Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Ylös!

Nimittäin Mustonen ja muu bändi on nauhoittelemassa uutta levyä, joka tulee kantamaan nimeä TH1RT3EN eli ihan hemmetin outo nimi minusta, mutta tiedä mitä sitten tuon nimen taakse kätkeytyy muuta kuin, että tuleva tulee olemaan bändin 13. studiolevy.

Odotukset korkealla, koska Endgame oli paluu vanhempaan Megadethiin ainakin osittain ja levy oli tasaisen kova. Sellasia Head Crusherin tapaisia revityksiä kaipaan nytkin.

Luin muuten tuon Mustainen elämänkerran juuri loppuun ja onhan tuolle Davelle aika paljon kaikenlaista menestystä ja sekoilua mahtunut uraan, mutta hyvä että äijä jaksaa vielä keikkailla ja tehdä levyjä.
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty

Bäcks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Washington Capitals
Kyllähän tässä tosiaan alkaa kovasti jo odottelemaan marraskuuta jolloin uuden levyn olisi määrä ilmestyä. Endgamesta pidin kovasti ja toivottavasti uudelta levyltä löytyy samanlaista tykitystä. Yksi "vanha tuttu" biisi sieltä löytyy uuden levyn kappalelistasta, joka on Guitar Herosta tuttu "Sudden Death". Itse pidän kovasti kyseisestä kappaleesta ja mukavaa, että se löytää myös levylle asti - vaikka ennestään tuttu kappale onkin.

Ja tosiaan, outo on kyllä levyn nimi, mutta väliäkös tuolla. Muuta selitystähän nimelle ei ole annettu kuin, että se viittaa bändin 13. studiolevyyn ja Mustainen syntymäpäivään (13. syyskuuta).

Odotellessa marraskuuta voi lukaista Mustainen haastattelun Rolling Stonen nettisivuilta: klik.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
TH1RT3EN

Huomenna Daven jengi julkaisee siis uuden studiokiekon, mitä on Endgamen jälkeen kyllä odotettukin kauan, koska eihän bändi siihen voinut missään nimessä lopettaa levyjen tekoa. Ajankohta levyn julkaisemiselle on varsin hupaisa, sillä tänäänhän julkaistiin tuo Metal..siis Loutallican tuotos, mikä oli jo tuomittu varsin epäonnistuneeksi tuotokseksi pelkästään ajatuksen tasolla.

Nyt Megadeth lyö päivää myöhemmin Metallicaa turpaan oikein kunnolla muutaman maistiaisen (Never Dead, Public Number 1) perusteella vanhemman koulukunnan hevillä sekä thrashilla, jota Megadeth on lähes koko pitkän uransa aikaNA tehnyt Metallican poikkoillessa ties missä musiikin tyylilajeissa. Kovaa levyä odotan todella ja toivon, että Mustonen tuo bändinsä vielä Suomeen promokiertueelle.

Anthrax ja Megadeth ovat julkaisseet/julkaisemassa sen verran lujaa tavaraa, että tässä Big 4 asetelmassa Metallicaa itseasiassa "suurimpana bändinä" horjutetaan kovaa. Worship Music ja Thirteen vievät Lulua kuin märkää rättiä. Vielä kun Slayerin papat tekisivät jonkun äkäisen kiekon...
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Metallicaa nyt vaan ei niin helpolla horjutella.

Hyvin nämä vanhat parrut jaksaa, musiikkia muuten tulisikaan kuunneltua jos eivät nämä vanhan koulukunnan äijät vielä pyörisi lavoilla.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Pale Knuckles - EASHL
Metallicaa nyt vaan ei niin helpolla horjutella.
Mitä nyt kaksi biisiä olen tuolta Metallican uusimmalta "taideteokselta" kuullut, on suoraan sanottuna täysin mahdotonta, että Megadeth laittaisi vielä "paremmaksi". On meinaan sen tason paskaa, että melkeinpä menee maailman paskimman levyn titteli Metallica(ccalle). Eipä sitä Metallican asemaa siltikään kovin helppo ole horjuttaa, vaikka viimeisimmästä kunnon levystä alkaa olla aikaa jo pieni iäisyys.

Pari viimeisintä Megadethin levyä ovat olleet erittäin hyviä paketteja, eikä ole mitään syytä odottaa heikkoa teosta tälläkään kertaa. Pakko-ostoshan tuo on.
 
Raumalainen rämehomo ©Crapbag

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Metallica käsitteenä jo niin kova ettei mitään järkeä. Kovana myös tulee pysymään. Tämä uusin räpellys nyt jääkööt omaan arvoonsa, suuri vitsi. Itse tykkäsin Metallican viimeisimmästä levystä, oli monta hyvää biisiä vaikkakin alkukooma oli hirvittävä.

Megadeth on sitten taas oma käsitteensä, hyvää mättöä ja meille tämän musiikin ystäville on vain helvetin hieno asia että näitä uusia levyjä tulee. Vielä on tulossa tulevaisuudessa Metallicaltakin uutta aitoa matskua joten tässä on hyviä hetkiä vielä tulossa.

Mä en edes osaa verrata näitä big 4 bändejä edes keskenään. Jotenkin vaikeaa.
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mä en edes osaa verrata näitä big 4 bändejä edes keskenään. Jotenkin vaikeaa.
Sama. En edes halua. Jokaisessa on hyvää, että myös huonoakin.
Metallica nyt vaan on ainakin numeroiden valossa aika kaukana muista Big4 orkestereista.
 
Been there, done that: St. Petersburg; Super Six 2005, 2006, 2008. Berlin; CHL 2008.
"Seppis; EtäKärpät: Oulusta karkuun muuttaneita pitkätukka-it-työttömiä."
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
Mä en edes osaa verrata näitä big 4 bändejä edes keskenään. Jotenkin vaikeaa.
En mäkään.

Megadeth on kova, Anthrax on pitkästä aikaa liekeissä, Slayer on Slayer ja Metallica aiheuttaa myötähäpeää.

Osasinpa sittenkin.

Perusteluna edelliselle lähinnä se, että tuo pahnanpohjimmainen on viimeksi julkaissut jotain ihan oikeasti kovaa shittiä noin 25 vuotta sitten. Sorry off-topic, Metallica kommentit kaiketi kuuluisivat esim. "Mitä heille nykyään kuuluu ketjuun".

No juu, Megadethin koltoist taitaa taas olla totutun kovaa kamaa, kuten oli myös Anthraxin uusin. Kun vielä muistelee millaisen levyn Kreator viimeksi julkaisi, niin rässillä menee lujaa taas vanhojenkin pappojen toimesta.
 
Chiman puolesta!

Morgoth

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mä en edes osaa verrata näitä big 4 bändejä edes keskenään. Jotenkin vaikeaa.
Ei kai musiikki ole mitään kilpailu? Ihmiset vanhenet ja muuttuvat ja olisihan se nyt melko retardia tuohua tehdä 30 vuotta samanlaisia levyjä. Ala-asteella voidaan tapella siitä kumman isi on vanhempi. Täyttä paskaahan Metallican uusin toki on.

Hyvältä tämä Megadethin uusin ainakin parin biisin perusteella kuulosti.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Erittäin hyvältä tämä uusi Megadeth kuulostaa, kuuntelen sitä juuri Radio Rockin keskiyön ensisoitosta. Nerokkaita sekä vahvoja, hyvin Davemaisia riffejä kuullaan levyllä paljon sekä varsin voimakastaki kitaratulitusta kun sen aika on. Levy on mielestäni näin ohimennen kuunnellen aika hyvin miksattu eikä mikään soitin ole liikaa pinnassa. Endgameen verrattuna biisit ovat ehkä vähän nopeampia muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, kunnon juntta thrashia siis. Eihän tämä nyt mikään uusi Peace Sells eikä Rust In Peacekaan ole, mutta tuskin sellaista on nyt edes lähdetty tekemään. Chris Broderickilta lähtevät myös soolot komeasti ja pidän häntä tämän genren yhtenä taitavimmista kepittäjistä.

Sanoituksiin en ole kerennyt tutustua vaan katson ne vasta kun haen levyn kaupasta. Ne ovat aina mielenkiintoisia, kun puhutaan Megadethista ja Mustainesta lyriikoiden keksijänä. Voimakkaan, raikkaan, Megadethmaisen sekä takuu varman thrash-levyn on Mustonen jälleen kerran tehnyt!
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Nyt taisi tulla kahdelle Herran armon löytäneelle muusikolle kinaa. Kroatialaisella festivaalilla kiertäneen huhun mukaan Blackie Lawless kuulemma suutahti Dave Mustainelle, ja tämän takia WASP ei esiintynyt kyseisellä festivaalilla. Megadethin keikan aikana fiksut kroatialaiset sitten huutelivat "We want WASP" ja heittelivät Megadethin jäseniä kivillä päähän. Mustaine yritti rauhoitella, kunnes sai kiven päähänsä ja keikka keskeytyi. Kun keikkajärjestäjä tuli ilmoittamaan asiasta, niin hänkin sai kivestä. Asiasta uutisoi artikkelissaan Iltasanomat tänään 7.6.2012.

Hulluja nuo kroatialaiset. Oli WASPin keikan peruuntumisen syy mikä tahansa, niin mitä järkeä on heittää kivillä bändejä? Ja mikseivät tässä vaiheessa festarin kaikki järkkärit tulleet pistämään tyyppejä aisoihin? Iltasanomien mukaan samat tyypit olivat heitelleet kaljapulloja lavalle jo aikaisemmin, joten käsittämätöntä leväperäisyyttä järkkärien taholta.

Tiedä sitten huhun todenperäisyydestä, mutta Mustainehan on aina välillä riitaantunut yhden jos toisenkin muusikon kanssa. Olisi tavallaan ironista, että kaksi Jeesuksen miestä eli Dave ja Blackie olisivat olleet näin pahasti riidoissa, ettei WASP mahdu enää saman tapahtuman lavallekaan, mutta toisaalta ei näistä huhuista koskaan tiedä.
 
Perustuu alkuperäiskäsikirjoitukseen.

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Spotifysta kuunneltu uusinta Countdown To Extinction-livepläjäystä ja kerrassaan mainion livekeikan ovat Mustaine&kumppanit saaneet purkkiin, tiedä sitten miten paljon tuota nauhoitusta on studiossa jälkeenpäin miksailtu kuten näinä päivinä on tapana. Anyway, oli luonnollista että tämä `Dethin yksi kovimmista studiolevyistä sai oman vuoronsa livelevyyn, kun myös thrash-hevin kulmakivi Rust In Peace sen myös sai.

Megadeth osaa edelleen olla lavalla tehokas ja vanhat hitit saavat kunnon kyytiä jermujen käsittelyssä, tosin Mustosen laulaminen on kuulostanut viime vuodet yhä työläämmältä ja työläämmältä eikä paluuta takavuosien tunnistettavaan määkimiseen enää taida olla. Näillä kuitenkin mennään ja vanha hevonen potkii edelleen lujaa. Tuoreimmasta studiolevystä Super Colliderista voi olla montaa mieltä sen rockahtavasta sopivuudesta Megadethin kaltaiselle bändille, mutta mielestäni se on perusvarma sekä melko raikas tekele Cryptic Writings-hengessä, joka ei kuitenkaan tarjoa mitään sen mielenkiintoisempia koukkuja, jota tämä bändi pystyy parhaimmillaan tarjoamaan.
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Tuoreimmasta studiolevystä Super Colliderista voi olla montaa mieltä sen rockahtavasta sopivuudesta Megadethin kaltaiselle bändille, mutta mielestäni se on perusvarma sekä melko raikas tekele Cryptic Writings-hengessä, joka ei kuitenkaan tarjoa mitään sen mielenkiintoisempia koukkuja, jota tämä bändi pystyy parhaimmillaan tarjoamaan.
Mielestäni Dance In The Rain on aika kova tekele. Mustaine pilasi tämän levyn yleisimagoa valitsemalla vaikeasti sisäistettävän Super Colliderin sinkuksi. Se ei missään nimessä ole biisi, joka vie mukanaan ensikuuntelulla. Nyt kun levy on tuttu, se sisältää aika paljonkin koukkuja. Ne vaan eivät ole niin esillä. Hieno albumi, joka valitettavasti tarvitsee vähän aikaa. Ja sehän ei ole tätä päivää.

CTE albumi ei ole koskaan ollut suosikkejani. En tiedä miksi. Hyvistä riffeistä huolimatta levy on jotenkin pitkästyttävä. Vaikea sanoa, miksi se ei minulle toimi.

Tuosta Mustosen laulamisesta vielä, että hänellähän oli jokin niskaleikkaus, joka aiheutti hänelle sen "mikki hiiren äänen" vähäksi aikaa ja sai siitä paljon kritiikkiä viime vuosina. Nythän on jo toipunut ja laulaa tuolla Cte livelläkin jo ihan hyvin.
 
Kimmo Rannisto: Olemme tutkineet asiaa ja kysyneet jääkiekkoväeltä ja kukaan ei sanonut, että he haluavat nähdä suosikkijoukkueensa liigakarsinnoissa

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Uusia Megadeth-uutisia sen verran, että Mustonen on kumppaneineen jälleen studiossa ja mitäs muutakaan kuin uutta levyä siellä nauhoitellaan. Ensi vuonna olisi käytännössä uuden pitkäsoiton tarkoitus tulla julki ja mikäli blabbermouthin haastattelua yhtään tulkitsin oikein, niin nyt mielipiteitä jakavan Super Colliderin jälkeen ollaan taas palaamassa Megadethin varsinaiseen raskaampaan soundimaailmaan, mistä bändi tosiaan poikkesi edellisellä levyllään jonkun verran.

Super Collider oli erilaista Megadethia, joka vaati selkeästi enemmän kuuntelua kuin Endgame tai Thirteen, mutta toimi kyllä ihan mulle vaikka ei noussut Megadeth-levyjen arvojärjestyksessä kuin puoleen väliin. Pitää kuitenkin kiitellä Mustainen ja bändin luomisvoimaa 2000-luvullakin, koska levyjä ja livelättyjä on tullut kohtalaisella tahdilla ulos kuitenkin, niin että Risk-levyn kaltaisia rimanalituksia ei ole tullut ainuttakaan, vaan taso on pysynyt melko vakaana, vaikka levyjen sisällä heittelyä vähän on tapahtunutkin. Toista se on sukulaisbändi Metallicalla tuotteliaisuuden suhteen, missä keskitytään enemmän haastatteluissa rintakarvojen röyhistelyyn kuin varsinaisen haalarityöskentelyyn studiossa, "no siis kyllä Kirkillä on kuulemma neljästä viiteentuhanteen riffiä varastossa uutta levyä varten ja myös Larssilla on hihassa pari hienoa rumpukomppia, levy ilmestyy sitten tulevaisuudessa". Megadethissa selkeästi mennään tekemään itse musaa ja se puhukoon puolestaan, vaikka Mustonenkin on osannut aina mediapelin.

Linkki uutiseen: Megadeth Continuing Work On New Material - Blabbermouth.net
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Kitaristillamme on melkoisen pahoja komplikaatioita kaularangan leikkauksesta, joten Megadeth joutuu perumaan keikkoja seuraavan kahdeksan viikon ajalta. Ohjelmistoon olisi kuulunut mm Motörboat-risteily, jolla Motörheadin lisäksi metelöi mm. Anthraxin, Testamentin, Panteran ex-jäseniä sekä myös Mike Portnoy, joten kovat kinkerithän nuo kyllä vanhan hevin ystävälle ovat toki ilman Megadethiakin. Linkki uutiseen: Megadethin Mustainella leikkauskomplikaatioita – keikat seis - Viihde - MTV.fi
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Studioon meno viivästynyt, mutta nyt maaliskuussa olisi tarkoitus alkaa takoa uutta matskua, jonka tosiaan pitäisi olla perinteisempää heviä verrattuna siihen, mitä edelliset pitkäsoitot ovat musiikillista linjaa edustaneet. Mustonen jyrähtelee myös, että radiosoittoon kelpaavien hittien tekeminen on nyt ohi. Näin on jämpti, kuulostaa jo ihan Davelta. Linkki: Megadeth studioon maaliskuussa
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Studioon meno viivästynyt, mutta nyt maaliskuussa olisi tarkoitus alkaa takoa uutta matskua, jonka tosiaan pitäisi olla perinteisempää heviä verrattuna siihen, mitä edelliset pitkäsoitot ovat musiikillista linjaa edustaneet. Mustonen jyrähtelee myös, että radiosoittoon kelpaavien hittien tekeminen on nyt ohi. Näin on jämpti, kuulostaa jo ihan Davelta. Linkki: Megadeth studioon maaliskuussa
Tuohan kuulostaa jopa lupaavalta. Lisää Rust In Peacen kaltaista matskua ja vähemmän radiohittejä. Jotenkin Megadethin pari edellistä levyä ovat kuulostaneet siltä että Megadeth coveroi Megadethiä, eikä edes erityisen hyvin. Toki edellinen levy on tainnut jäädä miltei kokonaan kuuntelematta. Hyvällä tahdilla kyllä pukkaavat levyjä ulos, kun Slayerillä, Anthraxilla, Metallicalla ja Testamentilla tuntuu kestävän aina useita vuosia koko studioon raahautuminen. Ja ylipäätään monilla vanhemmilla bändeillä.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Vaikka levyn äänitykset ovat ilmeisesti käynnistyneet joten kuten, niin nyt koko rykmentin pitäisi olla kasassa. Aiemmin jo ilmotettiin, että Chris Adler Lamb Of God-yhtyeestä tulee rumpupatteriston taakse ja nyt Angra-nimisestä yhtyeestä Kiko Loureiro tulee toiseksi kitaristiksi. Nimet ei mulle sano juuri mitään, Lamb Of Godista toki olen kuullut ja melkoista rääkymistä se musiikki pitkälti taitaa olla, mutta ei sillä, toivottavasti Mustonen on onnistunut rekryssään. Loureirosta ei mitään tietoa, mutta varmasti asiansa osaava tiluttaja niin kuin satatuhatta muuta kollegaansa. Sivuseikkojahan nämä ovat toki ovat, sillä Megadeth on aina kulminoitunut vahvasti Mustaineen mistä lukuisat miehistönvaihdoksetkin johtuvat ja Marty Friedmanin oikeastaan nostaisin vain muista megadethiläisistä esille mitä tulee soittotaitoon historian saatossa, muut ovat olleet enemmän ja vähemmän rividuunissa niin kuin nytkin.

Toivottavasti Dave on jälleen vihainen ja vittuuntunut, se nimittäin tietää hyvää uutta levyä.
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty

SgtMarkov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Washington Capitals
Julkaisupäivämäärääkö tässä odotellaan? Laskurissa sekunnit hupenee, ja mikäli yhtään osaan laskea niin itsenäisyyspäivänä saadaan mahdollisesti Megadethin viidestoista kuunteluun. Kivaa.
 

SgtMarkov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Washington Capitals
Jatketaan, ensimmäinen biisi uudelta levyltä kuunneltavissa. Oikein mukiinmenevää tavaraa saatu taas nauhalle ties kuinka monennelta kokoonpanolta. Parhaat maistiaiset sitten vuoden 2009 julkaistun Endgame-albumin. Kuulostaa erittäin lupaavalta, mutta toisaalta odotuksetkin olivat matalammalla tämän levyn suhteen, johtuen kahden edellisen kiekon aiheuttamista lievistä pettymyksistä.

Megadeth - Fatal Illusion
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
Hyvältä kuulostaa! Dave kuulostaa taas vihaiselta ja puree takaisin. Vaikka ei mua haitannut tuo rockin puolella käyminenkään välillä.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
No joo. Tuntuu aina, että `Dethin uusi rosteri tekee ensin raskaamman puoleisen levyn ja sitten heti perään vähän rokahtavampaa sekä aavistuksen kokeilevampaa tavaraa. Sen jälkeen laitetaankin puolet äijistä menemään. Nyt ollaan vaihteeksi raskaammalla tamppauksella liikenteessä, mutta niin pitääkin. Ei Mustonen mitään paskaan nyt ole viime pitkäsoitoilla tarjoillut, mutta tasapaksuisuus on vähän vaivannut. Rumpali Adler on sen verran painavamman koulukunnan takojia, että luulen hänen läsnäolonsakin vaikuttavam vähän siihen, että mihinkään soft rock-hommiin ei aleta. Tai mistäs Davesta ikinä tietää.
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Dystopia ollut tovin jo kuuntelussa ja tasonnosto tämä on Super Collideriin verrattuna, vaikka tietyllä tapaa hyvin erilaiset levyt lähtökohdiltaan on kyseessä. Super Collider oli kokeilevamman ja kevyemmän oloinen rokkilevy, kun taas Dystopia edustaa kunnon roots-Megadethia monella tapaa ja vaihteeksi on otettu silmään hevimpi vaihde. Ihan kelpo Mustosta kaiken kaikkiaan ja turhat löysäilyt on jätetty pois. Mestari itse on saanut ääneen taas särmää lisää kaivettua ja vahvat kitarat tuovat munaa biiseihin niin kuin pitääkin tämän yhtyeen kohdalla. Vielä vaatii muutamia kuuntelukierroksia, mutta voitaneen sanoa, että Megadeth is back bitches!
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Yksi asia mihin olen myös kiinnittänyt huomiota Dystopiassa, että nyt rummuissa on pitkästä pitkästä aikaa sellaista munaa, jota `Dethin musa kaipaakin. Poisonous Shadows on tästä hyvä esimerkki, ei mitään sivelyä vaan kunnon raskaskätistä jytinää Adlerilta, jonka oppimäärät toki ovat perujaan vähän karskimman musan puolelta. Vaikka matkaa yhtyeellä on takana hurjat määrät tässä musiikinlajissa, niin tuoreus tästä levystä tulee ensimmäisenä mieleen. Siinä missä Slayer, Megadeth ja kohta levynsä julkistava Anthrax ovat pystyneet tuomaan vanhoina päivinään thrash-heavyyn jonkinlaisia uusia mausteitaan, niin suurin jättiläinen Metallica on lähinnä piiputellut Death Magneticin jälkeen ja leikkinyt vain olevansa "kova".
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy