MegaMauler

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
WinterWar

Ketäs kaikkia on menossa katsomaan Megadethia Helsingin jäähallille 4.2? Itse pitää taas mennä vaikka viimekerrasta, eli saunasta ei kauaa aikaa olekaan. Sen verran kova keikka oli.

Uus kitaristi Chris Broderick pitää kans nähdä livenä, voi olla että biisilista muuttuu nyt kun on teknisempi kaveri soittamassa leadejä/sooloja.
 
HIFK
ETUNIMI SUKUNIMI 7+9+11=27

kovalev

Jäsen
Harkinnassa vielä, lähdenkö tällä kertaa kumartamaan Davelle. Saunan keikka takoo vieläkin takaraivossa. Vituttaa vain, kun en muista "Take No Prisoners" kappaleesta muuta kuin että se soitettiin.
 
" Fuck the EU "
(Usa:n epävirallinen kanta)

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lounais-Suomen luotsilaitos
Siis nyt jo parin viikon päästä maanantaina? Voisipa tuota vaikka mennä. Edellisen Saunakeikan näin, en tätä viimeisintä. Oli huikea kokemus, ei turhia välilöpinöitä, pelkkää tiukkaa tykitystä. Vanha tuttu James "kusihousu" Lomenzo bassossa...
 
Viikkojen kuluessa syömme hehtaarin alalta petäjänlatvat paljaaksi.

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
No nyt on Megadeth:kin nähty. Kuulin vasta tänään iltapäivällä että saan lipun ihan ilmaiseksi joten olihan sitä äkkilähtö tehtävä. Pidin kyllä kovasti.

Keikka lähti kovin puuroisesti käyntiin Sleepwalkerilla, mutta onneksi soundit paranivat isoin harppauksin ja olivat jo setin puoliväliin mennessä hyvät. Jos A2 nyt soundillisesti ihan paras mahdollinen paikka onkaan. Napakan puolitoistatuntisen Mustonen ja veljet vetivät ilman turhia jorinoita. Dave vaikutti ihan hyväkuntoiselta joten toivoa sopii lisää terveitä elinpäiviä. Varsinkin kun 2 viime studiolevyä ovat olleet kelpo tuotoksia. Fanipohjaakin tuntuisi vielä löytyvän vaikkei halli loppuunmyyty ollutkaan.

Mahtavia sooloja kuultiin varmaan lähes sata. Keikasta jäikin plakkariin keltainen Megadeth-plektra Mustainen nimmarilla - noh, sain sen toki pääsylipun järjestäneeltä kaveriltani eikä minun enää vanhana konkarina tarvinnut könytä lavan eteen konttimaan. Anna kitaran laulaa vaan, Dave.

Jaksoiko joku ottaa biisilistaa ylös? Joku 15-20 biisiä taisi tulla ja mukavasti melkein kaikilta albumeilta. Rust in peace taisi olla parhaimmin edustettuna?
 
www.kiekkopesa.fi

Outsider

Jäsen
Kovassa kunnossa näytti Mustosen taavi & co. olevan, vaikka itse jäin kyllä paria lisä biisiä kaipaamaankin. Eipä ollutkaan tullut käytyä musiikin merkeissä DDR-hallissa sitten Megadethin viime vierailun.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Bändi saattoi soittaa hyvin, mutta järkyttävä miksaus vei kyllä kaikki fiilikset. Liian lujaa, liian suttuista, välillä kitarat täyttä kakofoniaa, välillä 1½ biisiä ilman rumpuvirveliä, pelkkää basaria ja tomeja kauhealla jylinällä... suoraan sanottuna miksaaja voisi vaikka ampua itsensä.

Kentällä katselin ensin noin 10 metrin päässä lavasta ja mietin hulluna, että onko korvissa vikaa, mutta kaverini oli aivan yhtä ulalla. Lopulta vetäydyin lähemmäs miksauspaikkaa, jossa soundi muuttui siedettäväksi, mutta silti se oli kaukana siitä, mitä odottaisi maailmanluokan bändiltä. Eikä kaikki mene DDR-hallin piikkiin, koska esim. Volbeat soundasi hyvältä. Ja pakko sanoa, etten ole todellakaan mikään hifisti, joka menee katsomaan keikkoja etsiäkseen virheitä tms.

Ehkä eniten vitutti uuden kitaristin Chris Broderickin soolosoundi, joka oli aivan kammottava shredding-soundi, ohut ja kuiva kuin Kaisa Variksen alapää. Varmaan yksintilutukseen aivan loistava, erotteleva soundi, mutta bändin kanssa soitettaessa aivan liian repivä. Toisaalta veikkaan, että tämäkin menee miksaajan piikkiin.

Volbeat oli sitä vastoin mitä mainioin lämppäri, vaikka vetikin ehkä vartin liian pitkän keikan lämppäriksi. Kakkosbiisi kuulosti rakenteeltaan ja rumpubiiteiltään aivan Slayerin Dead Skin Maskilta, soinnut toki oli erilaiset.
 
NIИ

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
Voisko paikalla olleet pistää eilisen soittolistaa tai linkkiä.. jostain syystä en ainaka vielä itse löytäny..
www.imperiumi.net:in messulaudalla joku kirjasi näin:

Sleepwalker
Take No Prisoners
Wake Up Dead
Skin 'O My Teeth
Washington Is Next
Kick The Chair
In My Darkest Hour
Hangar 18
Gears Of War
A Tout Le Monde
Tornado Of Souls
Ashes In Your Mouth
Never Walk Alone...A Call To Arms
Symphony Of Destruction
Trust
Peace Sells

Burnt Ice
Holy Wars


Ei olis kyllä ollut mikään huono lista.. No ei voi mitään.
 

Last Night a DJ Saved My Life
Je suis koronasika
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joo hyvässä iskussa oli Mustonen & kumpp. mutta biisi valinnoissa ei olisi ehkä tarvinnut painottaa noin paljon uuteen matskuun. Esmes. Youthanasialta olisi voinut soittaa enemmän.

Munkin kaverit dissas miksaajaa, mutta itse en niin tiedä. Mielestäni ainoastaan basistin taustalaulu oli surkeeta, mutta muuten soundi oli ok.

Kaikenkaikkiaan hyvä keikka ja rahan väärti.
 

MegaMauler

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itsekin jouduin aika kauaksi lavasta kun piti ottaa istumapaikka koska tyttöystävä ei halunnut seisoa. Soundi ei todellakaan ollut mikään maailman paras mutta eipä tuo halli akustiikaltaan kovin kummoinen muutenkaan ole.

Kummatkin lämppärit oli ihan ok, ensimmäinen oli perushauskaa suomi jenkkaa ensiferumin toimesta, volbeat taas oli aika tasapaksua takomista, kuulosti siltä että ne soitti saman biisin 5 kertaa, mutta kyllä nuo lämppäreinä ihan ok pärjäsivät.

Mielestäni Broderick veti todella hyvin soolonsa jne siihen nähden että vasta muutaman päivän on ehtinyt harjoitella bändin kanssa. Muutenkin Broderick muistutti olemukseltaan vanhaa kunnon Marty Friedmania.

Kaikenkaikkiaan ihan hyvä keikka, tosiaan miksaaja kusi hommaa mutta ei se loppujenlopuksi niin pahasti häirinnyt vaikka joissain biiseissä daven ääntä ei kuulunutkaan juuri ollenkaan.

Davehan on vielä kaikenlisäksi kova kiekkofanikin
http://viihde.mtv3.fi/videot/index.shtml/uusimmat/musiikki/?2008/2/122254

DAVE FOR PRESIDENT!
 
Viimeksi muokattu:
HIFK
ETUNIMI SUKUNIMI 7+9+11=27

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Mitäs luulette, jaksaako Daven porukka vielä tehdä uutta levyä? Ilmeisesti mikään kiertue ei ole enää menossa niin moni fani varmasti toivoisi, että Mustonen ja kumppanit alkaisivat sunnittelemaan uutta lättyä. United Abdominations oli suorastaan huikaiseva kokonaisuus verrattuna muutamaan aikasempaan kurakiekkoon mitä on tullut (Risk, The system hss failed). Itsekään en olisi uskonut, että Dave tuollaisia tekeleitään bändin kanssa pystyy vielä tekemään. Seuraavalle levylle sitten olisi jo vähän odotuksiakin, kunhan aiheet eivät mene enää yhtään enempää politiikaksi. Onhan Mustaine aina tykännyt tosin kirjoitella lyriikoita Bushista ja ties mistä. Voisi jopa luulla, että Daven poppoo julkaisisi syksyllä uuden levyn ihan vain vittuillakseen Metallicalle Death Magneticista. Noh vitsi vitsinä...

Vieläkin kyllä harmittaa kun tuli missattua kevättalven keikka..
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lounais-Suomen luotsilaitos
United Abdominations oli suorastaan huikaiseva kokonaisuus verrattuna muutamaan aikasempaan kurakiekkoon mitä on tullut (Risk, The system hss failed).
Bullshit. The System Has Failed oli loistolevy, upea comeback ja jopa parempi kuin United Abdominations. En ymmärrä miten joku voi pitää niinkin energistä ja tiukkaa old school-Megadethia kurana.

Riskit ja muut lautapelit ymmärrän, niissä ei pysytty asiassa vaan kokeiltiin puolivaloilla tehdä popimpaa.
 
Viikkojen kuluessa syömme hehtaarin alalta petäjänlatvat paljaaksi.

ChosenTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals & suomalaiset NHL:ssä
Itselleni nuo pari uudempaa levyä eivät ole (ainakaan vielä) iskeneet yrityksestä huolimatta. The System Has Failedia tuli aikanaan kuunneltua paljonkin, mutta eipä siitä mitään suurempaa ole irti saanut, vaikka onhan esim. Blackmail The Universe ihan jees biisi. United Abominations taasen on jäänyt täysin mitäänsanomattomaksi.

The World Needs A Hero sen sijaan on mielestäni varsin hyvä levy! Esim. joku Dread And The Fugitive Mind peittoaa mieleni ankarassa rankkingissa ylivoimaisesti kaikki TSHF ja UA -biisit.
 

costi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, #33 Timo Hirvonen
Toivottavasti Dave vielä jaksaa keikkailla ja tehdä levyjä, UA oli mielestäni loistava levy. Davea täytyy arvostaa kun sai tehtyä vielä niinkin kovatasoisen levyn, vaikka uraa on takana jo reippaasti yli 20 vuotta. Daven eräs ex-bändi sen sijaan ei ole saanut mitään kelvollista aikaan 90-luvun alun jälkeen...

Helmikuun jäähallin keikka tuli missattua intin takia ja se kyllä ottaa edelleen raskaasti päähän. Megadeth on sellainen bändi että se pitäisi nähdä edes kerran livenä. Toivottavasti tekevät vielä Euroopan kiertueen niin pääsisi näkemään 'Dethin elävänä lavalla.
 
Jatkoajan tarkkaavaisin ahkera homostelija ja kahdeksankertainen Moto-kiertopalkinnon voittaja.

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Kyllä se Mustaine vielä levyjä pukkaa ulos. Megadethan on ollut hyvinkin aktiivinen sen käsiepisodin jälkeen. Harmi tietenkin, että kokoonpanossa ei ole viitteitä vanhaan. Mutta kaksi edellistä lättyä ovat olleet mainioita ja vähän epäilen, että jos Metallica ne olisi pukannut ulos niin voi sitä ylistyssanojen määrää, puhumattakaan levymyynnistä.. no elämä on. Hyvinhän ne on otettu Megadethiltäkin vastaan. Toivottavasti tulee taas uutta levyä, mutta mutta siitähän on vain reilu vuosi kun tämä edellinen tuli ulos, joten eipä hätäillä. Maidenin nykytahti on 1 levy kolmessa vuodessa ja Metallicalla vielä hitaampi. Uskoisin, että ensi vuoden aikana pamahtaa jälleen Megadethiä.

Marty Friedman on muuten coveroinut bändinsä kanssa vanhaa Megadethiä suoraan sanoen hirveällä tavalla.. mutta näinköhän Martylläkin alkaisi vanha suola janottamaan. Vaikka nykykitaristissakaan mitään vikaa ole niin kyllähän se Friedman on se Megadeth kitaristi(joo ei toki alkup.).
 
Kimmo Rannisto: Olemme tutkineet asiaa ja kysyneet jääkiekkoväeltä ja kukaan ei sanonut, että he haluavat nähdä suosikkijoukkueensa liigakarsinnoissa

sozzy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelikaani
Marty Friedman on muuten coveroinut bändinsä kanssa vanhaa Megadethiä suoraan sanoen hirveällä tavalla.. mutta näinköhän Martylläkin alkaisi vanha suola janottamaan. Vaikka nykykitaristissakaan mitään vikaa ole niin kyllähän se Friedman on se Megadeth kitaristi(joo ei toki alkup.).
Joo, mielenkiintoista miten mielipiteet äijillä muuttuvat nopeasti. Davehan yritti toivuttuaan käsivammasta muodostaa uudestaan yhtyeen legendaarisimman kokoonpanon. Näistä ainoastaan Nick Menza suostui, mutta Nick ei ollut vaaditussa kunnossa, joten siltäkään osin paluuta vanhaan ei ollut. Nyttemminhän David Ellefson on jossain haastattelussa sanonut, että jos häntä pyydettäisiin Megadethiin, niin vastaus olisi "kyllä".
 

megamusil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Juuri kun tuossa yllä keskusteltiin Megadethin mahdollisista uusista levyistä, niin vastauksia sen suhteen saatiinkin jo pian. Megadethin virallisilla sivuilla nimittäin kerrotaan, että uuden levyn nauhoitukset alkavat jo syksyllä!!
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Juuri kun tuossa yllä keskusteltiin Megadethin mahdollisista uusista levyistä, niin vastauksia sen suhteen saatiinkin jo pian. Megadethin virallisilla sivuilla nimittäin kerrotaan, että uuden levyn nauhoitukset alkavat jo syksyllä!!
Itsekkin tarkistin vielä asian tässä viikko sitten ja niinhän siellä luki. Hemmetin hieno juttu, että papat ne jaksaa vääntää vielä. Toivotaan, että Dave pitää ainakin United Abdominations tasonsa, se oli jo siihen väliin loistava levy. System Failed oli jo sinneppäin.
Daven ääni ei ole kärsinyt vuosien varressa lähellekkään niin paljon kuin samassa mittakaavassa, vaikkapa herrat Lawless, Gillan ja niin etiäppäin. Ei sieltä uutta Youthanasiaa eikä Rust In Peaceakaan putkahda ulos, mutta jotain jenkkien politiikan vastaista ja ehkäpä Metallicalle jotain pientä kivaa on varattuna Mustosen uudelle kiekolle kenties.
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
http://www.bravewords.com/news/98883

Eipä sitten rantaudu Megadeth/Testament/Judas Priest-kolmikko Suomeen kevättalvella. Linkistä näkyy keikkakalenteri ja olisi kyllä ollut todella hienoa, että kaksi Thrash-metallin kesto jättiläistä sekä brittihevin legenda olisivat olleet samalla keikalla. Ymmärtäähän sen toisaalta, kun Judas kävi kesällä, Testament oli saunassa myös alkukesästä ja Daven porukka vajaa vuosi sitten Suomessa. Toki tosifanit lähtevät vaikka länsinaapuriin katsomaan heviä jos on aihetta ja Ruotsin+Tanskan keikat ovat seuraavat:

28.2. Tukholma,Globen
1.3. Göteborg,Scandinavium
3.3. Horsens,Forum (Tanska)
4.3 Malmö,Malmö arena

Eipä taida vain allekirjoittaneella aika riittää, mutta eiköhän jokainen noista kolmesta bändistä tule vielä Suomeenkin omalle keikalleen.
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
EndGame-levy syyskuussa kauppoihin

Melko paljon on siis kerennyt tapahtua, kun viimeksi tänne kirjoittelin. Mustaine tosiaan siis ilmoittanut, että uusi levy "Endgame" julkaistaan syyskuussa (varmaankin ensimmäinen tai toinen viikko).

Youtubesta löysin myös tuon sinkun, "Headcrusher"-biisin ja on todella hyvänkuuloista thrashia.
Linkki siihen: http://www.youtube.com/watch?v=BohJHfPlHnY

Sopisi hyvin Rust In Peace-levylle tuo veto ja odotukset ovat kyllä korkealla tulevasta levystä. Toinen kitaristi Broderick on myös hommansa osaava, Mustosen vierellä noita eri kepittäjiä onkin vuosien varrella ollut.
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty

costi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, #33 Timo Hirvonen
Headcrusher biisin saa ladattua ilmaiseksi Roadrunner recordsin sivuilta.

Muutaman kuuntelun jälkeen uskaltaisin melkein väittää, että Headcrusher on erittäin lähellä parasta Megadethia 2000-luvulla. Broderickin mukaantulo on näköjään piristänyt koko bändiä. Youtubesta olen katsellut uusimpia livepätkiä ja täytää antaa Davelle tunnustusta laulamisesta. Dave on itsekkin joskus sanonut, että ei ole hyvä laulaja, mutta tällä hetkellä mies laulaa paremmin kuin vuosiin ja bändin yhteissoitto toimii loistavasti.

Endgame on ehdottomasti yksi vuoden odotetuimmista levyistä itselleni.

Megadeth - Skin o' my teeth @ Winnipeg 29.6.2009
 
Jatkoajan tarkkaavaisin ahkera homostelija ja kahdeksankertainen Moto-kiertopalkinnon voittaja.

costi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, #33 Timo Hirvonen
Nyt on tarjolla lisää maistiaisia uudelt levyltä. Megadeth - 1,320

Muistuttaa vahvasti 90-luvun taitteen aikaista Megadethia, mikä ei ole mitenkään huono asia. Youtuben kommenteissa joku taisikin verrata jo Rattleheadiin. Odotukset uutta levyä kohtaan nousivat entisestään, eli 16.9 levykauppaan Endgamea hakemaan.
 
Jatkoajan tarkkaavaisin ahkera homostelija ja kahdeksankertainen Moto-kiertopalkinnon voittaja.

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Muistuttaa vahvasti 90-luvun taitteen aikaista Megadethia, mikä ei ole mitenkään huono asia. Youtuben kommenteissa joku taisikin verrata jo Rattleheadiin. Odotukset uutta levyä kohtaan nousivat entisestään, eli 16.9 levykauppaan Endgamea hakemaan.
Kyllä vain. Tosin Head Crusheria pidän parempana biisinä noista mitä olen kuullut, mutta nopeaa ja raskasta levyä enteilee eli Rust In Peace-aikoja muistutellen.
Hyvä, että Dave on ottanut raskaamman linjan näissä levyissä kuten jo United Abdominations oli ja nyt tämäkin sitten ilmeisesti. Ei toki The World needs a hero tai The system failed huonoja ole, mutta tämä on sitä aitoa Megadethia!

Paluu juurille siis käynnissä ja itse ennakkotilasin levyn jo viikko sitten, ettei varmasti kerkeä loppumaan.
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Nyt on tarjolla lisää maistiaisia uudelt levyltä. Megadeth - 1,320

Muistuttaa vahvasti 90-luvun taitteen aikaista Megadethia, mikä ei ole mitenkään huono asia. Youtuben kommenteissa joku taisikin verrata jo Rattleheadiin. Odotukset uutta levyä kohtaan nousivat entisestään, eli 16.9 levykauppaan Endgamea hakemaan.
Aika kelpo pläjäys. Jumable, että olen tyytyväinen tuohon Chris Broderickiin! Ekaa kertaa sitten Friedmanin MD:ssä on kunnollinen soolokitaristi (On Davekin, mutta y'know what I mean). Etenkin 1320-biisin eka soolo on tyylikäs ja minun korvaan jopa omaperäinen.

Headcrusher iskee kuin miljoona volttia! Ei tarvitse Mustainen vieläkään kaivaa kiikkutuolia esiin. Hankintaan menee levy, kunhan ilmestyy.
 
NIИ
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy