kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aijai, kun oli maukkaan kuuloinen pätkä. Melko lyhyt ja samaa toistava mutta hyvän kuuloinen ja sai veden herahtamaan kielelle. Kannattaa käydä tsekkaan tuolta: www.megadeth.com
hyvän näköiset sivut muutenkin!

Josko sieltä jotain uutta tavaraa vielä joskus olisi tulossa, toivotaan parasta...
 
Ultrat ovat erilaisia ... Kun he jakavat yhden sämpylän neljän hengen kesken nääntymisen partaalla, silloin he ovat onnellisia. (Ultras Jokerit)

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Toivoisin, että 'Megadeth' nimellä ei julkaistaisi mitään, jos Junior ei ole bändissä. Dave on kuningas ja Dave on yhtä kuin Megadeth, mutta kyllä Juniorin pitäisi silti olla bassossa.

Oikeastaan näin: Mustaine & Ellefson ovat Megadeth. Muut jäsenet tulevat ja menevät, mutta ilman Ellefsonia bändi ei tunnu samalta - olkoonkin, että toiseen kitaraan on ilmeisesti tulossa Chris Poland. (Joka on alkuperäisjäseniä, jos joku ei sattunut tietämään)
Davehan oli kaiketi omien sanojensa mukaan yrittänyt saada RIP -kokoonpanoa kasaan, mutta Marty Friedman (ei yllätys sen jälkeen kun kaveri kertoi hevin olevan saatanasta) ja Junior (iso yllätys) eivät olleet lämmenneet. Asiaan positiivisesti suhtautunut Nick Menza ei sitten vain jostakin muusta syystä ole mukana.
 
Jahas nostanpa ketjun ylös kun innostuin taas pitkästä aikaa Megadethista, loistava bändi, tällä hetkellä soi countdown-levy.
Mitenkäs jos tuo Dave nyt on soittokunnossa, niin onko bändi todella tekemässä paluun?
Saisivat tehdä vielä yhden oikein kovan levyn, vaikka oikein vanhalla koonpanolla, jäi nimittäin aika huono maku noista 90-luvun lopun tekeleistä.
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Lakaisija
noista Megadethin 90-luvun levyistä...kyllä siellä aika maukkaita biisejäkin löytyy. Hyvin tehtyä ja taitavasti soitettua musaa. Oma mielipide on että Megadethiä on arvosteltu liikaa vanhan musiikin pohjalta ja toivottu että soitettaisiin samanlaista musaa kuin ensimmäisillä levyillä. Eihän bändin mikään AC/DC tarvitse olla??

No,uudet levyt on erilaisia ja eihän niistä kaikki voi pitää mutta ehdottomasti kunnon tutustumisen arvoisia. Esim viimeisin (The World Needs A Hero) albumi pitää sisällään muutamia todella hyviä biisejä, ainakin Moto Psycho (oli kai joku "sinkkulohkaisu" jota oon raadiossa joskus kuullut) ja itselle hyvin kolahtanut Promises on huippubiisejä. Mutta musiikin arvostelu on täynnä makuasioita, joku tykkää jostakin ja joku ei..
 
Ultrat ovat erilaisia ... Kun he jakavat yhden sämpylän neljän hengen kesken nääntymisen partaalla, silloin he ovat onnellisia. (Ultras Jokerit)

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Uutta dettiä!

www.megadeth.com sivuilla on nyt ladattavissa uudelle levylle tuleva "kick the chair" niminen biisi ja on muuten mainio megadeth biisi. Kuulostaa hiukan take no prisonerilta ja distingratorilta, mutta ei haittaa kyllä yhtään. Minuun tämä biisi uppos kyllä ihan täysillä. Tämä kuulostaa sekä klassiselta että modernilta megadethiltä. Nyt alkoi uuden levyn odotus, koska tuskinpa Dave todellisia ässiään heti ilmaiseksi jakaa.
 
Kimmo Rannisto: Olemme tutkineet asiaa ja kysyneet jääkiekkoväeltä ja kukaan ei sanonut, että he haluavat nähdä suosikkijoukkueensa liigakarsinnoissa

cosmic_rodeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pitipä meikäläisenkin käydä tarkistamassa lapsuusaikojen suosikin nykykunto. Megadeth lakkasi kiinnostamasta Youthanasia-levyn jälkeen totaalisesti, jopa siinä määrin, että en edes vaivautunut kuuntelemaan The World Needs A Heroa.

Eipä "Kick The Chair"-kappalekaan pannut tätä sydäntä pahemmin kiimassa pomppimaan. Eniten hämmästytti soundien surkeus. Yleensähän Megadethin soundit ovat olleet kunnossa, vaikka biisit, varsinkin uudemmat, ovat hieman kuraa olleetkin. No, tuo versio toki oli vielä masteroimaton, joten ehkä se tuosta vielä paranee. Nyt ei vaan potki.

Tylsä biisi siis, mutta kaipa tuleva albumi pitää silti jossakin kuuntelemassa käydä. Olihan Megadeth joskus sentään meikäläisen rakkain bändi.
 
If you're cast on thin ice you may as well dance

Stars99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät,Dallas Stars ja Uku
Paras levy on ehdottottomasti peace sells....but who's buying.Yks parhaimpia hevilevyjä ikinä.Sen jälkeen tulevat So far.....so good....so what ja Countdown to extincion.Kolme viimeisintä aikamoista kuraa ja siksi tuo uusi biisi kuulosti ihan hyvältä.Ja jos Chris Poland siellä tiluttaa niin tästähän vielä voi tullakin jotain........
 

Golden AWe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charles Darwin
Hommasin itsekin "The system has failed"-levyn.

Minun korvaan tämä kuulostaa taas aidolta, äärimmäisen hyvin komppaavalta bändiltä miltä Megadethilla oli tapana kuulostaa vanhemmilla levyillä. Etenkin levyn päättävä "Back in the day".

Suosittelen vanhasta Megadethistä pitäville.
 
Huom.! Tunt. rusk. puk. mies 145 mk, Aam. koit. pannu ja 4 las. mait. Per. ensi til.

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Jahas onpa päässyt levy ilmestymään melkein kuin puun takaa. Pitääpä huomenna kipaista ostamassa.
 
Kimmo Rannisto: Olemme tutkineet asiaa ja kysyneet jääkiekkoväeltä ja kukaan ei sanonut, että he haluavat nähdä suosikkijoukkueensa liigakarsinnoissa

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Metallica saa aikaan hirveästi puhetta, mutta Megadeth ei sitten millään. Tuli ostettua tämä albumi ja täytyy sanoa, että wau!. Paras albumi sitten.. itseasiassa tämä kuulostaa ainakin vielä parhaalta Deth lätyltä ikinä. Aluksi oli hiukan vaikea saada otetta, mutta kun se aukeni niin pam. Metallica ei ole sitten justicen tai puppetsin onnistunut tekemään tällaista musiikkia. Way to go Dave!

Korvaan todellakin pisti pienet maiden vaikutteet, jotka silloin tällöin putkahtelivat. Jossain piisissä on mm. hiukan phantom of the operaa muistuttava riffi.

Hieno levy!
 
Kimmo Rannisto: Olemme tutkineet asiaa ja kysyneet jääkiekkoväeltä ja kukaan ei sanonut, että he haluavat nähdä suosikkijoukkueensa liigakarsinnoissa
Suosikkijoukkue
HIFK
Kokeellisen Riskin ja väsyneen World needs a heron jälkeen tuli unohdettua tämä bändi, mutta kun uudestä lätystä ei ole kuulunut kuin hyviä arvioita täytynee Mustasen miehelle antaa vielä yksi mahdollisuus.

Nyt kuuntelussa 99 ways to Die: parasta Megaa tycker jag...
 
Mikko Kurvinen: 0,02 maalia per ottelu
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
Yeah! Kaksi biisiä olen nyt kuunnellut uudelta ja suupielet kääntyvät.....ylöspäin! Epäilen että joudun myönteisen ostopäätöksen tekemään lähitulevaisuudessa. Tähän pieni lowdown tämän loistavan bändin tähänastisista saavutuksista:

1985 Killing is my business...and business is good (en ole paljoa kuunnellut, dunno)
1986 Peace sells...but who's buying? (nimibiisi kova, muuten jäänyt valitettavasti tutustumatta)
1988 So far, so good, so what (tanakka kaahauslevy, hyviä biisejä paitsi yksi)
1990 Rust in peace (lähes täydellinen klassikko)
1992 Countdown to extinction (lähes täydellinen klassikko, hieman hidastempoisempi ja kliinisempi kuin ed.)
1994 Youthanasia (lähes täydellinen klassikko, hieman vielä raskaampi kuin ed., mutta loistavan melodinen silti, sai minut tutustumaan bändiin)
1995 Hidden treasures (ehkä hieman unohdettu helmi, 8 loistavaa kappaletta, osaksi kovereita)
1997 Cryptic writings (IMHO viimeinen kova levy, pahvilaatikkosoundit haittaavat, mutta biisit ovat edelleen kovaa kovaa laatua)
1999 Risk (hmm....valju kuva jäänyt. Jäi aikoinaan ostamatta vaikka kovasti yritin tykätä. Sekava.)
2001 World needs a hero (Avausbiisiä ja Moto Psychoa lukuunottamatta aika turha...yritettiin lämmitellä vanhoja tunnelmia, mutta kun biiseissä ei vaan ole tarpeeksi ideaa)

Noni, tulipa vuodatettua....*pui nyrkkiä ilmaan teatraalisesti* MegaDETH!
 
"Mikään ei kiellä pyrkimästä sellaiseen, mikä tuntuu hyvältä." -Seppo Arponen

PeZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jep, kyllä tuo uusin levy yllätti positiivisesti. Jätkät tuntuu löytäneen oikean asenteen uudestaan. Back In The Day aivan LOISTAVA biisi!
 
Beibi hei, se on my way, the highway!

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Uusi levy uppoaa

Jeps, vihdoin saanut kuunteluun tämän uuden levyn (parasta aikaa kuulokkeissa jauhaa). Itse olen ollut Megadethin suhteen todella kaikkiruokainen eli myös nämä uudemmat ja vähemmän arvostetut levyt on kolahtaneet..tosin eri tavalla kuin vaikka Countdown to extinction (joka lienee mun asteikossa paras levy).

Mutta uudesta levystä..nopeaa ja sopivan rankkaa, nopeampaa ja rankempaa kuin Cryptic Writings ja Risk. Ja Mustainen ääni on yhtä hyvä kuin aiemminkin. Minä pidän, tosin en ole montaa kertaa vielä ehtinyt kuuntelemaan. Kick the Chair oli hyvän kuuloista rypistystä. Lisää kommenttia kunhan saan levyn kuunneltua useampia kertoja.

Metallica vs. Megadeth "skabailuun" pitää sanoa että jos uutta levyä vertaa uuteen Metallicaan niin...no,olen jo kuunnellut tätä levyä jo enemmän kuin Metallicaa vaikka se tuli hankittua välittömästi kun se kauppaan tuli.
 
Ultrat ovat erilaisia ... Kun he jakavat yhden sämpylän neljän hengen kesken nääntymisen partaalla, silloin he ovat onnellisia. (Ultras Jokerit)

Taito-Ojanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Kärpät
Hyvä levyhän tuo Megadethin uutukainen on! Kyllä tekee hyvää kuulla vanhaa tuttua raaoilla riffeillä ryyditetteyä Megadave-ilkeyttä uudelta levyltä. Kolmen aiemman levyn jälkeen olin jo menettänyt uskoni tyystin koko bändiin, mutta tällä platalla Megadeth ei enää pelkää täräyttää kehiin monimutkaisempia riffejä. Kolmen soinnun ystävät tietenkin lapioivat kakkaa housuistaan, kun esim. Kick the Chairin riffiarsenaalin saavat eteensä, mutta se on heidän ongelmansa. Nämä riffit nimittäin kulkevat biiseissä yhtä vaivattomasti kuin Polandin ja Mustainen sormet otelaudalla, ja niissä on syvyyttä, uhmaa ja ennen kaikkea särmää. Silti levyltä löytyy näitä suoraviivaisempiakin viisuja, jotka rakentuvat melodisemman meiningin varaan, ja mikä ilahduttavinta, suurin osa niistä toimii.

Vain aika kertoo, kuinka korkealle The System Has Failed’in uskaltaa tulevaisuudessa arvostaa muun Megadeth-kataloogin rinnalla, mutta huonoimmasta päästä levy ei takuulla ole. Ilmeisesti kyseessä on kuitenkin Megadethin joutsenlaulu levy, mutta komea päätös komealle uralle tämä siinä tapauksessa on. ”The arsenal of Megadeth can't be rid they said…”
 
"- Ha! That's what they want you to believe!"
"- Sir, we are "they."

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sauna open air vetää pakasta kenties kotimaisen historian komeimman ja uljaimman nuorisomusiikkitrion:

Slayer, Dio ja Megadeth!

Pääesiintyjinä Ratinanniemessä on torstaina 9.6.: Slayer, Mastodon, Mokoma...
Perjantaina 10.6.: Dio, Sonata Arctica, Kotipelto...
Lauantaina 11.6.: Megadeth, Sentenced, Teräsbetoni...

Sauna Open Air 2005 -festivaalin piletit tulevat myyntiin Lippupalvelun ja Tiketin myynti-pisteisiin, puhelinpalveluun sekä internet-sivuille maanataina 14.3.

HUH!
 

MC61

Jäsen
Suosikkijoukkue
rystylätty
Hankinkin juuri sopivasti vanhan kunnon Countdown to Extinctionin. Symphony of Destruction on ehdotonta top 5 -kamaa parhaita hevibiisejä rankatessa.
 
Jääkiekko on psyyke- ja itseluottamuspeli, ei niinkään taktinen. - Raimo Helminen

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
United Abominations

Herätetäänpä tämäkin ketju henkiin uuden levyn myötä mikä on nyt julkaistu vihdoin Suomessakin.

Levyltähän löytyy biisit:
# "Sleepwalker" – 5:53
# "Washington Is Next!" – 5:19
# "Never Walk Alone...A Call To Arms" – 3:54
# "United Abominations" – 5:35
# "Gears of War" – 4:26
# "Blessed Are The Dead" – 4:02
# "Play For Blood" – 3:49
# "A Tout le Monde (Set Me Free)" – 4:11 (feat. Cristina Scabbia)
# "Amerikhastan" – 3:43
# "You're Dead" – 3:18
# "Burnt Ice" – 3:47

Olen nyt kerran kuunnellut levyn läpi ja pakko sanoa että aivan uskomattoman kovaa tykitystä. Mielestäni tämä levy menee TOP3 joukkoon heittämällä Megadethin tuotannosta mutta sijoitusta on vaikea sanoa.

Tällä levyllä on ripaus Cryptic Writingsia sekoitettuna Rust in peace ja Countdown to exinctioniin. Vaikea kuvailla mutta itse pidän erittäin paljon tästä levystä ja en voi muutakuin suositella.

Olisi kiva kuulla muiden mielipiteitä tästä levystä!
 
Rohkeasti maljan nostoon!

Joonatan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
United abominations

Tuli levy itselläkin ostettua ja toistaiseksi on autossa pyörinyt läpi kymmenkunta kertaa. Alkuun kuulosti, että kolme ekaa biisiä olivat loppulevyn yläpuolella, mutta pikkuhiljaa alkaa aueta tuo jälkimmäinen osastokin. Etenkin tuo Never walk alone...call to arms jäi ensimmäisenä soimaan päähän loistavan kertosäkeensä ansiosta. Etenkin tuo Daven kitarariffi tuossa taustalla miellyttää suuresti.

Lisää kuuntelua vaatii edelleen, mutta hyvältä kuulostaa, vähän samanlainen meininki kuin edellisellä The system has failed -lätyllä, joka on mielestäni paras Daven tuotos, joten hyvältä vaikuttaa.

Polttelisi lähteä kyllä Tampereelle katsomaan Davea ja kumppaneita...
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Tuli levy itselläkin ostettua ja toistaiseksi on autossa pyörinyt läpi kymmenkunta kertaa. Alkuun kuulosti, että kolme ekaa biisiä olivat loppulevyn yläpuolella, mutta pikkuhiljaa alkaa aueta tuo jälkimmäinen osastokin. Etenkin tuo Never walk alone...call to arms jäi ensimmäisenä soimaan päähän loistavan kertosäkeensä ansiosta. Etenkin tuo Daven kitarariffi tuossa taustalla miellyttää suuresti.
Joo en osannut muotoilla järkevästi asiaa ja sinä sen sanoit. Eli tosiaan 3 vikaa biisiä ei oikeen lähe sillein ku alkupuolisko levystä, pitääpä kuunnella lisää jos se siitä sit aukenee.
 
Rohkeasti maljan nostoon!
Nyt on sitten julkaistu tämän vuoden kovin levy. Dave Mustaine on nero. piste. Sleepwalker ja Washington's next muutaman kuuntelukerran jälkeen parhaat biisit, uskomattoman kovaa tykitystä.

Ainut miinus A tout le mondesta. Vielä en ole sisäistänyt naisvokalistia, enkä tule varmaan koskaan sisäistämään. Sitä alkuperäistä on fiilistellyt niin monen monta kertaa että huh huh.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Ainut miinus A tout le mondesta. Vielä en ole sisäistänyt naisvokalistia, enkä tule varmaan koskaan sisäistämään. Sitä alkuperäistä on fiilistellyt niin monen monta kertaa että huh huh.
Meikä diggaa tästä versioista ehkä enemmän, Youthanasia ei sinäänsä ole suosikkilevyihini kyllä kuulunutkaa.
 
Rohkeasti maljan nostoon!

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Pitipä meikäläisenkin käydä tarkistamassa lapsuusaikojen suosikin nykykunto. Megadeth lakkasi kiinnostamasta Youthanasia-levyn jälkeen totaalisesti, jopa siinä määrin, että en edes vaivautunut kuuntelemaan The World Needs A Heroa.
Aivan kuin omasta kynästäni! Noh, tänään menin ja ostin tuon The world needs... Oli todellakin rahan arvoinen sijoitus koska Anttila myi tiukkaan hintaan 3 euroa.

Enempää siitä ei sitten olisi kannattanut maksaakaan! Uusi levy on vielä kuulematta.
 
www.kiekkopesa.fi

HN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ry, Ilves Edustus Oy, NUFC, Packers
The World Needs a Hero -levyltä löytyy yksi loistobiisi, joka on albumin seitsemäs raita Recipe for Hate... Warhorse. Muilta osin kiekko on aikamoista kuraa.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
The World Needs a Hero -levyltä löytyy yksi loistobiisi, joka on albumin seitsemäs raita Recipe for Hate... Warhorse. Muilta osin kiekko on aikamoista kuraa.
Joo minäkään en siitä levystä digannu ja itseasiassa ei ole tämmöstä tykistystä ollut yli kymmeneen vuoteen Megadethilta mitä United Abominations levyllä. Kaikilla tietty makunsa mutta tämäpä onkin meikäläisen kanta.
 
Rohkeasti maljan nostoon!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy