Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Mestiksen televisiointi

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Tuusa, 01.05.2012 klo 10.47.

 1. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Oli kyllä melkoinen ukko. Puhui koko ottelun Turun Tovereista (siitä luovuttiin 1998), oli jatkuvasti ihan pihalla pelin kulusta, TUTO:n voittomaalin kohdalla puhui alivoimamaalista (todellisuudessa kyse oli ylivoimamaalista) ja paljon muuta. Huh huh.
   
 2. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Säälittävää toimintaa jos on tosi että viiden ottelun kierroksesta saadaan kahdesta ottelusta maali/ottelu koosteet nähtäväks seuraavaan aamuun mennessä. Tähän vielä päälle Elisan mahtavat palvelut tallenteitten muodossa, tällähän se sarjan näkyvyys ja kiinnostavuus ampasee nousuun.
   
 3. Vapaapudotus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  idän ihmeet
  Aivan surkeaa kuvaa tarjolla taas Imatralta. Suttuinen ja köppöinen. Alkaa kyllästyttää touhu sen verran että kohta lähtee tilaus peruutukseen. Todella sääli, sillä täällä toisella puolella Suomea kun asuu niin ei ole mahdollisuutta kotipeleissä oikein käydä.

  Ajattelin viimeisenä oljenkortena lähettää palautetta useista surkeista katseluelämyksistä ja kysyä, onko tulossa parannusta mutta ei noilla rassukoilla taida olla edes mitään palauteboxia tuolla viihteen sivuilla. Tai sitten en osaa etsiä.
   
 4. Adam89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pohjois-Savolaiset joukkueet, Patrik Laine
  Minun fanseattini väittää, että pelit näkyvät vain Suomen ulkopuolella. Selaimella käytin osoitteesta www.fanseat.com

  Näkyykö tämä nykyään vai Elisan kautta?
   
 5. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Lainaus:
  kyä näin o.
   
 6. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Koovee - keupa pelin tilalla tulee sit ykkösen karsintaa. Jälilähetys vielä. Hyvä elisa!!!
   
 7. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  No nyt näköjään näkyy kaikki illan pelit! Ihme toimintaa Elisalta
   
 8. Number 11 Jäsen

  Lainaus:
  Mun Fanseat väittää näin ja pelit ei näy vaikka olen tällä hetkellä ulkomailla. Asiakaspalvelu ei vastaa kyselyihin siihen liittyen, että miksei pelit näy. Selainten välimuistit tyhjennetty yms. Onko joku saanut ulkomailla pelit näkyviin Fanseatin kautta?
   
 9. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kannattaa kokeilla kikkaila vaikka VPN kautta johonkin toiseen maahan jos sattut olemaan jotenkin vain väärässä maassa sen suhteen missä mestis ulkomailla pitäisi näkyä. Kannattaa ainakin kokeilla.
   
 10. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Ensi keskiviikon ottelu Leki - Vantaa jälkilähetyksenä. Kiitti vitusti elisa viihde nm. "Kaikki Mestis-ottelut suorana"
   
 11. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 12. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
 13. Lieminen Jäsen

  Ei ole palautetopikkia Elisalle, eli pistetään tänne kun ahdistaa

  - Eilen pätki kuva
  - Eilen pätki ääni
  - Chromecast-yhteys on evätty tabletilta/puhelimesta

  + Aiekun tilailin kanavia, niin aspa avasi kanavat hyvin liukkaasti. <15min soitosta ja kaikki toimi. Paitsi ihan pieni miinus siitä, että tuota cc-yhteyttä ei mainittu, oli vaan, että "juu, juu peilaat sitten telkkariin"
   
 14. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Lainaus:
  Se on kai sitten Cromecastilla jotenkin ihan eri juttu kuin AppleTV:llä. Onkohan tuossakin sitten joku teijänoikeus- tai muu neuvottelukuvio taustalla? AppleTV:llä toimii peilaus hyvin jos sen tekee ruudun alalaidasta.

  Itselläni ei kuva ole pätkinyt mutta ääni täytyy muutaman selostajan kohdalla laittaa melko hiljaiselle:). Rovaniemelle terveiset, että kuvaaja jättää yhden kahvin juomatta ennen peliä :) . Oli melko rauhatonta kuvaa ja usein liian tiivistä, toisinaan taas zoom oli unohdettu kokonaan. Yleisvinkkinä semmoinen, että jos käytössä on vain yksi kamera silloin a) kun pelataan jommassa kummassa päädyssä niin siniviivan pitäisi näkyä ja b) kuvassa pitäisi näkyä sekä syöttäjä että pelaaja kenelle syöttö on tarkoitettu. Jääkiekon kuvaaminen ei ole mielestäni erityisen helppoa.
   
 15. Lieminen Jäsen

  Juu, totta siis ongelma koskee sovelluksen kautta peilailua. Käsittääkseni joku tekijänoikeusjuttu juurikin.

  Selostajathan on mainioita. Säteristä maininta, on loistava selostaja, hyviä juttuja ja ilo kuunnella, mutta se kiljuminen maalipaikan tullen ei mukaudu vehkeiden volyymeihin.
   
 16. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Lainaus:
  Selostajat on kyllä pääsääntöisesti hyviä. Tuon mainitsemasi Säterin kiljuminen kuuluu tähän "muutaman" määritelmään.
   
 17. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Huomenna näköjää pari peliä jälkilähetyksinä (Kooveee- TUTO Hockey ja K-Vantaa - LeKi) Pitää olla uutispimennossa, vaikka helppoa se taitaa olla.
  Tilalla koripalloa.
   
 18. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Itse itseäni lohduttaen. Molemmat näköjään selostuksen kera for free kepit.TV lähetyksinä ja selostuskin mukana. Pitää testata tuo sitten.
   
 19. Lainaus:
  Mistä peli tulee, koska jälkilähetys sopii tänään oikein hyvin? Olen pudonnut hieman kartalta, jos vaikka tiiraisi kauden ekan Tuton pelin.
   
 20. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Peli pelataan Tampereella ja live lähetystä voi seurata Kepit.TV:n kautta. Ohessa linkki sinne.
  Kepit.TV

  Ja jälkilähetys siis Elisa Viihteen sport kanavalta 1 muistaakseni.
   
 21. Lainaus:
  Kiitoksia kovasti. Katsotaan miten signaali pelaa.
   
 22. Chiquita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO
  Jouduin katsomaan Elisa Viihteen puolelta jälkilähetyksenä. On kyllä vasemmalla kädellä huitaistu palvelu. Ymmärrän ettei viitsitä nähdä vaivaa niin paljoa, että poistettaisiin erätauot ja haastattelut jne:t, mutta pitäisi siinä "soittimessa" olla edes kelausmahdollisuus. Alkoi pikkuisen nyppimään, kun on ollut pimennossa koko illan ja väsyneenä klo 22 pääsee odottelemaan matsin alkua. Toisen erätauon jälkeen sitten lähetys katkesi, enkä saanut sitä enää millään klonstilla alkamaan. Pienillä jutuilla saa isonkin tatin otsaan.
   
 23. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Hermeksen selostajalle ja asiantuntijalle peukkua! Hyvää ja asiantuntevaa settiä ollut. Jopa vastustajan pelaajista mukavia pieniä detalteja menneisyydestä. Ekat repeämiset kuluneella kaudella Mestiksen tv-lähetyksiä katsoessa selostajan heitosta "näin paljon se isä tietää mitä poika tekee, kun näköjään soittaa"..oli jotenkin vaan niin sponttaani tokaisu selostuksen ohella.
   
 24. diletantti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, JyP, KalPa, SaiPa
  Ei hyvää päivää Elisaviihde! Peliitat-SaPKo ja RoKi-Jokipojat jälkilähetyksinä kello 22! Tämmöinen peli ei vetele. Pitääkö tässä joukkoirtisanoa koko touhu?
   
 25. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Voi saatanan saatana. Taisi tästä olla ennekkoon tietoa että osa voi tulla jälkilähetyksenä mutta kylläpä osaa olla syvältä perseestä koko elisaviihde.
  Onnekseni, Jokereiden peli alkaa televisiossa aavistuksen laadukkaamman palveluntarjoajan toimesta. Tai en minä tiedä vaikka olisivat samaakin huttua mutta toinen toimii ja toinen ei.