Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Matthew ”Le Chef” Watkins – kevään ratkaisija

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Tim Callahan, 20.01.2016 klo 08.53.

 1. Steus Jäsen

  Lainaus:
  Perkeles, kun ei ole ylimääräistä kymppitonnia nyt sivussa. Tuskin ainakaan halvemmalla lähtee?
   
 2. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  En kyllä ymmärrä yhtään miksi tämä paita myydään huuto.netissä kun kuuluisi hallin kattoon
   
 3. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Lähtisköhän vaihdossa kesämökkiin?
   
 4. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ihme, ettei kukaan vielä ole paidasta lähtenyt tarjoamaan. Vai onko tässä nyt vähän kyttäilyä, että kuka avaa pelin, ja hinta alkaa nousta vasta viime minuuteilla? Itsekin tosiaan jo melkein tarjosin tuon 150 €, mutta sitten tajusin, että eihän tuo summa riitä alkuunkaan.
   
 5. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Harmi! KooKoo on ottanut "ehdota hintaa" mahdollisuuden pois käytöstä, olisin voinut vitosen ehdottaa tuosta, mutta ei onnistu. Mutta sillä budjetilla voi kyllä nyt poimia pilkkahintaan talteen useammankin Watkins hokikortin samaisesta paikasta ja jahdata nimmarin hallilta siihen vielä arvoa nostamaan.
   
 6. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Olihan Chef nimetty jo Kanadan World Cup -joukkueeseen? Ihmettelen jos ei ole..
   
 7. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Lainaus:
  Kuulin, että tässä haetaan yllättävää käännettä. Kanadan joukkueen ylivoimaa halutaan hieman tasata ja tämän vuoksi Watkinssille on haussa Viron passi. Tämän kautta Chef pääsisi muiden maiden pelaajista kasattavaan haastajajoukkueeseen. Kuulin että Kummola ajaisi asiaa.
   
 8. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Watkins näköjään antaa sen verran tasoitusta,että ei pelaa vaan lähti iloitsemaan perheenlisäyksestä.
   
 9. kahden suunnan sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Watkinsin poissaolon hyväksyminen moisen tekosyyn takia oli monen mielestä tietysti karmea virhe, koska tämän liigan parhaan puolustavan hyökkääjän paikalla jouduttiin nyt peluuttamaan jotain vitun Greeniä, ja omissahan se heti tietysti silloin soi. Mutta todellisuudessahan mitään hätää tässä ei ole, sillä Kevään Ratkaisija tuo nuo menetetyt kaksi sarjapistettä vielä takaisin moninkertaisesti.
   
 10. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Onnea Chef. Siinä vaan meni nyt maali sivu suun ja nyt sitä olisi tarvittu.
   
 11. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Laukaus kentän ulkopuolellakin on siis tarkka ja tehokas.

  Onnea vaan Chefille, jälkipolvi jatkaa sitten aikanaan jääkiekko -nimisen pelin totaalista dominointia.
   
 12. VTVH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Eikä tarvitse osua maaliin kuin kerran kaudessa.
   
 13. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Liigan tilastojen puutteellisuuden vuoksi (puutteelliset off ice -laukaisutilastot) osumaprosenttia ei näillä tiedoilla pysty laskemaan..
   
 14. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Watkinsilla voi olla huonoin hinta/laatusuhde joukkueesta, mutta on tuolla aika monta muutakin floppia ollut. Kyllä itseäni ärsyttää paljon enemmän Guttigin kaltainen surffailija, joka ei ole missään asiassa hyvä.
   
 15. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Anteeksi vain, mutta tarkoitatko, että Watkins on myös ollut floppi?
  KooKoon paras puolustava hyökkääjä?!
   
 16. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Tänään omalla paikallaan johtamassa kakkoskenttää. Guttigin tuhnu heitetty jaloista poppareille joten varautukaa hatuilla sillä tänään niitä heitellään jäälle!
   
 17. John Lidgett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kouvolan Paska
  Espoosta kuultua, Mattila lauloi kopissa Le Chefille voitetun pelin jälkeen.

  Taisi olla tämä biisi

  Linkki vie Youtubeen.

  "Jarkko, pystyt parempaan"
   
 18. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Chef oli taas vireessä kuten aina. Vetoja oli, mutta säkää ei taaskaan ollut. Hyviä syöttöjä ja purkuja. Ammattimies ja voitto. Ei hassumpi hokiperjantai.
   
 19. pertteli Jäsen

  Tämä viestiketju on ollut hauskaa luettavaa, mutta alkaisko olla jo vähän väsynyttä? Ei kyllä ole minunkaan pakko lukea, mutta tulee kuitenkin luettua. Ja mitä itse pelaajaan tulee, niin on se ainakin työteliäs, onnistumiset vaan puuttuu.
   
 20. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Nyt on vaan parempi elää sen kanssa, että ketjun seuranta elää tätä samaa rataa koko loppukauden. Toki maali tai pari saattaisi tukahduttaa ketjun, joskin epäilen tätä. Chef on kulttipelaaja ja noin tosissaan tuo on ihan totta että duunia hän tekee ja yrittää. Sen puutteesta ei voi syyttää. Toivotaan onnistumisia, kun kuitenkin vastuu pysynee korkealla tasolla loputkin pelit.
   
 21. kahden suunnan sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Välitön mielleyhtymä.
   

  Liitetyt tiedostot:

  • titanic.png
   titanic.png
   Tiedostokoko:
   396,4 KB
   kertaa luettu:
   158
 22. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Bluesia vastaan ei tarvinut esittää mitään taikatemppuja että joukkue voittaa. Nyt on 97 laukausta kasassa joten SaiPaa vastaan se tulee ja SaiPa saa maksaa kalliisti siitä.
   
 23. John Lidgett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kouvolan Paska
  Espoossa Chef sai moneen otteeseen Blues-puolustuksen aivan sekasortoon kovalla karvauspelillään. Chefin luistelua, työmoraalia ja muutenkin virheetöntä peliä oli jälleen kerran ilo katsella. Maalihanat eivät vielä aunneet, koska vielä ei ollut sen aika. Jos Chef on SaiPaa vastaan läheskään yhtä hyvällä jalalla liikenteessä kuin Bluesia vastaan, niin SaiPa on kyllä todellisessa kusessa tämän kaverin kanssa.

  Voin ihan rehellisesti myöntää, että mulla on todella paha mancrush Le Chefiin.
   
 24. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Huikee ketju :D Luin koko ketjun läpi. Haluisiko joku silti kertoa mistä esimerkiksi tää "Le Chef" tulee, tai ylipäätään miksi tää eeppinen kerronta on rantautunut tänne juuri tästä herrasta? Kaveria on mainostettu kuin messiasta ja teot on: 1 maali? Vai miksi tää lievä naljailu jatkuu edelleen? :)
   
 25. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  "Le Chef" on noussut kulttipelaajan asemaan Kouvolassa ja ainakin itse odotan, että joskus kun "Le Chefin" ura KooKoossa päättyy, tultaisiin hänen kymppipaitansa jäädyttämään ja hilaamaan se arvoiselleen paikalle Lumon Areenan kattoon.

  KooKoon urheilujohtaja Kultanen kommentoi "Le Chefiä" sopimuksen julkaisun yhteydessä seuraavasti:

  Watkins on kokenut ja työteliäs hyökkääjä, joka on tehnyt myös tasaisesti tulosta pisteiden muodossa viime kausina.
  Watkins on pelannut usean kauden ajan AHL:ssä ja taustalta löytyy myös yksi NHL-ottelu Arizona Coyotesista kaudelta 2011–2012. Tehokkaimmalla AHL-kaudella kanadalainen teki 36 pistettä ja kaudella 2012–2013 hän toimi joukkueensa Bridgeport Sound Tigersin kapteenina.
  Viime kauden nikkarihyökkääjä pelasi Wien Capitalsissa Itävallan pääsarjaa sekä CHL:ää. Watkins tehtaili Itävallassa runkosarjassa 32 pistettä, pudotuspeleissä 11 pinnaa ja CHL:ssä neljä tehopistettä.
  Matt oli yksi johtavista pelaajista viime kaudella Wienin joukkueessa, joka ylsi aina sarjan finaaleihin asti ja osallistui myös koviin CHL-peleihin. Hän on hyvä aloittaja, joka pystyy pelaamaan hyökkäyspäässä sekä keskellä että laidassa, mikä antaa kokoonpanon suhteen mahdollisuuksia.


  KooKoon kannattajien odotukset nousivatkin sarjan kynnyksellä "Le Chefiä" kohtaan ennennäkemättömän korkeaksi. Kaikki odottivat, että tämä kaveri tulee dominoimaan liigassa ja tulee jatkamaan kovaa pistetehtailuaan liigassa.

  Hämmästys Kouvolassa olikin suurta, kun "Le Chef" ei alkanutkaan iskemään maaleja liukuhihnalta ja hänen keräämänsä tehopisteet (1+6=7) ovat jaksaneetkin herättää hämmennystä ympäri kiekkoilevan maailman.

  Kunnes huomattiin, että "Le Chef" onkin liigan kovin puolustava hyökkääjä. Tosin tässä kohtaa lisää hämmästystä herättää se, että "Le Chef" on tällä hetkellä KooKoon tehotilastossa (plusmiinustilastossa) pahnan pohjimmaisena lukemalla -12.

  "Le Chef" on kaikissa pelaamissaan otteluissaan ollut erittäin työteliäs ja tällä kaverilla selkä ei suoristu missään tilanteessa. "Le Chef" on kaikin puolin valmentajan ihannepelaaja, jonka jokainen valmentaja haluaisi joukkueeseena. "Le Chefillä" ei ole oikeastaan mitään heikkouksia, jos unohdetaan tuo, että maaleja ja syöttöjä ei ole tullut odotettuun tahtiin ja tehotilastokin on valahtanut hieman pakkasen puolelle.

  "Le Chefillä" on kuitenkin taas tänään uusi tsäänssi avata ketsuppipullo Lappeenrannassa.