Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Mestiksen kimppakyytirinki ja fanimatkat

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Rok, 17.09.2003 klo 20.32.

 1. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Tarkoitin, että jos menisin katsomaan esim Sportin karsintapelejä, en laittaisi Jukureiden fanipaitaa päälle. Se paita on vain ja ainoastaan silloin päällä, kun kannustetaan Jukureita tai muissa Jukureita koskevissa tilaisuuksissa. Seuran värejä toki muuallakin on päällä. Jukurit-kaulahuivi (ja joskus pipokin) on talvella vakiovarusteena.

  Mutta kukin tavallaan, jos joku haluaa mennä KooKoo-fanipaita huutamaan Sportille, niin siitä vaan.
   
 2. Kiekko-Kolli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks & KooKoo
  Lainaus:
  No en miekä nyt tota tarkoittanut. Kyllä mie voin mennä KooKoon paita päällä mihin matsiin vain, mutta miksi helvetissä mie huutaisin Sportille? Vaikka tosin toivon Sportin voittoa karsinnoissa, niin en mie nyt rupeaisi niitä kannustamaan. Mie huudan vain ja ainoastaan KooKoolle.
   
 3. stairox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Ååta vaan Kiakkå-Kålli, Tampereella sekoat viimeistään täysin ja unohdat KååKåån.
   
 4. Kiekko-Kolli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks & KooKoo
  Lainaus:
  Hah, parempi jättää tulematta sitten. En tiennykkää, että Vaasalaisuus on noin tarttuvaa. No jaa, onhan se kyllä tosiaan myös Klamydian synnyinpaikka....
   
 5. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
 6. Oksemanden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se, joka säilytti Mestis-paikkansa pelaamalla
 7. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TUTO:n fanibussi lähtee ensimmäisen kerran tällä kaudella on the road. Lauantaina 23.11 kohteena on Jyväskylä.
   
 8. Oksemanden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se, joka säilytti Mestis-paikkansa pelaamalla
  Peliittojen The Kannattajalinkuksi viime keväänä ristitty karavaani käynnistyy heti uudenvuoden jälkeen. Sakilainen... siis sekalainen seurakuntamme lähtee perjantaina 3. tammikuuta katsomaan peliä ja kannattamaan punanutut voittoon Kalevankankaalle. Lisätietoja Peliittojen sivuilla.
   
 9. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Huomenna perjantaina 10.1. on Joensuusta lähdössä lähes täysi fanibussi Savonlinaan. Itse voisin ajella Lappeenrannasta peliä katselemaan. Mutta yssisseen ei paljon napostele. Ketäs kiinnostaisi Sapko - Jokipojat? Jos kiinnostusta, niin YV:llä saa kiinni. Lähtö Lappeenrannasta n. klo 16.00 - 16.15. Pikkuisen bensarahaa saap antaa, tai tarjota nakeilla varustetun lörtsyn + lipun. :)
   
 10. Oranssipipo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO HOCKEY
  Huomenna lähtee Turusta bussillinen faneja Heinolaan. Paikkoja vielä 6 jäljellä, joten jos kiinnostusta löytyy niin paikalle vain. Lähtö Kupittaalta hallin vierestä 12.30 ja matka kustantaa 25€ per naama.
   
 11. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Pe 22.8. Jukurit - KooKoo. Kyydissä tilaa.

  En tiedä mikä pistos riivaa. Kaikkihan ovat sitä mieltä että mennään turhaa välikautta eikä mikään kiinnosta vähempää kuin Mestis saati sitten säälittävät harkkahöntsät. Jostain syystä minua kiinnostaa.

  Näillä näkymin lähden Kuusaalt autolla Mikkeliin katsomaan otsikossa mainittua ottelua.

  Kyytiin mahtuu 3-4 matkalaista. Kyydin hinta olkoot vaikka nimellinen 5€ sisältäen jopa koukkauksen jostain kohtuullisesta paikasta ja palautuksen takaisin tultuamme.

  Mitenkähän lie yhteydenotot olisi viisainta tehdä? Liekö alustavasti yksityisviestikysely paras? Laitelkaahan viestejä jos reissu kiinnostaa.
   
 12. Lieminen Jäsen

  http://www.keupaht.fi/ Osoitteessa tuumataan:

  Lähde mukaan KeuPa-matkalle Mikkeliin!

  KeuPa Hockey Oy, K-Supermarket Järvituuli sekä Rautia K-Maatalous Keuruu järjestävät yhteistyössä KeuPa-matkan Mikkeliin perjantaina 3.10 Mestis-otteluun Jukurit - KeuPa HT.

  Matkalle lähdetään Keuruun jäähallin pihasta klo 15.30, josta linja-auto matkaa Jyväskylän kautta Mikkeliin. Kyytiin voi hypätä matkan varrelta, Jyväskylässä välipysäkkinä toimii klo 16.15 Jyväskylän jäähallin (Synergia-areenan) parkkipaikka. Matkan hinta on 30 € sisältäen ottelulipun ja kyydin. Matka maksetaan linja-autossa ja maksuvälineenä käy kortti tai käteinen.

  SITOVAT ilmoittautumiset sähköpostitse puhelinnumeron kera osoitteeseen: taneli.maasalo(at)keupaht.fi torstaihin 2.10 klo 16 mennessä. Tiedustelut puhelimitse: p. 050 5659890 tai 0400 391111.
   
 13. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Peliittojen huutobussi karauttaa Savonlinnaan lauantaina 24.01.2015. Matkan varrelle voi pomppia mukaan vaikka Kuortin ABC:lta, Mikkelistä tai Juvalta.
  Matkan hinta 20 euroa ja tuo maksu siis sisältää bussikuljetukset ja ottelulipun. Tarkemmat kellon ajat lähdön suhteen tulossa lähiaikoina, jahka virallinen ilmoitus reissusta ilmestyy nähtäville.
   
 14. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Klo 14.00 on Savonlinnan bussin lähtöaika 24.01.2014. Hinta 20 euroa ja ilmoittaudu Peliitat-K-Vantaa ottelun aikana keskiviikkona tai vaikkapa sähköpostilla eemeli.tanskanen@peliitat.fi

  Lähtijöitä tällä hetkellä kasassa melko tarkalleen 30