Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Mestis-joukkueiden voimasuhteet kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Knap, 30.06.2018 klo 16.56.

 1. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jouel Awrmiia, GeneMatti
  Lainaus:
  Vanhatalo 9 peliä 11 maalia
  Puistola 22 peliä 15 maalia
  Yhteensä 31 peliä 26 maalia
  Samaan aikaan pelatessaan jaetaan pelimäärä kahdella 16 peliä 26 maalia = 1,625 maalia/peli.

  Joo, sori, oli vähän älytön. Puolitoista olisi ollut parempi. Sekin on toki jonkun maalimäärästä pois, syöttöjä Puistolalla vain 0,5 per peli ja Vanhatalolla osia. Käytännön hyöty ehkä 1 maali lisää. Minusta sekin on tosin aika kova etu kahdesta pelaajasta.
   
 2. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Yhteensä Puistola ja Vanhatalo ovat pelanneet 31 ottelua ja tehneet 26 maalia. Alle 1 maali / ottelu heidän individuaalinen kontribuutionsa keskimäärin on. Tuo sinun heittämäsi 2 maalia per pelihän vaatisi sitä, että molemmat olisivat tehneet vähintään maali per ottelu.
   
 3. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jouel Awrmiia, GeneMatti
  Lainaus:
  Niin niin, mutta heidän kontribuutionsa yhteensä on LeKille 1,6 maalia per ottelu. Tuosta maali per ottelu kummallekin ovat viisi maalia perässä kolmeenkymmeneenyhteen otteluun, eli 0,16 maalia per peli.

  Tämä on sinänsä ihan turhaa nyt, koska heidän tekemänsä maalit ovat joka tapauksessa ainakin joltain osin pois joltain muulta.
   
 4. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Nuorten SM-Liigan pudotuspeleissä Tappara ja JYP tänään kesälomille. Tarkoittanee vahvistusta LeKin ja KeuPan loppukauden kokoonpanoihin.
   
 5. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Helmikuun alussa laskeskelin helmitaululla kaksi mahdollista skenariota runkkarin loppuun. Lopullinen runkosarjan lopputulema ei paljoa eronnut, koska kummassakin lopputulemassa karsintaan, runkosarjaan jäävät ja playoffeihin menevät joukkueet olivat samat. Joitain piste- ja sijoituseroavaisuuksia nähtiin.
   
 6. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Joo, ei tässä suuria yllätyksiä enää tapahtunut, vaikka loppuun asti jännää olikin. Alla oma arvioni samalta ajalta ja toteutuma sitten siinä perässä:

  1. Hermes 96-101 (sija 1. / 95 pistettä)
  2. LeKi 95-100 (2. / 95)
  3. Ketterä 84-89 (3. / 87)
  4. Jokipojat 81-86 (6. / 77)
  5. SaPKo 81-86 (4. / 81)
  6. TuTo 77-82 (5. / 80)
  7. KeuPa 69-74 (8. / 69)
  8. RoKi 69-74 (7. / 71)
  9. K-Vantaa 66-71 (10. / 65)
  10. IPK 57-62 (9. / 68)
  11. Peliitat 55-60 (11. / 63)
  12. KooVee 45-50 (12. / 49)

  Jokipojilla runkosarjan loppu meni jonkun verran odottamaani heikommin, IPK ja Peliitat saivat puolestaan aikaiseksi odotettua paremman loppukirin. Noin puolet sijoista kuitenkin täysin oikein ja lopuiltakin kevään kohtalo oli oikein.
   
 7. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Jälkiviisastelua, tai vaihtoehtoisesti listausta runkosarjan yllättäjistä ja pettymyksistä

  Lainauksien sisällä arvioitani ennen kauden alkua jaettuna edelliskauden mukaan:

  Lainaus:
  Arvelin edelliskauden parhaiden jatkavan kärjessä myös nyt. KeuPallahan oli paperilla tosi kova hyökkäyskalusto, mutta homma lähti menemään mönkään heti kauden alusta. SaPKon mahdollisuudet taisi puolestaan mennä loukkaantumissumaan. Tuomiot: KeuPan runkosarja iso pettymys, SaPKo pieni pettymys.


  Lainaus:
  Arvelut Vantaasta menivät pieleen. Lainapelaajien osalta tilanne oli ihan hyvä koko kauden, eli sitä ei voi käyttää tekosyynä. Muuten ok. Tuomiot: K-Vantaa yhdessä KeuPan kanssa suurimmat pettymykset. Ketterä, TuTo ja Jokipojat pelasivat kokonaisuudessaan juurikin oletetuille sijoille.


  Lainaus:
  LeKin tiesi arvoitukseksi kaikki. Minä annoin heille jonkun verran onnistumismahdollisuuksia, mutta en tarpeeksi. Tuomiot: LeKi ehdottomasti kauden positiivisimpia yllättäjiä yhdessä Hermeksen kanssa. IPK ja RoKi päätyivät arvelluille sijoille playoff-viivan tuntumaan.


  Lainaus:
  Hermekseen minulla oli luottoa, mutta LeKin tavoin myös se yllätti positiivisesti. Peliitat oli helppo veikata, vaikka loppuun asti taistelikin arviotani vastaan... Tuomiot: Myös Hermes iso positiivinen yllättäjä. Peliitat ja KooVee täysin oikein.