Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Menetettyjä lahjakkuuksia

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Eddie, 11.12.2004 klo 10.30.

 1. Puke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Vaihtoi sukunimensä Puljujärveksi ja kokeili uudelleen Edmontonissa. Ei ole toistaiseksi vieläkään onnistunut vakuuttamaan siellä.
   
  HOOLIGAN_, Kalmari, Fallossymboli ja 21 muuta tykkäävät tästä.
 2. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  49 pistettä keskinkertaisessa ketjussa. Ei ollut ykköskierroksen varauksen arvoinen, mutta hyvää jääkiekkoa pelasi Jesse parhaimmillaan.

  Heitetään verrokiksi klassisia NHL-varauksia Miika Elomo, Teemu Riihijärvi, tai paljon hehkutettu Jani Rita.

  Keskitytään oikeasti hukattuihin lahjakkuuksiin.
   
 3. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Paljon hehkutettu Jani Rita teki kuitenkin parhaalla kaudellaan 32 maalia ja 52 tehopistettä. NHL-pelejä on 66 vs. Niinimäen nolla kappaletta ja lisäksi Rita on pelannut kahdet MM-kisat. Eli joo, kyllä Rita vie oikeastaan lähes tahansa mittarilla Niinimäkeä, mutta toki Niinimäki vie sitten näitä kahta muuta.

  Lainaus:
  Millainen on "oikeasti hukattu lahjakkuus" ? Niinimäki on kuitenkin pitkälti lahjojensa ansiosta tehnyt ihan hyvän uran, mutta toisaalta ei ole koskaan pelannut ensimmäistäkään NHL-peliä ja se on ihan mielenkiintoista koska kyseessä on kuitenkin se ykköskierroksen varaus. Tokihan nuo Elomo ja Riihijärvi ovat varmaan vielä pahempia tapauksia, mutta näistä kumpikaan ei tehnyt kummoistakaan uraa edes Suomessa.
   
 4. k0mpat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ollaan kuitenkin Liiga-osiossa keskustelemassa niin kannattaako nuita NHL-"meriittejä" sotkea keskusteluun mukaan? Oletan ainakin, että kyseessä Liigan tasoon nähden menetettyjä lahjakkuuksia.
   
 5. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Niinno, Elomo tosiaan pelasi yli 200 liigapeliä ja sitä änäriäkin. Ehkä hän ja varsinkin Riihijärvi olivat ennemminkin huonoja/omituisia varauksia kuin jotain supertalentteja
   
 6. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Niinimäellä olisi ollut eväitä dominoida liigaa vuosien ajan, mutta tuloksena oli lähinnä pari hyvää kautta ja muuten melkoista tauhkaa. Kun pelaajan ura ei nouse lähimainkaan sille tasolle mihin lahjat riittäisivät, niin kyse on jossain määrin menetetystä lahjakkuudesta.

  Eli Niinimäki kuuluu tähän ketjuun, mutta nämä muut esitetyt nimet (Elomo, Riihijärvi, Rita) eivät.