Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Matthew ”Le Chef” Watkins – kevään ratkaisija

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Tim Callahan, 20.01.2016 klo 08.53.

 1. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Kevään mies, kun vielä saatais kevät. Mutta oikeasti kyllähän se jätkä jaksaa yrittää (tämä oli ilman ironiaa)
   
 2. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Tänäänkin aukesi hyvä paikka, mutta mitäpä sitä suotta nousta otsikoihin. On kyllä kerrassaan surkea viimeistelijä.
   
 3. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tämä on aivan totta. Chef jaksaa painaa sata lasissa vaihdosta toiseen, mutta onnistumiset maalien muodossa karttavat Chefiä. Chefin puolustukseksi sanottakoon, että eipä siellä KooKoon muutkaan hyökkääjät saaneet kiekkoa tänään Lankisen selän taakse. Toisaalta Chef nyt edes pääsi hyvään maalintekopaikkaan, joka sekään ei aina ole itsestään selvyys.
   
 4. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Joku täällä jatkoajassa joku heitti joskus:
  "Me ollaan saatu maailman ainoa kanadalainen, joka ei osaa tehdä maaleja.."

  Mutta tämähän ei koska meidän Chefiä. Posiaposia!
   
 5. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
 6. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kuulemma Chef oli pitänyt mentaalijooga-harjoituksen hyvälle ystävälleen Ryan O'Connorille tiistain pelin jälkeen. Tärkein sanoma oli että "antaa kaikkien kukkien kukkia...mutta vasta keväällä!"

  Tästä intoutuneena Ryan teki eilisessä pelissä "cheffit" ja jätti maalin tekemättä ensimmäisen erän avopaikasta. Chef tietää että otsikoihin ja parempiin sopimuksiin pääsee kun tekee vasta loppukaudesta maalin. Ryan ei innostunut eilisestä joten hän lähtee pois jo ennakkoon maksetulta kurssilta - Kuinka tulla Cheffiksi Cheffin paikalle.
   
 7. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Melkoinen kulttipelaaja tullut meidän Masasta. Eilen olin parin frendin kanssa katsomassa peliä ja kaverit ei juurikaan seuraa joukkuetta mutta heti löysivät Cheffin taidot.
   
 8. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Chef huomataan joukkueesta huolimatta, niin kirkkaasti miehen taidot kentällä loistavat.
   
 9. Finnhopper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tänään kyllä Guttig näytti että hänestä on vielä Chefin haastajaksi, sen verta orpona pyöri kentällä jos kiekkoon pääsi. Ja mikä rankkari. Välillä puhutaan pehmeistä käsistä, välillä ihan pehmosia, mutta kaikista pehmoisin oli kyllä Guttigin rankkari. Vapise Chef! Tosin Guttigilla on vielä matkaa siihen hyvään puolustamiseen...
   
 10. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Tänään Chefin loistavia avauksia ei muu joukkue vain tajunnut. Liian nero/taidokas muulle joukkueelle? Harmi. Varmaan NHL:ssä toimisi kun on pienempi kaukalokin.
   
 11. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Syöttöpiste tänään ja kyllä Chef piakkoin sen kaapin tekee ;) Luotto on kova. Eikä Guttigista ole Chefille haastajaks. Niin pehmee Chef ei ole kuin Guttig on ja onhan hän nopee luistelee.. Ans kattoo olisko huomenna se päivä kun maalintekijänä on Maestro itse.
   
 12. Patrick Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  No ihan varmasti tekee. Sitten kun niin haluaa.

  Tiistaina Watkinssia nauratti aloittaa b-pisteeltä wetsimonia vastaan. Ei kehdannut kuuluisaa Räp-artistia nöyryyttää enempää, niin tahallaan rikkoi aloituksessa, että joutui vaihdetuksi.
  Tänään sama hymynvire oli nähtävissä Guttigin rangaistulaukauksen jälkeen KooKoon vaihtoaitiossa. Cheffiä nauratti kädettömät ketjukaverinsa, jotka pitelevät mailaa kuin patonkia kädessään. Siinä Chef sitten tuumasi penkillä, että nyt on aika ottaa ainakin oma ketju hartioille ja alkaa pelaamaan lähes tosissaan.
  Ei mennyt aikaakaan, kun Watkins vahvasti ja erittäin taitavasti väänti kulmassa useamman SaiPalaisen kanssa heittäen lopulta taidokkaan lätyn Guttigille, joka jatkoi Vallinille. Juhlakalu kiitti ja tilanne 1-1.

  Kannattaa ottelukoosteesta katsoa tuo kulmavääntö ja nätti rystylätty.

  Chef varmaan ajatteli, että on hyvä antaa Guttigille hieman itseluottamusta takaisin ja samalla antaa joukkueen kapteenin juhlistaa 700. otteluaan maalilla.
   
  Viimeksi muokattu: 30.01.2016 klo 00.35
 13. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Juuri näin. chieffi on ihan mieletön taktikko ja todennäköisesti sillä on myös ihan helevetin hyvän näkönen muija.

  95 laukausta kasassa, sadas laukaus menee sisään. Matt kuuluu liigassa pahamaineiseen prosenttikerhoon.
   
 14. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Kasvattaakohan Masa niin kauan partaa kunnes verkko heiluu. Eihän sillä tuota partaa vielä ollut kun viimeksi teki maalin joskus syyskuussa
   
 15. Steus Jäsen

  Lainaus:
  Tästä voi tulla rumaa jälkeä. Miehellä menee partaa terän alle ennen kuin verkko soi.
   
 16. Mies laidan takaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Tämä on kyllä ehdottomasti jatkoajan paras viestiketju. On suorastaan upeaa seurata täällä kevään ratkaisijan kylmähermoista ja analyyttistä pelaamista.
   
 17. Nynoamous Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelikaanit ja Sami Vatanen
  Viime viikon lauantaina tuli ihailtua Chieffin otteita ja olihan kyseessä aivan huikea mailataituri. Pisteissäkin pääsi melkein samaan Cloutierin kanssa, vaikka joutui yksin kantamaan harteillaan koko sarjanousijan puolustusvelvoitteita. Aloituksissa ei omien havaintojen perusteella tainnut hävitä kertaakaan, harmi kun tasapeleistä ei noita voittomerkintöjä tule, niin siksi jäi prosentit lievästi normaalia huonommiksi ja vääristivät ikävällä tavalla todellisia kenttätapahtumia. Vähän oli myös aloitustilastoinneissa havaittavissa kotiinpäin vetämistä.

  Ei taida Lassi Kokkala ollakaan ainut tämän kauden 1üga-pelaajista, jotka tulevat saamaan kauden päätyttyä yhden suunnan sopparin rapakon taakse.
   
 18. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Hienoa huomata, että Chefin poikkeukselliset suoritukset keräävät ihailua myös muiden seurojen kannattajilta.

  Meidän Chef on pystynyt sellaiseen, johon Liigan toimiston geelitukkaiset konsulentit eivät ole, Chef on tehnyt jääkiekon seuraamisesta mielenkiintoista! Koskaan et voi olla aivan varma, että mitä seuraavaksi tapahtuu. Hienoa, että kotimaiseen sarjaan on saatu naarattua näin kiehtova pelaaja.

  Ja kyllä, Chefin sopimus tulee olemaan aivan eri luokkaa kuin Kokkalan. Se nyt on selvä.
   
 19. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Rehellisesti sanottuna Lassi Kokkala ja Matthew Watkins ovat ainoat pelaajat Liigasta, joilla on edes mahdollisuus yhdensuunnan sopimukseen NHL:sta ja sellaiseen 40-60 pisteen kausiin. Näistä toki Watkins taistelee suoraan Selkestä.

  Sarjan paras puolustava laituri on pitänyt pelit tiukkoina, ensi viikolla miehen on ilmeisesti pakko ratkaista pelit myös hyökkäyssuuntaan.
   
 20. heisenberg196 Jäsen

  Miettikää minkälaisia pelaajia esimerkiksi Anthony Guttig ja Petri Lammassaari olisi, jos he saisi Chefiltä edes yhden hänen raudanlujista ominaisuuksistaan?
  Ei tarvitsisi tässä liigassa enää herrojen pelejä katsella, jos ranskalainen omaisi edes kolmasosan Watkinsin suoraluistelunopeudesta ja lamppu voittaisi kaksinkamppailut ja kulmaväännöt edes puoliksi Chefin tapaisella härkämäisyydellä. Kaksikko saisi palkan pomminvarmasti dollareina.
  Toivottavasti esimerkiksi mikään NHL-seura ei tarvitse vahvistuksia kannujahtiin. Meritoitunut veteraani KooKoosta kelpaisi varmasti jokaiselle seuralle ja olisihan se liigalle ja KooKoolle valtava imagotappio, jos sarjan yksi mediaseksikkäimmistä nimistä lähtisi menttoriksi SC jahtiin.

  Ps.
  Unelmani toteutui taannoin kun Mattila kasasi tämän trion yhteen johonkin merkityksettömään runkosarjan otteluun. Sellaista yhteyttä ja kemiaa ei ole nähty sitten punakoneen. Ei edes vuodenvaihteessa pelatussa nuorten maailmanmestaruusturnauksessa.
   
 21. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia
  Jake Hansen veti tuossa peräti kolmen pelin pisteputkessa, joten näyttäisi Ässien hyökkääjä yrittävän irtiottoa kilpakumppaneihinsa nähden. LeBlanc ja Chef ovat kuitenkin hyvin skabassa mukana, ja Watkinsin kauden näytöt ovat toden totta vielä tulematta. Tilanne tammikuun ja helmikuun taitteessa on seuraava:

  Hansenin Jake: 34. 1+8=9, -6
  HPK:n kanukki: 42. 1+8=9, -14
  Chef Watkins: 46. 1+6=7, -11

  Le Chef näyttäisi antaneen vähän etumatkaa pisteissä, jotta voi laittaa keväämmällä vilkun päälle ja painaa ohituskaistalle. Maalien osalta jätkät pitävät kaikkia kiusallaan jännityksessä. Ihan rinta rinnan mennään, kun superkolmikosta kaikki ovat tehneet tällä kaudella yhden kihauksen.
   
 22. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tässä vertailussa pitää muistaa, että nämä kaksi tusinakanukkia joutuvat vetämään taitojensa ylärajoilla joka päivä (myös lepopäivinä). Chef vasta lämmittelee.
   
 23. Eetska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Tämä viestiketju viettänyt hiljaiseloa yli vuorokauden, kenties tyyntä Chefin tulevan dominoinnin edellä?
   
 24. Steus Jäsen

  Huhut Hakametsästä kertovat Ipan kopin haisevan kissanpaskalle, pelaajat olivat lähteneet päivän treeneistä olkansa yli vapisevina vilkuillen. Lé Chef vie huomenna Ipan kriisin aivan uudelle tasolle, kun POMO ajaa heti ensimmäisessä vaihdossa valtavan pommin Ipan kärkihyökkääjään. Jopa Esa Honkalehdonkin teräksisen pokerinaaman suupieli värisee huomattavasti, kun MVP Chef vetää kärkikynää hyökkäyssinisellä.
   
 25. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers