Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Mestiksen televisiointi

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Tuusa, 01.05.2012 klo 10.47.

 1. rasperi75 Jäsen

  Jahas. Sitä jää sitten tulevalla kaudella ainakin 4-5 peliä näkemättä omalta joukkueelta tuon "Viihteen" takia, sillä he eivät kaikkia otteluita näytä suorana...

  viime kaudella oli hyvä turvautua fanseatiin sillä sieltä kaikki ottelut tuli aina suorana eikä mikään prkl korisdivari mennyt edelle lähetyksissä jolloin mestis-matseja siirrettiin jälkilähetyksiksi.
   
 2. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Mikä juttu tämä nyt on? Siis Fanseat vain ulkomailta? Menee nyt kyllä ihan surkeasti tämä sitten. Ja soppari Elisan kanssa vain vuoden enää? Se lienee syy tähän.

  edit:Nyt kyselin itsekkin tuolta Fanseat tuelta asiaa ja näin se on. Fanseat kautta vain ulkomailta. Seuraavaksi pitää tarkistaa tuo Elisa Viihde juttu. Jos on noin huono, että vain osa suorana, niin ikävä heikentyä.

  Tässä vielä minun saamani vastaus:
  Mestis will be available in Finland via Elisa Viihde from October onward and the games shown at Fanseat will be accessible in 2018-2019 to viewers outside Finland only. In any case, Mestis will release more information of the series and its visibility next season including the channels later in August.

  Tässä kuussa siis odotellaan lisää infoa Mestikseltä itseltään, kun muualta ei vastausta ole tullut.
   
  Viimeksi muokattu: 09.08.2018 klo 13.37
 3. RetroRenttu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Haukat & Leijonat
  Nyt tuli sitten irtisanottua Fanseat, jota on tullut tuettua/maksettua myös kesien ajalla. Elisa viihdekkin mietitttää, kun jälkilähetyksiä voi katsoa ainoastaan digiboxin kautta. En viitsisi välttämättä tuota boxia hommata vain pelkän jääkiekon takia, vaikkakin mestis kiinnostaa edelleenkin todella paljon.
   
 4. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Avatkaas tämä asia minulle. Enkö voi vaan tehdä niin, että menen internetissä Elisa Viihteen sivuille, maksan sen kuukausisumman kuukausittain ja katson netistä nuo pelit? Eli samalla tavalla kuin fanseat? Eikö jälkilähetyksiä voi sitten katsoa?
   
 5. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Elisalta vastattiin, että kaikki pelit livenä. Tämä hyvä uutinen.
  Tallennus taitaa vaatia tuon digiboksin ja tai ainakin jälkilähetykset vaativat sen.
  Fanseatin irtisanoin heti aamulla, kun tämä muutos tuli silmiin.
   
 6. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ei taida mestiksen tämä uusi markkinointihuipputiimikään olla sen paremmin perillä kun mestiksen omillakin sivuilla pyörii fanseatin bannereita vaikka sieltä ei matsit näy Suomessa.
   
 7. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Laitoitko ylläpidolle viestiä vai pitikö(taas) vain tänne tulla kertomaan?
   
 8. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ei varmaan mun tehtävä ole muistutella virheellisistä mainoksista ja ettei sen tuorempaa tietoa tämänkauden tv-kuviosta mistään löydy vaikka ilmeisesti jonkin aikaa tiedossa että pelit tulee vain elisa viihteen kautta.
   
 9. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Näin tein minäkin. Onhan tuo Fanseat ollut minullakin pari vuotta, mutta ei enää. Saapas nähdä, että jääkö Elisa Viihde ottamatta. Hienosti on taas Mestis asiasta informoinut...
   
 10. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Taitaa myös olla, että Elisa Viihteen lisäkanavia ja maksullisia kanavia ei voi tallentaa. Jälkilähetykset Arkistosta (digiboksi) tai kanavien omista ohjelmakirjastoista? No harvemmin itse jälkilähetyksiä katson, mutta joskus on ollut tarve joku tilanne katsoa uudelleen.
  Hinta pelkälle Elisa Viihde Sport on 7,90 per kk. Toistaiseksi voimassa, eli katkaiseminen lienee helppoa.
  Tilausta en vielä tee. Odotan kuitenkin tämän kuun loppuun, jos tuo Fanseatin kommentti kuun lopussa tulevasta tiedotuksesta pitää paikkansa.
   
 11. rasperi75 Jäsen

  Elisa vastasikin juuri että näyttää kaikki tulevan kauden Mestispelit suorana! Lähetyksen jälkeen siirtyvät digiboksin tallenteisiin ja ovat sieltä myös myohemmin katsottavissa "nauhalta". Maksukanavia ei voi tallentaa. Eli pelit digiboxin kautta telkkarista tai luurilta/tabletilta sovelluksen kautta
   
 12. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
 13. Mc Potkukelkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
  Minä kyllä ajattelin jatkaa Fanseatin katsomista. Apuvälineenä NordVPN, jonka avulla katson lähetyksiä "ulkomailta".
   
 14. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Tässähän ei muutu juurikaan muu kuin se, että joutuu rekisteröitymään Elisa Viihde -asiakkaaksi, mikä ei maksa mitään ja sitten latamaan Elisa Viihde apin kännykälle tai katsomaan selaimella elisaviihde.fi -sivuston kautta.

  Fanseat Go -palvelu tosin ei Viihteelle ylety jos sieltä on tullut katsottua matseja.

  e. Jaap, linkissä oli selitetty samat.
   
 15. diletantti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, JyP, KalPa, SaiPa
  Rekisteröidyin ja tilasin. Toivottavasti Mestispeleissä kuva on parempilaatuinen kuin ykkösen futismatsissa tänään. Toisaalta, en näe syytä, miksei Mestis näkyisi Elisa Viihteellä yhtä hyvin kuin Fanseatillakin.

  Pelisäännöt eivät olleet selvillä vielä lauantaina Elisan myymälässäkään. Väitettiin, ettei pc:llä voi katsoa suoraan, vaan 7,90 euron kuukausimaksun lisäksi pitäisi tilata vielä jokin muu paketti.

  En uskonut tuota vaan kysyin asiaa verkkopalvelussa. Selvisihän se.
   
 16. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Joo-o. Nostellaampas tätä ketjua ylös, kun alkaa olla ajankohtainen asia. Tänään starttaa Suomen Cupin puolivälierät, jotka ovat ensimmäiset televisioitavat ottelut. Heräsin siihen, että sehän ois tilattava kanavat tänään. Ja ai saakeli että tuli ikävä Fanseatia.

  Jos haluaa nähdä Mestistä, niin pitää maksaa näköjään vähintään 14.80/kk. Elisa Viihde 6,90e/kk + Elisa Viihde Sport 7,90e/kk=14.80e/kk. Vaihtoehtoisesti Watson 9,90e/kk + Elisa Viihde Sport 7,90e/kk = 17,80e/kk.

  Eihän tuo nyt mikään konkurssiin vetävä summa ole, mutta lähes tuplahinta viime kauden Fanseatiin verrattuna. Ja kun valmiiksi löytyy jo kaikki perkeleen kanavapaketit, niin mielellään Mestiksen olis ottanu samaan hintaan kuin viime kaudella. Pitäkää tunkkinne.

  Edit. Vertauksen vuoksi Ruutu+ maksaa 9.95e/kk, ja siellä mielestäni paljon kattavampi valikoima.
   
 17. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  Lainaus:
  Onko tosiaan näin? Sivuilla https://elisa.fi/sport/ (Elisa Viihde Sport) on maininta:
  "Voit tilata Elisa Viihde Sportin katsottavaksi puhelimella, tabletilla, ja selaimella osoitteessa elisaviihde.fi myös ilman kuukausimaksullista Elisa Viihde -tilausta. Tarvitset vain Elisa Viihde -tunnukset, joiden rekisteröiminen on maksutonta."
   
 18. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Tähän lisäyksenä vielä se, että Elisa on tehnyt kaikesta vielä niin helvetin vaikeaa. Sovelluksesta ei pysty urheilukanavia yhdistämään televisioon chromecastin kautta, eli pitää ostaa se digiboxi tai vaihtoehtoisesti tihrustaa 10.1" tabletilta peliä. Nättiä.
   
 19. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Jos on näin, niin hyvä. Yritin tilata Elisa Viihde Sportia kun olin kirjautuneena, mutta ei antanut tilata ilman Elisa Viihteen -tilausta. Pitänee kokeilla uudestaan tarkemmin, aikaisemmin meni totaalisesti orava muuntajaan ja paiskasin koko läppärin kiinni.
   
 20. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Täh, siis herran vuonna 2018 ei voi peilata Elisa Viihdettä Chromecastin kautta telkkariin??? No nyt se orava pomppas takas muuntajaan. Voi perskele sentään.
   
 21. Linnankundi Jäsen

  Itse katson (toivottavasti) pelit läppärin kautta HDMI:n kaapelin avulla ja se ei ainakaan maksa kuin tuon 7,90. Alla keskustelu Elisan neidein kanssa chatissa.
  • Sinä: Moi! Ongelma on tämä. Tilasin Elisa Viihde sportin hintaan 7.90 tai jotain sinne päin. Pitääkö minun tilata jotain muuta, jotta näkisin oikeasti tuo Elisa Viihde sportin läppäriltäni?
  • Emilia M: Ei pitäs vaatia mitään muuta, miksi se ei toimi?
  • Emilia M: Tai mikä siinä on?
  • Sinä: En ole kokeillut, on vaan ristiriitaista tietoa, että pitäisi maksaa jostain sovelluksesta lisäksi joku summa.Itselläni ei ole muuta maksettuna kuin tuo sport. Esim. jatkoajan kiekkokeskustelussa oli maininta, että pitäisi olla maksettuna kuukausimaksu jostain sovelluksesta lisäksi, jotta tuo sport-kanava näkyisi.
  • Emilia M: Ei tarvi, sitä ei saisi tilattua muuten jos vaatisin sen sovelluksen myös.
  • Sinä: Kiitos!
  • Emilia M: Pelkillä online tunnuksilla toimii HBO, Aitio ja Elisa viihde sport paketit ilman sovellusta
   
 22. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Olin myös yhteydessä Elisan nettisivujen kautta asiakaspalveluun, ja kysyin tuota, että saako nuo Elisa Viihde Sportit näkyviin pelkästään sillä 7.90e/kk hinnalla. Itse kun yritin tilata pelkkää Sporttia, se ei onnistunut, mutta aspaan ottamalla yhteyttä he voivat tilata ne Elisa Viihteen tunnukset ilmaiseksi, ilman sitä 6.90e/kk maksua. Eli yhteenvetona, kuten yllä @Linnankundi mainitsi, saa ne siihen 7.90e hintaan.

  Kysyin myös tuosta Chromecastin kautta peilaamisesta, ja vastaus oli kuten @Knap tuossa aikaisemmin muisteli, että ei onnistu. Eli pitäisi vetää tuolla läppäri-HDMI -kombolla, ja itsellä on vielä surkea tietokone, joten kuva tulisi olemaan melko nykivää puuroa.
   
 23. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  VMP! Odotin, että voisin peilata puhelimesta sovelluksen kautta kuvan telkkariin, mutta ei.. tuli tosiaan ikävä fanseattia. Juuri tämän takia otin sportin lisäksi tuon sovelluksen, koska televison selaimen kautta ei aina ole takeita, että toimii.
   
 24. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Tuo Elisahan ei toimi edes selaimessa. Eli ainut vaihtoehto on se digiboxi tai mobiilisovellus. Toivottavasti korjaisivat tuon chromecastin, luulis olevan niin vaikeeta herranvuonna 2018.
   
 25. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Elisa Viihde -sovelluksessa on kyllä castausominaisuus, mutta onko tosiaan niin että kun vaihdan takaisin urheilukanavalle(Sport 1-5) niin se siirtää kuvan pois chromecastilta?

  e. Vastaus on näköjään kyllä: "Tätä sisältöä ei voi toistaa Chromecastilla", just.
   
  Viimeksi muokattu: 12.09.2018 klo 14.57