Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Mestis-joukkueiden voimasuhteet kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Linnankundi, 12.05.2017 klo 08.56.

 1. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  V-Suomi, En Gång IFK, Alltid IFK, KAPA
  Lainaus:
  Noh, nyt on sen verran tätä touhua katsonut, että kyllä tosta sakista 3-4 vähintään on koko ajan sivussa + arkiomaa lähti itävaltaan. Nytkin sivussa Juusela, Wilenius, Lahtinen, Honkanen...toki uutena tullut ahoniemi.
   
 2. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Näitä TUTO:n nostoja voimasuhteissa seuratessa pitää myös miettiä, että Lahtinen ja Honkanen ovat olleet todella pitkään poissa ja paluu ei ole helppoa jos edes kerkeävät palaamaan kokoonpanoon. Wilenius kävisi jo mukana, joten olisiko vaan lepuutus vai mikä. Lisäksi vielä vieraspelien nihkeys pitäisi saada pois. Kotietu kun tuntuu olevan koko aika edessäpäin.
  Tasaista vääntöä on usealla, joten en tiedä kuka juuri nyt olisi vertailussa ykkönen. Ehkä KeuPa, jos joukkue pysyy jotenkin kasassa jatkossakin.
   
 3. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Lahtinen pelaa tänään.
   
 4. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  3 tuntia ennen pelin alkua laitettu tuo kommentti, odottavan aika on pitkä.

  On tuo TuTon hyökkäysarsenaali kyllä sen verran hurja, että mikäli Elomolla vain pysyy homma jollain tapaa näpeissään, niin on kyllä omissa papereissani selvä mestarisuosikki numero yksi. Näköjään vielä Sami Salminenkin liittynyt rinkiin. Onneksi ei tarvitse ainakaan vielä puolivälierissä TuToa kohdata. Onnea vaan sille joukkueelle joka hyvän runkosarjan jälkeen saa palkinnoksi Toverit vastaansa.
   
 5. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Lainaus:
  Tuossa taitaa olla aika kattava analyysi TUTOn kaudesta. Joukkue on tehnyt toiseksi eniten maaleja ja päästänyt toiseksi vähiten, joten sarjasijoitus jakamassa sijoja 4-5 ei ole suhteessa suorituksiin. Meikäläisestä näyttää sille, että TUTO saa päälle joko kauhean höngän tai sitten jää totaalisesti piippuun ja siinä on valmennuksella peiliin katsomisen paikka. Tykkään periaatteessa Elomon ulosannista, joten TUTO-matseista tulee katsottua lehdistötilaisuudetkin. Tappiomatsien jälkeen vaan näyttää varsin usein löytyvän syy yksittäisistä omista pelaajista, epätasaisesti jakautuneista jäähyminuuteista tms. sen sijaan, että joukkueen tekemisessä olisi ollut huomauttamista.
   
 6. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Kuin varkain nousija Ketterä noussut jo kolmanneksi, huikea suoritus.
   
 7. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  On kyllä huikeeta. Sentteriosasto on täsmälleen sama kuin viime keväänä Suomisarjassa. Pistepörssin top 6:ssa tällä hetkellä neljä Ketterän miestä!
   
 8. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kertookohan sitten enemmän melkein mestiksen tasosta kun pelkästä Ketterien hyvästä työstä, siis yhtään väheksymättä saavutusta. Onko se Suomisarjan kärki enää välttämättä niin kaukana mestiksen tasosta. Ääneen vaan mietin tässä. Lisäksi näyttäisi Ketterillä käyvän mestiksen kärkipäätä myös yleisöä.
   
 9. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Vai olisko jääkiekko joukkue laji?
  Olihan ketterä viimme vuonna ylivoimainen.
  Voittoja 31 peliä putkeen?
   
  Viimeksi muokattu: 04.02.2018 klo 15.50
 10. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Ketterähän pelasi viime kaudella ihan väärässä sarjassa. Siis materiaaliinsa nähden olisivat olleet jo viime kaudella Mestis-tasoa, eihän tuollaisia nippuja juurikaan Suomi-sarjassa olla aikasemmin nähty, eikä varmaan tulla enää näkemäänkään. Tuo ylivoimaisuus Suomi-Sarjassa saattoi karsinnoissa koitua kohtaloksi, kun pelin tempo nousi yht'äkkiä toiseen potenssiin. Veikkaan, että jos olisivat pelanneet viime kaudella samalla kokoonpanolla koko kauden Mestiksessä, niin olisivat olleet pudotuspelijoukkue.

  Kyllähän tuo Mestiksen hännän ja Suomi-sarjan kärjen ero noin muuten on melko massiivinen. En usko, että esimerkiksi tänä keväänä yksikään joukkue pääsee lähellekään nousua. Hyvä jos yhden voiton saavuttavat Mestis-joukkuetta vastaan tuossa ottelusarjassa. En muista oliko ne nyt paras viidestä vai peräti seitsemästä.

  Tälle kaudelle Ketterä sai jo valmiiksi suhteellisen kovaan nippuunsa muutaman täsmävahvistuksen (mm. Kumpulainen) ja jälki on ollut sen mukaista. En ihan olisi odottanut tällaista lentoa missä joukkue on ollut koko vuoden, mutta ei pudotuspelipaikka itseäni yllätä kyllä yhtään. Sen sijaan jos Suomi-sarjan tämän hetken paras joukkue olisi nostettu sellaisenaan (+muutama täsmähankinta) Mestikseen, olisin ollut yllättynyt kaikesta muusta kuin selvästä jumbosijasta.
   
 11. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Nyt lähti vähän laukalle. Ketterän kokoonpano oli kyllä Suomi-sarjaan timanttinen, mutta ei varmasti olisi Mestiksessä pudotuspeli joukkue ollut. Viime kauden Mestiksessä Ketterä olisi ollut Suomi-sarja porukalla karsintajoukkue myös.
   
 12. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Nojoo ehkä hieman, myönnettäköön. Tosin ikuisuuskysymyksiä ilman oikeita vastauksia nämä toki. Pointtina nyt kuitenkin se, ettei Ketterän tämän kauden menestyksen perusteella voi vetää mitään johtopäätelmiä Mestiksen ja Suomi-sarjan välisen kuilun pienenemisestä. Eikä viime kauden Ketterää voi oikein verrata mihinkään "normaaliin" SS-joukkueeseen. Olisivat voittaneet ylivoimaisen mestaruuden tuolla viime kauden rosterillaan noin kymmenellä kaudella kymmenestä.
   
 13. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Täytyy myöntää että Ketterän meno on yllättänyt allekirjoittaneen, ei nyt täysin, mutta melko isosti. Oma veikkaus oli runkosarjan sijat 5-8, nyt sijalla kolme pisteen päässä pelin vähemmän pelannutta SaPKoa. Kohta alkaa olla se hetki käsillä että varmistetaan playoffpaikka. Sitten täytyy enää toivoa että saadaan SaPKo vastaan.
   
 14. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Rehellisesti sanottuna on Ketterän meno yllättänyt täysin. Ennakkoon hyökkäys oli riittävä, mutta puolustus heikko. Niin se toki osittain on vieläkin. Veikkailin itse Ketterää sijoille 6-10 (jotka toki vieläkin ovat mahdolliset), mutta en olettanut näin hyvin menevän. Mason raikkaus ja rohkea pelityyli tuli vähän puskista.

  Keväällä Ketterä voi oikeasti taistella jopa mestaruudesta. Mutta. Pudotuspelit on aina oma maailmansa, ja voi hyvin olla, että mahdollisesta kotiedusta huolimatta Ketterä lähtee 4-0 lauluun ekalla kierroksella. Saas nähdä, toivotaan pitkää kevättä!
   
 15. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Niinhän siinä kävi, että toistaiseksi KeuPa tuli laajaltai pahasti aliarvioitua. Toisaalta en ainakaan itse ollut ihan perillä siitä minkälaisella rosterilla siellä pelattiin. Toinen laajasti aliarvioitu joukkue oli Ketterä, mutta eihän Ketteräkään ollut tai ole sama joukkue jota syksyllä arvioitiin.
  Sitten pari yläkanttiin veikkailtua olivat tietysti TUTO ja EU.

  Runkosarja on hyvä otanta voimasuhteiden arviointiin ja se alkaa olemaan taputeltu. Jatkossa nähdään kuinka käy kun pelataan pelkästään voitoista.
   
 16. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Lisäisin myös Hermeksen. Tosin Upi loi itselleni ja monelle muillekin epäilyksen, mutta rosteri ehdottamasti sarjan kärkeä kauden alussa.
   
 17. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Totta turajat. Hermes oli edottomasti yläkanttiin arvotettu. Itse löin myös Jokipojat aika selkeästi sijoitustaan ylemmäs. Oikeastaan vedin aika vihkoon koko arvion runkosarjan järjestyksestä