Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jäljellä olevat pelit vastustajan mukaan (TOP on tämän hetken kuusi parasta, KH on välimallin jengit KeuPa ja Hermes ja BOT on sitten nuo mitä todennäköisimmin karsintaviivasta kamppailevat neljä joukkuetta):

KETTERÄ - 5 x TOP, 0 x KH, 3 x BOT
KOOVEE - 3 x TOP, 2 x KH, 2 x BOT
SAPKO - 4 x TOP, 0 x KH, 3 x BOT
IPK - 4 x TOP, 1 x KH, 4 x BOT
TUTO - 4 x TOP, 0 x KH, 2 x BOT
JOKIPOJAT- 4 x TOP, 3 x KH, 2 x BOT
KEUPA - 3 x TOP, 1 x KH, 4 x BOT
HERMES - 3 x TOP, 1 x KH, 3 x BOT
K-VANTAA - 4 x TOP, 2 x KH, 1 x BOT
ROKI - 5 x TOP, 1 x KH, 2 x BOT
PELIITAT - 3 x TOP, 2 x KH, 3 x BOT
HOKKI - 4 x TOP, 2 x KH, 2 x BOT

Kuusi parasta pelaavat vielä aika paljon keskinäisiä pelejä, eli järjestys niiden osalta voi olla mitä tahansa. Jäljellä oleva ohjelma on "helpoin" tämän mukaan IPK:lla, jolla on pari peliä "rästissä" ja joka kohtaa häntäpään joukkueet vielä neljästi. Kun taas esimerkiksi TuTolla on vain kuusi peliä jäljellä ja niistä neljä on samoista sijoista taistelevia vastaan: heille siis jokainen ottelu on sijoituksen suhteen todella merkittävä.

KeuPa voi hyvinkin nousta vielä sekoittamaan pakkaa, sillä 5/8 sen jäljellä olevasta pelistä on lähtökohtaisesti sitä heikompaa vastustajaa vastaan. Myös Hermeksellä ihan kohtalainen loppuohjelma, mutta eroa ylöspäin on liikaa. K-Vantaasta ei kuitenkaan pitäisi olla vaaraa, sillä kokkolalaiset saavat varmuudella joitain voittoja jäljellä olevista peleistään, vaikka peli ei täysillä rullaisikaan.

Neljästä viimeisestä joukkueesta Hokki on heikoimmilla. Eroa 10-sijaan on kuusi pistettä, eikä "kuuden pisteen" pelejäkään ole heillä jäljellä kuin kaksi. RoKilla ja K-Vantaalla toki vastaava tilanne. Sen sijaan Peliitat saattaa hyvinkin klaarata itsensä kuiville, tai ainakin homma on sillä omissa käsissään: sillä on jäljellä kotipelit RoKia ja Hokkia vastaan, vierasmatsi Vantaalla ja kaksi matsia KeuPaa vastaan. Viimeisten kierrosten vastustajat (Hokki ja KeuPa) saattavat lisäksi pelata jo noissa matseissa ilman panosta.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy