Mestiksen televisiointi

  • 556 265
  • 2 204

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Maurin kommentit ylhäällä ovat niin kieli ruskeana kirjoittetua, että meinaa oksennus tulla. Toiset ihmiset pärjäävät toki melko pitkälle pelkällä mielistelyllä. Suuri kateus myös KooKoon liigaprosessia kohtaan on havaittavissa, mutta se on annettava anteeksi, koska kateus on suomalaisten perisynti ja heikommat siihen sortuvat.

Minnehän suuntaan mulla on kieli ruskeana? Nimenomaan sulla on, et osaa sekuntiakaan nähdä oman seurasi tekevän koskaan mitään väärää.

Tuskinpa tuosta mitään virallista statementtiä on tulossakaan. Korkeintaan Kookoo pyytää facebookissa faneiltaan anteeksi.

Ja enkä nyt osaa joukkueen kannattajana, joka on teidän liiganousua rummuttaessanne napsinut edestänne parit hopeat ja yhdet mestaruudet, kun teidän paras suoritus on pronssi, osaa olla millään tavalla kateellinen teidän liiga"prosessille"nne.
 

Zaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Maurin kommentit ylhäällä ovat niin kieli ruskeana kirjoittetua, että meinaa oksennus tulla. Toiset ihmiset pärjäävät toki melko pitkälle pelkällä mielistelyllä. Suuri kateus myös KooKoon liigaprosessia kohtaan on havaittavissa, mutta se on annettava anteeksi, koska kateus on suomalaisten perisynti ja heikommat siihen sortuvat.

Mitään virallista statementtia ei ole asiasta tullut edelleenkään. Se on totta mitä Maurikin viisaasti sanoo, että farmit ovat tuhoamassa tätä sarjaa, eikä se, että joku konkurssikypsä seura saa yhden ykköskentän pelaajan vuosipalkan pelasta tätä sarjaa. URHOtv:hän on aika lailla konkurssikypsä ja siitä kielii jo SM-liigan menettäminen ja Veikkausliigalle maksamattomat lisenssirahat. Meinaatteko, että kyllä Mestikselle olisi kiltisti rahat pulitettu tilille ja hymyilty vielä perään?

Minun mielestäni tässä Sport ja joku muu selvästi yrittää kampittaa muita lisätäkseen omia mahdollisuuksiaan pelata finaaleita ja karsintoja.
Jos tämä on osa KooKoon liigaprosessia, niin en usko että siitä on kukaan kateellinen. Muutenkaan ei ole tuntunut KooKoo olevan edes kovinkaan lähellä karsintoja.
 

Oadie

Jäsen
Kun näitä juttuja täällä taas lukee niin aika moni on ilmeisesti turhaan kehitysjohtaja Sirviötä ajanut pois palliltaan. Mieshän oli erittäin vahvasti juuri tämän Mestis-tv:n takana tv-sopimuksen sijaan. Voi sitä itkemisen määrä Sirviöstä, kun mieshän on näköjään tehnyt aimo palveluksen Mestiksen näkyvyydelle ja samalla koko suomalaiselle jääkiekolle. Jatkosopimusta pöytään ja patsas joka hallin tai ainakin vähintään kahden hallin eteen.
 
Minun mielestäni tässä Sport ja joku muu selvästi yrittää kampittaa muita lisätäkseen omia mahdollisuuksiaan pelata finaaleita ja karsintoja.
Jos tämä on osa KooKoon liigaprosessia, niin en usko että siitä on kukaan kateellinen. Muutenkaan ei ole tuntunut KooKoo olevan edes kovinkaan lähellä karsintoja.

Siis vaikuttaako tämä jotenkin Sportin pelaajistoon ja organisaatioon, jos seura hylkää TV-sopimuksen sillä periaatteella, että se ei ole tarpeeksi tuottoisa?

Jos KooKoo saa tästä enemmän rahaa kuin TV-oikeuksista, niin silloinhan se kannattaa käyttää? Sehän vaan takaa meillä mahdollisesti paremman rosterin tai puitteet. Totta puhut siinnä, että ei tosiaankaan olla oltu lähellä liigapaikkaa urheilullisesti ja suurella todennäköisyydellä ei olla tänäkään vuonna. Se on sitä urheilua. Siitä olen tyytyväinen, että ollaan pystytty pitämään tämä boosti kokoajan päällä ja eikä olla vierailtu siltikään protestilistalla, tätä ei voi kaikista sanoa, vaikka taskussa pyörii farmisopparit ja halvemmat pelaajat.

Voihan tässä olla vaihtoehtona se, että Jukurit, Jokipojat tai TUTOkin tätä diiliä on vastustanut? Suurella todennäköisyydellä se voi olla myös TUTO.

Katsotaan taas tilannetta ensi kaudella ja etsitään sitä TV-kumppania. Se on selvää, että se ei ole URHO, koska sen kanavan elämä alkaa olemaan loppusuoralla.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Voihan tässä olla vaihtoehtona se, että Jukurit, Jokipojat tai TUTOkin tätä diiliä on vastustanut? Suurella todennäköisyydellä se voi olla myös TUTO.

En jaksa TUTOn olevan toinen vastarannanseuroista jo pelkästään sen takia, että tällaisilla asioilla on taipumus tulla julkisuuteen ja siinä vaiheessa Kiilillä olisi aika helvetisti selitettävää kommenteistaan, joissa on haukkunut tv-sopparin kaatajat alimpaan helvettiin.

Samasta syystä en usko Jukureiden olevan kampittajaseuroja, organisaation puolelta jo kolme eri henkilöä on haastatteluissa vaatinut tv-sopimusta ensi kaudeksi ja olettaisin ainakin kahdella näistä (hallituksen puheenjohtaja ja huhtikuussa aloittava uusi toimitusjohtaja) olevan tiedossa, jos omalla toiminnalla olisi kyseinen sopimus tällä kaudella kaadettu.
 

cashew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ainakin minun kokemukseni tältä talvelta tästä virityksestä ovat seuraavat: Kajaanissa ei ollut selostajaa, ja kameran viereen oli istutettu joku kylähullu, jonka kommentit veivät viimeisenkin järjen koko lähetyksestä. Lempäälässä kuva oli jotain käsittämättömän surkeaa, ja maalien synnyn pystyi päättelemään siitä, että jompikumpi joukkueista tuli kädet ylhäällä kohti vaihtoaitiotaan, ala-arvoista paskaa. Turun streamissa taas sattui huono päivä, ja yhteys oli poikki suuren osan ottelusta. Kouvolan stream pätki jostain syystä jatkuvasti. Mikkelin kaverilla taisi olla unohtunut vappulasit päähän, melkein jokaisen kaverin nimi meni jatkuvasti väärin, mutta muuten hyvä. Vaasan stream oli ihan asiaa ja näistä tuotannoista paras, muttei se silti ollut oikein mitään verrattuna esim. Urheilukanavan tai edes Maikkarin tuotantoihin, esim. uusinnat olivat ihan päin helvettiä. Sellainen amatöörimäisyyshän siitäkin paistoi läpi. Että näillä sitä sitten, vittu.

Saitkin koottua tähän kutakuinkin ne esimerkit miksi totesin myös, että laadusta ei ole taetta. Mutta kuitenkin tässäkin asiassa ne kehittyy jotka haluaa kehittyä. Kuten sanoin, ymmärrän kyllä miksi nämä kajaanit ja lempäälät ottais mieluummin muutaman kymmenen kiloa siitä ilosta että saisivat edes yhden siedettävän lähetyksen paikkakunnaltaan kauden aikana. Mutta on myös liuta paikkakuntia jotka näkevät oman tuotteensa jo niin laadukkaana, että sitä kannattaa kehittää edelleen ja pitää mieluummin kiinni laajasta tarjonnasta ja todennäköisesti myös paremmista tuloista kuin puolivillaisesta sopimuksesta konkurssikypsän yhtiön kanssa.

Mestiksestä löytyy kuitenkin jo neljä-viisi seuraa jotka pystyvät tuottamaan hyvää keskitasoa olevaa lähetystä kannattajilleen. Sattumalta nämä ovat myös sarjassa eniten eteenpäin pyrkiviänja toimintaansa liigakelposeksi kehittäviä organisatioita. On mielestäni väärin syyttää heitä sarjan näkyvyyden tuhoamisesta, kun he nimenomaan tekevät hartiavoimin töitä tuon näkyvyyden parantamiseksi. Omalla tavallaan, joka kuitenkin siteeraamaani Hiltusen kommentin pohjalta perustuu kuitenkin yhteiseen päätökseen, joten tämän päätöksen valossa pitää nostaa kyllä hattua näille muutamalle seuralle, jotka tätä haluaa kehittää. Toki se että jonkin kehittämiseen kannattaa paukkuja laittaa edellyttää, että se jotain myös kiinnostaa. Siinä mielessä lähetyksiä tuskin koskaan saadaan koko sarjan osalta samalle laatutasolle, ainakaan puhtaasti seurojen omin voimin. Eri asia on, kannattaisiko asiaan laittaa keskitetysti enemmän pelimerkkejä kiinni, jotta tuota saataisiin tasattua.

Toki tuo nyt on vain yhden seuran kommentti aiheesta, mutta en toisaalta ole nähnyt muita avoimesti aiheesta kommentoimassa. Sport nyt rehdisti sanoo, että halusivat mieluummin kehittää Mestiksen omaa tuotetta. Tämä on ainakin omasta mielestäni nykytietojen valossa nimenomaan oikea päätös.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Artikkelissa mainittiin vain Sport ja heidän pahin vai oliko se jopa verivihollinen. TuTo tietysti länsirannikolta, mutta ei kyllä viime aikoina juuri vahva vihollinen ole ollut. Kun toista joukkuetta ei mainittu, veikkaan sen kuitenkin olevan yksi nyt jatkossa olevista. Pahoittelen omasta puolestani jos kyseessä on TuTo. Itse kannatan tasapuolista päätösvaltaa, mutta se taitaa olla tällä hetkellä vain haave.

Kaikki keskustelut kabinettipäätöksistä ja heikot vastineet huhuihin viittaavat muutamiin. Ikävä todeta että Sport on niistä se toinen ja toinen lienee ... mistä varapuheenjohtja onkaan.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers

Ihan hyviä havaintoja MestiTV:stä, kuten myös Maurilla. Ongelma taitaa vain olla se, että MestisTV on loistava tuote, *wait for it* allekirjoittaneen kaltaiselle henkilölle, joka siis seuraa aktiivisesti Mestistä ja rahaa on kuin rosvopäälliköllä. Suurta yleisöä, tai edes omaa joukkuettaan kannattavaa tasalakkia, tuolla ei sitten nykyisellään tavoiteta laajemmin juuri ollekaan, vaikka ns. mahdollisuus toki sinällään on. Pois lukien ehkä juuri Vaasa ja Kouvola, jossa MestisTV saattaa tuottaa taloudellisesti edes jonkin verran suhteutettuna kokonaisbudjettiin. Yhtä kaikki, tuo torppaaminen oli todella tyhmä teko.

Ymmärrän hyvin myös, että sponsorit paskaa nakkaavat nykyisen kaltaisesta lajihörhöjen kansoittamasta MestisTV:stä, jossa katsojamäärät pyörivät (olettavasti) korkeintaan sadoissa joitain kevään yksittäisiä otteluita lukuunottamatta. Suurimmat ongelmat ovat juuri tuo mainittu laadullinen heittely aivan laidasta laitaan sekä laajemmin myös hinta. Nuo kausi- tai kuukausikortit olisivat aivan ensimmäisiä keinoja, jolla katselijapohjaa voitaisiin laajentaa. Eli ainakin tällä hetkellä tuo kaikkien otteluiden näyttäminen on aikalailla silmänlumetta, kun näkyvyydestä puhutaan ja hieman vaikeaa nähdä, että MestisTV:llä olisi nykypuitteissaan mitään aivan huimaa kasvupotentiaalia, vaikka toiminta saataisiinkin ammattimaisemmaksi ja hintapolitiikka järkevämmäksi, joka toki olisi minimivaatimus ylipäätään.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Voihan tässä olla vaihtoehtona se, että Jukurit, Jokipojat tai TUTOkin tätä diiliä on vastustanut? Suurella todennäköisyydellä se voi olla myös TUTO.

Jahas, ja taas mennään. Vai että oikein "suurella todennäköisyydellä se voi jolla myös TUTO"? Ja paskan marjat. Mistähän tuollainen fiilis todennäköisyydestä kumpuaa, kerro ihmeessä. Teidän mediaseksikkään seuran kantaa en tiedä, eikä se suoraan sanottuna kiinnostakaan, mutta sen tiedän, että täältä suunnasta ei asiaa ole torpattu. Päinvastoin.

Kerros muuten sekin, että miksi karate maurin tai kenenkään muunkaan pitäisi olla kateellinen KooKoon liigaprojektille, tai KooKoolle ylipäätäänkään? Ja miten vahvasti se projekti mielessäsi elää, kun jokaisen matsin voitto tuntuu olevan "Miracle on Ice", ja nytkin TUTO on mielestäsi "Real Madrid", jota vastaan piskuinen KooKoo lähtee pelaamaan selkeänä altavastaajana?
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Ja vielä syytetään SM-liigaseurojen pomoja siitä että ajattelevat vain itseään, eikä Suomikiekon etua. Nyt kannattaisi parissa Mestisseurassa olla hyvin hiljaa.

Miten niin ei ajatella Suomikiekon etua ja miksi parissa mestiseurassa pitää olla hiljaa? Tuossa alla lainauksessa on kerrottu, että päätöksen on tehnyt sarjaseurojen hallitus eikä suinkaan vain pari mestisseuraa ja lisäksi päätöstä on perusteltu sillä, että sopimus ei täyttänyt yhteisesti sovittuja taloudellisia korvauksia seuroille.

"Sarjaseurojen hallitus (kaikkien Mestis-seurojen johto) päätti olla hyväksymättä tarjottuja TV-sopimuksia, koska ne eivät täyttäneet yhteisesti sovittua taloudellista korvausta seuroille. Siksi päätettiin jatkaa Mestis TVn kehittämistä ja jatkaa tarjouskyselyä kauden aikana tavoitteena saada hyväksyttävissä oleva TV-sopimus tuleville kausille."
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Nyt taas kun omat seurat ovat sössineet tämän asian niin argumentteja puolesta kyllä löytyy: puhut on tuomittu huhupuheiksi (mitä ne eivät ole, ja tämän tiedän faktaksi), sopimuskumppani tuomittu konkurssikypsäksi, oma liigaprojekti (mikä on Kouvolassa täydellistä utopiaa) nostettu esiin jne.

Missä tästä on faktaa, että KooKoo olisi torpannut TV-sopimuksen oman liigaprojektin takia?
 

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Maksutv:n puolelta parhaat vaihtoehdot olisivat MTV3 Max tai Nelonen Pro, koska näillä olisi hyvin näkyvyyttä. Mestis varmasti toisi enemmän katsojia kuin purjehdus tai golf. Ilmaiskanava olisi tietenkin optimaalinen vaihtoehto. FOX pyrkii saamaan jalansijaa suomessa ja Mestis voisi olla mahdollisuus heille houkutella katsojia kanavalle.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Kerros muuten sekin, että miksi karate maurin tai kenenkään muunkaan pitäisi olla kateellinen KooKoon liigaprojektille, tai KooKoolle ylipäätäänkään?

Kerro nyt ensin missä tämmöisestä KooKoon liigaprojektista on kerrottu? Itselläni asia on jäänyt kokonaan huomaamatta vaikka seuraan uskoakseni mestistä ja KooKoota enemmän kuin keskiverto katsoja.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Tuossa alla lainauksessa on kerrottu, että päätöksen on tehnyt sarjaseurojen hallitus eikä suinkaan vain pari mestisseuraa

Putella on ilmeisesti jäänyt jatkoajan kolumnit lukematta? Tässä valistavaa tekstiä. Lue ajatuksella. Mestiksen päätöksiä ei tehdä yhdessä vaan mafian sisällä.

Jos todella KooKoo on toinen tv-sopparin torppaajista niin ei auta kuin ihmetellä. Ihan mielenkiinnosta. Kuinkas kauan tämä KooKoo on näyttänyt otteluita netissä? Onko suurikin otanta sen kannattavuudesta? Sportin ymmärtää, kun ne on olleet netti-tv:n kimpussa vuosia ja varmaan saaneet jo vakiintuneen käyttäjäkunnankin. Mutta omaa napaa sielläkin vaan tuijotetaan.
 

cashew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Yhtä kaikki, tuo torppaaminen oli todella tyhmä teko.
.

Sinänsä ihan asiallista kommenttia tuo muukin osa tekstistäsi, näkökulmia on monia.

Tähän pitää kuitenkin puuttua ja todeta, että tämähän on kuitenkin vahvasti riippuvainen siitä kenen näkökulmasta sitä katsoo. Sport ja varmasti tämä "arkkivihollinen" yhtä lailla eivät olisi hyötyneet tästä sopimuksesta yhtään mitään, kuten artikkelissakin todetaan. Ja saman artikkelin mukaan Mestis (Sirviö ja muu päättävä väki) oli sopinut tietyn arvon tuotteelle, mitä tavoitellaan ja kun lähellekään tätä ei päästy, niin tuo sopimus hylättiin.

Kun samalla lukee toisen kolumnin Jatkoajalta, jossa joku Lekin ex manageri vaimikälie itkee siitä kuinka nyt heitä ei kuunnella ja perustaa väitteensä lähinnä hatariin muistikuviin aiheista, niin väkisin tulee hieman fiilis farmiseurojen projektista hankkia sympatiapisteitä näillä muutamilla provosoivilla artikkeleilla.

Tässäkään tv-sopimusta käsittelevässä artikkelissa ei pääpointti mun silmään ole itse tv-sopimus, vaan suurien seurojen farmeja vahvempi vaikutusmahdollisuus asioihin. Ihan kuin tuosssa Leki-managerin itkuvirressäkin.

Kolmannessa lähiajan artikkelissa "Mestiksen piippuhyllyllä osa 8" siteerataan Tammisen ajatusta tehdä Mestiksestä 8 joukkueen 8 kertainen helvetin kova sarja. Tässä taitaa kiteytyä se suurin ongelma niin televisioinnin kuin koko Mestiksen kehittämisen osalta. Kuten tuon tv-kolumninkin lopussa todetaan, nyky-Mestis pitää sisällään niin erilaisia seuroja, joiden intressit harvemmin kohtaavat. Tästä aiheesta jatkaminen tosin kuuluisi toiseen ketjuun, joten jätetään se nyt tähän.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Putella on ilmeisesti jäänyt jatkoajan kolumnit lukematta? Tässä valistavaa tekstiä. Lue ajatuksella. Mestiksen päätöksiä ei tehdä yhdessä vaan mafian sisällä.

Niin jatkoajan kolumnitko ne nyt ovat sitten asiassa kuin asiassa virallinen totuus? Osaan kyllä lukea, mutta en usko kaikkea lukemaani yhtä sinisilmäisesti kuin sinä. Kannattaa hieman opetella suodattamaan lukemaansa tekstiä. Heikki Hiltusella on asiasta ihan eri näkemys kuin jatkojan kolumnistilla.

Jos todella KooKoo on toinen tv-sopparin torppaajista niin ei auta kuin ihmetellä.

Missä on kerrottu, että KooKoo olisi toinen tv-sopparin torppaajista? Onko tämäkin kerrottu jatkoajan kolumnissa vai kentien Joensuun torilla?
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Heikki Hiltusella on asiasta ihan eri näkemys kuin jatkojan kolumnistilla.

Koskas sulle on tullu Mikkeliläisestä Sportin tj Hiltusesta totuuden torvi? Kyllä itse luotan ainakin linkittämääni tarinaan hyvinkin paljon. Onhan se kumminkin mestisjoukkueen entisen managerin kirjoittama, joka on henkilökohtaisesti noissa kokouksissa istunut.

Edit: Ja tarinan uskottavuutta lisää myös se, että tämän Tv-Sopimuksen torppaamisen muutaman etelä-suomalaisen seuran taholta otti esille ensiksi jo viikkoja sitten Hokin tj.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Koskas sulle on tullu Mikkeliläisestä Sportin tj Hiltusesta totuuden torvi? Kyllä itse luotan ainakin linkittämääni tarinaan hyvinkin paljon. Onhan se kumminkin mestisjoukkueen entisen managerin kirjoittama, joka on henkilökohtaisesti noissa kokouksissa istunut.

Eikö Vaasan Sportista sitten ole ollut edustajaa kyseisessä kokouksessa, koska et usko Sportin näkemykseen vaan ainoastaan LeKin entisen managerin tilitykseen? Kerro nyt vielä kuka KooKoosta on osallistunut kyseiseen kokoukseen ja referoi vielä KooKoon edustajan lausunto tänne, kun tunnut olevan niin hyvin perillä kokouksen kulusta. Missä tämä LeKin entinen manageri on sanallakaan maininnut KooKoota tämän episodin yhteydessä?
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Tässähän pitäisi olla oikeastaan KooKoon puolesta imarreltu, jos KooKoon painoarvo on mestiksessä noussut niin suureksi kuin joensuulaiset antavat ymmärtää, että KooKoon edustajat pystyvät yksin päättämään mestiksen asioista. Olisiko Joensuussa peiliin katsomisen paikka, jos teillä on sarjaseurojen hallituksessa niin onnettomat henklöt, jotka eivät osaa pitää puoliaan. Menkää vaikka Mikkeliin opintomatkalle, jos homma ei muuten ala luonnistumaan. Jukurit on ainakin onnistuneet saamaan henkilöitä sarjaseurojen hallitukseen merkittäville paikoille.
 

cashew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Onhan se kumminkin mestisjoukkueen entisen managerin kirjoittama, joka on henkilökohtaisesti noissa kokouksissa istunut.

Joku Lempäälän kiekkomafiaa paremmin tunteva voi kommentoida tarkemmin, mutta tuon TV-sopimusta käsittelevän jutun on kirjoittanut Lauri Lehtinen, joka on nopean googlauksen perusteella toimittaja (yllätys, yllätys Lempäälän Sanomista). Tuo Lekin itkuvirsi taas on tämän ex-managerin kirjoittama. En toki epäile etteikö nämä kaverit olisi asiasta keskenään keskustelleet tai jopa koko juttusarjaa yhdessä suunnitelleet.

Että silleen jutun luotettavuutta lisäisi, jos kaveri tulisi rehdisti lähteensä kanssa ulos. Hiltunen antaa kommentit kuitenkin omalla nimellään. Jokainen tulkitkoon vapaasti luotettavuutta.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Missä tästä on faktaa, että KooKoo olisi torpannut TV-sopimuksen oman liigaprojektin takia?

Sinun kannattaa nyt ihan ensimmäisenä opetella lukemaan, jatketaan sitten.

Mulle on sinällään aivan se ja sama, kuka tämän päätöksen takana oli (vaikka selvää siis onkin, että kyseessä oli Kookoo ja Sport). Lähinnä vaan kritisoin sitä, että toisaalla itketään liigaseurojen oman edun tavoittelua ja samanaikaisesti syödään mielivaltaisesti rusinaa pullasta.

Tämä riittää osaltani tästä aiheesta, Mestiksen televisiointi on tällä kaudella ollut ihan täysin päin helvettiä hoidettu ja sillä siisti.
 
Tämä riittää osaltani tästä aiheesta, Mestiksen televisiointi on tällä kaudella ollut ihan täysin päin helvettiä hoidettu ja sillä siisti.

Mutta kenen vika tämä onkaan? Onko siis Mestiksen pahin syöpä Sport ja KooKoo/TUTO/Jukurit/Jokipojat? Eli jos kaksi seuraa pystyy vaikuttamaan TV-sopimuksen syntymiseen, niin onko vika silloin seuroissa vai Mestiksen johdossa?

Noh, minua nyt ei tämä asia hetkauta, koska ensi kaudella kaikki matsit näkyvät Korean televisiosta.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Sinun kannattaa nyt ihan ensimmäisenä opetella lukemaan, jatketaan sitten.

Mulle on sinällään aivan se ja sama, kuka tämän päätöksen takana oli (vaikka selvää siis onkin, että kyseessä oli Kookoo ja Sport). Lähinnä vaan kritisoin sitä, että toisaalla itketään liigaseurojen oman edun tavoittelua ja samanaikaisesti syödään mielivaltaisesti rusinaa pullasta.

Jos et tiedä faktoja etkä edes sitä mitkä seurat ovat olleet päätöksen takana niin kannattaa pitää mölyt mahassa. Tuo on varmasti ihan hyvä päätös, että tämä riittää osaltasi aiheesta, koska sinulla ei näytä asiasta olevan muuta tietoa kuin tuo jatkoajan kolumni. Kannattaa nyt kuitenkin ihan ensi töikseen tutustua sarjaseurojen hallituksen päätöksentekomenettelyyn ennen kuin alat syyttämään jotakin seuraa ihan mutu-tuntumlla.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Sport ja varmasti tämä "arkkivihollinen" yhtä lailla eivät olisi hyötyneet tästä sopimuksesta yhtään mitään, kuten artikkelissakin todetaan. Ja saman artikkelin mukaan Mestis (Sirviö ja muu päättävä väki) oli sopinut tietyn arvon tuotteelle, mitä tavoitellaan ja kun lähellekään tätä ei päästy, niin tuo sopimus hylättiin.

Ongelma vain on siinä, että kun Mestistä myydään tuotteena, niin ei voida valikoida rusinoita (esim. nyt Sport ja KooKoo) pullasta, vaan akatemiat, kivat ja lekit tulevat mukana. Tätä taustaa vasten tulee mieleen, että onko esim. Sirviön arvio Mestiksen kiinnostavuus laajemmin ihan realistisissa mittasuhteissa, kun ko. järjestelystä on varaa kieltäytyä. Näen Sportin ja arkkivihollisen toiminnan juuri tämän takia hieman tyhmäksi, koska sen omankin potin kokoaminen hyötyisi sarjan (edes mainitun tasoisesta) laajemmasta näkyvyydestä. En usko, että erotus näiden seurojen tulobudjeteissa olisi kuitenkaan kokonaisuudessaan ollut kovin merkittävä, vaikka Urhon kelkkaan oltaisiin lähdettykin. Noh, nyt mentiin näillä.

Tässäkään tv-sopimusta käsittelevässä artikkelissa ei pääpointti mun silmään ole itse tv-sopimus, vaan suurien seurojen farmeja vahvempi vaikutusmahdollisuus asioihin.

Kuten jo aikaisemmin kirjoitin, niin tämä on vain hyvä asia, että tavoitteelliset seurat pystyvät vaikuttamaan farmeja enemmän siihen miten Mestistä kehitetään. Nyt ei menty ihan niin kuin itse olisin toiminut, mutta periaate on aivan oikea.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Kerro nyt ensin missä tämmöisestä KooKoon liigaprojektista on kerrottu?

Jaa häh? Siis viittasin ainoastaan KKTig:in omaan kirjoitukseen, jossa tämä aprikoi toisen osoittavan "suurta kateutta KooKoon liigaprosessia kohtaan".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös