia

2. TITAANIT
+materiaalin leveys ja tasaisuus, joka vähentää ailahtelua
-varsinaisten profiilipelaajien vähyys (Koidahl, taantunut Mehalko), paineet
=2000-luvun karsintojen Mestis-jengien keskikastia

3. D-KIEKKO
+valmennus Jukka Ahvenjärven pitkäjänteisen työn myötä, yhtenäisyys, liike
+ratkaisupelaajien puute, huipputaito puuttuu
=2000-luvun karsintojen suomisarjalaisten ylempää kastia, muttei huippua

4. K-LASER
+taitavia yksilöitä, yllätysmomentti
-valmennus & joukkueena pelaaminen arvoitus, oli Suomi-sarjassa vaikeuksissa nimenomaan kypsästi joukkueena pelanneita vastustajia eli D-Kiekkoa ja KOO-VEE:ta vastaan, vaikka pyöritteli hajanaisempia porukoita
=suurin arvoitus, 2000-luvun karsintojen suomisarjalaisista alempaa kastia, tuskin ihan LeKin veroinen yllättäjä (ja viime keväänä oli heppoisemmat Mestis-jengit)

Avauskierros:
Salamat - K-Laser 55-17-28
D-Kiekko - Titaanit 40-20-40
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Salamat - K-Laser 6-1

Hiukka oli sellainen "isät vastaan pojat"-peli.

En tiedä oliko Laserin oikea veskari unohtunut kotiin tjsp. mutta ei tuolla Äijälällä ainakaan kuuhun mennä! Ei vaan riitä tuon tasoinen maalivahti millään Mestis-jengejä vastaan. Kaikki kiinni jääneet kiekot tarttui lähinnä paidan käänteisiin ja kyynerpään / kyljen väliin, hanskaan tais jäädä ehkä pari-kolme?

Arttu, Toma ja Iippo meni joka kerta Laserin pakeista ohi kun lähtivät tosissaan haastamaan. Kotijoukkueen pakit pelasivat ihan buenosti ja jos tämä on se intensiteetti jolla SS-porukat pelaavat / karvaavat niin ei ole ens kauden Mestis-jengeistä epäselvää... Tais olla ekassa erässä tasan yksi taklaus?

Simppa pelasi OK pelin => Laserin ainoa oli imu (lavan alta five-holesta), mutta otti heti perään pari pahaa ja pelasi just niin hyvin kuin odottaa sopi!

Niiskun nivuset eivät ole kunnossa, mutta hyvin kaveri pelasi siitä huolimatta. Sandbäckiltä hyvä suoritus => jatka samaan malliin yksinkertaista peruspeliä hiukan alempaa niin hyvä tulee!!

Sarja alkoi juuri niin hyvin kuin saattoi odottaa, joten tästä on hyvä jatkaa! Kotipeleistä voitot ja pinna / pari vieraista niin sarjapaikka on saletti => onko sarjapaikalle käyttöä selvinnee aika pian pelien loputtua...
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Laserin tämänpäiväisellä liikkeellä ei oteta kyllä pinnan pinnaa karsintasarjassa. Aikamoinen oli ero ryhmien välillä.
 

Salama44

Jäsen
Olkootte mitä mieltä tahansa, niin mun mielestä hajuton, mauton ja väritön Salamat ei ansaitse mitään muuta kuin Suomi-sarja-paikan. Oikeasti SÄÄLITTÄVÄÄ kun yleisöä on alle 200. Ei helvata. Mun puolelta ei mitään sääliä, tollanen sakki ei kuulu mestikseen. Titaaneilla sentään keskarvo huitelee tuhannen tietämillä ja parhaimmillaan ollut tyyliin 2000 katsojaa jne.
Huh, huh näitä kommentteja. Koska sarjapaikkoja on alettu jakamaan yleisömäärien perusteella? Jos niin olisi niin tämän kauden iloisin yllättäjä LeKi ei kuuluisi Mestikseen. Sport pelaa miljoonabudjetilla (ainakin viisinkertainen Salamoihin verrattuna) ja ottaa kauden aikana kuokkaan hajuttomilta ja mauttomilta Salamoilta otteluvoitoin 1-3. Sportilla saa olla vaikka 4000 katsojaa jokaisessa kotipelissä niin se ei kuuluu SM-Liigaan, jos se ei pysty koskaan voittamaan edes Mestismestaruutta puhumattakaan Liigakarsinnoista. Hokille Liigapaikka kuuluu jos se voittaa Mestiksen jatkossakin ja vielä Liigakarsinnat vaikka ei olisi kuin 1000 katsojaa peleissä.

Salamoille kuuluu Mestispaikka, jos se sen peliesityksillään ansaitsee vaikka olisi 300 katsojaa. Urheilullisuus kunniaan, vai miten se menikään?
 

Puernu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Oli kyllä mukava seurata tänään tuota suomi-sarjan kärjen ja mestiksen hännän eroa. D-kiekko oli parempi kiekollisena, Titaanit puolestaan liikkeessä ja tilanne kovuudessa. Titaanit meinasi härsiä pelin turhiin jäähyihin, mutta voitti rutiinilla vaikka kolmas erä oli D-kiekon. D-kiekko on todennäköisesti sarjan kolmas, sekin saattaa mestikseen riitttää. Mielenkiintoista oli myös tuo ilmoitettu yleisömäärä 600 ja risat. Oikeasti yleisö oli ehkä n. 1200. Mikäköhän tässä oli takana ? Salamat tulee sarjan voittamaan ja Titaanit toinen ja D-kiekko kolmas, veikkaan mä.
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Salamoille kuuluu Mestispaikka, jos se sen peliesityksillään ansaitsee vaikka olisi 300 katsojaa. Urheilullisuus kunniaan, vai miten se menikään?


Juuri näin. Kummaa että nykyisin on vallalla tämä käsitys että raha ratkaisee sarjasijoitukset ja sarjatason. Tällä ajattelulla on saatu jo liiga suljettua ja muut sarjatasot näivetetty. Minun puolesta pelatkoon joukkue vaikka ulkojäillä jos se on muita parempi. Tuntuu että joidenkin rahakkaampien joukkueiden kannattajia harmittaa kun samassa sarjassa on pienillä resursseilla pelaavia joukkueita. Minkä vuoksi? Viekö se uskottavuutta omalta joukkueelta?

Salamoista vielä että toivon joukkueen säilyvän ja jatkavan Mestiksessä. Erittäin sympaattista että kaikista kaukalon ulkopuolisista vaikeuksista huolimatta pistivät runkosarjassa välillä isompiaan kuokkaan. Kertoo jotain siitä että joukkueessa on pelaajia jotka OSAAVAT PELATA tätä lajia ja tekevät sitä myös PELAAMISEN HALUSTA eikä liksan nostamisen vuoksi.
 

DrAvalanche

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mielenkiintoista oli myös tuo ilmoitettu yleisömäärä 600 ja risat. Oikeasti yleisö oli ehkä n. 1200. Mikäköhän tässä oli takana ?

Ei kai sentään? Kun vertasi tuohon aiemmin päivällä pelattuun A-juniorien otteluun, jossa ilmoitettiin yleisömääräksi vähän reilut 700, niin samaa luokkaa väkimäärä oli mielestäni D-kiekon pelissä, ehkä hiukan enemmän. Jonkin verran alakanttiin 600 ja risat kyllä saattoikin olla, mutta ei kai noin paljon.

Matsi sai minut kuitenkin keskenäni pohdiskelemaan, paljonko D-kiekko saattaisi vetää jyväskyläläisiä katsomoon, jos pääsisi Mestikseen. Mahdollisesti yllättävänkin paljon. Nelinumeroisia lukuja?
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Matsi sai minut kuitenkin keskenäni pohdiskelemaan, paljonko D-kiekko saattaisi vetää jyväskyläläisiä katsomoon, jos pääsisi Mestikseen. Mahdollisesti yllättävänkin paljon. Nelinumeroisia lukuja?

Niinno, ei kai tuo mikään yllätys olisi. Kyllähän Diseä aikanaan divarissa kävi katsomassa toistatuhatta katsojaa, toki seuralla on myös se hallin kaikkien aikojen yleisömääräpeli, mutta se oli playoffvaihetta. Menestyvää divarijengiä voisi käydä hyvinkin toisella tuhannella katsomassa väkeä, niin oli ennenkin. Häntäjoukkuetta taas sitten tuskin, sen verran menestyshaukkaa jyväskyläläisyleisö perinteisesti on.
 

Viikate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, JYP, KooKoo, HeKi
Kun vertasi tuohon aiemmin päivällä pelattuun A-juniorien otteluun, jossa ilmoitettiin yleisömääräksi vähän reilut 700, niin samaa luokkaa väkimäärä oli mielestäni D-kiekon pelissä, ehkä hiukan enemmän.

Olen samaa mieltä. Yritin hahmottaa väkimäärää vertaamalla sitä Diskoksen parin viimeisen Mestis-vuoden yleisöihin, ja arvioin, että katsojia oli lauantaina suurin piirtein yhtä paljon kuin silloin. Pessimistinä veikkasin yleisömääräksi 500-600 ennen kuin tuo 630 kuulutettiin.

Ihan mukava lukema kuitenkin Jyväskylän mittakaavassa, runkosarjan lukemiin verrattuna ja liigakaupungin kakkosjoukkueelle.
 

Juke

Jäsen
No nyt kun arvaamaan käydään niin lukitaan nyt tällänen rivi:

1. Titaanit
2. Salamat
3. D-Kiekko
4. K-Laser
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
D-Kiekko taitavin - riittääkö se???

Nyt on Jyväskylässä nähty Titaanit ja Salamat ja huomattu, ettei nousua taidossa ja viisikkopelissä hävitä. Mutta jos viikonloppuna Titaanit pelasti maalivahti ja D-Kiekon tehoton ylivoima, meinasi sama kuvio kostautua Salamia vastaan. Vieraskaukaloissa tehoja pitäisi löytyä D-miehiltä vain lisää. Peli on hallussa.

Mutta tasakentällisin siis etenkin tänään keskiviikkona tuntui hienolta seurata katsomosta D-Kiekon liikettä. Salamat oli todella hitaan ja kankean oloinen siinä rinnalla. D-Kiekolla tuntui taas miehiä riittävän jäällä jokapaikkaan.

Yskien alkaneesta karsintasarjasta huolimatta nousu on jyväskyläläisille todella lähellä, jos peli pysyy nyt nähdyssä kuosissa. Kiekko-Laser on meille tuttu ja huonommallakin liikkeellä se on kaatunut kauden mittaan selkeästi. Kaksi seuraavaa peliä oululaisia vastaan ratkaisevat paljon. Voitot niistä ja kolme pistettä viimeisistä vaikeista vieraspeleistä Titaaneja ja Salamia vastaan riittääkin jo - tai itseasiassa kaksikin riittää.

Maalivahtipeli on pieni kysymysmerkki D-Kiekolle, tosin Vähäsalo on ollut niin kylmillään, että lipsahdukset ovat ymmärrettäviä, mutta tänäänkin maali upposi nollakulmasta, veto olisi saattanut mennä jopa ohi.

Ympäripyöreältä näyttää nousijan ratkeaminen, mutta uskallan kyllä liputtaa vanhana kunnon daffilaisena D-Kiekon puolesta. Tänään sain tilaisuuden olla samanaikaisesti jäähyaitiossa palkintojen jakoa odottamassa Juha Hanhikosken kanssa ja upeasti kiekollista peliä jäällä dominoidun konkaripakin asenne viimeiseen alivoima-aloitukseen osoitti, että D-Kiekko varmasti haluaa nousta ja voittaa. Hanen katse kieli voittamisen janosta.

Vaikka vain yhden kerran nyt Mestisvastustajat onkin nähty, niin sen uskaltaa kyllä sanoa, että D-Kiekko on joukkuepelaamisessa ja kiekollisessa pelissä taitavin näistä yhdistelmistä. Mutta onpa nuorissa jannuissa monta karvan päähän isommista ympyröistä toistaiseksi jääneitä pelaajia. Pelaajia jotka ovat JYP:n ja Diskoksen kovan juniorimyllyn kasvattamia
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Kyllähän tuo taitaa superjännäksi mennä. Nyt kun D vain hoitelisi Laserin kotona ja vieraissa, minkä ei pitäisi olla nähtyjen otteiden perusteella ollenkaan mahdotonta, vaan jopa todennäköistä. Jäisi melkoiset panokset Titaanit- ja Salamat-vierasmatseihin...
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Torjuntamääristä päätellen D-Kiekko on parempi kuin Spåra, Hokki ja TuTo yhteensä?;-)

Kyllähän tuo Nykäskylän peli ratkesi totaalisesti Salamoiden perseelleen menneeseen valmistautumiseen => toivottavasti oppivat nyt laakista, ettei noin voi mennä "pelailemaan" edes tässä karsinnassa!!

Kaikki on edelleen auki ja sanomani pitää => voitot kotipeleissä ja pinna pari vieraissa... That's it!
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Lauantain peli on K-Laserille melkeinpä ratkaiseva. Jos siitä tulee turpiin niin nousua ei ole odotettavissa. Jos voitto tulee niin nousu on edelleen mahdollinen. En usko, että D-kiekko on mahdoton kaadettava, sillä vaikka se olikin parempi viimeksi Raksilassa niin kyllä siinä Laserkin tuhlasi avopaikkoja muutaman kappaleen ja maalivahti imaisi pari aika helposti. Maalivahtipeli jos onnistuu ja maalipaikat paremmin hyväksi käyttämällä D-kiekko on kaadettavissa. Laserin etu lienee edelleen se, että vaikka vastustajat kuinka vakuuttavat ottavan Laserin tosissaan niin veikkaanpa, että D-kiekonkin porukalla on jo etukäteen selvä ajatus päänupissa, että tää on meidän peli. Pitää toivoa, että Laser jaksaa yllättää loppuun asti. Kyllä sen D-kiekon on kerran neljästä kaaduttava.
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Launtain peli on ratkaiseva

Kieltämättä itseäkin arveluttaa se, miten neljä voittoa putkeen Kiekko Laserista onnistuu D-Kiekolta, sillä Laser ei todellakaan ole huono joukkue. Mutta jos lauantain peli klaarataan, niin Hippoksella ei hätää pitäisi kyllä olla.

Salamat ei eilistä voi laittaa pelkän valmistautumattomuuden piikkiin, sillä tuskin kukaan kolmea erää häviää yksin luistelussa niin totaalisesti pelkän valmistautumisvirheen vuoksi. Jollei sillä sitten tarkoiteta luistelu- ja kuntoharjoittelua. Viisikkopeli tai kiekollinen peli voi toki kärsiä monesta syystä, mutta kyllä melkoisen heikkoliikkeinen porukka Hippoksella nähtiin eilen ja ihan yksittäisissä luisteluskaboissa, joista yhtäkään ei tainnut voittaa vierasjoukkueen mies.

Oulussa peliä katsomaan menossa olevat - tarkkailkaa D-Kiekosta Juha Hanhikoskea. Mies alkaa olla jo konkari-iässä, mutta pelaa tällä erää erittäin hyvin kiekollisena pakkina. Itse olen yllättynytkin pudotuspeleihin kaivetusta tahtotilasta ja varmuudesta. Vaikka eilenkin hänestä hiukan kirjoitin, niin nostanpa miehen esiin vielä. Hän se vierasvoiton yksi tekijä saattaa olla.

Ja D-Kiekon faneille - osaatteko sanoa, mihin on kadonnut runkosarjan loppua dominoineen kakkosen tehot. Nyt nimenomaan muut miehet ovat ratkaisijoina. Lauantaina Rautakorpi ja eilen Hytönen.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vaikka vain yhden kerran nyt Mestisvastustajat onkin nähty, niin sen uskaltaa kyllä sanoa, että D-Kiekko on joukkuepelaamisessa ja kiekollisessa pelissä taitavin näistä yhdistelmistä.

Kotijoukkueet hakevat yleensä enemmän kiekollista peliä, joten ehkä turhan aikaista arvioida.

Vähän on voimasuhteet vielä hukassa karsintojen osalta. Salamat jatkaa runkosarjasta tutulla tyylillä. Sieltä saattaa tulla mitä tahansa huippupelin tai täydellisen flopin väliltä. Jos tässä kohtaa pitää arvioida, niin Titaaneiden tilanne on paras ja D-Kiekon heikoin.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Tuotaa, nyt ei ihan avautunut, että mikä sillä vihtorilla hitsasi kiinni tossa kollegan kirjoittelussa?
 

Viikate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, JYP, KooKoo, HeKi
Ja D-Kiekon faneille - osaatteko sanoa, mihin on kadonnut runkosarjan loppua dominoineen kakkosen tehot. Nyt nimenomaan muut miehet ovat ratkaisijoina. Lauantaina Rautakorpi ja eilen Hytönen.

Kakkosen pelissä ei ainakaan minusta ole ollut mitään muuta vikaa kuin viimeistely. Peli pyörii näyttävästi, ja oma pää pysyy puhtaana. Muut kentälliset ovat myös päästäneet maaleja, kakkonen ei vielä ainuttakaan. Ainoat D-nimet, jotka ovat karsintojen tehotilastossa plussalla, ovat kakkosen miehiä.

Lisäksi kakkonen oli vahvasti mukana Salamat-pelin voittomaalissa. Finhockeyn tilastoista olin päättelevinäni, että jäällä olisi maalin syntyhetkellä ollut kolme kakkosen pelaajaa (Varjamo, Lahtinen, Hanhikoski) ja kaksi kolmosen (Hytönen, Muotka).

Mutta toki on totta, että kakkonen on ollut tehoton, kuten muutkin ketjut. Tällä hetkellä näyttää siltä, että D-Kiekolla on kyllä potentiaalisia ratkaisijoita kaikissa ketjuissa mutta takuuvarmoja ei oikein yhdessäkään.

K-Laser-pelejä odotan jännityksellä. Laser oli todella vaisu vieraillessaan tammikuussa Jyväskylässä, mutta siltä reissulta puuttuivat Sami Eero ja kaikki uusimmat vahvistukset. D-Kiekko lienee liikkeessä oululaisia edellä, Laserilla taas on rutinoituneempia ratkaisijoita. D-Kiekon maalivahtipeli on pieni arvoitus, mutta toisaalta edellisessä Laser-pelissä Vähäsalo onnistui muistini mukaan erinomaisesti ja myös Laserin kokematon veskarikaksikko on tällä kaudella ailahdellut... Karsintaesitysten perusteella voimasuhteet ovat tasan, mutta D-Kiekon eduksi vaakaa painavat runkosarjan keskinäisten otteluiden voitot.

Oulussa peliä katsomaan menossa olevat - tarkkailkaa D-Kiekosta Juha Hanhikoskea. Mies alkaa olla jo konkari-iässä, mutta pelaa tällä erää erittäin hyvin kiekollisena pakkina.

Totisesti. Hanhikoski on taas kerran parhaimmillaan kauden tärkeimmissä peleissä. Kiekollisena koko joukkueen juonikkaimpia pelaajia ja puolustaminenkin on toistaiseksi ollut lähes virheetöntä.
 
Viimeksi muokattu:

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Mestispaikka on nyt lähellä...

Saihan se D varamiehisenäkin voiton väännettyä Laserista, vaikka peli kuulemma heikkoa olikin. Ei kuitenkaan Ahvenjärven maalivahtipeliin kaaduttu, vaikka joku sellaista uumoilikin - parin raportin mukaan mies nyt ei esimerkiksi Vähäsalon peruspelaamista heikompi ollut. Aika mielenkiintoista on nähdä perjantain Titaanit-D-kiekko, varsinkin jos ottelu on loppuhetkillä tasan. Ei mahda kummallakaan olla suurta halukkuutta hyökätä siinä tilanteessa...
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Saihan se D varamiehisenäkin voiton väännettyä Laserista, vaikka peli kuulemma heikkoa olikin. Ei kuitenkaan Ahvenjärven maalivahtipeliin kaaduttu, vaikka joku sellaista uumoilikin - parin raportin mukaan mies nyt ei esimerkiksi Vähäsalon peruspelaamista heikompi ollut. Aika mielenkiintoista on nähdä perjantain Titaanit-D-kiekko, varsinkin jos ottelu on loppuhetkillä tasan. Ei mahda kummallakaan olla suurta halukkuutta hyökätä siinä tilanteessa...
Ihan mielelläni näkisin D-Kiekon Mestiksessä, varsinkin kun samalla näyttäisi Salamat putoavan sopivammalle sarjatasolle. Aika nasulia.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Olikos se sitten siinä? Kuusi pojoa rakoa ja kaksi peliä jäljellä... Onkohan Kirkkonummella iskua lähteä Suomi-sarjaan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös