Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Mestiksen televisiointi

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Tuusa, 01.05.2012 klo 10.47.

 1. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Itse myös voisin kommentoida, että tuo tallenteiden uupuminen on miinus. Myös se, että tuo castaus ei toimi sovelluksesta suoraan on miinus. Itse kierrän sen kyllä castaamalla ensin tabletin näytön televisioon ja sen jälkeen käynnistän itse pelin katsomisen.
  Lähetyksen laatu sitten heittelee varmaan hieman riippuen missä pelataan, mutta jotenkin tuntuu että se olisi huonompaa kuin viimekaudella.
   
 2. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Farssi.

  Laatu on käsittämättömän huono. Fanseatilla oli viime kaudella parempi ja eikös tämä nyt samaa lafkaa ollut? Eletään herran vuotta 2018, Elisa tehkää asialle jotain. Tai jos edes kiinostaa. Äänet kans erittäin oudot. Castauksen puuttuminen menee farssilistalle.
   
 3. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Aika puihin tää Elisan homma on kyllä mennyt. Surkeaa kuvanlaatua ja välillä ei kuvaa ollenkaan, aika tuskasta oli kattoa kyllä. Toivottavasti nyt edes jotain kiinnostaisi tälle asialle jotain tehdä.
   
 4. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Laatu on kieltämättä surkeaa.

  Olisikohan toiveita saada tulevaisuudessa pelit tuonne Ruutu palveluun kun siellä kerta on jo Suomi-Sarjan matsit, jotka onkin varustettu ilmeisen hyvällä kuvalla...eli aika yllättäen liiton korkeinta sarjaa kairataan tässäkin asiassa ja kertoo vain kuinka Mestistä nykyään hoidetaan.
   
 5. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Lainaus:
  Mielenkiinnosta tuli katsottua kun sattui ruutu+ tunnukset olemaan, ja kyllä siellä parempi laatu ainakin oli. Sinänsä jännä miksei myös Mestis ole Ruudun hoidettavana?
   
 6. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Koska Mestiksellä on vielä tämä vuosi sopimusta jäljellä Elisan kanssa. Eiköhän se vuoden päästä mene Ruudulle muun kiekon perässä.
   
 7. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Miksi Elisa on ottanut Mestiksen, kun ei viitsi yhtään panostaa? Fanseatin kuvanlaatu oli parempi. Elisalla ääni ja kuva ei aina ole ihan synkassa. Ei ole kierroksen maalikoosteita. Ihan perusasioita sekin.
   
 8. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Eikös tuo Fanseat ole myös Elisan? En mene vannomaan, mutta näin muistelen. Parempi ehkä olisi kysyä, miksi muutos tehtiin. Oliko tässäkin ajatus asiakkaiden hankkimiseen digiboksin ostajiksi? Tiedä häntä.
   
 9. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Käsittääkseni kotimaisen urheilun siirtäminen niiden omalle sport kanavalle ja fanseatin keskittyminen kokonaan ulkomaille on pääpointti ja samalla saadaan muutama tilaaja lisää elisa viihteelle ja laitteille. Viimeinen vuosi menossa ja varmaan mestis ei ihan täyttänyt niitä odotuksia mitä ne halusi niin ei siihen liikaa kannata panostaa, ottaa mielummin se irti mitä myynissä pystyy viimeisenä vuotena. Muutama tilaaja lisää niiden omille palveluille tekee ehkä enemmän kun muutama 7e/kk menettänyt asiakas.

  Onhan tuo sinällään vähän surullista juuri tällähetkellä kun piilotettu ja huonolla toteutuksella ostettavissa vain elisalta, ei myöskään näyttäisi tulevan lähetyksiä veikkaus tv:stä tai YLE:ltä tai jostain vastaavasta edes yksittäisiä "kuukauden " pelejä.
   
 10. waitsneik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KossuRussian + miedommat
  Mulla on kuvanlaadun suhteen verrattuna fanseatiin taas erilainen kokemus. Elisan kuvanlaatu oli paljon parempi kuin fanseatilla. Joukkueet kun tulivat kentälle pelin alussa, oli kuvassa nykimistä ts kuva hyppeli pätkissä eteenpäin, silloin kyllä kirosin, mutta kun peli alkoi kaikki oli fine. Selostusta en kuunnellut, joten siitä on paha sanoa mitään.
  Laite millä katsoin oli läppäri + 28” monitori
   
 11. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Itse hankin elisa viihteen kun myyjä kehui että kaikki kauden mestis-ottelut tulevat sieltä suorana. Noh eipä mentykään kuin toiselle kierrokselle asti niin korisliiga vei kaistat eli sport kanavat olivat täynnä eikä Hermes-Roki peli tullut suorana vaan oli siirretty jälkilähetykseen. Kuulemma jatkossakin kun korisliigan matseja osuu päällekkäin mestispelien kanssa, niin 1-2 mestislähetystä siirretään jälkilähetykseen.
   
 12. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Onpahan paska juttu, jos Mestiksen pelejä siirretään jälkilähetyksiin. Muistelenpa itsekin, että niinhän ne mainostivat kaikkien pelejen tulevana suorina. Tässäkin asiassa siis silkkaa kusetusta.
   
 13. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Nyt puhut puppua. Ykkösen kärkipään ottelu oli siirretty Hermes-pelin päälle ja se ei niin hirveästi kokkolalaisia harmittanut. AC Oulu - KPV. Kaikki muut pelit tuli suorana, kuten tähänkin asti on tullut.

  e. Peli oli siis Oulussa.
   
 14. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  No sama mitä sieltä tuli niin mestiksen päälle se oli laitettu. Minä ostin elisa viihde sport paketin mestiksen takia, en minkään jalkapallon
   
 15. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Siinä mielessä eri että koripalloa pelataan talven yli ja veisi mahdollisesti tilaa kanavapaikoilta jatkossakin, mutta futiskausi loppuu näillä näppäimillä. No joo, ei sillä ettenkö itse olisi virittänyt kaksi tv:tä vierekkäin olkkariin ja todennut kyseisen jälkilähetyksen viittä vaille ennen pelien alkamisia.
   
 16. Tinonder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, St.Louis Blues
  Tuli hankittua nyt toi Elisa viihde sport. Mitä kautta nuo mestiksen pelit löytyy nopeiten selaimesta/sovelluksesta. Näytti jotenki tosi epäselvältä ja ainoat mitä löysin ni ohjelmaoppaan perus mtv ja ylen kanaville... :D
   
 17. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Lainaus:
  Sovelluksella ainakin kun ohjelmaoppaassa selaa niitä kanavia tarpeeksi pitkälle niin sieltä löytyy sport 1-8.
   
 18. RetroRenttu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Haukat & Leijonat
  Itsellä on outo olo kun ei ole tullut mestistä tarkemmin seurattua parin tiiviisti seuratun kauden jälkeen. Syy tähän löytyy tietenkin Elisan päästä, kun ottelu tallenteiden katsominen onistuisi vain tuon Elisan boxin avulla enkä sitä ole raaskinut pelkän mestiksen vuoksi ottaa. Suomi-sarja on ottanut nyt paikkansa liigan vierellä omassa seuranta kentässäni. Periaatteessa ilmaiseksi, koska Ruutu+ löytyisi omasta taloudesta ilman Suomi-sarjaakin. Mielummin katson Suomi-sarjan peliäkin jälkikäteen itselleni sopivaan aikaan vaikka ilman selostusta, kun kiroan töissä että menee maukas Mestis ottelu ohitse.
   
 19. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Lainaus:
  Tuossa kohtaa tuntuu kyllä jonkin menneen hieman metsään tuotantoyhtiöiltä. Tai jos bisneksen kannalta katsoo niin tarkoitus näyttää melko selvältä.

  Muuten täytyy sanoa, että ihan hyvin pyörii lähetys kun peilaa AppleTV:n kautta töllöön lähetyksen. Tänään keksin vielä painaa ikkunan alaosan peilauskuvaketta. Aiemmin painelin yläpalkista ja kuva näkyi sekä koneen näytöltä, että TV:stä. Pientä pätkimistä oli sitten ilmeisesti sen takia kun kun kuva näkyi kahdessa paikassa yhtäaikaa. Osaakos joku fiksu selittää miksi niitä peilausnappuloita on sitten kahdessa paikassa...?
   
 20. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Näköjään Iisalmesta ei saa uusintoja maaleista tai mistään muustakaan. Surkeeta palvelua.
   
 21. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Heinolassa voitaisiin hommata uusi pääkamera. Häirihtee tuo kuvan pehmentyminen välillä suuresti kun etäisyyskin sama kuin isommissakin halleissa.
   
 22. Chiquita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO
  Jäi ainakin minulla matsi katsomatta. Aplikaatio on ladattu, Elisan antama pin-koodi on annettu, tilille on kirjauduttu ja silti väittää ettei ole tilausta. Tilaustakin on yritetty tehdä, mutta tilaa nappulasta ei tapahdu mitään. Kuitenkin sähköpostiin on tullut tilausvahvistus ja siihen on reagoitu ja salasanat vaihdettu.

  Ilmeisesti jää vierasmatsit katsomatta. Ei mulla ole kiinnostusta alkaa keräämään vitutusta tuollaisen systeemin kanssa, jonka käyttöön ei kapasiteettini näköjään riitä.
   
 23. Vapaapudotus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  idän ihmeet
  ihan fiasko tämä Elisan systeemi pelkistetyn ja kaikin puolin toimivan Fanseatin jälkeen. Eilen olin Turkuhallissa ja jäi Ketterän peli katsomatta, koska tallennuspalvelua ei näköjään ole ja tänään muuta menoa, niin toinen peli jää peräkkäin näkemättä. Tosin edellinen näkemäni peli Savonlinnassa oli sen verran hirveää paskalaatua lähetysteknisesti, että tiedä sitten menetinkö mitään? Kunnon puuhastelua ja aion peruuttaa tilauksen, jos mitään parannusta tähän tilanteeseen ei ole tulossa.
   
 24. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  RoKin pelissä melkoinen veikko selostamassa. Itsekin myönsi ettei jääkiekosta paljoa ymmärrä ja sen kyllä huomaa. Eihän tämä ilmeisen vanha herrasmies edes huomannut jäähyä.

  E: Itkeäkkö vai nauraa. Tuto menee johtoon ja selostus ei edes noteeraa sitä. Jäiköhän sekin huomaamatta.

  E2: pari minuuttia maalin jälkeen selostaja toteaa "Tuto muuten johtaa 2-1"
   
  Viimeksi muokattu: 06.10.2018 klo 18.12
 25. Dzurilla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Ottawa Senators
  Lainaus:
  Jep, pakko katsoa peliä ilman ääntä. Nyt meni näköjään kuvakin sopivasti kolmannen erän alkuun.