Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Mestiskarsinnat 2018

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana ktmike, 13.03.2018 klo 10.18.

 1. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Nää on niitä pelejä joita on todella mielenkiintoista katella ns. "sivusta", koska näissä todella on sitä panosta, vaikka pelin laatu ei välttämättä yllä mestiksen playoffien tasolle. Mutta varmasti piinaaviakin, jos oma joukkue putoamisuhassa.
   
 2. Naxnax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ehdottomasti JHT/Kärpät
  Tänään mennään sitte!! Cama! Vedonlyöntiyhtiöt ei vielä oo löytäny listoille näitä karsinta pelejä. Tiedä sitte pitääkö ensin nähdä suuntaviivat missä mennään, vaiko mikähän syynä.

  Veikkaus tämän päivän karsinta peleihin. Peliitat - JHT 3-4 ja Hermes - KooVee 5-1

  JHT:lla varsin hyvä kokoonpano. Oikeastaan Heikkilä jättää pikku aukon puollustukseen. Vähän jo rupeaa ilta jännittään, mutta Fanseat on varmasti auki klo 18.30 ->
   
 3. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Kohta lähtee! Kyllähän nää pelit sykettä nostaa jo reilusti etuajassa. Ristiriitaiset tunnelmat kun innolla oottaa sarjaa vaikka milään tavalla tähän tilanteeseen ei voi haluta. Veikkaus että Hermes tulee sarjan viemään 4-1, mutta jos yhtään löysäillään niin KooVee ei anna anteeks. Vieraissa saattaa KooVee yhen kerran yllättää, mutta en usko että toista kertaa. Luotto on kova että Maukka hoitaa viimisen tehtävän täällä kunnialla loppuun ja on saanu piiskattua pelaajat kans iskuun. Miehiä on tervehtynyt ja aika lailla parhaalla kokoonpanolla päästään tänään liikkeelle.

  Peliitat vs JHT onki sitte mielenkintonen ja uskon että ainakin 6 ottelua siellä tahkotaan. Petrell piiskaa omat miehet pelaamaan ylilätkää ja Peliitat lamaantuu, ettei nousujuhlat olis kans tiedossa? Omat veikkausrosentit pistän silti Peliitoille 60-40, vauhti on silläkin joukkueella SSarjaa kovempi. Nähtäväks jää pääseekö JHT tähän vauhtiin mukaan, vai luisteleeko ja karvaako Peliitat JHTn nurin.
   
 4. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Samaa täällä ihmettelen minäkin kuin NaxNax. Miksi ei karsintapelejä löydy veikkaukselta eikä paf:ilta? Toi veikkauksen homma kyllä ihmetyttää, kaikenmaiilman muitten maitten liigoja voi pelata tänäänkin, mutta ei suomen sarjoja. Suomi sarjaa ei ole voinut pelata koko kautena, eikä edes nyt karsintaa. No on se Mäkilä nämä siellä laskenut, mikä tuottaa ja mikä ei. Siinä se syy.

  No tän päivän peli Hermes - Koovee on kyllä jo pelattu. Ei voi mitään. Kooveelta puuttuu 2 parasta keskushyökkääjää ja joukkueen paras pelaaja eli Sandvik. Jopa puolustaja on täytynyt laittaa hyökkääjäksi! Hermes on ilmeisesti jatkoajan jutun perusteella saanut kaikki sairaat peliin eli tän päivän peliä ei olisi ollut kyllä mitään syytä veikatakkaan.
   
 5. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Jos jotakuta kiinnostaa niin Unibetissä voi veikata
   
 6. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Eli ketä on pois?
   
 7. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Paras keskushyökkääjä Mika Niemi, paras aloittaja Niko Petro. Paras pistemies Henri Sandvik, ainoa ns. mestistason pelaaja. Lisäksi laituri Jimi Palanto ja puolustaja Jouni Aalto.
   
 8. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Mutta löytyyhän sieltä ainakin Antti Hilden, jolla taitaa melkeen olla yhtä paljon pelikokemusta, kun koko Hermeksen joukkueella yhteensä.
   
 9. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Kas, jäipä Niemen ja Aallon poissaolot huomaamatta.
   
 10. Naxnax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ehdottomasti JHT/Kärpät
  Tasasta on molemmissa sarjoissa. Ht anto aivan liian helposti otteen Peliitoille ekassa erässä. Toisessa erässä jo huomattavasti tasaisempaa ja JHT:lla paremmat maalipaikat. Dumarilla herkällä käsi, joka ei välttämättä palvele tällaista taistelua! Cama JHT!!!
   
 11. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Maalintekopeli tämä jääkiekko. Sen osoitti Koovee tänään Kokkolassa. Hermes oli koko pelin ajan kuskin paikalla mutta jos viimeistelyprosentti on tuota luokkaa niin ei kannata liikoja odottaa. Huikea äijä tämä Risteli! Siellä saa kyllä joukkuekaverit taputella selkään pelin jälkeen. Torjunnat tänään jukuri: 9 ja Risteli: 45 kertoo pelin kulusta ehkä vähän mutta 1-3 lopputulos kertoo viimeistelyn tasosta. Huomenna jatkuu pelit Tampereella ja jos Hermes samalla jalalla on liikkeellä kuin tänään niin eiköhän sieltä voitto irtoa.
   
 12. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  KOOVEE jatkaa samalla tiellä mitä kulki Suomi-Sarjan pleijareissa. Yllättää joka pelissä. Huh-huh!
   
 13. Naxnax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ehdottomasti JHT/Kärpät
  JHT kaatui tänään pariin virheeseen ja lukuisiin kakkosiin. 4-2 lopputulos. Peliitat pelas käytännössä vikan kympin YVtä. Ei voi näissä peleissä antaa ilmasia jäähyjä, se on varma. 2 x vaihtovirhe, ei jumalauta. Silti en huolissani ole, koska itse peli, alun tunnustelujen jälkeen oli varsin tasaista. Peliittojen yyvee oli kyllä luokattoman paskaa, mikä tietenki sinisten lasien takaa katottuna on hyvä homma! Huomenna sitte lento pois Peliitan pojalta!
   
 14. Lätkä Jäsen

  Lainaus:
  Jep! Näin se menee...

  Jotensakin tuol kaaval meni vuonna 2002 Diskos-Hokki matsit. Diskos oli kuskin paikalla, mutta niin vaan Hokki nuiji Diskoksen ja nousi. Hokki ylipäätään nähtiin sarjaan lähdettäessä täydelliseksi vastaantulijaksi divarijyrien jyrätessä. .

  Olen niin monet nousut ja putoamiset nähnyt ja joissa kaikissa menneet veikkaukset pieleen, että en viitsi edes veikata lopputulosta... Totean vaan, että edellisen kerran, kun Herpa oli karsinnassa veikkasin, että se nuijii kaikki SS:t mennen tullen... Sekin arvaus meni lopulta päin helvettiä. Herpa putosi!
   
 15. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:

  Jos Hermeksen pelillinen ilme jatkuu tuolla tavalla niin pitkässä sarjassa ne kiekot vaan alkaa menemään maaliin. Yhdessä pelissä tuollainen KOOVEE voitto on mahdollista mutta koko sarjan viemiseen en millään usko. Tsemppiä Kokkolaan, jollain sairaalla tavalla tuokin on fanille hienoa aikaa.
   
 16. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
  Lainaus:
  Eka erä oli aikaa selkeää Peliitta-hallintaa. Toinen erä JHT:n. Kolmas eräkin oli JHT:n siihen asti, kun rupesivat jäähyilemään. Molemmille merkittiin ottelussa 22 min. jäähyjä, mutta Peliitoilla oli yksi 10 min. henk.koht. rangaistus, joten lukumääräisesti JHT istui enemmän, joista suurin osa aivan tyhmiä jäähyjä ja vielä siinä vaiheessa kun olisi ollut kaikki mahikset kääntää peli voitoksi. Joka tapauksessa uskon kalajokisten saaneen itseluottamusta tästä ottelusta - pelillisesti ei mitään hätää kunhan pysytään peliareenalla eikä istuskella tuppea pureskelemassa. Oli muuten eka matsi, jonka näin Fanseatista ilman häiriöitä.
   
 17. Koukkupolvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat ja tietysti Titu
  Sanoisinpa niin, että Peliitat vei ja JHT vikisi ensimmäisessä erässä. Ja se vikinä kuului parvella asti johtuen ehkä siitä, että Heinolassa ei yleisö varsin villiksi yleensä ala, heh. Mutta asiaan, olihan pelinopeus aivan eri tasolla kotijoukkueella kuin Kalajokisilla ja tulostaululla olisi pitänyt paremman viimeistelyn natsatessa olla ihan muut lukemat kuin 2-0! Se on vaan niin, että Peliitoilla on niin nuori ja vielä kokematon joukkue kasassa, ja ote herpaantuu liian helposti ja toinen ja kolmaskin erä aika läpsyttelyä. Ei minun mielestäni JHT nostanut karvausta tai tempoa, vaan Peliitat nosta jalkaa kaasulta kun peli oli mielestään taputeltu. Niinhän se ei todellakaan mene ja kaikki kunnia sinne Kalajoelle lopun taistelusta. Hattua nostan. Ja hitto se Väksy on vaan niin ihana mies, harmittaa kun kantaa väärän väristä paitaa näissä karkeloissa. Ikävä kyllä luulen, että noilla minuuteilla alkaa väsy iskemään, vaikka tänään kotikaukalossa pääsettekin pelaamaan. Se on varmaan todella paha paikka pelata vierasjoukkueelle, mutta toivon, että Peliitat sieltäkin voiton kairaa.
   
 18. pippurimylly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT / Boston Bruins
  @Koukkupolvi ..samaa mieltä tuosta ottelusta, vaikka HTn kannattaja olenkin.
  Pieni toive että JHT pysyy suomisarjassa.
  V-V Väkeväinen on kyllä yksi JHTn kantavista voimista, ikävä kyllä kaveri pistää pillit pussiin tämän kauden jälkeen.

  Hermes vetää maalia kohti 46 kertaa josta 1 uppoaa= KooVeen Risteli torjuntaprosentti 97,82%

  KooVee vetää maalia kohti 12 kertaa josta 3 uppoaa =Hermeksen Jukurin torjuntaprosentti 75%

  Tuo Hermeksen maalivahdin torjuntaprosentti on tällä tasolla ällistyttävä, saapa nähdä seisooko Jukuri tolppien välissä tänään Hakametsässä.

  Hermeksellä kaikki paineet harteillaan kun taas KooVee:lla ei käytännössä mitään hävittävää.....
  Rehellisyyden nimissä uskon että Hermes tämän otteluparin vie,

  (Ja en ihmettele että katsojilla tullut otteluaseuratessa ”mitä vit-väristyksiä,....Otteluahan oli tuomaroimassa pääDomari ORAVA
   
  Viimeksi muokattu: 17.03.2018 klo 09.52
 19. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Mitä Kalajoella oikein on tapahtunut kun noin rumin lukemin ottivat kotona pataan?
   
 20. Saapa nähä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT, Kärpät
  Lainaus:
  Peliitat oli tehokas, JHT:llä ei onnistunut mikään, hyvistäkään paikoista ei maaleja. Onneakaan ei ollut mukana, joten ohipeli totaalisesti, numerot ei kerro kaikkea.
  Ekassa erässä ihmeellisiä jäähyjä, jotka tappoi peliä tehokkaasti. Tuntuma että tuomarilinja suosii Mestis joukkuetta, mutta ei JHT tuomareihin kaatunut, tuskin peliä olisi voitettu vaikka pari maalia eka erässä olisi jäänyt tulematta.
   
 21. khufu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Peliitat
  Lainaus:
  Eipä tuo minusta nyt mitään jäätävää tehokkuutta ollut, avoimia maalipaikkoja oli vierailijoilla lisämaaleihinkin. Toki paremmalla prosentilla upposi kun tavallisesti, ja hiukan tuli myös kotijoukkueen maalivahdilta apuja (mm. maali punaviivalta, vaikka toki ovela ratkaisu olikin). JHT oli puolestaan tehoton, minkä maalisarakekin tyhjentävästi kertoo.

  Tämän pelin perusteella materiaalissa on eroja myös mestiksen kellarikerroksen ja Suomi-sarjan välillä. Katsotaan, onko ero tallella vielä keskiviikkona.
   
 22. jack1459 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki jotka pelaa reilusti
  Eiköhän se ala olla selvää, että JHT:n paikka on suomisarjassa. Ehkä oisi hyvä lopettaa haaveilut Mestis paikasta. Kalajoen talousalue ei pysty kantamaan taloudellisesti mestis-seuraa. Se on utopiaa!
  Joukkueessa ei ole kohta oman kylän poikia, vaan se on ”muukalaislegioona”. Kun katsoo eilisen pelin yleisömäärää, alle 600, niin ei taida suuri yleisöäkään uskoa menestykseen.
   
 23. Taikajim Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Teemu Pulkkinen
  Eli JHT:llä ei ole realistisesti mitään jakoa peliittoja vastaan? Ja vaikka voittaisikin niin tuskin paikkaa lunastaisi? En ole koskaan suomi-sarja peliä nähnyt. Kalajaskasta aikanaan seurannut.
   
 24. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
  JHT:n peli kotihallissa oli haluttoman näköistä ja saamatonta. Tasoeroa varmasti on mutta ei ehkä niin paljon kuin mitä Kalajoen ottelussa nähtiin ? Voisiko olla niin, että kun Suomi-sarjan mestaruus on voitettu niin JHT:n pelaajien mielissä tavoite on saavutettu ? Toisaalta, Heinolassa JHT antoi ajoittain ihan kunnon vastuksen Peliitoille hallitenkin peliä erityisesti toisessa erässä ja kolmannessakin ennen jäähysuman alkamista. Sen perusteella pidin kotivoittoa mahdollisena.
  Tietysti voi antaa kaikenlaisia seliseli-selityksiä kuten se, että JHT matkusti peräkkäisinä päivinä ensin perjantaina 500 km Heinolaan ja lauantaina 500 km Kalajoelle, joten viikonlopun matseihin tuli 1000 km bussikyytejä ennen matseja. Peliitat selvisi 500 km:lla. Mutta realismia lienee kuitenkin se, että JHT:lle sopivampi sarja on Suomi-sarja kuin Mestis.
  Sanotaanpa vielä, että Fanseat on toimiessaan erinomainen kanava, jonka kautta voi seuta SS matsejakin (vinkkinä "Taikajimille").
   
 25. zeitgeist Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tavoitteelliset pikkuseurat
  En kuitenkaan näkisi syytä väheksyä Kalajoen yleisömäärää, kun oli ollut vajaa 600. Eiväthän Mestis-pelitkään yleensä paljoa enempää vedä! Tuo on ymmärrettävää sikälikin, kun Suomi-sarja on minusta paljon jännempi sarja, kun on avoin molemmista päistä. Noin pienelle paikkakunnalle lukema on minusta hieno, kun ei ollut vielä edes kyseessä play-off-sarjan ratkaisukierros.