Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Matthew ”Le Chef” Watkins – kevään ratkaisija

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Tim Callahan, 20.01.2016 klo 08.53.

 1. John Lidgett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kouvolan Paska
  Eilinen Blues-matsi oli jälleen kerran loistava esimerkki, miten tilastot sorsivat Le Chefiä. Tuo -1 on huutava vääryys! Bluesin maalihan tuli pitkän ylivoimamyllytyksen jälkeen ja Chef oli lähes tuon koko 2min alivoiman taistellut urhoollisesti jäällä blokaten vetoja, katkoen syöttösuuntia ja sijoittumalla oikein. Mutta yksi mies ei voi jaksaa pitää koko alivoimaa pystyssä noin kauaa! Maalihan tuli siitä, kun Chef puolusti keskustaa niinkuin pitääkin. Keskeltä ei ollut siis mitään asiaa maalille ja Bluesin yv:n ei ollut mitään järkeä lähteä edes yrittämään poikkisyöttöä, koska Chef olisi katkaissut sen varmasti. Chef siis pakotti Bluesin pienen kulmaan, josta maalia ei pitäisi tehdä. Maali syntyikin ihan käsittämättömän huonon tuurin, joukkuetovereiden perseilyn ja Järvenpään imuroinnin seurauksena. Väsynyt Chef luotti nyt liikaa tässä muihin alivoimapelaajiin ja maalivahtiin. Tätä virhettä Le Chef ei varmasti enää tee, vaan hoitaa jatkossa hommat itse. "I'll take care of this shit next time".
   
 2. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Lempinimi tulee Chef Wotkins Oy koska Mattissa on enempi lihaa kun tehtaanmyymälässä. Itse olen siirtynyt käyttämään Chief Watkins nimeä koska herra on isompi päällikkö kaukalossa kuin istuva härkä oli tiipiissä.
   
 3. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Nämä avasi vähän juttua lisää myytin nimeltä Matt Watkins takana. Kiitoksia.

  Pitää varmaan ruveta tätä liigan eliittipelaajaa seuraamaan tarkemmin. Hansenin Jake on valitettavasti alkanut vähän osumaan myös sinne maalin suuntaan tehden jo kaksi maalia ja syöttösarakekin näyttää jo kaksinumeroista loppusummaa. Sehän vain taitaa merkata sitä, että Watkins alkaa pian pelaamaan tosissaan ja pistää vilkun päälle ja vastustamattomasti ohituskaistan kautta ohi?
   
 4. Finnhopper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kyllä valitettavasti alkaa näyttää siltä että Le Chef eikä muukaan jengi sitä myötä niitä kevään pelejä näe. Vai onko kyseessä kuitenkin vain kovaa sumutusta aivan viimeiseen asti? Tuntuu että Watkins on saanut ainakin "Sehr Gut" Guttigin mukaan juoneensa, koska eihän sammakon reisinen ranskalainen muuten olisi taas hukannut rankkaria.
   
 5. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Ässät, San Jose Sharks
  Lainaus:
  Kyllä kyllä - Jake Hansen, Hansenin Jake on vahvassa kevätvireessä. Odotan vielä LeBlancin ja Le Chefin vastauksia, turhaan ei ole miehillä Le-etuliitettä. Hansen on alkanut jenkkihyökkääjänä ratkoa varhaisessa vaiheessa, mutta nämä kanukit syttyvät vasta kevätauringon sarastaessa. Otetaanpa katsaus tähtipelaajavertailuun:

  Hansenin Jake: 37. 2+10=12, -6
  HPK:n kanukki: 42. 1+8=9, -14
  Chef Watkins: 48. 1+6=7, -12

  HPK siis lepuutti tänään ykköstähteään varmuuden vuoksi, ettei Blood kävisi telomassa sairastuvalle. Oiva peliliike Kerhon valmennukselta. Hansen puolestaan on aloittanut dominointinsa, joten miehen pelaamista päätettiin näyttää kaikelle kansalle ilmaiskanavalta. Watkins joviaalina pelurina antaa nyt Hansenin ja LeBlancin paistatella parrasvaloissa, mutta lopullinen isku saattaa tulla ensi perjantaina Turun Palloseuraa vastaan. TPS-henkisenä on pieni pelko puserossa, että mies ei tyydy tehoihin 3+2.
   
 6. Kioto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Le Chef on myös pistekilpailun muiden kumppanien suhteen sen verran joviaali kaveri ettei hän viitsi vielä näin kilpailun alkutaipaleella edes hakeutua maalipaikoille.
  Luultavasti Le Chef tulee laittamaan all in pöytään runkosarjan viimeisillä 10 kierroksella ja siirtyy maalin takaa sen etupuolelle heiluttamaan verkkoa, viimeistään nyt on vahtimestareiden aika ruveta kiristelemään silmuja maaliverkoista, tekstitv #241 täältä tullaan.
   
 7. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Mielenkiintoinen yksityiskohta Chefin uralta on, että hän kävi aikanaan yliopistouran jälkeen kokeilemassa Suomessa TPS:n paidassa yhden kesän futista. Erään pelin jälkeen lehdistö kysyi Chefista ja Pasi Rautiainenhan kommentoi miestä seuraavin sanoin:

  "Tässä on turha lässytellä ja lässytellä, että yks tsemppaa hyvin ja yks antaa kaikkensa joukkueelle ja on asenne kohdallaan... totta kai, nehän on perkele peruskiviä jalkapalloon! Kyllä mä nyt sanon, jumalauta, jos sä et tee maalin maalia. Puhutaan nyt vaikka hyökkääjästä, sä et jumalauta tee maalin maalia, niin jos mun täytyy vielä valmentajana sanoa, että joo, mut on kova tsemppi, sehän on vähintä mitä pitää tehdä! Jos mä en perkele osaa tehdä maalia, niin mä vähintään sitten revin joukkueelleni kaikkeni. Nyt täytyy jo pikku hiljaa..Riittääkö taso?" - Pasi Rautiainen 24.5.2009

  Ilmeisesti taso ei riittänyt ja meidän iloksi Le Chef siirtyi takaisin jääkiekon pariin.
   
 8. badgeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Pelicans, SaiPa, Detroit Red Wings
  Vähän pelottaa, että joku nappaa Watkinssin meiltä kauden jälkeen. Ehkäpä HPK, koska he veivät meiltä Karevaarankin. Tämän kauden tehoilla olisi aikamoinen dynamic duo tähän liigaan. Watkins on kuitenkin tehnyt enemmän maaleja tällä kaudella kuin 155 muuta Liigassa pelannutta pelaajaa*. Nyt toimisto hereillä! Meillä ei ole varaa hukata näitä maaliruiskuja, etenkään kilpaileviin seuroihin.

  * linkki liigan sivujen pistepörssiin
   
 9. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  BREAKING NEWS,BREAKING NEWS!! STOP THE PRESS!! ETUSIVU UUSIKSI!! "LE CHEF" ON TEHNYT TÄNÄÄN MAALIN!! TOTTA SE ON!

  Ystävyysottelu Autosalpaklubia vastaan muodostui käännekohdaksi, Valkealan kyläsarjamaalivahti Janne Mankki oli voimaton Le Chefin edessä ja taipui vastustamattomasti ilman pienintäkään torjuntamahdollisuutta,nyt on hanat avattu ja taivas auki,oujeeeshh!!
   
 10. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Tulipa tärkeään peliin se 100 laukausta ja maali. Seuraava kihaus ajoittunee ensi kaudelle. Onnea toki Chieffille, maali maistuu aina hyvälle
   
 11. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Onko tästä maalista videota. Nimittäin odotan jo, että kauden päättymisen jälkeen tulee teemuselännemainen kooste YouTubeen: Matt Watkins - All goals 2015-2016. Toistaiseksi jäisi aika lyhyeksi pätkäksi, joten toivottavasti tämä on tallessa.
   
 12. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tai sitten se video on otsikolla Matt Watkins - Highlights 2015-2016 ja videolla on viisi minuuttia Le Chefin luistelua kaukalon päästä päähän ja seassa aina pari kulmavääntöä.
   
 13. Steus Jäsen

  Ottelussa KooKoo-HPK Lé Chef keihästi itsensä mailan jäädessä jumiin maalia vasten. Ehdottomasti hilighteihin!
   
 14. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Oliko sama peli, jossa HPK:n maalin ollessa tyhjänä vetäisi kiekon HPK:n pakin jalkaan? Vittumainen mies, maalin sijasta päätti aiheuttaa mustelman. Rispekt!
   
 15. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Kyllä ne kouvolalaiset vain on Chefin pahamaineiseen luonteeseen päässeet sisälle. Kun pelit kovenee, niin siinäs näimme! Le Chef ratkoo pelejä, tietysti ensin aloittaen vähän maallisemmasta vastustajasta ja molkesta, ettei vihulainen pääse jyvälle, hänen nerokkaasta taktiikastaan. Voi voi, näyttää ikävältä vastustajan näkökulmasta. Zen-mestarin meditaatio on päättynyt ja nyt ulvovat hänen laumansa villisudet mukana, kun kiekkoa aletaan hakata verkkoon ja armoa ei anneta!
   
 16. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 17. Backster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport & Flyers
  Anteeksi huutelua vieraisiin, mutta pakko tulla kysymään.

  Watkinsin tehottomuus on monen tiedossa, mutta mikä pitää miehen kokoonpanossa saati edes palkkalistoilla? Miltä miehen peli muuten näyttää? Onko täysi turhake vai tekeekö niitä kuuluisia oikeita asioita ympäri kaukaloa?
   
 18. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Lainaus:
  Tekisi mieli tokaista: Kysy Mattilalta ja Kultaselta!

  Liekö Watkins sitten niin hinnakas hankinta että kiintiöpaikka on taattu. Hinta / Laatu -suhteesta en tiedä kun en tiedä ensimainittua. Ei miestä noin yleisesti ottaen voi täydellisenä turhakkeena pitää. Ne toki pitävät, jotka odottivat enemmän. Minä en hänestä mitään tiennyt, joten en mitään odottanutkaan.

  Ehkä Watkins täyttää valmennuksen hänelle määräämän tehtävän riittävän hyvin, joten peliaikaa heruu.
   
 19. the karpov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Otin tuolta vitutusketjusta tämän. Näinhän se on. Itsellänikin jäi tuo THE MAALI näkemättä livenä ja alkaa todella paljon jännittää näenkö ja tunnenko sitä mahtavaa tunnetta ollenkaan kun verkot räpsähtää Chiefin päättäessä rysäyttää kaapin. Tuo ONE AND ONLYhan taisi syntyä vielä mahtavalla Chiefin taikuudella että tiesi laittaa mailan oikeaan asentoon kun selän takaa lauottiin kiekko. Siitä kiekko sitten kimposi vastustamattomasti maalin ennenkuin kukaan (paitsi tietysti mestari itse) tajusi mitään. Missään tapauksessa ei ollut onnenkantamoinen vaan täydellinen mailan laitto oikeaan asemaan kun HÄN kuuli että takaa lauottiin ja laski lentoradat yms. ja pisti mailan siihen mihin kukaan muu ei olisi osannut laittaa. Sen jälkeen sitten kädet ilmaan ja Chef ilmoitti tulleensa Kouvolaan!!

  No ehkä tänään näen ja tunnen sen.....
   
 20. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Kyllähän sillä alkaa päästä jo Liiga ennätyksiin jos tänään pääsemme laukaisutehossa jo kivikovaan alta 1% lukemaan. Tuollaiseen ei kovin moni ukko nykyisessä liigassa pysty.
   
 21. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Hra Wotkins syötti tänään voittomaalin!!! Aivan maagista! Harmi kun en työkiireiltäni ehtinyt peliä seuramaan, mutta varmaan oli maaginen syöttö. No kyllähän nuo näkee videoista.
   
 22. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Itseasiassa oli ihan viisas jättösyöttö mutta eihän Chef hölmöjä ratkaisuja teekkään. Nyt on 100 laukausta täynnä ja tasan 1% osumatarkkuus. Vastustajat alkaa pelkäämään kun prosenttijengin mies vastassa.
   
 23. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Heh, veli todistaa nyt väkevästi.

  Kieltämättä on aina mukavaa nähdä mustaoranssi pelaaja tilaston kärjessä. Vaikka sitten tilasto pitäisikin kiepsauttaa väärinpäin, mutta kuitenkin. Silti kisa on yhä näin runkosarjan lopussakin täysin auki, koska Mattin niskaan hengittää meillekin tuttu veijari, Joona Karevaanari. Putki on kulkenut Rinkelinmäellä tällä kaudella vaiheikkaan värikkäästi ja grafiitinharmaa CCM on sylkenyt mustan kumilerpun jo 99 kertaa vihaisesti kohti vihollisportinvartijaa.

  Mutta tuloksetta.

  Tosin Pantterin poistuttua rauhallisemmille luonnonsuojelualueille on Joonatanin sementoitu vakipaikka ylivoimalla kadonnut eli noinkohan sitä todellista loppukiriä sittenkään nähdään. Noh, ei haitta. Hyvä minä, hyvä me, Watkins-kultakimpale.
   
 24. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Kevään ratkaisija 100 vetoa ilman maalia ja oliko se nyt 101:s veto ja se on siellä! Todella tärkeä maali miehelle!
   
 25. Ribals Jäsen

  Isojen pelien mies. Piste. 1+0 KooKoon tämänkauden yhteen tärkeimmistä peleistä ja ~25min vasta pelattu.