Ilmoitukset

Nimimerkki MENTALSPORT on viikon sivussa viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Lähemäen Dynamo on passitettu pariksi viikoksi rauhoittumaan, sillä keskustelun sijaan hän on keskittynyt jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja provosointiin.

Nimimerkit heavy ja Kari Runk ovat saaneet viikon pelikiellon "Ampumavälikohtauksia maailmalla"-ketjun lainauksista, joissa vääristeltiin viestin alkuperäistä sanomaa.

Sulje ilmoitus

Mestiksen televisiointi

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Tuusa, 01.05.2012 klo 10.47.

 1. HockeyIsKING Jäsen

  Knap taitaa provoilla tahallaan tai sitten kyse on valikoivasta köyhyydestä. Fanseatin lähetyksistä tulee tietenkin tuloja joukkueille, ei pelejä lähetettäisi netissä jos niistä ei tuloja tulisi kompensoimaan poisjääneitä lipputuloja.

  Tälle kaudelle on panostettu paljon mestislähetyksiin ja soisin katsojien lisääntyvän, jotta palvelu jatkuisi ja paranisi edelleen.
   
 2. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  8€ kuukausihinta on suorastaan naurettavan pieni. Mietti ja laski sitä ihan miten päin tahansa. Se on niin halpa että liekö osaltaan aiheuttamassa yleisökatoa halleilla? Niissä peleissä mitä olen katsonut tällä kaudella, on kuvanlaatukin ollut jo ainakin minulle riittävän hyvä ja lähetys on toiminut hienosti niin kiinteässä verkossa pöytäkoneella kuin reissun päällä kännykällä fanseat-sovelluksella.

  Ei ole tekniikan eikä talouden kannnalta ikävä 8-15€/ peli aikoja jolloin lähetyksen sai buutata sen kymmenen kertaa pelin aikana ja kuva oli sellaista puuroa että huh-huh. Muuten niitä aikoja vähän ikävä sitten onkin. Tämän päivän Mestiksen vieraspelien striimeistä en muutaman vuoden takaisia hintoja enää maksaisikaan.
   
 3. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Mulla on Viaplay kaikilla mausteilla, MTVn otan Skoda Cupin ajaksi sekä maksan vielä IPK kotipeleistä. Tuohon päälle se 56€ mitä joku laski. Tuosta kertyvä yhteissumma on suuri, suuri pelkästään lätkän seuraamiseen.

  Fanseat yksin ei olisi ollenkaan paha, mutta noiden päälle fanseatinkin hinta alkaa tulemaan mun budjetin yli.
   
 4. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Ei kai se Fanseatin hinnoittelun vika ole, että muut paketit on niin kalliita ja haluat seurata niin montaa eri kiekkosarjaa ja tapahtumaa.
   
 5. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Olen areenasta katsonut nyt pari peliä, Espoossa oli hassu kun selostus kuului erittäin vaimeana sivusta (tuli siis hallimikrofonien kautta, olisiko siinä pelissä pitänyt olla myös selostamosta äänet lähetykseen?) ja eilisessä matsissa halliäänet ajantasalla mutta ottelun aikana vaihteleva viive selostuksessa (ainakin KeuPan pelitilannemaalit taisi selostaa 5 sekunnin viiveellä mutta jatkoaika ja rankit vajaalla sekunnilla). Toivottavasti tv:ssä näytettäviä matseja varten tuollaiset ongelmat loistavat poissaolollaan. On kyllä kulttuuriteko että Mestistä saatu vihdoin (tai siis pitkästä aikaa) peräti valtakunnanverkkoon, en varmastikaan ole ainoa satunnaiskatsoja ja voi siellä jokunen sellainenkin olla kellä ei ole henkilökohtaista tuoretta yhteyttä sarjaan että sen takia seuraa.
   
 6. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Kuten tuossa jo joku totesi, ei fanseatin hinta ole silloin liian suolainen, vaan se ei vaan mahdu sinun budjettiin. Ilmaiseksi saa tässä maassa vaan ämpäreitä. Itse maksan fanseatista oikeastaan vain Ranskan lätkäliigan takia, ja minulla on myös Viaplay. Lisäksi aion hankkia jonkun paketin joko nettiin tai telkkariin MM-kisojen ajaksi, mutta en valita minkään paketin hinnasta. Nämä ovat omia henkilökohtaisia valintoja. Jos joku maksaa minulle liikaa, en hanki sitä. Aika yksinkertaista. 8 € kuussa on hyvin kaukana kalliista, mutta toki se voi olla sinulle ja jollekin toiselle liikaa jos on muita hankintoja.
   
 7. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Fanseat on parempi kuin Téxti tv. Kun lähetys pätkii, näkee selkeessti kuinka hyökkäys otetaan vastaan, millaisella ryhmityksellä, kuka on missäkin ? Ei haittaa vaikka hermo meneekin noissa 3 sekunnin suorissa lähetyksissä :)
   
 8. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Toimiiko muilla fanseat? Itse en pääse kirjautumaan koneella tai kännykällä.
   
 9. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ei toimi
   
 10. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
 11. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Fanseatin facebook sivuilta löytyy linkit suoraan peleihin. En osaa kännykästä kopioida linkkiä facebookista.
   
 12. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Olihan siellä linkki, IMATRAN pallokerhon peliin... Mutta ei vaan toimi silläkään tuo IPK-SaPKo peli.
   
 13. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
 14. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Muista linkeistä toimii lähetykset paitsi tietysti tuosta Imat... Iisalmen linkistä.
   
 15. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Alkoi ilmeisesti korisliiga samaan aikaan ja vielä päälle tää mestiskieros ja oliko sielä vielä joku säbäkieros. Vähän urhon touhulta tuo haiskahtaa ettei ole varauduttu ruuhkaan sivulla, toki vielä yllättävän vähän ollut ongelmia aikaisemmin vaikka pientä hienosäätöä joka kieroksella.
   
 16. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Onko kenelläkään kokemusta toimiiko Fanseat Chromecastin kautta? Eli saisi sen avulla kuvan televisioon puhelin kautta.
   
 17. HockeyIsKING Jäsen

 18. Frisco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, SaiPa
  Lainaus:
  Tällä hetkellä fanseatilla ei ole chromecast tukea. Ainut keino jolla voi peliä katsoa chromecastilla on peilata kuva puhelimesta google castin kautta.
   
 19. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Kiitos tästä! Onko tuosta kokemusta, miten toimii?
   
 20. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Itse käytin näytön peilausta, mutta tuntui että se ei aina ihan parasta ollut. WiFi tukiasema oli samassa tilassa, mutta silti välillä tuli mosaiikkia kuvasta. Siirryin siis hdmi-kaapelin käyttöön.
   
 21. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Minäkin olen pari kertaa kokeillut peilausta. Mosaiikkia ei ole tullut, mutta päivitystiheys ei päätä huimaa. Toisinsanoen kuvassa on sellaista pientä nykimistä koko ajan. Häiritsee. Ei tota näytön peilausta ole tarkoitettukaan vidoiden katseluun. Kaapeli on käytännössä ainoa ratkaisu saada sujuvaa kuvaa töllöön. Ellei sitten TV:ssä ole androidia itsessään, jolloin Fanseatin voisi varmaan asentaa suoraan siihen. Itse katselen kotona ElisaViihteestä aina kun se on mahdollista.
   
 22. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Perjantaina muuten eka peli tv2 puolella klo 18.30 SaPKo - TuTo. Saa nähdä minkälaatuista lähetystä sieltä pukkaa ulos kun kerrankin valtakunnan lähetystä. Ilmeisesti minkänlaista ennakkolähetystä ei ole kun alkaa tasan puolelta. Sinällään kun liigaa on vain kaksi kierosta Kookoo-HPK ja Sport-Jukurit niin onhan tuossa hyvä sauma lätkäfaneja kosiskella. Toki salkkarit alkaa 19.30 ja vain elämää klo 20, mutta onhan siinä reilut 1-1,5h aikaa katsoa lätkää jos omistaa tyttöystävän ja vain yhden telkkarin :) Siltä kannalta kuitenkin hyvää näkyvyyttä mestikselle että perjantaisin varsinkin tuohon aloitusaikaan ei hirveää kilpailua ole TV-katsojista, toki siis kasilta alkaa moni ohjelma ja ysilt sitten yleensä leffat ja muut joten siinä on suhteellisen hyvä väli näyttää lätkää. Ehkä ainakin ottelun alku kerääkin yllättävän kovia katsojalukuja vaikka mestiksen suosiosta onkin paljon puhuttu viimeaikoina. Hauska nähdä mitä katsojalukuja sieltä tulee.
   
 23. odari75 Jäsen

  Knapille tiedoksi, että Irkku pubissa voit katsoa IPK:n vierasmatsit.
   
 24. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Tiiä sitten mutta tuli melkein orgastinen fiilis kun TV:ssä näkyy pitkästä aikaa Mestis. Tämä on kyllä koko Mestikselle ja suomikiekolle pirun tärkeä juttu.
  Voi jumanskekkulis kun tämä sarja saataisiin pysyvästi televisioon.
   
 25. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Mikko Hannula on sitten paska selostaja. Välillä on Tepsi pelaamassa, ja koko ajan on joukkueiden nimet väärin päin.