Ilmoitukset

Nimimerkki MENTALSPORT on viikon sivussa viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Lähemäen Dynamo on passitettu pariksi viikoksi rauhoittumaan, sillä keskustelun sijaan hän on keskittynyt jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja provosointiin.

Nimimerkit heavy ja Kari Runk ovat saaneet viikon pelikiellon "Ampumavälikohtauksia maailmalla"-ketjun lainauksista, joissa vääristeltiin viestin alkuperäistä sanomaa.

Sulje ilmoitus

Mestiksen televisiointi

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Tuusa, 01.05.2012 klo 10.47.

 1. Vanhaukko Jäsen

  En oikein usko tuohon. Eiköhön mennä sinne missä on YLEn henkilökunta lähellä niin tulee halvemmaksi. Toinen syy vo iolla hallin hyvä valaistus.
   
 2. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  Talvisalon hallin valaistus tai Savonlinnan syrjäisyys tuskin vaikuttaa siihen kuinka YLE netissä tai teksti-tv:ssä mestiksestä uutisoi. Ja aika hyvää kuvaa silloin syksyllä Talvisalostakin aikaiseksi saatiin. Ilmeisesti joku populaatiokerroin näissä uutisoinneissa on vaikkei pitäisi.
   
 3. thnninen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
  Siis mitä helvettiä tää YLE pelleilee? Eilen lopetettiin lähetys kesken ottelun, tänään kun lähetys aloitetaan vasta yli puolituntia ottelun alun jälkeen, 2. erätauko näytetään kuitenkin kokonaisuudessaan. MITÄ HELVETTIÄ NYT OIKEASTI?

  Tekeekö ne tän tahallaan niin päin vittua kuin vain osaavat?
   
 4. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Lainaus:
  Mutta mieti, että SaPKosta kirjoitellaan tänne jatkoaikaan jo kolumneja muutaman pelin jälkeen, mutta TUTO ei saa edes otteluraporttia.
   
 5. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  Ja minä puhuin YLE:stä minkä pitäisi olla verovaroilla tuettu tasapuolisesti kaikkia kohteleva media. Niin ei vaan näytä olevan. Jatkoaika tietääkseni perustuu vapaahtoisuuteen ja harrastamiseen, joten ei voi edellyttää, että sieltä on aina joku toimittaja saatavilla peliin.
   
 6. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Tästä voinee syyttää turkulaisia, ketään ei kiinnosta niitä raportteja Jatkoajalle tehdä.
   
 7. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Kyllähän Turussa pelatuista otteluista ovat raportti ilmestyneet, mutta nyt esim. Hienolassa pelatusta ottelusta ei. Joten vika on nyt sitten kai Heinolassa, eikä turkulaisissa.
   
 8. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  YLE kuvauskalusto sijaitsee suurelta osin Helsingissä, Tampereella ja Turussa siitä voit sitten miettiä missä YLE ensisijaisesti kuvaa pelejä kun tuotantokustannuksillekin on nykyään budjetit.
  Jos lähdetään kuvamaan peliä Savonlinnaan niin se maksaa reippaasti enemmän kun vastaavan tuotannon tekeminen esim. Espoossa jossa voidaan vielä osittain tukeutua hallin omaan kalustoon.
  YLE kohtelee tasapuolisesti seuroja mutta jossain vaiheessa vaan se raha ratkaisee, että jos pitää kaksi peliä kuvata joissa on vaihtoehtoina esim. Espoo, Vantaa, Turku ja Savonlinna niin valintoja ei tarvitse hirveästi miettiä.
  Ei noita TV-pelejä kuvata millään mies ja kamera porukalla vaan siellä useita kavereita töissä ja heidän liikuttelu + kaluston liikuttelu maksaa.
   
 9. Linnankundi Jäsen

  En mina ainakaan kaipaa Savonlinnasta kuvattavia pelejä vaan yleensä SaPKon pelejä televisioon. Varmaan moni muukin haluaa nähdä omien pelejä televisiossa. Kuvattakoon ne sitten Turussa, pk-seudulla, Tampereella tai jollakin muulla paikkakunnalla, johon YLE saa releensä kohtuukustannuksin. Mahdollisimman tasapuolinen näkyvyys on se ykkösjuttu.
  Toisaalta minulle kyllä riittää tällä hetkellä melko hyvin kohtuuhintainen ja hintaan nähden laadukas Fanseatkin.
   
 10. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Sama täällä eli tasapuolista kohtelua eniten tässä kaipaa. Toisaalta YLE-veroa kaikki maksaa, niin miksei sitten palvelut samalla tasolla?

  Fanseatissa ainakin tällä hetkellä Savonlinnassa loistava selostaja/kommentaattori -duo, jota kuuntelee ihan mielellään. "Hannu Lammikko" ei pysty ihan samaan kuin nämä veijarit.
   
 11. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Jos kuvataan tasan sama määrä kaikkien pelejä niin siinä ne kustannukset sitten vasta nousevat.
  Nyt pleijareissa otteluparit ovat ne mitkä ovat niin luuletko, että YLE kuljettaa kaluston mielummin Vantaalle, Kokkolaan, Turkuun vai Savonlinnaan?
  Kun samalla kalustolla on oletettavasti muutakin kuvattavaa kuin pelkäsään se peli niin hyvin nopeasti se kääntyy, joko Espooseen tai Turkuun, sama juttu toisissa peleissä kun vaihtoehtoinan on Espoo, Keuruu, Joensuu vai Heinola? Ei tarvitse olla kovin suuri guru, että vaihtoehdot ovat noista Espoo tai Heinola kun taas se kaluston liikuteltavuus ja jatkokäyttö on helpointa.

  Jos SaPKolla olisi ollut vastassa ekalla kierroksella Espoo, Vantaa tai Tuto niin peli olisi melkoisella todennäköisyydellä näkynt telkkarissa.
   
 12. Linnankundi Jäsen

  Laskeskelin tuossa nuo TV-pelit ja areena-pelit yhteen, niin siinä TUTO oli eniten esillä ollut joukkue, yhteensä kuusi kertaa, joista kaksi peliä Turussa. Ilmeisen kustannustehokas joukkue kuvata, kun peleistä oli kuvattu Rovaniemellä ja Savonlinnassa kummassakin yksi. EU:lla oli kolme kotipeliä ja yllättäen niissä kahdessa oli vastassa TUTO. Hermes, JYP-A ja SaPKo olivat vähiten näkyneet joukkueet, kullakin yksi peli TV:ssä ja yksi areenassa. Varmaan otteluvalinnoissa vaikuttaa muu urheilutarjonta viikonloppuina varsinkin TV:n puolella. Pelipaikkakunnat sinällään jakautuivat tasaisesti ympäri mestispaikkakuntia.
   
 13. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Juurikin näin. Kirjoituksesta sai vaan sen käsityksen että koskee nimenomaan TuTon pelejä.
   
 14. kaizu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Canucks
  Onko tämän iltaista EU-Hermes peliä mahdollista nähdä telkkarista? Mulla on Elisa Viihde-paketti mutta en ole maksanut enkä maksa Fanseatista.
   
 15. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Elisa Viihde Sport taisi olla se, millä nuo Fanseat kanavat myös näkyivät, mutta en tiedä onko sitä enää saatavilla. Hinta oli sama kuin Fanseat kuukausimaksu.
   
 16. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  @kaizu Näköjään ei taida tulla Elisan vapailta kanavilta, mutta sen Fanseatin saa yhdeksi kuukaudeksi kokeiluun. Korttitiedot sinne pitää syöttää (myös electron kelpaa), mutta suht' luotettava toimija eikä peruuttamisessa ollut mitään ongelmia.
  Ja liput matsiin kybän. Espoo United-Hermes lippuja. 24.03.2017 18:30 ESPOO METRO AREENA ESPOO - Ticketmaster Suomi

  P.S. Myös suoraan Elisan kautta saa kuukauden ilmaiseksi, mikäli osaa navigoida niiden sivuilla. Ei ihan helppoa.
   
  Viimeksi muokattu: 24.03.2017 klo 12.44
 17. kaizu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Canucks
  Kiitoksia vastauksista.
   
 18. Raskasta kuunneltavaa tämä SaPKon selostaja... "lauo, anna mennä".

  Eikö fanseat voisi maksaa edes näistä finaaleista vähän extraa selostajille niin saataisiin nämä fanipojat pois huutamasta?
   
 19. Captain K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Mitäs paskaa tämä on kun siellä menee Mestiksen finaalit, ja tällä kaudella nimenomaan perjantaisin tullut aina peli Yleltä suorana niin nyt ei näytetä finaaleja?? Juu näyttäkää vaan jotain akkojen lentopalloilua, niin kuin kiviäkin kiinnostais...
   
 20. Linnankundi Jäsen

  YLE on luvannut näyttää neljännestä pelistä eteenpäin kaikki pelit. Odotettavissa siis 1-4 peliä vielä suorana.

  edit. Lupasin liikaa, maanantain peli tulee suorana, pari seuraava jälkilähetyksinä.
   
 21. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Onko ollut mitään juttua vieläkö YLE näyttää Mestistä? Ylen logo ainakin on Mestiksen sivuilla, mutta en ole huomannut mitään juttua. Kahden viikon päästä kuitenkin mennään jo.
   
 22. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Jotenkin on mukana ainakin keväällä. Mestis uutisoi asiasta näin Mestis - Yle näyttää Mestaruusputkessa myös Mestiksen ratkaisupelit
   
 23. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Olisi ihan mukavaa, jos kovasti hehkutettua Suomen Cupin paluuta 46 vuoden tauon jälkeen näytettäisiin edes finaalin verran televisiossa tai edes Areenassa. Tuskin kuitenkaan näytetään, eli mainospuheet Cupin palauttamisesta tapetille taitavat olla mainospuheita.
   
 24. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Lainaus:
  Ainakin mulle on jotenkin välittynyt harjoitusottelumainen kuva koko cupista, tuota olisi ehdottomasti pitänyt jotenkin markkinoida paremmin. Nyt tyydyttiin ikään kuin vain pelaamaan tuo alta pois, toki televisiointi finaalista voisi herätellä myöhäisherännäiset sen suhteen, että mikäs tämä cup on, mutta kyllä nyt aika myöhässä ollaan. Varsinkin nyt kun ennalta-arvattavat TuTo ja SaPKo kohtaavat finaalissa, niin yllätyksellisyyskin on karsittu pois. Niin tiukkaan on suomalaiseen kiekkoväkeen taottu liiga ja mestis, että kova on liitolla työ työntää jalansijaa tuollaiselle cupille, joka toistaiseksi kuulostaa varmasti paperilla paremmalta kuin toteutettuna.
   
 25. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50