Ilmoitukset

Nimimerkki mountainsnaken viestien kirjoitusasussa on reilusti parantamisen varaa. Olemme huomauttaneet samasta asiasta jo lukuisia kertoja ja sen vuoksi annoimme hänelle nyt kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki lake79 on saanut kuukauden pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä. Hän kirjoitti Liigan kurinpitopäätöksiä käsittelevässä ketjussa viestin, jossa toivottiin vastustajan pelaajan vahingoittamista. Kyseinen nimimerkki oli juuri vapautunut hyvän maun vastaisen viestin vuoksi langetetusta pelikiellosta ja tämä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nick on passitettu kuukauden ajaksi huilaamaan. Hän rikkoi toistuvasti sääntöjen 10§:ää arvuuttelemalla toista nimimerkkiä moderaattoriksi ja kirjoitti useamman henkilökohtaisen hyökkäyksen. Juuri päättynyt pelikielto vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoitti viestin, jossa arvuutteli nimimerkin oikeaa henkilöllisyyttä. Tämä ei ole sallittua edes huumorin varjolla. Tämän rikkeen ja aiemman rikehistorian vuoksi olemme passittaneet kyseisen nimimerkin kuukauden pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Puke on seuraavan viikon ajan poissa muonavahvuudesta hyvän maun vastaisen viestin vuoksi. Kyseinen viesti löytyy Lukko-osion Oskari Setänen -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Mestiksen televisiointi

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Tuusa, 01.05.2012 klo 10.47.

 1. Näkökulma Jäsen

  Tuossa on sen verran perää, että luulin itsekin TuTo:n kirjoitettavan TuTo, vaikka todella paljon jääkiekkoa seuraan! Sehän on alun perin Turun Toverit? Pahoittelut tietämättömyydestä TUTO Hockey:n faneille! Nyt ilmainen viikonloppu Ruutupalvelussa, niin ainakin tässä on loistava kuvanlaatu. Hyvä on Mikkelissä tunnelmakin. Savonlinnan selostaja on kiinteistövälittäjä, mutta kova jääkiekkofani! Hyvin selostaa siihen nähden, ettei ole tietääkseni taustaa pelaamisesta, saati selostamisesta. Kokoonpanoja ei varmaan viitsi/kerkeä opiskella kovin paljon, kun mitään korvausta SaPKo ei ainakaan maksa. Lisäksi taitaa selostaja olla enemmän NHL:n seuraaja! Tämä vain käsitykseni. Faktana sitten, että täysin "fanipohjalta" tehtävää työtä! SaPKo:lla oli viime kaudella vaikeuksia saada selostajaa otteluihin! Ilmeisesti kauden aloittanut selostaja ei ollut oikeen hommaan sopiva tai ei halunnut jatkaa. Sitä en tiedä, mutta ennen joulutaukoa tiedän Karppasen (SaPKo:n toim.johtaja) etsineen selostajaa todella kiireellä. En seurannut Fanseat-lähetyksiä. Käsittääkseni muutaman ottelun selostivat kokoonpanon ulkopuolella olevat pelaajat, Joonas Hyttisen johdolla.
   
  Viimeksi muokattu: 11.11.2016 klo 19.31
 2. stemme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild, RoKi, Kärpät
  Fanseatille nyt kyllä iso plussa että saivat näin nopeasti lähetyksen aikaseksi Vierumäeltä kun Heinolassa ei pystytty pelaamaan.
   
 3. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Eipä näy Hermes - TUTO ottelua Fanseat go:n sivuilla, vaikka sinne ohjattiin kun perus Fanseat ei pelitä.
   
 4. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ei näy ei. Taitaa olla joku isompi ongelma taas. Saavatkohan tänään vielä käyntiin ennen kuin peli on ratkennut. Rasmuksen otteet olisi kiinnostanut nähdä.
  E: Nyt näkyy mutta pätkii pahasti
   
 5. Akilles Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Pienien ongelmien jälkeen Fanseat näyttäisi taas toimivan suht normaalisti.
   
 6. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Tänään on telkkarissa parasta mahdollista mainosta Mestikselle, kun TUTO-IPK näkyy Kakkosella. Kotijoukkue metsästää SaPKon selkää kärjessä, ja IPK yrittää vetää itseään kuiville. Molemmilla isot panokset, ja lisäksi TUTOlla on lippukampanja jossa kaikki ennakkoliput maksavat 5€. "Suomen kolmanneksi oikein jäähalli" (Ville Nieminen), yleisöä toivottavasti päälle 2000 ja kova taistelu jäällä. Ainoa joka tuon pilaa on Mikko Hannula.
   
 7. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Näkyykös jollakin kunnolla tuo SaPKo-Hermes? Yritän puhelimella katsella täällä välillä Suomussalmi-Kuusamo ja pätkii perkeleesti. Sen sijaan Heinolan peli toimii täysin niin en osaa syyttää yhteyksiäkään
   
 8. HockeyIsKING Jäsen

  SaPKo-Hermes näkyy tietsikalla ihan hyvin, ei mitään häikkää. Tosin vain pari minuuttia katsoin.
   
 9. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Toisesta erästä asti näkyi täällä tienpäälläkin.
   
 10. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  En tiedä minne kuuluu. Mutta on kyllä heikko selostaja LeKi - IPK matsissa. Jatkuvaa änkyttämistä, eikä edes tiedä IPKn pelaajien nimiä. Katosalmi on muunmuassa Kantosalmi. Onneks tätä selostajaa ei tarvitse tän useemmin kuunella, Kaj Kunnaskin vie voiton.
  "IPKn kultakypärä Eetu Hämäläinen"
  Tainnut olla halvin mikä löytyi.
   
  Viimeksi muokattu: 04.02.2017 klo 18.57
 11. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Taitaapa olla vappaaehtosia. Sama se on esim Joensussa ja siellä Iisalmessa kun ei oo mertsi vol2 asialla. Rovaniemellä ja Savonlinnassa on ainaki ihan hyvät.
   
 12. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Kyllä minä ainakin kirjoitan TuTon TuTona enkä minään turhana isoilla kirjaimilla kirjoitettuna TUTOna. Ei missään nimessä tarvitse pahoitella jos TuTon kirjoitat niin kuin perinteet velvoittavat. Edustusjoukkueen nimihän vaihdettiin isoilla kirjaimilla kirjoitetuksi muutama vuosi sitten, aivan turhaan.

  Sitä paitsi vilkaisin YTJ:stä miten TuTo-osakeyhtiö on sinne rekisteröity, ja virallinen nimi toiminimelle on TuTo Hockey Oy. Eli TuTo on edelleen virallisestikin TuTo (Hockey Oy), ja TUTO on vain keinotekoinen markkinointinimi, josta olisi minun mielestäni syytä luopua. Miksi suotta hävetä TuTo-muotoa? Sitä paitsi tuo pitäisi kirjoittaa Tuto jos halutaan häivyttää vanha nimi, isoilla kirjaimilla voi kirjoittaa vain useammasta sanasta koostuvia lyhenteitä.

  Hockeyn voi toki halutessaan laittaa perään kun TuTo mainitaan, mutta eiköhän jääkiekosta puhuttaessa ole selvää, että TuTo on yhtä kuin TuTo Hockey Oy, tuskin kukaan kiekkoporukkaa miksikään yleisurheiluyhdistykseksi luulee.
   
 13. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Toimiiko muilla fanseat?
   
 14. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Hyvin toimii, ei ongelmia. Ja hyvin toimii IPK:kin!
   
 15. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu, Espoo United, EPS, EKS
  Lainaus:
  Toimii hyvin.
   
 16. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Jooh. Itellä katkeili toisto kokoajan, mutta esimerkiksi youtube videot toimi normaalisti. Noh en tiiä mikä vika, pääasia että IPK voitti.
   
 17. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Onko kellään tietoa näytetäänkö Ylellä playoff pelejä ollenkaan?
   
 18. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Minun puolestani saavat näyttä Areenan puolella fanseatin feedillä eli kotiselostuksella, sillä Mikko Hannula on selostuksellaan pilannut kaikki pelit mitkä olen TVn puolelta nähnyt eikä edes Juujärvi ole pelastamassa kommentaattorina. YVllä voit vastata oletko paikan päällä ekan kierroksen peleissä ja otetaan samalla tavalla halli haltuun kuin aikanaan jo Suomisarja- karsinnassa.
   
 19. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:

  Joo ei se ylen selostaja kummoinen ollut. SaPKolla on todella hyvä oma selostaja ja Konstin Kalle vielä päälle kommentaattorina. Lähinnä sitä, että luulis pelejä näytettävän, että näkyvyyttä saataisiin kevään kliimaksissa. Areenaan harvemmin kukaan random katsoja eksyy.
   
 20. A.P.Järvi Jäsen

  Tuossa aiemmin joku on tainnut mainitakin, mutta Iisalmessa on kyllä todella hyvä selostaja. Elää pelissä mukana, maustaa kielenkäyttöä sopivasti metaforilla ja huumorilla eikä sormi mene suuhun kesken lauseen. Kyllä minä tuota ukkelia kuuntelen todella paljon mieluummin kuin esimerkiksi A. Ritaria tuolla liigan puolella.
   
 21. rasperi75 Jäsen

  Lainaus:
  Värilasit ovat koko Suomen paksuimmat. Yhtä tuskaa vieraskannattajan katsoa pelejä Iisalmesta.
   
 22. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Jotenkin kyllä en yllättynyt että Hermes fani kitisee meidän selostajasta. Niin, ja se joka sanoi Hermes pelissä jotain puolueellista ei ollut Hämäläinen, vaan siellä oli eri selostaja. Se oli siis se kerta kun teidän pelaajat paskoi meidän hallia hakkaamalla seinään jne.
   
 23. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Mukava selostajahan Iisalmessa on, eikä ne värilasit nyt niin paksut ole. Esimerkiksi Jani Säteri on mielestäni mahtava selostaja mutta hänen kohdallaan ne värilasit tuntuvat painavan aika paljon.
   
 24. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Nillitän tänne nyt yleveron maksajan ominaisuudessa valtakunnallisen mediamme epätasa-arvoisesta kohtelusta. Otetaanpa aluksi vaikkapa teksti-tv. SaPKo varmistaa kierroksella Mestiksen runkosarjan voiton. Sivulla 220 ei otsikkoa ko. asiasta vaan jokin muu mestisjoukkue varastaa otsikon. Myöhemmin EU:n varmistettua pudotuspelipaikan tämä huomioidaan kyllä välittömästi.

  No sitten tämä pelien näyttäminen: SaPKolle oli varattu kaksi peliä Areenasta/telkusta kun parhaimmillaan TuTolle kuusi. Playoffien alkaessa ei puhettakaan, että näytettäisiin runkosarjan voittajan peliä vaan Espoo ja Turkuhan siellä rulettaa.

  Jotenkin ymmärtäisin jos tämä uutisointi ja televisiointi olisi jonkun kaupallisen mediaan tuottamaa, jolloin voisi ajatella että mainosarvon kannalta pitäisi ajatella isompien kaupunkien median seuraajia. Viime kaudella median suosikkina isojen kaupunkien lisäksi oli "Ville Niemisen KeuPa".
   
 25. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Televisioitavat pelit päätetään varmaan aika aikaisin ja sinne valitaan "sen hetkisen tiedon" mukaan suurinta yleisöä kiinnostavat matsit. Sinänsä harmi ettei se mene kovinkaan tasan joukkueiden suhteen.