Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Mestis-joukkueiden voimasuhteet kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Linnankundi, 12.05.2017 klo 08.56.

 1. -Olvi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Leijonat
  Lainaus:
  .

  Kyllähän se vaan on IPK pakisto parempi kuin viime vuonna. Galin on kovemmassa kunnossa kuin edellisellä kaudella ja hasardi Pälveen tilalle saatiin Koponen Kalpasta. Kapteeni Huttunen on tervehtynyt ja on elämänsä kunnossa, se tulee näkymään taululla. Iiro Sulin saatiin peruspakiksi ja Saku Kinnunen on Kalpan mukana vetänyt rajun kesän eli paremmalle näyttää. Korhonen oli hieno löytö alakertaan myös, jalat liikkuu kuten myös kiekko. Autio maalissa on olllut itse varmuus jos vertaa Leskiseen viimekaudella. Vaihtuvuutta on ollut kuitenkin parin kentän verran hyökkäykseenkin ja viime kauden vapaamatkustajille ei ole paikkoja annettu. Reenipeleissä ei olla jalalla hävitty kellekkään kun taas vuosi sitten oltiin liikkeessä kaikkia perässä.
  Täällä lähdetään luottavaisin mielin kauteen, kaikki muu kuin play-off paikka on pettymys.
   
 2. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Muista ne tiedä, mutta veikkaan, että EU ei pelaa kautta loppuun
  1) ollenkaan
  X) samalla omistajapohjalla
  2) ei edes aloita kautta

  Kaikkien kerroin on 0,9. Otan vastaan vetoja, joissa minimipanos on 10 €. Palautusprosentti on hieman Veikkauksen vastaavaa korkeampi...
   
 3. Leijonamään Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Kokeillaan tämmösellä
  1. TUTO
  2. K-Vantaa
  3. SaPko
  4. EU
  5. Hermes
  6. KeuPa
  7. Jokipo
  8. LeKi
  ----------------
  9. Ketterä
  10. RoKi
  ----------------
  11. Peliitat
  12. IPK

  Nautitaan hei tiukasta kaudesta !!!
   
 4. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Mäkin ennustan, että EUn kausi loppuu kesken monitoimimiehen itkupotkuraivareihin.
   
 5. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  1. TUTO
  2. K-Vantaa
  3. Sapko
  4. Hermes
  5. Keupa
  6. Jokipojat
  7. Leki
  8. Ketterä
  9. Peliitat
  10. Roki
  11. IPK
  -------
  12. Espoo United - ei näe kevättä sarjassa
   
 6. -Jonne- Jäsen

  Jotenkin jo mielenkiinto alhaalla, kun niin helppo ennustaa runkosarjan järjestys.

  1. TuTo
  2. SaPKo
  3. EU - voittaa hopeaa ja jättää hakemuksen Liigaan.
  4. K-Vantaa
  5. Hermes
  6. Keupa
  7. Jokipojat
  8. Ketterä
  ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
  9. Peliitat
  10. Roki
  ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
  11. Leki - Kauden jälkeen tämä roska pyyhkäistään pöydältä roskiin.
  12. IPK
   
 7. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Tänään tämä homma taas alkaa. Sanoisin voimasuhteista, että jälleen ollaan tilanteessa jossa tullaan pelaamaan tasainen sarja. Onko yhtään sellaista joukkueparia jossa jompikumpi voittaisi kaikki keskinäiset pelit, en usko, mutta sen kausi näyttää. Joukkueet joissa on paljon lainapelaajia eivät tule kannua nostelemaan. On kuitenkin sen tasoinen sarja että suuresti vaihtuvalla joukkueella ei pärjää vaikka nimet olisivat "kovia"
   
 8. Canis Lupus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki, LuPo
  1. TuTo (tasainen, tulivoimainen, tehokas)
  2. K-Vantaa (hyvä jatkuvuus edelliskaudesta)
  3. SaPKo (tätä piti miettiä pitkään, pelkästään rosterin perusteella ehkä pykälä alaspäin)
  4. Jokipojat (melko tasapainonen rosteri, pakisto vielä turhan ohut)
  5. KeuPa HT (hyökkäys todella vahva, puolustus ei)
  6. Hermes (sentteriosastosta puuttuu pelintekotaitoa, vähän vasemmalla kädellä kootun näköinen joukkue)
  7. Ketterä (yllätysvalmis, sopivasti kokemusta ja nuoruuden intoa)
  8. IPK (tasainen joukkue, koviin tehoihin pystyvät pelaajat puuttuvat)
  9. RoKi (sama tilanne kuin IPK:lla)
  10. Peliitat (puolustus näyttää kiekollisesti melkoisen vaisulta)
  -----------
  11. LeKi (kuka tekee maalit?)
  EU, dnf (kaikki farssin ainekset tarjolla)
   
 9. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Sen verran jo sanon, että lupaamani Mestis ranking ei kerkeä valmistumaan sarja-avaukseen mennessä, kun joku idiootti päätti PCnsä saada huoltoon ja tabletilla taikka puhelimella en ala säätämään. Kunhan saan koneeni takaisin huollosta niin lasken tarvittavat laskut loppuun ja julkaisen sen. Voi mennä parikin viikkoa, kun ensi viikolla on työmaalla kiirettä muotin teossa ja siitä seuraavalle viikolle on suunniteltu valua.

  Ennustan loppusijoitukset. Runkosarjasijoitus suluissa.

  1. SaPKo (4.)
  Runko on säilynyt samana ja mestaruuskrapulaa ei tunneta. Tottakai hieman myös pitää kotiin päin vetää, koska ilman toivoa ei oltaisi elinkautisvankeja.

  2. TuTo (2.)
  Cupin finaalissa jo näytti hallitsevalle mestarille kuinka pelejä voitetaan. Ilman värilaseja olisi ykkönen. Elomo saa huonon alkukauden jälkeen kenkää.

  3. EU (1.)
  Kaikesta huolimatta kausi saadaan kunnialla päätökseen ja pronssiottelusta saadaan mitalli.

  4. Hermes (3.)
  Sammalmaa pelatessaan koko kauden saa aikaan sen luokan hurmoksen, jota ei ole pohjanmaalla hetkeen nähty.

  5. Ketterä (5.)
  Sarjanousija yllättää lähes kaikki päästessään pudotuspeleihin. Playoffeissa kiihkeä paikallisvääntö jossa nähdään GAME 7 ja huipentuu Talvisalo Gardenin hornankattilassa jatkoerään. Henttonen iskee voittomaalin kumminkin ajassa 97.43 ja Ketterälle jää käteen vain luu.

  6. Jokipojat (6.)
  Hieman hajuton, mauton ja väritön runkosarja tuo playoff paikan ja lauluun ekalla kierroksella

  7. IPK (7.)
  Jasi saa joukkueen pelaamaan vittumaista lätkää ja etenkin kotikaukalossaan on todella ikävä joukkue. Yksi parhaista kotijoukkueista pisteillä katsottuna.

  8. KiVa (8.)
  Viime kauden finaali vaihtuu juuri ja juuri play offeihin pääsyyn ja siitä suoraan lauluun.

  9. KeuPa HT
  Viimeisen kierroksen pelissä johtaa otteluansa ennen kolmatta erää ja on menossa playoffeihin, mutta sulaminen ja tappio tiputtaa pisteellä jatkosta.

  10. Peliitat
  Ei vain riitä 200 tehdyn maalin tavoittelu.

  11. RoKi
  Valitettavasti kaamosajan tappioputki tiputtaa taas kerran RoKin play off junan kyydistä.

  12. LeKi
  Tapparan ja Ilveksen avut loppuvat kuin seinään. Pirkanmaalla nähdään huikea karsintasarja LeKin ja Pyryn kesken.
   
 10. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Tehdäänpäs vielä oma syväanalyysi juuri ennen otteluiden alkua. Olen jo aiemmin tehnyt, mutta nyt rosterit ovat valmiita, joten helpompi tehdä.

  1. TUTO Hockey - Hyökkäys ja maalivahtiosasto on liigan parhaita, eikä puolustuskaan häviä monellekkaan joukkueelle. Rahaa on ostaa kesken kauden vahvistuksia. Olen aika varma että TUTO voittaa runkosarjan, mutta kannua ei nähdä tälläkään kaudella Turussa kummankaan joukkueen toimesta.

  2. Kiekko-Vantaa - Taas sopivasti kaikkea, hyökkäys on todella kova (tiedä vaikka Leinosen sainaisivat vielä). Maalivahtiosasto on laajuudeltaan paras, mutta kun siellä vain yksi kerrallaan pelaa, niin toisena minun listalla, kuitenkin monta hyvää kassaria on kyllä K-Vlla. Puolustus on vähiten paras näistä kolmesta osa-alueesta, mutta sekään ei häviä liian monelle joukkueelle. Valmentaja on myös erittäin mielenkiintoinen.

  3. SaPKo - Meinasin laittaa SaPKon ensiksi toiseksi, mutta kesällä K-Vantaa on kehittynyt paremmin kuin SaPKo joten sillä eron he ovat toisia. Kertoo viime kauden mestaruusjoukkueen tasosta jotain, kun 4 tärkeää pelaaja jättää seuran ja silti ovat kolmansia. Puolustus on paperilla kova, mutta sitten tuleekin se kysymys: Kohtaako ne kemiat koskaan? Entä kuinka pitkään 7.pakki jaksaa katsoa menoa, kun muissa joukkueissa pääsisi pelaamaan TOP-6 roolia säännöllisesti paitsi SaPKossa (vaikka sielläkin oltaisiin luvattu hyvää peliaikaa)? Hyökkäys on heikompi kuin viime vuonna, enkä usko että SaPKo on tällä kaudella enää se joukkue joka myllyttää neljää heikointa joukkuetta vastaan aina kuusi maalia.

  4. Espoo United - Vaikeat ajat eivät voi olla heijastumatta itse joukkueeseen. En usko että EU luovuttaa kautta kesken, toiseen niin suureen nöyryytykseen ei ole vaan Espoossa varaa, ja sen eteen tullaan tekemään kaikkensa. Puolustuksessa on tehopisteitä ja kovuutta löytyy juuri sopivasti. Hyökkäyksestä on paha sanoa juuta tai jaata, yksi kovimmista se on mutta kuinka kova se sitten on? Mika Norja ei herätä minussa luottamusta normaalisti, mutta uskoisin hänen Mestiksessä selviytyvän aika kivasti.

  5. Hermes - Ajattelin vielä vähänaikaan sitten Hermeksen olevan tämän kauden floppi, enkä itseasiassa ole vieläkään täysin luopunut siitä ajatuksesta, mutta nimet puhuu puolestaan, ja olisi täysin järjetöntä heittää noin vahvaa porukkaa ulos pudotuspeleistä. Sammalmaa-Mattila akseli kannattaa pahoinakin päivinä.

  6. KeuPa HT - Mestiksen toiseksi paras hyökkäys vaikka kiekkoraamattu jatkoaika.com väittääkin muuta. Kysymys onkin se, että kuinka pitkään se on kovin ennenkuin Lukko ja JYP kerää omansa pois? Noh, en usko että kerää, mutta jos keräisi niin voisi KeuPalla olla aika vaikeaa. Tuollaisenaan KeuPan pelit voi olla yksiä mielenkiintoisimmista kun maaleja tulee kumpaakin päähän minkä kerkiää.

  7. Jokipojat - Liian HMV joukkue ollakseen korkeammalla. Jokaiselta osa-alueelta löytyy yksi loistava pelaaja Niemi-Bourgeois-Rajamäki. No on niitä muitakin, mutta nähdäkseni joukkue nojaa liikaa heidän onnistumisiin, ja jos he eivät onnistu, se näkyy koko joukkueessa. Kuitenkin rutiini niin vahva, että playoffeihin mennään vaikka kontaten.

  8. IPK - Vedetään hieman kotiinpäin, mutta niinhän se pitääkin. Hyökkäys on yhtä kärkinimeä vaille tarpeeksi riittävä pudotuspeleihin (ja se kärkinimi tullaan hommaamaan ennemmin tai myöhemmin). Puolustus on todella kova täysin ehjänä, mutta aina sieltä joku lähtee, jolloin jotkut jätkät saattaa tulla hieman ylipeluutetuiksi. Valmennus on Mestiksen kärkipäätä JaSin voimin, ja tätä säestää sarjan paras kotiyleisö. Helppoja pisteitä ei Iisalmesta lähde, mutta trendinä on ollut taas heikot esitykset vieraissa. Vahvistuksia tullaan tekemään tarvittaessa, se on selvä asia, kaikki rahat ei ole tuossa joukkueessa vielä.

  9. RoKi - Aika samantasoinen kuin IPK, mutta jotain puuttuu. Ehkä se on se A.J Fossen. Jotenkin RoKista ei paista se koko lapin joukkue, joka siitä ehkä puuttuu. Mutta liian tasapaksu rosteri ollakseen pudotuspelijoukkue kuitenkaan. Toki jollain hullulla läpimurtopelaajalla pudotuspelipaikka ei ole täysin utopiaa.

  10. Ketterä - Joukkueen kokemattomuutta on tämä sija puhtaasti, tulee kärsimään samasta ongelmasta kuin IPK, eli palkintosopimukset. Toki Ketterällä tämä ei ole yhtä raju kuin IPKlla mutta ei se voi olla näkymättä. Moni puhuu juniorijoukkueen innokkuudesta, mutta minä puhuisin ennemmin kokemattomuudesta nimenomaan joukkueena, enkä puhu nyt siis pelaajista. Ei vaan riitä.

  11. LeKi - Lainat nostavat pohjalta pois, mutta lainojen lähtö pitää heidät tällä sijalla. En halua edes kirjoittaa LeKistä enempää. Pyry voi tulla täyttämään Tampereen kiintiöjoukkueen paikkaa ensi kaudesta lähtien.

  12. Peliitat - Voisin käyttää termiä, että nyt on viety kyllä tuhkatkin pesästä. Kaikki lähti, mitään ei jäänyt. Peliitoilla ei ole ketään kuka voisi nostaa tätä joukkuetta pois karsinnoista. Jumbosijaa en kirkossa kuuluta, mutta pudotuspeleihin on ainakin liian pitkämatka. Melkein yhtä pitkä matka kuin Heinolasta Rovaniemelle. Peliitat toki säilyy sarjassa, joten harmi JHTlle.

  ps. RoKin Heikkinen, Huttusella on nimi muistissa.
   
 11. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  KeuPan hyökkäystä tulin suitsuttaneeksi edellisellä sivulla, lisätiedot voi kysyä Kokkolan Hermekseltä.
   
 12. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Mitään KeuPalta pois ottamatta mutta ei maalitahti ainakaan hiljene jos muutki puolustaa tuolla tavalla, tai jos liike yleensäkkään näyttää lähellekkään tuolta.

  No nyt on taas ohi Hermeksen perinteinen kaudenavaus takana, saas nähä kuinka pitkällä tappioputkella tällä kaudella alotetaan...
   
 13. Mvpr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bandwagon
  Lainaus:
  Uskon että keupa painaa eniten häkkejä sarjassa tällä kaudella.
   
 14. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Ainakin näin alkukaudella on painanut älytöntä tahtia. Saas nähdä kauanko lentokeli kestää?
   
 15. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  About 15 peliä joukkueilla takana. Nyt jos tarkastelee ennen kauden alkua tehtyä rankingia, niin muutama joukkue tuli aliarvioitua aika raakasti. Pahiten aliarvioin IPK.n, joka on yllättänyt itseni todella positiivisesti. Toinen joukkue joka tuli ennakkoon aliarvioitua on LeKi, tosi laadukasta tekemistä alkukaudesta myös Lempäälässä. EU.n ja Hermeksen rankkasin alkukauden otteisiin nähden aivan liian ylös. Jos saisi muokata, nämä edellämainitut joukkueet vaihtaisivat keskenään paikkoja. EU ja Hermes viivan alle, IPK ja LeKi tilalle.
   
 16. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Tälläiset analyysit ennen kautta tuli kirjoitettua, ja sijoitukset on oikeastaan edelleen melkein sillä mallilla, kun odotan niiden kauden jälkeenkin olevan. Hermeksestä sanoinkin, että epäilen olevan tämän kauden floppi, jossa olin tavallaan oikeassa, vaikka heräämisen merkkejä onkin. Jos uusinta listauksen nyt heittäisin, niin se olisi..
  1. KiVa
  2. TUTO
  3. SaPKo
  4. KeuPa
  5. Jokipojat
  6. EU
  7. IPK
  8. RoKi
  9. Hermes
  10. Ketterä
  11. LeKi
  12. Peliitat
  Sijat 7-11 voivat melkein kääntyä miten päin tahansa, vaikka en kyllä usko IPKn tai RoKin joutuvan karsintoihin. Taas sijoilta 9-12 mikä tahansa joukkue voi joutua karsintoihin. Ketterää en haluaisi sijoittaa noin alas, mutta kilpailu on kovaa, eikä tilaa vaan ole, Hermes tulee tuolta nousemaan, se on aivan varma asia, kysymys on se että kuinka paljon.
   
 17. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Tässä olisi oma rankkaus ennen kauden alkua. TuTo ja SaPKo ovat olleet yllättävän ailahteloevia, mutta kuitenkin sellaisia joukkueita, joita kukaan ei haluaisi playoffeissa kohdata. EU aloitti kauden samaan tapaan kuin viime vuonna ja tulee myös tällä kaudella tuolta nousemaan. Viime kaudella taisivat olla vielä vuodenvaihteen tienoilla koko sarjan jumbosijalla.

  IPK ja LeKi ovat olleet yllättävän hyviä, LeKin tosin uskon tuolta tulevan vielä kovaa vauhtia alaspäin. Paljon riippuu siitä, pelaavatko Heljanko ja Luukkonen siellä vielä siirtorajan jälkeen. Tai no Heljanko tuskin nyt ainakaan. Vai miten nuo säännöt nyt menevätkään, ainakin pari kautta sitten maalivahdit saivat liikkua vapaasti vielä pudotuspeleissäkin. Peliitat on ainakin jo enemmän kuin todennäköisesti ulkona playoffeista.

  K-Vantaa ja KeuPa ovat olleet tähän mennessä vakuuttavimmat ja lähellä kotietua avauskierrokselle. Näiden kaveriksi uskon nousevan SaPKon ja TuTon. Hermeksen on vaikea nähdä tämän alkukauden jälkeen nousevan enää puolivälieriin. Meno on ollut todella ailahtelevaa eikä kahta hyvää peliä peräkkäin olla nähty, harvemmin sitä yhtäkään. Lisäksi eroa viivaan on kertynyt jo 9 pinnaa ja väliin mahtuu pari kovaa joukkuetta.

  KeuPan osalta ennustus on pitänyt kutinsa melko hyvin, hyökkäys on ollut odotetun tulivoimainen, lisäksi puolustus on paria peliä lukuunottamatta ylittänyt odotukset ja jälki on sen mukaista. Myös Lehtinen on ollut muuri maalilla ja KeuPalla on mahdollisuudet mitaliin mikäli Lukko ei vie Lehtistä avaamaan luukkua keväällä.

  Jos pitäisi tehdä uusi veikkaus runkosarjasta, näyttäisi se tältä:

  1. K-Vantaa
  2. KeuPa HT
  3. TuTo
  4. SaPKo
  5. Espoo United
  6. Jokipojat
  7. IPK
  8. RoKi
  9. LeKi
  10. Ketterä
  11. Hermes
  12. Peliitat

  Katsotaan seuraavan neljänneksen jälkeen uudelleen sarjan ollessa puolivälissä.
   
 18. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  En nyt tiedä niinkään voimasuhteissa mutta katselin vähän tilastoja ja jos 5 kärkijoukkuetta keräisi seuraavasta 10 ottelusta yhtä monta pistettä kuin ovat keräänneet aiemmista kymmenestä niin kärki olisi tuolla 32-33 ottelun kohdalla sellainen, että neljä joukkuetta olisi tasapisteissä 58 ja yksi pisteissä 57.

  Näinhän ei varmaan käy, mutta oli tarjoitus kertoa että aika tasainen sarja on meneillään.
   
 19. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Hyvin on kyllä Ketterä pelannut nousijajoukkueeksi, toivottavasti bensa riittää keväälläkin.
   
 20. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Otetaan omaan veikkaukseen puolivälin katsaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Joulutauolle mentäessä runkosarjan neljäs, joten aikataulussa ollaan. Mestaruuskrapula tosin oli vahva alkukaudella.

  Lainaus:
  Kaukana runkosarjan kärkisijoilta. Sentään sen verran veikkaus mennyt oikein, että alkukausi on ollut huonohko.

  Lainaus:
  Runkosarjanvoittoon tuskin enää kerkeää, mutta nousussa kohti kevättä.

  Lainaus:
  Tämä ennustus näemmä menee päin persettä. Hyvä jos edes karsijan paikalta nousevat.

  Lainaus:
  Runkosarjan viides tässä vaiheessa, joten tästä ollaan ihan hajulla. Katsotaan säilyykö hurmos kevääseen asti.

  Lainaus:
  Rästipelit voittamalla olisi 6. eli tästäkin otetaan sulka hattuun.

  Lainaus:
  Hieman yläkanttiin veikattu sijan ollessa 10. , mutta sentään osa oikein eli tällä hetkellä sarjan 3. paras kotijoukkue.

  Lainaus:
  Tällä hetkellä huti mennään ja kovaa.

  Lainaus:
  Tämäkin on menosa hyvin pahasti huti.

  Lainaus:
  Ei todellakaan riitä. Taitaa olla tällä kaudella ainoa joukkue, mikä rikkoo 200 maalin rajan. Valitettavasti ne on päästettyjä ja 10. sija oli hiukan yläkanttiin veikattu.

  Lainaus:
  Kaamosajan masennusta ei nähty ja joukkue on playoff junassa mukana.

  Lainaus:
  Tästä otetaan viides huti En usko, että LeKi sentään karsimaan tippuu, kun lainapelaajat otetaan takaisin.
   
 21. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Ylhäällä spoilereissa aikaisemmat mietteet sijoituksista.

  Oikeastaan aika hyvin olen ennakoinut sijoituksia, sarja on todella tasainen, ja kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa. Laitan uuden veikkauksen kun puolet kaudesta pelattu. Ensimmäinen luku on nyt veikkaamani luku, tummennettu on tämän hetkinen sija, ja suluissa se, jota veikkasin kauden alussa. Kursivoituna vielä lopullinen sijoitus kun mitalipelit huomioidaan.

  1. K-Vantaa | 2. (2.) | 1
  2. SaPKo | 4. (3.) | 3
  3. KeuPa HT | 1. (6.) | 5
  4. TUTO Hockey | 6. (1.) | 2
  5. LeKi | 3. (11.) | 6
  6. RoKi | 7. (9) | 4
  7. Espoo United | 9. (4) | 7
  8. IPK | 10. (8) | 8
  ----

  9. Ketterä |5. (10) |
  10. Jokipojat | 8. (7.) |
  ----
  11. Hermes | 11. (5.) |
  12. Peliitat | 12. (12.) |

  - United - IPK - Ketterä -Jokipojat viimeisellä kierroksella ihan limittäin kiinni, mutta nyt arpa sattui näin päin.
  - RoKiin vahva luotto, TUTO nousee tuolta kyllä, LeKillä ei riitä keväällä, Arvonen huuhtoo kultaa.
  - Pientä kunniaa otan siitä, että hieman enteilin Hermeksellä vaikeaa kautta. Kerrankin sanoin ääneen sen mitä ajattelen, eikä tarvitse tulla sitten myöhemmin kertomaan että "Joo, mä ajattelin näin, mutta en vaan sanonut", vaikka eihän toi mun lause nyt ollut mikään varmista varmin.
   
 22. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Onhan muuten tasainen sarja menossa. Oikeastan ainoastaan KeuPa on karannut muilta paitsi Kiekko-Vantaalta. Ja Kiekko-Vantaa taas vähän karkumatkalla lopuista joukkueista. Mutta, sijat 3-8 8 pisteen sisällä ja seitsemäntenä olevalla Unitedilla ja kahdeksantena oelvalla IPK:lla on vielä pelit vähemmän pelattuina. Jos oletetaan, että voittaisivat nuo rästipelinsä niin 6 joukkuetta viiden pisteen sisällä.
  KeuPan uskoin tulevan alas, mutta niin vaan sinne näyttää löytyvän uutta miestä kun vanhaa häviää. Eipä siinä, hyvin on SaPKollakin ovet käyneet. Kärjessä pelaajamäärässä LeKi 43, Peliitat 43, KeuPa 42, Ketterä 40 ja muut eivät ole 40 rajaa ylittäneet, RoKi lähimpänä.
  Vähiten pelaajia on käyttänyt Jasin IPK eli 27 miestä on merkkautettu kirjoihin.
  Voihan se olla, että noissa määrissä on pelaajia joilla ei ole jäässä piirtoakaan, mutta näille määrille on ottelut tilastoitu. Onhan se nyt aika perseestä että joissain on pelannut yli kolme täyttä kentällistä enemmän pelaajia.

  En osoittele joukkueita vaan järjestelmää.

  Tuo edellä oleva ei liity varsinaisesti voimasuhteisiin, mutta kertoo se kaiketi jotain että neljästä eniten pelaajia käyttäneestä joukkueesta kolme ovat sijoilla 1.,4. ja 5. ja jos näissä asetelmissa mennään playoffeihin niin ensimmäisellä kierroksella on kärkijoukkueilla normaalia vuotta ahtaammat tunnelmat.
   
 23. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Ohhoh, nämä luvut tuli kyllä itselleni aivan puskista. Tai LeKin kohdalla nyt ei oikeastaan mutta muiden kohdalla kyllä.
   
 24. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Tutolla siinä mielessä hyvin mielenkiintoinen ja erilainen tilanne kuin viime kausina. Tutolla ei ole yhtäkään kenttäpelaajaa ollut lainassa otteluakaan. Timi Lahtinen todennäköisesti olisi pelannut, mutta loukkaantui ennen kauden alkua. Sen sijaan on nostettu junnuista korvaajat loukkaantuneiden miesten tilalla ja tämä tältä kaudelta ainoita harvoja positiivisia asioita. Toki tämän mahdollistaa junnujen pelaaminen A:n Liigassa, josta hyppy miesten peleihin on pienempi.
   
 25. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Jos tämä laskelma olisi tehty esim marraskuussa, niin ainakin KeuPan osalta homma näyttäisi ihan erilaiselta. Alkukauden touhu pysyi hyvin balanssissa ja kokoonpano säilyi pitkään käytännössä muuttumattomana. Viime aikoina lainarumba onkin sitten lähtenyt rönsyilemään viime kausien malliin. Siirtoraja saisi omasta puolestani jo tulla.