Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Mestiksen kimppakyytirinki ja fanimatkat

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Rok, 17.09.2003 klo 20.32.

 1. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Vai on Kouvolasta tulossa toistasataa fania lauantaina? No, tervetuloa vain Kupittaalle minun puolestani, KooKoon fanit ovat olleet aiempina kertoina innokkaita mutta asiallisia, ts. mitään ylimääräistä häröilyä en ole ainakaan itse nähnyt tai huomannut. Niinhän se pitääkin - omaa joukkuetta kannustetaan, mutta ei kannustaminen mitään sodankäyntiä ole. Ja onhan se mukavaa, kun hallilla on vähän keskimääräistä enemmän yleisöä.

  Sinänsä tämä revanssitouhu on hieman epäreilu. Se olisi pitänyt järjestää peräkkäisinä viikonloppuina, lauantaina, jotta se olisi ollut oikeudenmukainen kaikkien paikkakuntien faneille. On hankala lähteä "revanssireissulle" perjantaina klo 14. Aika harva pääsee lähtemään kesken työpäivän, ja vanhemmilla koululaisillakin päivä venyy usein tuon ajankohdan yli. Tietysti jos faniporukka sattuu koostumaan vain työttömistä yms, niin silloinhan ei ole ajankohdalla väliä.

  Turun suunnaltakin on yhtä kaikki Kouvolaan tulossa perjantaina yksi bussi, joka on Veikkauksen täysin tukema, ts. ilmainen reissu ainakin faniryhmälle. Tosin peliä jo kuulutettiin hallissa muillekin, koska ajankohdasta johtuen lähtijöitä ei yksinkertaisesti ole kovin paljoa, ja osanotto voi jäädä varsin vaisuksi. En itsekään pääse kesken työpäivän lähtemään, joten jää vierasreissu väliin.
   
 2. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tällä hetkellä ilmottautuneita 118 ja viikonlopun jälkeen uskoisin jo 200 rajan ylittyvän, koska peleissä noita nimiä tulee vauhdilla.
   
  Viimeksi muokattu: 23.11.2010 klo 12.49
 3. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  200 olisi jo neljäsosa koko hallin yleisöstä, tai oikeastaan enemmänkin. Viime lauantain matsissa oli virallisesti 850 katsojaa, ja todellisuudessa paikalla olleiden määrä on pääsääntöisesti virallista lukemaa pienempi.

  Tällä kaudella TuTon bravuureiksi nousseiden suurinumeroisten kotitappioiden vaikutus on ollut se, että halli on viimeistään kolmannessa erässä tyhjentynyt roimasti, kun katsojat eivät ole jaksaneet loppuun asti itseään kiusata nöyryytystä katsomalla. Itse en peleistä kesken lähde, vaikka mitkä lukemat olisivat taululla, mutta en kyllä syytäkään TuTon matseissa satunnaisemmin käyviä ihmisiä, jotka eivät koe jotain 1-6 -tilannetta toisen erän jälkeen kovin mielekkääksi.

  Vaikeaahan tämä on ollut. 12 kotipeliä, joista vain kaksi voittoa ja yksi jatkoaikatappion tuoma piste, siinä kaikki. En ole joka peliin päässyt, joten nuo kaksi voitokasta peliä jäivät juuri sopivasti väliin, joten en ole mitään muuta tällä kaudella nähnyt kuin hävinneen TuTon. Tulee mieleen kausi 2003-2004, jolloin oli samanlaista, aina vain tappio niskassa. Karsintoihin se kausi sitten päättyi, ja valmentajanvaihdokseen sitä ennen.
   
 4. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Iltalehtikin on huomioinut Revanssiviikonlopun: Mestis tarjoaa katsojille ilmaista viihdettä Onhan tuo kieltämättä aika merkittävä kädenojennus Veikkaukselta ja Jääkiekkoliitolta. Mitenköhän tuo itse ottelujen pääsylippujen rahoitus tapahtuu? Tukeeko Veikkaus ja liitto seuroja jollain samansuuruisella summalla vai hankkiiko seurat kokonaan omat sponsorit noihin peleihin?
   
 5. Niksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
  En jaksa lähestyä sähköpostitse Liittoa, joten varmistan asiani täällä:

  Se meni juurikin niin, että Liitto maksaa niin monta bussia, kuin mitä lähtee?
   
 6. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Kyllä, kuinka monta tahansa kuljettajineen. Mikkelissä taitaa tulla tarve varata jo neljäs.
   
 7. Niksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
  Lainaus:
  Selvitän vielä toisen asian:

  Miten tuo maksupuoli hoituu bussiyhtiölle? Miten te olette ajatelleet tämän kanssa? Ilmoitetaan varauksen yhteydessä, että laskut kohti Liittoa vai?
   
 8. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Näin ainakin Mikkelissä toimitaan. Bussiyhtiö laittaa suoraan laskun Jääkiekkoliittoon. Turhaa sitä on kierrättää faniryhmän kautta.
   
 9. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  JSC reissaa tällä kaudella 3970 km (km:t tiehallinnon sivulta) pelkän runkosarjan aikana. Pelkkä ajoaika on 45 h 30 min. Jos tuohon lasketaan 4 tuntia/reissu ottelulle ja tauoille yms matkalla, niin kaikki matkat reissaava fani saa olla kotoaan poissa 4 vrk ja 7 tuntia. Matkoilla menevää rahasummaa en taida viitsiä laskea..
   
 10. Pelicans81 Jäsen

  Kyllä mahtaa nitroja palaa kun sarvisklubi reissaa...
   
 11. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Heinolasta lähtee jokavuotisen perinteen mukaisesti bussikuljetus Kouvolaan 8.1.2011 lauantaina. Matkan hinta piletteine päivineen naurettavat 10 euroa.
  Tässä muuten infoa reissusta:

  - Lähtö lauantaina 8.1.2011 Heinolan turistipysäkiltä (Nordean edestä) klo 14.00
  - Matkan hinta 10 Euroa (sisältää myös ottelulipun).
  - Ilmoittautumiset tekstiviestitse numeroon 040-8231958. (laita viestiin oma nimesi)
  - Ilmoittautua voi myös 7.1 perjantaina HeKin kotiottelun aikana Olut Pubin tiskillä.
   
 12. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Olisiko Kouvostoliiton seudulta Lempäälään LeKi - KooKoo otteluun lähtijöitä tänään 12.1.2011?

  Voisin lähteä autolla ja kyytiin mahtuisi 4. Tai sitten lähden mielelläni jonkun kyytiin jos kyytiä on tarjolla.
   
 13. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lähde LeKin fanimatkalle Jyväskylään 12.2.2011 D Team - LeKi otteluun! Hinta vaivaiset 20e!

  Kisa-Osasto ja muu saukkopaitaisten fanikaarti matkustaa jälleen ja tällä kertaa kohteena on Hippos ja Jyväskylä. Isännöinnistä vastaa siis huipputason joukkueen lisäksi liigatason halli. D Teamia vastaan on väännetty monta tasaista kamppailua ja nyt on aika haastaa myös jyväskyläläinen kiekkoyleisö huutomaratooniin.

  Lähde mukaan, vain 50 nopeinta pääsee mukaan ja viimeisiä paikkoja jaetaan! Bussi kaartaa Tampereelta, joten tämä ei liene este. Ilmoittautumisohjeet täältä!
   
 14. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Veikkauksen tukea ei tällä kaudella taida fanimatkoihin olla ollenkaan. Kellään tietoa Revanssiviikonlopun matkoista? Tukeeko liitto/veikkaus edes niitä? ps. Meniköhän liitolta liikaa rahaa viime kaudella revanssiviikonlopun busseihin..?
   
 15. Tapsor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, HIFK
  Lainaus:
  Näin olen minäkin epävirallisilta tahoilta kuullut että Veikkaukselta ei enää tukea tulisi. Ja se on ikävä homma. Taisi ainakin meillä Joensuussa mennä puolet viime kauden tuesta juurikin siihen revanssiviikonlopun matkaan. Sen perusteella tilanne näyttäisi siltä ettei revanssihommaakaan tuettaisi :/ Mutta silti, luulisinpa että jollain tavalla liitto/Veikkaus tulee sitä tukemaan, mitäs järkeä muuten koko revanssissa olisikaan. Käsittääkseni juuri silloin on tarkoitus saada väkeä liikkeelle. Veikkaukselta ei ainakaan pitäis rahat loppua...
   
 16. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Ei luulis, itsekin eilen "annoin" niille vitosen ja yhtään en saanu takas. Viime kaudellahan ton revanssin lisäksi oli se yksi "ylimääräinen" tuki. Olisiko se sitten se, mikä pelkästään jää pois. Aika iso laskuhan liitolle revanssista varmaan viime kaudella tuli, esim. Mikkelistä 4 tilausajobussia Joensuuhun kuskeineen. No mikä on isoa sitten kenellekin, kaikki on suhteellista.
   
 17. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  LeKin fanimatkat suuntautuvat tämän vuoden puolella 4.11 Revanssiviikonlopun kunniaksi Turkuun ja 30.12 matkataan Vantaalle. Matkan hinta 20e.

  Käyhän ilmoittautumassa!
   
 18. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Reissua pukkaisi taas, kun KooKoo reissailee Vaasaan lähde sinäkin aina niin huikealle Vaasan reissulle ja ota nyt kaveritkin mukaan!

  Päivä siis ensi lauantai 29.10, lähtöaika selvinnee lähiaikoina. Reissun hinta määräytyy lähtijöiden mukaan. 30 lähtijällä hinta 35/45e (jäsenet/eijäsenet).

  Ilmottautumisohjeet KKP:n sivuilla: Kuudes Kenttäpelaaja ja foorumilla keskustelua aiheesta.
   
 19. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Knoppitietoa: SarvisClub tekee runkosarjan aikana 15 fanimatkaa vieraspeleihin. Aikaa noilla matkoilla pelkkä bussimatkustaminen (ilman mitään taukoja) vie noin 61,5 tuntia ja matkaa kertyy lähes 5000 km.
   
 20. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Laitetaanpa vaikka tänne, kun tämähän on kuitenkin nyt koko Mestisperheen asia (tähän joku trademark -merkki perään ;) )

  Eli oiskohan mistä kaikkialta suuntaamassa väkeä Tampereelle kattomaan karsintapelejä? Ite voisin liftata jonkuu semmosen kyytiin, kuka ois menossa Mikkelistä/Mikkelin läheltä.

  Melkein tekis mieli tulla kattomaan pelejä vielä Jukurien keltasiin puettuna (en oo vielä jaksanu pakata romppeita kaappiinkaa ens kautta oottamaan), kun korostais mielestäni että tää on tosiaan koko mestisväen juttu. Mutta joku luulis kuitenkii että on Ipan värejä ja toisaalta ehkä semmone sillisalaatti jossa vilkkaa sekasin kaikkea sinikeltasesta sinivalkoseen ei ois kuitenkaan nättiä katottavaa...
   
 21. Lainaus:
  Näin juuri, kyllä sitä täytyy laittaa oranssimustaa päälle. Sportin lauluja en kyllä silti hevillä rupea laulamaan vaikka täytyy myöntää että ne(kin) joskus päässä soi :p
   
 22. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  "Mestis on auki, täältä tulee Ilves"-chäntti on tietenkin sallittu.
   
 23. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  En koskaan ikinä laita/laittaisi Jukureiden fanipaitaa päälle muuta kuin Jukureiden peliin. Piste. Toivottavasti Sport kuitenkin saa Ilveksen kiinni, pirun nopeita otuksia kuitenkin ovat.
   
 24. Kiekko-Kolli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks & KooKoo
  Lainaus:
  Saanko kysyä miksi? Häpeät sie tota paitaa vai? Ite kyllä voin vetää KooKoon paidan päälle ihan missä vain ylpeänä, olkoon sitten vaikka kyseessä KooKoon, Sportin tai vaikka itä-timorin villikissojen peli. Tai vaikka naapurin siskon kissan häät, aina kannan omia värejä ylpeydellä. Piste.
   
 25. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kyllä aikoinaan on höntsäilty ulkojäillä KooKoon ekassa liigapaidassa ja kaupungilla on tullut pyörittyä KooKoon hupparissa ym. En kyllä ymmärä miksi ei voisi pitää muualla kuin pelissä seuran värejä.