Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Mestiksen kimppakyytirinki ja fanimatkat

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Rok, 17.09.2003 klo 20.32.

 1. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Tarkoitin, että jos menisin katsomaan esim Sportin karsintapelejä, en laittaisi Jukureiden fanipaitaa päälle. Se paita on vain ja ainoastaan silloin päällä, kun kannustetaan Jukureita tai muissa Jukureita koskevissa tilaisuuksissa. Seuran värejä toki muuallakin on päällä. Jukurit-kaulahuivi (ja joskus pipokin) on talvella vakiovarusteena.

  Mutta kukin tavallaan, jos joku haluaa mennä KooKoo-fanipaita huutamaan Sportille, niin siitä vaan.
   
 2. Kiekko-Kolli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Blackhawks
  Lainaus:
  No en miekä nyt tota tarkoittanut. Kyllä mie voin mennä KooKoon paita päällä mihin matsiin vain, mutta miksi helvetissä mie huutaisin Sportille? Vaikka tosin toivon Sportin voittoa karsinnoissa, niin en mie nyt rupeaisi niitä kannustamaan. Mie huudan vain ja ainoastaan KooKoolle.
   
 3. stairox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Ååta vaan Kiakkå-Kålli, Tampereella sekoat viimeistään täysin ja unohdat KååKåån.
   
 4. Kiekko-Kolli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Blackhawks
  Lainaus:
  Hah, parempi jättää tulematta sitten. En tiennykkää, että Vaasalaisuus on noin tarttuvaa. No jaa, onhan se kyllä tosiaan myös Klamydian synnyinpaikka....
   
 5. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
 6. Oksemanden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se, joka säilytti Mestis-paikkansa pelaamalla
 7. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TUTO:n fanibussi lähtee ensimmäisen kerran tällä kaudella on the road. Lauantaina 23.11 kohteena on Jyväskylä.
   
 8. Oksemanden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se, joka säilytti Mestis-paikkansa pelaamalla
  Peliittojen The Kannattajalinkuksi viime keväänä ristitty karavaani käynnistyy heti uudenvuoden jälkeen. Sakilainen... siis sekalainen seurakuntamme lähtee perjantaina 3. tammikuuta katsomaan peliä ja kannattamaan punanutut voittoon Kalevankankaalle. Lisätietoja Peliittojen sivuilla.
   
 9. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Huomenna perjantaina 10.1. on Joensuusta lähdössä lähes täysi fanibussi Savonlinaan. Itse voisin ajella Lappeenrannasta peliä katselemaan. Mutta yssisseen ei paljon napostele. Ketäs kiinnostaisi Sapko - Jokipojat? Jos kiinnostusta, niin YV:llä saa kiinni. Lähtö Lappeenrannasta n. klo 16.00 - 16.15. Pikkuisen bensarahaa saap antaa, tai tarjota nakeilla varustetun lörtsyn + lipun. :)
   
 10. Oranssipipo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO HOCKEY
  Huomenna lähtee Turusta bussillinen faneja Heinolaan. Paikkoja vielä 6 jäljellä, joten jos kiinnostusta löytyy niin paikalle vain. Lähtö Kupittaalta hallin vierestä 12.30 ja matka kustantaa 25€ per naama.
   
 11. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Pe 22.8. Jukurit - KooKoo. Kyydissä tilaa.

  En tiedä mikä pistos riivaa. Kaikkihan ovat sitä mieltä että mennään turhaa välikautta eikä mikään kiinnosta vähempää kuin Mestis saati sitten säälittävät harkkahöntsät. Jostain syystä minua kiinnostaa.

  Näillä näkymin lähden Kuusaalt autolla Mikkeliin katsomaan otsikossa mainittua ottelua.

  Kyytiin mahtuu 3-4 matkalaista. Kyydin hinta olkoot vaikka nimellinen 5€ sisältäen jopa koukkauksen jostain kohtuullisesta paikasta ja palautuksen takaisin tultuamme.

  Mitenkähän lie yhteydenotot olisi viisainta tehdä? Liekö alustavasti yksityisviestikysely paras? Laitelkaahan viestejä jos reissu kiinnostaa.
   
 12. Lieminen Jäsen

  http://www.keupaht.fi/ Osoitteessa tuumataan:

  Lähde mukaan KeuPa-matkalle Mikkeliin!

  KeuPa Hockey Oy, K-Supermarket Järvituuli sekä Rautia K-Maatalous Keuruu järjestävät yhteistyössä KeuPa-matkan Mikkeliin perjantaina 3.10 Mestis-otteluun Jukurit - KeuPa HT.

  Matkalle lähdetään Keuruun jäähallin pihasta klo 15.30, josta linja-auto matkaa Jyväskylän kautta Mikkeliin. Kyytiin voi hypätä matkan varrelta, Jyväskylässä välipysäkkinä toimii klo 16.15 Jyväskylän jäähallin (Synergia-areenan) parkkipaikka. Matkan hinta on 30 € sisältäen ottelulipun ja kyydin. Matka maksetaan linja-autossa ja maksuvälineenä käy kortti tai käteinen.

  SITOVAT ilmoittautumiset sähköpostitse puhelinnumeron kera osoitteeseen: taneli.maasalo(at)keupaht.fi torstaihin 2.10 klo 16 mennessä. Tiedustelut puhelimitse: p. 050 5659890 tai 0400 391111.
   
 13. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Peliittojen huutobussi karauttaa Savonlinnaan lauantaina 24.01.2015. Matkan varrelle voi pomppia mukaan vaikka Kuortin ABC:lta, Mikkelistä tai Juvalta.
  Matkan hinta 20 euroa ja tuo maksu siis sisältää bussikuljetukset ja ottelulipun. Tarkemmat kellon ajat lähdön suhteen tulossa lähiaikoina, jahka virallinen ilmoitus reissusta ilmestyy nähtäville.
   
 14. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Klo 14.00 on Savonlinnan bussin lähtöaika 24.01.2014. Hinta 20 euroa ja ilmoittaudu Peliitat-K-Vantaa ottelun aikana keskiviikkona tai vaikkapa sähköpostilla eemeli.tanskanen@peliitat.fi

  Lähtijöitä tällä hetkellä kasassa melko tarkalleen 30