Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Matthew ”Le Chef” Watkins – kevään ratkaisija

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Tim Callahan, 20.01.2016 klo 08.53.

 1. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Le Chefin erinomaiset puolustusotteet ovat jo synnyttäneet useita kymmeniä sivuja KooKoo-osastolla ja vähintäänkin saman verran ilkeää näykintää johtuen miehen hyökkäystehoista, joista hän kuitenkin omien Pub Old Tomissa antamien kommenttiensa perusteella ei edes vastaa.

  Chefkins on meritoitunut NHL-konkari, joka tuo kaivattua johtajuutta KooKoon nuoreen joukkueeseen ja myös ratkaisutehoja kevään peleihin, jossa hän palstan analyysien perusteella on yksi parhaimmista pelaajista mitä Liiga-tasolla on nähty. Watkins on myös sarjan ylivoimaisesti paras puolustava laituri ja hän KooKoon/Mattilan-pelisapluunassa toimii myös ylivoimalla tässä roolissa.

  Tämän ketjun tarkoitus on seurata Matthewin loppukauden otteita ja sitä milloin hän ottaa joukkueen omaan reppuselkäänsä, vieden seuramme suoraan playoffseihin. Toivoisin, että jokainen voisi pelin jälkeen raportoida tänne otteluraporttinsa Chefin otteista, jotta pystymme reaali-ajassa seuraamaan milloin ns. ”I'll take care of this shit”-vaihe alkaa.

  Arviointi-asteikko voidaan pitää myös yhteisenä, jotta voimme laskea pelien jälkeen arvioinnin keskiarvon ja antaa täten Le Chefkinsille tasa-arvoisen arvion. Arviointiasteikkoina olkoon 5/5-tähtiasteikko numeromuodossa (esim. 5/5) tai tähtimuodossa (esim. *****/*****). Kerätään keskiarvot sitten tänne, jotta näemme milloin dominointi alkaa. Seuraan tuossa alla myös tehopisteitä ja peliminuutteja.

  En suosittele myöskään lähtemään ihan liialliseen hehkuttamiseen, koska tämä voi herättää myös palstaskouttien mielenkiinnon, joka vaikeuttaa Mattin palkkaamista ensi kaudeksi. Ilkkumisporukka muistakoot vielä sen, että Matt varmasti perheineen palstaa lukee, joten jätetään henkilökohtaiset skismat tämän ketjun ulkopuolelle.
   
  Viimeksi muokattu: 02.03.2016 klo 08.55
 2. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Loistava idea! Kyllähän tämä joukkueen yksi tärkeimmistä pelaajista ansaitsee oman ketjunsa, ettei kommentit liittyen peliesityksiin häviä tuonne muun keskustelun joukkoon. Mielenkiinnolla odotan kyllä runkosarjan loppuja pelejä ja Watkinsin dominointia silloin, kun joukkue sitä tarvitsee. Selvästi Le Chef vielä kiusoittelee ja ei ole lyönyt viimeistä vaihetta silmään. Veikkaan, että kun tämä tapahtuu, niin KooKoo voittaa pelejä pelkästään sillä. Huhut kertoo, että siellä on muut laiturit sopineet keskenään, että kun Matt alkaa todella pelata, antavat he omasta peliajastaan vielä osan hänelle, ettei vahingossakaan tule tappioita siksi, ettei Matt ole pelannut tarpeeksi.
   
 3. Finnhopper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mites olisi sellainen webbisivu mikä oli Scott Gomezille viritetty? DidScottGomezScore? DidChefWatkingsScore? Ja sinne samanlainen counteri ym. Google kuvahausta löytyy vielä kuvia ainakin, taitaa varsinainen didscottgomezscore.com olla jo hiljentynyt. Sivun värimaailmakin vaihtui Montrealin väreistä Sharksiin jossain vaiheessa... Chefille tietenkin KooKoon väreillä tuo sivu.
   
 4. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  19 ottelua jäljellä. Ihan realistista että Matt tekee noin 30 maalia tällä kaudella. Ei tarvi edes kahta maalia joka peliin kihauttaa. Go Matt Go!
   
 5. Finnhopper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Vai pitäiskö toi LeChefin saitti olla: howmanygoalslechefscoredlastgame? Ei se Rau vielä kovin kaukana ole joten maalitykin titteli tähtäimeen!
   
 6. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Sellainen juokseva "How many days since Matt Watkins scored"-counter olisi hieno, googlatkaapas joku näppärämpi sellainen. Nyt löytyi vain staattinen päivälaskuri ja eihän edellisestä töröyksestäkään tosin ole lopulta kuin rapiat 126 päivää.

  Lainaus:
  Tässä listassa ei kannata unohtaa keväällä 2011 Vantaanjoen/Hotelli Vantaan kuohuista narrattua(/naarattua) Kuningaslohta eli Jermu Porthenia, joka Ikan sanojen mukaan uhrasi KiVa-ajan tehot (9+24=33) mustaoranssin joukkueen puolesta (KooKoo 14 0+2=2).
   
  Viimeksi muokattu: 20.01.2016 klo 18.09
 7. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Joskus olen tuollaisen laskurin jostain löytänyt, täytyy kaivaa se uudelleen esiin..

  Muutamalla oletuksella ja pyöristyksellä Chef Watkinsin edellisestä kihautuksesta olisi kulunut:

  126 päivää, 13 tuntia ja 25 minuuttia..

  Eihän tuo nyt ole universumin mittakaavassa yhtään mitään. Meidän pitää vain odottaa, kohta se ketsuppipullo räjähtää!
   
 8. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Ässät, San Jose Sharks
  Miksi pilkata miestä, joka on tehnyt tällä kaudella tismalleen samat tehopisteet kuin Jake Hansen, joka tosin on pelannut 12 peliä vähemmän? Mieshän on eläin.
   
 9. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Jaken +/- tilasto on hieman parempi. Toki pelejä on pelattu vähemmän.
   
 10. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Se kertoo vain kuinka Hansen on keskittynyt liikaa hyökkäyspeliin puolustuspelin kustannuksella. Toisin on meidän Chefin kanssa. Chef laittaa kaikki paukut Liigan parhaaseen puolustuspelaamiseen, mikä näkyy niin pistesaldossa kuin tehotilastossa.
   
 11. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Nyt en ymmärrä. Jos kerran Chef laittaa paukut puolustukseen, niin miksi +/- on noin huono. Jos puolustus kerran toimii niin ei miinusta tulisi kertyä? Vai onko kuitenkin niin, että Matthew kyllä raataa ja repii, mutta kun ei osaa niin koko homma menee sekoiluksi kentällä ja mies sinkoilee minne sattuu?
   
 12. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Niimpä. Kertoisiko se sittenkin jotain tämän "Liigan parhaan puolustavan hyökkääjän" todellisesta puolustuspelaamisen tasosta?

  Jotkuthan moittivat tehotilastoa, että se ei kerro kovinkaan hyvin yhden pelaajan onnistumisesta. Kenties meidän Chefillä on vain käynyt huono tuuri, kun on joutunut pelaamaan heikkojen pelaajien kanssa, kuten Josh Green. Tai kenties Chef on joutunut tässäkin kohdin ilkeämielisen sabotaasin kohteeksi, ja tilastoijat ovat tahallaan väristäneet tilatoja. Tai kenties taustalla on Mattila ja Kultanen, jotka ovat vaatineet tilastojen väärentämistä vähentääkseen Chefin arvoa siirtomarkkinoilla, jotta voisivat itse pitää kultakimpaleen Kouvolassa myös ensi kaudella. En tiedä, mutta tässä olisi aihetta MOT-ohjelman jaksolle.
   
 13. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Mie kyl luulen että jossain vaiheessa Chef lempinimi muuttuu Chiefiksi. Huomenna heiluu verkot, katsoin kristallipallosta. Watkins menetetään hyvin todennäköisesti ensi kaudeksi NHL:ään.
   
 14. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Täytyy muistaa, että Chef (huomisen jälkeen Chief) on joutunut kantamaan Malisia ja Greenejä puolustuspelissä, joita ei kiinnosta kuin tehopisteet ja raha!

  Ja kun sarjan paras puolustava laituri joutuu pelaamaan lähes joka vaihdon se näkee ikävä kyllä tällaisessa paskasakissa miinuksena.
   
 15. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Lainaus:
  Paskasakissa???Etkö just huudellu positiivisuuden perään?Ja selitätkö nyt ihan oikeesti ton Watkinsin +/- tilaston kun puolustus on kerran kunnossa?Ja miksi sitten toisaalta Watkins on jäällä jatkoajalla kun ei yritetä muuta kuin hyökätä?Äläkä ymmärrä väärin,veikkaan että jokainen täällä ottaa Watkinsin mahdollisen loppukauden onnistumisen ilolla vastaan,mutta hei,jotain rotia,perusteita ja faktaa olisi hyvä nähdä eikä pelkkää Watkinsin puolustamista ilman kunnon perusteita.
   
 16. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Ehkä kannattaa suhtautua tähän ketjuun asiaan kuuluvalla huumorilla ja ymmärtää ketjun perustajalle tyypillinen provoilu. Niin sanotusti pilkettä silmäkulmaan;)
   
  Viimeksi muokattu: 21.01.2016 klo 16.22
 17. Isaskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, KooKoo
  Lainaus:
  Watkinsilla tilasto taitaa näyttää -10. Täytyy muistaa, että on vain yksi viidestä pelaajasta kentällä. Jos -10 jaetaan viidelle pelaajalle, jää henkilökohtaiseksi saldoksi -2. Sen kun jakaa pelattujen otteluiden määrällä (40), niin ottelukohtainen lukema on niinkin mitätön kuin -0,05. Ei mitään käytännön merkitystä tuolla. Sama kun taskusta putoaisi viiden sentin kolikko.

  Watkins raataa ylivoimaa, alivoimaa ja jatkoaikoja. Oikeastaan rankkarikisat on ainoa, jossa kaveria ei ole vielä nähty. En tiedä miksei, koska viime rankkarissaan oli lähellä painaa kiekon maaliin. Ainoastaan yksi maalivahdin patja oli siinä enää esteenä.
   
 18. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mun mielestä tuossa le Chefin rankkarissa olisi vastustajan maalivahdille pitänyt tuomita 5+20 min estämisestä ja yleisestä häröilystä Watkinsin edessä. Kaiken lisäksi Matthew on vielä tuomaripelin uhri! UHRI!
   
 19. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ja pitää muistaa, että esim. rakennusteollisuudessahan virhemarginaalina toimii n. 0,05-0,10, jolloin voidaan helposti päätellä tilastoissakin olevan jotain häikkää (mahdollisesti). Jos esimerkiksi virhemarginaali on 0,10, niin silloinhan Watkinsin oikea tehopistelukema onkin +2, joka on erittäin hyvä puolustavalle laiturille.

  Jatkoajallahan Watkins pelaa puolustavassa roolissa. Tarkoitukseni ei ollut mollata missään nimessä KooKoota, vaan luoda Watkinsille kuva, että hän on tärkeämpi yksilö joukkueessa kuin luuleekaan. Matt, jos luet tämän, niin tsemiä huomiseen.
   
 20. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Kuulin lähes varmasta lähteestä, että koko perhe lukee JA:ta ja varsinkin nyt tätä ketjua. Siellä koko perheen voimin rämpytetään F5:sta ja sivu heijastetaan 70":lla seinälle. Siksi huomiseen peliin ollaankin lähdössä suurella itseluotamuksella. Tarkoitus oli kuulemma ottaa ihan rennosti hakemaan hattutemppua ja paria syöttöä. Huomatkaa, että kahteen "Mattin kentän" (Kentällinenhän rakennataan aina Watkinsin ympärille) maaliin häntä ei laiteta syöttäjiin, sillä hän on vetänyt 2 minuutin vaihdon ja on "vain" avaamassa peliä säpisyötöllä ja muu kenttä on päässyt kolmenna yhtävastaan. Täten +/- tilasto tippuu kertaheitolla miinus kahteen. Sitten joku voisikin jo laskea miehen TODELLISEN +/- tilaston.
   
 21. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Nyt on kyllä suuri huoli siitä, että jos Green lähtee Poriin, niin miten ihmeessä KooKoo voi pitää Chefin Kouvolassa. Green lienee esittänyt ehdoksi tutkaparinsa mukaantulon Poriin - lapsen koulupaikan lisäksi. Että yllä on mainittu varmaankin Chefin viimeiset pelit KooKoo paidassa, muistakaa nauttia niistä. Toivottavasti saa vielä paikan esittää rankun tai pari sekä rutkasti sitä ratkaisuherkkää YV aikaa.
   
 22. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kuulin tänään Nevillessä huhun, että Ässät on tarjonnut myös Matthew "Le Chef" Watkinsille erittäin rahakasta sopimusta, johon KooKoon pelaajabudjetilla on mahdotonta vastata. Kannattaa siis saapua Lumon Areenalle runkosarjan viimeisiin peleihin sankoin joukoin nauttimaan Chefin peliesityksistä niin kauan se vielä on mahdollista. Ässät näköjään kasaa kovaa ketjua ensi kaudeksi Watkins-Green-Bertrand. Ässäthän ilmoittautuu tätä menoa ensi kauden mestaruustaisteluun.
   
 23. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Tässä mikään kiire tule nähdä Watkinsia. Watkins johdattaa KooKoon säälien kautta pudotuspeleihin.
   
 24. Steus Jäsen

  Itse taas kuulin Le Chefin olevan tämä Greenin poika, jolle lontoonkielistä koulua etsittiin. Chef olisi siis menossa opettamaan maalintekoa englanniksi.
   
 25. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ei kannata vielä innostua. Pahimmilaan tässä voi käydä niin, että Ässät lyö sellaisen tarjouksen pöytään, josta KooKoo ei kerta kaikkiaan voi kieltäytyä, jonka seurauksena Matthew "Le Chef" Watkins siirtyy Poriin jo ennen liigan siirtoikkunan sulkeutumista.