Matkakohteenne

  • 2 465 159
  • 14 558

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
@LikainenLegenda

Itse olin Bakussa muistaakseni 3 kokonaista päivää mikä oli ihan hyvä määrä. Yksi päivä ei riitä, mutta kaksi riittää siihen, että tulee kaikki tärkeä nähtyä. Baku Boulevardilla kannattaa vierailla myös pimeän aikaan, sillä ne liekkitornit ovat ihan näyttävät.
Ihan viihtyisä Baku oli huolimatta siitä, että virkavaltaa oli kaduilla aika paljon pitämässä jöötiä, mutta eivät onneksi tulleet kertaakaan juttelemaan, vaikka valokuvailin näiden edessä. Itselle Bakun mielenkiintoa lisäsi siellä oleva F1 kisa, mistä syystä kaupungin moni nähtävyys oli tuttu ennestään, joten vaikea täysin asettua ummikon saappaisiin.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Alustavasti löin hotellivaraukset lukkoon niin, että muutama yö South Beachilla ja muutama yö downtownissa. Näkeepähän sitten kätevästi kumpaakin puolta kaupungista. Nämä nyt toki voi vielä muuttua ja ehkä olisi järkevää yöpyä yksi yö Sunrisessa mikäli Panthersin matsi osuu kohdille.
Jos nyt saa omaa Floridan-reissua muistella, niin kerron, että oltiin 2014 n. 1,5 viikkoa Floridassa paikoissa Miami-Key West-Naples-Tampa-Orlando-Miami. Kävin elämäni ensimmäistä kertaa katsomassa NHL-peliä Tampassa. Halli oli täynnä ja tunnelma oli hieno.

Key Westissä kannattaa minusta käydä, jos siihen vain on aikaa. Ajomatka sinne ja takaisin on jo pelkästään maisemien takia unohtumaton. Sellainenkin ”nähtävyys” tai oikeastaan useampia tuli tuolla ajomatkalla bongattua, jossa etukalju mies ajaa Ford Mustang-avoautoa ja kyydissä istuu vaaleahiuksinen nainen.

Kävisin myös Evergladesissa, jos aikataulu antaa myöten. Kyllähän sellainen iso alligaattori on livenä todella hieno ilmestys ja sellaisella ”suoaluksella” oli mukava päristellä siellä vetten keskellä. Meille sattui mukava kuski, jonka kanssa oli hauskaa jutella niitä näitä.

Jos satut menemään jenkkifutiskauden aikana, niin itse harkitsisin myös Dolphinsin pelissä käymistä. En tosin osaa sanoa, kuinka helposti lippuja saa.

Kaiken kaikkiaan Miami ja Florida muutoinkin on hieno lomakohde, jonne ainakin itse haluan vielä päästä uudelleen.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
@Bunder @Analyytikko_

Ite tuli oltua tossa helmikuussa 19 10 päivää Fort Lauderdale.
Meillä oli talo vuokralla, se on varsin toimiva ratkaisu jos on enempi väkeä. Meitä oli 6 hlö.
Auto oli tottakai vuokralla et päästiin helposti liikkumaan.
Ensin tuli vähä hassu tunne kun väkeä oli vähän enemmän liikkeellä, kun omalla alle 10 tuhannen asukkaan kotipitäjässä. Mutta hyvin niillä 5 kaistaisilla motareilla pääsi.

Ei käyty Key West. Mietittiin sitä, mutta sit jätettiin väliin. Ehkä joskus toiste sit.

Evergladessa käytiin kanssa ja semmosella veneajelulla kans. Taitaa olla ns. turistirysä...

Panttereiden hallin nurkilla on vtun iso ostosmesta. Siihen voi jättää auton jos menee peliin. Halli oli siinä tien toisella puolella. Parkki oli ilmainen.

Miamissa tjsp käytiin jossain sea aquarium parkissa. Oli kaloja moneen lähtöön. Ja delfiiniesityskin. Rahat pois silläkin.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
@LikainenLegenda

Itse olin Bakussa muistaakseni 3 kokonaista päivää mikä oli ihan hyvä määrä. Yksi päivä ei riitä, mutta kaksi riittää siihen, että tulee kaikki tärkeä nähtyä. Baku Boulevardilla kannattaa vierailla myös pimeän aikaan, sillä ne liekkitornit ovat ihan näyttävät.
Ihan viihtyisä Baku oli huolimatta siitä, että virkavaltaa oli kaduilla aika paljon pitämässä jöötiä, mutta eivät onneksi tulleet kertaakaan juttelemaan, vaikka valokuvailin näiden edessä. Itselle Bakun mielenkiintoa lisäsi siellä oleva F1 kisa, mistä syystä kaupungin moni nähtävyys oli tuttu ennestään, joten vaikea täysin asettua ummikon saappaisiin.
Niin joo, enpä muistanutkaan tuota F1-kisaa, se näyttäisi olevan ohjelmassa vajaat pari viikkoa visiittini jälkeen. Toivottavasti radan rakentaminen ja muut talkoot, eivät vaikuta kulkemiseen kaupungissa tai mitään olennaisia paikkoja jää sen takia näkemättä. Pitänee myös toivoa, ettei kisa nosta hotellihintoja pilviin noin pari viikkoa ennen kisaa. Taidanpa pikimmiten varata varmuudeksi jo hotellin.

Aluksi oli toisena vaihtoehtona ottaa (F1-viikonlopusta tietämättä) paluulento Bakusta, jolloin olisinkin ollut kaupungissa juuri kisaviikonloppuna.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Kesäkuun loppupuolisko, Manchester ja Liverpool. Toisessa pari yötä, toisessa vain päiväkäynti. Jatkolento salmen yli Dubliniin samanhintainen ja pituinen. Samankokoisetkin suurinpiirtein. Onko jotain erityistä syytä priorisoida jompaa kumpaa majapaikkana, vai menenkö vain sopivan majoituksen mukaan?
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Noniin, sitten otetaan vastaan otetaan vastaan ajankohtaisia ja tuoreita vinkkejä Prahaan! Ja mahdollisesti lähiympäristöön, kun tuolla nyt se kolmisen viikkoa tulee MM-kisojen tiimoilta heiluttua.

Tuttu mesta kyllä, ja kymmenisen kertaa on käyty, mutta edellinen visiitti 2018 ja maailmahan kyllä muuttuu. Onko jotain spesiaalia mitä pitää tehdä tai missä käydä? Kaikki turistirysät osataan kyllä kiertää kaukaa ja Kaarlen siltakin on parhaimmillaan noin klo 03:00 arkiyönä.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Vähän samoja vinkkejä mitä @disco-stu kyseli otetaan vastaan. Tässä ketjussa tosin taisi olla jo niitä aiemmin ja taisin itsekkin niitä kysellä =). Ei vaan jaksa selata ketjua...

Kalja nyt on varmasti hyvää joka paikassa ja tuskin loppuu kesken?

Itse olen vaan ma-to reissun ja käydään katsoon 2 vilaa Suomen peliä, eli nopea reissu kyseessä. Ke pitäs olla vapaapäivä peleistä.

Hyviä ruokapaikkoja on varmaan paljon
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tuttu mesta kyllä, ja kymmenisen kertaa on käyty, mutta edellinen visiitti 2018 ja maailmahan kyllä muuttuu

Offtopic mutta jännä juttu, itsellä lähes samat statsit. Käyntejä pari vähemmän mutta viimeinen tosiaan -18 syyskuussa
 
Suosikkijoukkue
Ässät ja Ärrät
Onko kukaan täällä käynyt Thessalonikissa? Vähän erilaista kohdetta kaipaili ja tuo vaikutti ihan mielenkiintoiselta. Ilmeisesti rantaa ei ole, vaikka rannikolla kaupunki onkin?

Samaa mietin, kun Ryanair lentää halvalla sinne. Ei ehkä niinkäään Thessalonik itsessään, mutta jos sieltä pääsisi jollekin Kreikan lukuisista saarista? Jos jollakulla on kokemusta, niin mielellään kuulisin.
Thessaloniki itsessään ei mikään erikoinen ole, perus kreikkalainen kaupunki. Siitä parin tunnin ajomatkan päässä on Meteora. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Ne kallioiden huipuille rakennetut luostarit on käymisen arvoisia paikkoja. Eli jos sinnepäin on matka niin kannattaa harkita auton vuokrausta ja ajella Meteoraan. Siellä menee helposti pari päivää ainakin.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Laiteraas tänne kans sama ku tonne majun puolelle.

Eli Skodacupin menijöille varoitus lipputrokareista, iltalehden uutinen löytyy täältä
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Onko Yorkshireen menijöitä, lentokone lähtisi toukokuussa? Vanhan suosikkibändin Keanen paluu keikkalavoille (20 Years of Hopes and Fears) on hyvä tekosyy matkaan, mutta samalla ehtii nähdä muutakin Leedsin ja Yorkshiren liepeillä.
Vastaanpa itselleni. Leedsin osuus jäi yksittäiseen päivään, Nottinghamissa kuluikin sitten pidempään. Paikallisten mielestä Leeds olisi mielenkiintoisempi, mutta lyhyellä maistelulla Nottingham vei näistä kahdesta voiton.

Ketjusta ei muuta Nottingham-tiivistelmää löydy, joten laitetaan ne omat poiminnat muille kaupunkiin eksyville.
  • Wollaton Park - yhdistelmä kartanoa ympäröivällä puistoalueella vaeltavia kauriita, luonnontieteellistä museota ja Nottinghamin teollisuuden kultakauteen liittyviä laitteita. Keskustasta pääsee perille suoralla bussiyhteydellä. Sisäänpääsy ilmainen tai muutamia puntia.
  • Newstead Abbey - entinen luostari, joka voisi toimia korvikkeena Downton Abbeyn vastaavalle. Oli runoistaan tunnetun Lordi Byronin asuinpaikkana kymmenisen vuotta. Jos perheessä on puistodiggareita ja/tai innostusta brittiläisiin pukudraamoihin, on tämä kohteenne.
  • Jalkapallo - valitettavasti Nottingham Forestin tai Notts Countyn stadionien opastetut kierrokset (stadionit toistensa lähellä) eivät osuneet lomapäiville. Manageri Brian Cloughin patsas sai toimia brittifutisannoksena.
  • Nottingham Motorsport Arena - nimestään huolimatta brittilätkän ykkösareena. Brittien pääsarjan loppusarjojen ottelut on sovittu pelattavaksi täällä useaksi vuodeksi eteenpäin. Plus paikallinen Panthers pelaa areenalla runkosarjaottelunsa.
  • Nottinghamin linna - keskustan kupeessa oleva, Nottinghamia halkovan Trent-joen varrelle aikanaan rakennettu linna. On nähnyt kapinaa, polttamisia, raunioitumisen ajan ja palvelee nyt paikallista historiaa ja tietenkin Robin Hood -tarinoita elävöittävien näyttelyiden esittelypaikkana. Suositus, jos perheessä on pienempiä lapsia.
Suomalaisten päätyminen Nottinghamiin nostatti sikäläisten kulmakarvoja, mutta kaupunki on sopivan kokoinen kaupunki ihmeteltäväksi, mäkisyydestä huolimatta. Alueen murre on omaperäistä ja aiheutti itselleni ongelmia, mutta ajan kuluessa korva tottui tähänkin. Kommentti "tänne voisi muuttaa" tiivisti molempien matkalaisten tuntemukset hyvin.
 
Viimeksi muokattu:

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Kun tuossa ylempänä noita Praha-vinkkejä kysellään, niin kaivoin vanhasta viestistäni lainauksen. Tämä paikka ansaitsee uuden noston. Bussihommaan voi suhtautua varauksella, kun tuosta visiitistä on jo vuosia. Mutta kannattaa perehtyä Lidiceen, jos tosiaan kiinnostaa hieman rauhallisempi meno ja historian fiilistely. Lainauksessa "pari piilotettua helmeä", niin se toinen oli Tsekin jääkiekkomuseo, mutta se ei kaiketi ainakaan samoilla sijoilla ole enää toiminnassa, joten sitä nyt en tähän nostanut.

Pari ns. piilotettua helmeä oli myös käyntikohteissa. Suurimmat kehut saa Lidicen kylä reilut 20 kilometriä Prahasta. Kyseisen kylä tuhottiin 40-luvulla natsien toimesta kostona Reinhard Heydrichin murhasta. Kaikki yli 16-vuotiaat miehet tapettiin, muut lähetettiin leireille. Kaikki rakennukset tuhottiin, kylä ajettiin maan tasalle ja poistettiin vielä kartoistakin. Nyt kyseisessä paikassa on museo, muistomerkkejä ja upea ruusutarha. Vieressä Lidicen uusi kaupunki. Turistiryhmät loistavat poissaolollaan, meidän vierailun aikana paikalla oli vain yksi koululaisryhmä, muuten oli hiljaista. Tuonne ei taida juurikaan olla valmiita retkiä, mikä karsii väkimääriä tuntuvasti. Lidice oli kuitenkin helposti saavutettavissa, metrolla Nádraží Veleslavínin asemalle ja sieltä Kladnoon menevällä bussilla (jälleen hyvät opasteet asemalla) pääsi ihan museon välittömään läheisyyteen. Suosittelen Lidiceä lämpimästi, jos haluaa hyvää vastapainoa Prahan hektiselle turistimeiningille ja on kiinnostunut toisen maailmansodan historiasta.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olisi suunnitteilla järjestää äidille 70v yllätyksenä haaveidensa matka englannin maaseudulle ´nummia, vanhoja linnoja yms.´ katsomaan joskus ~vuoden päästä. Englannissa ei ole tullut aiemmin käytyä, mutta googlailun perusteella tällaiseen matkailuun varmaan Cornwall olisi paras suunta(?)

Matkapojilta löytyi tuollainen paketti, joka ei ole saatavilla meidän ryhmäkoolle, mutta tuota vähän referenssinä käyttäen missä matkan aikana voisi vierailla.

Vinkkejä otetaan kiitollisena vastaan joko Cornwallista tai muusta sijainnista joka täyttää nuo em. kriteerit ja muista nähtävyyksistä kuin tuossa mainittu. Reissussa ajatuksena olla n. viikko. Osallistujien ikäväli olisi tuolloin 4-70v niin ehkä kaikkein raskaimmat/vaikeimmat reitit ja kohteet jättäisimme väliin.

Mikä on paras vuodenaika matkustaa tuonne, mieluiten sateisimpien/kylmimpien aikojen ja suurimpien turistisesonkien ulkopuolella? Minkä hintaista/kuinka sujuvaa on matkustaminen takseilla tai busseilla? Majoitusvinkit myös kiinnostavat. Ihan pikaisella googlailulla vastaan osui esim. kohtuuhintainen St. Merryn Carbis Bayllä, mutta riippuu tietysti myös nähtävyyksistä missä tulee kierrettyä että sijainti olisi mahdollisimman keskeinen.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
@septi Jos reitille sattuu, niin Castle Combe voisi olla katsastamisen arvoinen kylä, juuri sellainen mitä vanhoissa brittisarjoissa yms. on tottunut näkemään.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Alkaa olla Skotit ja osa Pohjois-Englantia sekä ripaus Irkkuja tekemistä vaille valmis:
- 1. päivänä saapuminen Edinburghiin ja auto alle
- 1.-4. päivät Skyen saaren lähellä, Camusdarach Beachin vieressä mökillä (Airbnb) ja retkiä siitä ympäriinsä
- 5. päivä anivarhain nokka kohti Loch Nessiä ja Invernessiä, auton palautus 19 mennessä Edariin
- 6.-7. päivät Edinburghin pohjoispuolella Kinghornissa Sea Loft Residencyssa (Airbnb) meren rannalla
- 8. päivän aamulla junalla Manchesteriin
- 8.-9. päivät Manchesterissa Manchester United Supporters Trustin majatalossa (Airbnb) stadionin vieressä
- 10. päivän aamusella lento Dubliniin, päivä kaupungilla ja yö hotellissa
- 11. päivä klo 12 aikoihin lento Suomeen eli ehtii rauhassa syömällä aamiaisenkin.

Jos noilta kulmilta jotain spessua on vinkata, niin saa suorittaa. Reelsejä Skotlannista varsinkin on tullut katseltua paljon, eli perisjutut on pitkälti hallussa Skyen ja Edinburghin sekä niiden välisen tieosuuden osalta, johon mahtuu Aila paljon alkaen Harry Potter -junasta.

Ilmeisen kova ryysis tuolla on jo alkukesästä ja peloteltiin eri palstoilla, ettei yöpumisiä tahdo enää löytyä, mutta pienen tonkimisen ja kyttäilyn jälkeen sain viimeisimmät yöt varattua eilen. Kaikki lopulta arvioiden perusteella hyviä paikkoja supermajoittajilta. Ei tietysti mikään suositeltava taktiikka, mutta käy näinkin. Hinnat olivat kieltämättä kovia, ja se motivoi hakemaan vähän normaalia enemmän. 400 euroa per yö on kuitenkin aika paljon, ja kun lopulta löytyi 4,8/5 arvoilla Airbnb hintaan 350 euroa kolme yötä, niin olihan siinä lievää voitonriemuakin.
 
Viimeksi muokattu:

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Kesän kohteeksi valikoitui kahden kaverin kanssa viikon reissu Milanoon ja tarkoitus olisi ottaa auto alle ja lähteä Gardan kautta Bolzanoa kohti, jossa pidetään ensin tukikohtaa pari päivää pistäytyen erilaisissa vuoristomaisemakohteissa ihmettelemässä isoja kivimuodostelmia joita vuoriksi kutsutaan. Ajateltiin, että jos Itävallan puolella viettäisi samalla tavalla muutaman päivän ja tekee siitä pistoja taas eri suuntiin.

Onko jotain must see kohteita joita pitää laittaa listalle ja muitakin vinkkejä otetaan mielellään vastaan. Vielä ei kauheasti olla keretty matkaa suunnitella. Ainoa tähän mennessä mietitty aikataulu on, että lennot Milanoon ja takaisin 4-11.7. Pitää vähän kaivella tästäkin ketjusta jo aiemmin tulleita kommentteja aiheeseen liittyen, kun varmasti aika yleinen lomakohde näin tasaisten maiden asukkaille. Kiitos vinkeistä jo etukäteen!
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Kesän kohteeksi valikoitui kahden kaverin kanssa viikon reissu Milanoon ja tarkoitus olisi ottaa auto alle ja lähteä Gardan kautta Bolzanoa kohti, jossa pidetään ensin tukikohtaa pari päivää pistäytyen erilaisissa vuoristomaisemakohteissa ihmettelemässä isoja kivimuodostelmia joita vuoriksi kutsutaan. Ajateltiin, että jos Itävallan puolella viettäisi samalla tavalla muutaman päivän ja tekee siitä pistoja taas eri suuntiin.

Onko jotain must see kohteita joita pitää laittaa listalle ja muitakin vinkkejä otetaan mielellään vastaan. Vielä ei kauheasti olla keretty matkaa suunnitella. Ainoa tähän mennessä mietitty aikataulu on, että lennot Milanoon ja takaisin 4-11.7. Pitää vähän kaivella tästäkin ketjusta jo aiemmin tulleita kommentteja aiheeseen liittyen, kun varmasti aika yleinen lomakohde näin tasaisten maiden asukkaille. Kiitos vinkeistä jo etukäteen!
Pari sivua taaksepäin löytyy raporttia Gardasta. Teillä kuitenkin ilmeisesti tarkoitus lähinnä huristaa siitä ohi, niin Gardan tai Malcesinen kylää suosittelen lounaspaikaksi.
Bolzanoon kun menette, niin Dolomiitit varmaan teillä on listalla. Jos ei, niin sen pitäisi olla kyllä ykköskohde siellä suunnalla.
Itävallan puolella esim. Innsbruck voisi olla hyvä majapaikka ja siinähän niitä vuoria on ympärillä useamman kuukauden tarpeisiin.
Ja sitten jos ajelee ja kiinnostaa, niin esim. Kaprunin tekojärvet tai Grossglocknerin vuoristotie olisi siinä muutaman tunnin päässä. Niistä löytyy raporttia viime syksyltä tästä ketjusta.
 

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Pari sivua taaksepäin löytyy raporttia Gardasta. Teillä kuitenkin ilmeisesti tarkoitus lähinnä huristaa siitä ohi, niin Gardan tai Malcesinen kylää suosittelen lounaspaikaksi.
Bolzanoon kun menette, niin Dolomiitit varmaan teillä on listalla. Jos ei, niin sen pitäisi olla kyllä ykköskohde siellä suunnalla.
Itävallan puolella esim. Innsbruck voisi olla hyvä majapaikka ja siinähän niitä vuoria on ympärillä useamman kuukauden tarpeisiin.
Ja sitten jos ajelee ja kiinnostaa, niin esim. Kaprunin tekojärvet tai Grossglocknerin vuoristotie olisi siinä muutaman tunnin päässä. Niistä löytyy raporttia viime syksyltä tästä ketjusta.
Kiitos pitääpä tutustua. Joo Dolomiitit on kohteena ehdottomasti ja sieltä onkin löytynyt muutama mielenkiintoinen kohde jo muistiin noiden lisäksi. Viikossa kerkeää ihan kivasti kiertää ja jää varmasti paljon katseltavaa seuraavillekin kerroille.
 
Kesän kohteeksi valikoitui kahden kaverin kanssa viikon reissu Milanoon ja tarkoitus olisi ottaa auto alle ja lähteä Gardan kautta Bolzanoa kohti, jossa pidetään ensin tukikohtaa pari päivää pistäytyen erilaisissa vuoristomaisemakohteissa ihmettelemässä isoja kivimuodostelmia joita vuoriksi kutsutaan. Ajateltiin, että jos Itävallan puolella viettäisi samalla tavalla muutaman päivän ja tekee siitä pistoja taas eri suuntiin.

Onko jotain must see kohteita joita pitää laittaa listalle ja muitakin vinkkejä otetaan mielellään vastaan. Vielä ei kauheasti olla keretty matkaa suunnitella. Ainoa tähän mennessä mietitty aikataulu on, että lennot Milanoon ja takaisin 4-11.7. Pitää vähän kaivella tästäkin ketjusta jo aiemmin tulleita kommentteja aiheeseen liittyen, kun varmasti aika yleinen lomakohde näin tasaisten maiden asukkaille. Kiitos vinkeistä jo etukäteen!
Olen ensi viikolla työkonferenssissa Iseo-järvellä. Pistän raporttia huudeista palattuani.
 

mekabyte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmajoki HT, sympatiat Kärpille
Tui:lla halpoja äkkilähtöjä toukokuun lopuksi, alkaen 210e/viikko (yli 65% alennuksilla). Ei saa tänä päivänä moneen paikkaan meno-paluu lentojakaan enää samalla rahalla.... Äkkilähdöt - Varaa edullinen äkkilähtö TUIlta | TUI.fi
Hmm, Kreikka ok, mutta Turkki vahva ei. Ei vaan pysty vaikka historia kiinnostaa, niin Erdon maahan ei voi mennä. Unkari on ollut pannassa myös pitkään vaikka Budapestistä on mukavat muistot. Muuten sinänsä kelpo hintoja.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Paljon on mennyt noita matkoja näköjään kaupaksi, tuossa oli pari paikkaa mitä eilen itse katsoin siinä 270e nurkilla niin ei ole enää

Kypros pääsisi vielä aamupalalla alle 300e
 

masa90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Nhl
Tuli valittua kesälomakohteeksi Nizzan ja lähialueet. 2017 tuli käytyä ja ihastuin alueeseen, nyt uusiksi sitten. Tarkoituksena olisi tällä kertaa käydä myös Cannesissa ja pikavisiitti Monte Carloon myös.

Ihme kyllä, oli jopa suhteellisen paljon "edullisempi" kuin viime vuonna vastaava. Tosin kallista tuolla on, mutta toisaalta eipä sitä välttämättä paljoa ehdi tänä kesänä muualle niin ei lompakkoa täysin tyhjennä.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Comojärvellä käyneet: kumpaa kohdetta suosittelette, Varennaa vai Bellagiota? Joku hyvät ja huonot puolet- lista olisi kiva. Toki molemmat ovat vaihtoehtoja, mutta aikaa on vain puolikas päivä, joten mieluummin sitä tutustuisi kunnolla yhteen paikkaan, kuin hätäisesti kahteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös