Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Mestiksen kimppakyytirinki ja fanimatkat

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Rok, 17.09.2003 klo 20.32.

 1. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Tästä en tiennyt, mutta tuo olisikin tasapuolisempaa. Meille nyt sinänsä ole tuolla vaikutusta, kun Joensuu on määränpää. 500€ riittää siihen.
   
 2. Niksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
  Lainaus:
  Meillä päin yhden bussin hinta on 1000€ joka paikkakunnalle. Ei ole helppoa. :)
   
 3. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tässä voidaan miettiä jo yhdistyksen paneutumista asiaan? Onko neuvoteltu asiasta? Osallistuuko seura kustannuksiin? Ainakin meillä KooKoo tukee fanien toimintaa todella kunnioitettavasti.
   
 4. mendieta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
  Lainaus:
  Noin rutiköyhältä seuralta nyt mitään kehtaa edes pyytää. Muualta kysyminen hieno idea, mutta karahtaa viimeistään siinä karille, kun päällekarkaukset taas alkaa.
   
 5. Ma-kE-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KiVa
  Lainaus:
  Hyvä uutinen, mutta kumma kun tästä edusta ei ole ilmoitettu faniryhmille?

  Lainaus:
  Eihän vähimmäis lähtijä määrää ole kai määrätty, vain se että bussilla pitää reissu tehdä? Ruutanat teki aikoinaan matkan tällä Vaasaan http://www.kajon.fi/Kalusto.htm


  Lainaus:
  11.12 yritetään tulla sitten Vaasaan ja bussin hinta on karvan yli ton tonnin, mutta ehkä sinne saadaan porukkaa lähtemään ilmaismatkana kun mainostetaan. Pikkujoulut verottavat varmaan osan porukasta.
   
 6. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Soitin Pirkka Antilalle, että maksetaanko karnevaaliviikonloppuna bussi kokonaan? Vastaus on, että MAKSETAAN. Seuroille on lähtenyt tiedotteet tästä viikonlopusta ja seurat hoitaa näitä bussimatkoja. Nyt faniporukat yhteys oman seuran toimistoon, niin sieltä selvii asia.
   
 7. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Itse varmistin, että maksetaanko tarvittaessa useampikin bussi ja vastaus oli sama, että MAKSETAAN (kaikki kulut). Mielestäni hieno kädenojennus tälläinen. Aivan tasapuoliseksihan näitä välttämättä saa mitenkään, kun kaikki matkat tapahtuvat saman viikonlopun aikaan (pe ja la), mutta silti hieno homma. Toivottavasti jokainen faniryhmä saa väkensä liikkeelle!
   
 8. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Perjantain 15.10.2010. olisi Kuusaalt tai yleensäkin Kouvostoliitost mahdollisuus päästä Mikkeliin Jukurit - JokiPo -otteluun.

  Ottakaa yhteys YV tai minlapain69(ättiäinen)gmail.com jos retki kiinnostaa. Olen menossa joka tapauksessa vaikka yksin.
   
 9. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KooKoo-fanit matkaavat taas ensi lauantaina Lempäälään ja tällä hetkellä nimiä taitaa olla jo listassa lähemmäs 40, joten nyt nopeasti ilmottautumaan, jos meinaa reissuun lähteä!

  Lisätiedot: www.kuudeskenttapelaaja.net
   
 10. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Tervetuloa Suomen koleimpaan latoon!

  Meidän Kisa-Osasto yrittää siinä sivussa sitten jotenkin saada myös hiljaista hämäläismeininkiä kuuluviin. Viime kaudella taisi ennätys olla viidellä hengellä viittäkymmentä vaasalaista vastaan. Saa nähdä, laitatteko ennätyksen uusiksi?
   
 11. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Eiköhän sinne saavuta n. 60 henkeä vetävällä bussilla, joka nyt todennäköisesti on täynnä, joten ihan jees reissu tulossa. Varsinkin kun hallin kapasiteetti taitaa olla n. 400?
   
 12. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Lainaus:
  http://edustus.leki.fi/leki/www/fi/index.php?we_objectID=12234&pid=5576

  Lempäälässä on ymmärretty väärin asia?? Matkan piti olla täysin ilmainen lähtijöille.
   
 13. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Ei olla ymmärretty, mutta asian ilmaisu vain antaa sen kuvan. Ottelulippu toki on ilmainen ja 10 euroa on ns. ''kannatusmaksu''. Kaksi bussia(eli n. 100 henkeä) saadaan matkaan ilman maksuja, mutta tuolla 10 eurolla per napa sitten hommataan omin kuluin vielä tuohon bussi tai kaksi tarvittaessa. Ottaen huomioon, että meitä oli viime vuonna Heinolassa huonompana päivänä ja helkutisti suuremmalla hinnalla se kaksi bussia, joten odotettavissa on +100 lempääläläistä Kisa-Osaston kera Heinolassa.

  Toivottavasti selvensi vähän.
   
 14. Ma-kE-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KiVa
  Lainaus:
  Ei selventänyt. Otatte sitten yhden tai viisi bussia niin Veikkaus maksaa ne kaikki, joten matkat ja ottelulippu on ilmainen. Kuluja ei siis tule yhtään? Eli kenen taskuun menee tämä 1000€, jos lähtijöitä on se sata ja "kannatusmaksu" on 10€? Meinaan vaan, että on vähän kyseenalaista tehdä "bisnestä" Veikkauksen kustannuksella.
   
 15. Lace Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Matkasta vastaa kuitenkin matkanjärjestäjä ei veikkaus, eli minun mielestäni on ihan paikallaa ottaa pieni korvaus.

  Tällä summalla voi yhdistys tai seura kustantaa bussi-isännät, tarjottavia jne... sekä mahdolliset muut kustannukset, joita voi tulla ison porukan seurauksena. Tämä pieni korvaus voi myös jättää monen häriötä mahdollisesti aiheuttavan rannalle.

  Nämä on ainakin minun henkilökohtaisia näkemyksiä.
   
 16. Ma-kE-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KiVa
  Lainaus:
  Olisi reilua ilmoittaa, että "matkan kustantaa esim. veikkaus, mutta perimme 10€ kannatusmaksun kaikilta lähtijöiltä".

  En edelleenkään ymmärrä, miksi ilmaisesta matkasta peritään 10€! Meillä jokainen lähtiä vastaa omista sotkuistansa.
   
 17. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Myös esimerkiksi siksi, että tällä saadaan karsittua mukaan ne lähtijät, joita oikeasti kiinnostaa lätkän seuraaminen edes vähää. Kuitenkaan heitä ei tiristellä rutikuiviksi. LeKin fanimatkoilla on yleensä sen verran hienosti järjestetty asiat ja toiminta, että kymppi ei maksuna matkasta ole ollenkaan käsittämätön. Jos ei kiinnosta, niin auto käyntiin ja omin voimin paikalle.

  Sport-pelissä keräiltiin ensimmäistä kertaa lipputiskillä ilmoittautumisia ja ensimmäinen bussi jo täynnä. Täällä Lempäälässä ei ainakaan olla jaksettu murehtia maksun perään..
   
 18. tutzba Jäsen

  Lainaus:
  En ymmärrä. Eikö olisi hyvä, että mukaan lähtisi yhä useampi henkilö? Sellaisia, jotka mahdollisesti tulisivat Lempäälässäkin katsomaan peliä ja maksaisivat siellä lipusta?
   
  Viimeksi muokattu: 09.11.2010 klo 11.34
 19. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Noita henkilöitä varten lippu ei maksakaan kuin sen kympin. Hinta tuskin karkottaa yhtään matkallelähtöä miettivää. Aiemmilla fanireissuilla on käyttäydytty pirun hyvin ja hinnan olemassaolo varmasti myös pitää tilanteen nykyisenä myös Heinolassa.
   
 20. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Mikkelistä Joensuuhun tuo matka on kaikille ilmainen. Oletteko tienneet tämän:

  "Tapahtuman nimen mukaisesti Mestiksellä on vahva tahto saada aikaan revanssihenkeä, jossa kilpaillaan paitsi sarjapisteistä, myös katsoja- ja yhteistyökumppanimääristä. Lisäksi joukkueiden faniryhmille on luotu oma Revanssi, jossa eniten faneja vieraspeliin tuova faniryhmä palkitaan."
   
 21. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Puhetta oli omilla foorumeilla ja tiukaksi taitaa vetää mikkeliläisten kanssa.. Kumpi vetää enemmän väkeä reissuun KKP:n Turkuun vai SC:n Joensuuhun? Palkinnoista en tiedä?! Viinat ensi reissuun käy.
   
 22. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Kyllähän Mikkelissä melkoisesti vähentää lähtijöitä perjantaipäivä ja lähtö klo 14. Silti uskon, että ainakin se 3 bussillista Joensuuhun matkaa. Oli miten oli, hieno homma tälläinen kuitenkin on. Melko iso summa kaikkiaan Veikkaukselle ja liitolle näistä kaikkien matkoista yhteensä kertyy.
   
 23. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kouvolassa on saatu jo Turkuun lähtijöitä n. 100 ja reissuun on melkein vielä kuukausi. Tavoitteena on ilmeisesti 5-6 bussia saada lähtemään, joten toivottavasti tällä napataan 3p ja palkinnot himaan.
   
 24. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Mikkelissä n. 90 nimeä listassa tällä hetkellä. Perjantaipäivä vähän rajoittaa, mutta kohtuu hyvältähän tuo näyttää jo näin varhaisessa vaiheessa.
   
 25. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tällä hetkellä bussissa on 114 lähtijää, joten busseja on lähdössä jo kolme.

  Nyt kaikki mukaan täältä jatkiksestakin huikeaan ennätysreissuun!