Merkkipaaluviestit

  • 238 189
  • 2 642

SteelGate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Ilves, Bruins, HC Davos, Tunturi-Kiekko
Näkyi tulleen 500 enemmän tai vähemmän asiallista viestiä täyteen tälläkin palstalla. Aika tarkkaan 2,5 vuotta siihen meni. Katsotaan kauanko menee seuraavaan viiteensataan.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Maileja kertyy mittariin, tämän viestin myötä tulee täyteen puolet kymmenestä tuhannesta viestistä eli tasan 5 000 viestiä. Huh. Onko tämä nyt sitten jonkinlainen saavutus vaiko kenties jonkinlainen häpeä?

Edellinen täysi tonni tuli täyteen 30.09.2012, eli viisi ja puoli kuukautta kului tuhanteen viestiin. Sitä edelliseen täyteen tonniin kului noin seitsemän kuukautta, joten tahti on huolestuttavasti kiihtynyt. Pitäisi kai keksiä jostain se niin sanottu oma elämä. Vai oliko se oikea elämä?

Viestejä on tullut kirjoitettu 1,45 viestiä per päivä. Syksyllä tulee täyteen 10 vuotta Jatkoaikaan rekisteröitymisestä. On sitä siinäkin. Alkuvuosina viestejä tuli kirjoiteltua tosin selvästi harvemmin, nyt on syntynyt parituhatta viestiä reilussa vuodessa.

Pitkä on tietysti matka isoihin poikiin, kärjessähän on scholl yli 24 000 viestillään ja 10-15 000 viestin palstaveljiä on paljon. Näköjään olen kuitenkin kirjoittanut 141. eniten viestejä 11817 rekisteröityneestä kirjoittajasta, on sitä siinäkin. Pitäisi tosiaan hommata se oikeakin elämä.
 

Nick Neim

Jäsen
Viestejä on kertyny kasaan jo yli 700 kappaletta, mikä on aika huolestuttavaa. Erityisesti kun tahti on kiihtynyt tuosta 0.15 viestistä nykyiseen 0.31 viestiä per päivä.

Pitänee jatkaa hiljaiseloa pidempään.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tämä on minun 14000. viesti Jatkoajan keskustelupalstalle. Ja ne kaikki vieläpä täyttä asiaa alusta loppuun.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
4000 viestiä vaikka minulla on elämäkin.
 

Eleanor

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Devils
4000 viestiä vaikka minulla on elämäkin.

Jumaliste, sinun viestisi johdosta kävin ihan huvin vuoksi tarkastamassa oman lukemani ja sielläkin jo 800 täynnä kuitenkin. Viime aikoina on tullut kirjoiteltua ainakin omalle mittapuulle aika aktiiviseen tahtiin.
 

juza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viesti nro 500. Aikaa mennyt 8,5v. Eli ihan joka asiaan ei uskalla omaa kommenttia heittää sekaan näin kultivoituneessa joukossa.

Hauska olisi tietää, että osaako palstalla kukaan oikeastaan yhdistää nimimerkkiäni mihinkään mielipiteisiin, näkemyksiin tai yhtään mihinkään.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Captain's log, stardate
1500.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
5000

Naputtelua kestänyt 8 vuotta. Toivottavasti kybätonni ei mene rikki, ja jos kuitenkin menee niin ei ihan tässä "lähitulevaisuudessa".
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Näinkin komea luku on saatava merkkipaaluviestiketjuun:

2222

Seuraavaksi sitten lähdetään tavoittelemaan lukemaa 3333.
 

Ralph

Jäsen
Tämä on sitten viesti numero 10 000. tälle palstalle, kaikiaan 36. kirjoittajana Jatkoajan historiassa. En jaksa kaivaa faktaa muiden tahdista, mutta omani on liian nopea, enhän ole ollut täällä edes kolmea vuotta. Mielestäni kuitenkin hyvin on mennyt, uskoisin, että mukana on ainakin kymmenen järkevää viestiä. Vai onko?

Ai, ai, olet tippunut pahasti kymmenen viestin päivätahdista, joten pahasti näyttää siltä, että kymppitonni paukkuu vasta joskus huhtikuussa.

Niinpäs olenkin ja tosiaan, meni huhtikuulle. Hyvin veikattu benicio, vaikka tiukalle menikin! Veikataan seuraavaksi koska paukkuu toinen kymppitonni, vai paukkuuko koskaan. Miten olisi tammikuu 2017?
 

kalma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
950!

Reilut 10vuotta siihen meni, tässä joskus selailin noita teiniajan viestejä ja voisihan tuo luku olla pienempikin <3

Toisaalta, varmaan 3000kertaa olen muistanut lukea viestin, ennen lähetä-napin painamista, ja poistanut sen. Voisin hyvin lämpimästi suositella sitä muillekin.
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei varsinainen merkkipaaluviesti, mutta juhlan paikka kuitenkin. Tasan vuosi rekisteröitymisestä kulunut. Hyvää yksivuotispäivää minulle ja jatkoajalle.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Kah, 8500 paukahti rikki.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
400 viestiä tuli täyteen "Löytyykö tietokone-experttejä ?"-ketjussa. Ajattelin juhlia asiaa ottamalla yhden keskioluen.

-Tinke
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Viestejä yhteensä: 2,650
Viestejä per päivä: 1.17

Eli tämä on siis viesti 2651. Katsonpa piruuttani edellistä "päivitystä" tästä ketjusta...

"
Nyt on 500 enemmän ja tahti on hidastunut: (1.50 viestiä per päivä)"

Elikäs voidaan huomata kivasti että tasaista käyrää mennään alaspäin.

Ja laskusuhdanne edelleen. 3000 on rikottu jokunen viesti sitten. Tämä siis 3005, jeejee! :)

Viestejä yhteensä: 3,004
Viestejä per päivä: 1.12
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös