Masked Singer Suomi

  • 150 164
  • 830

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä mietin alkuun Robotin olevan Hymypoika-vihjeen perusteella Reino Nordin, sitten vaihdoin että on Märkä-Simppa Liivik, oli äbsit esillä ja jvg:n kanssa on oltu lavalla, oli kyllä aika rimpulan näköinen tyyppi mutta eipä Simo mikään jättiläinen ole.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Onpa muuten hankalia tänään.

Tuo Pususta heitetty Kiss My Turku -maininta pisti miettimään, kuulostiko vähän Mira Luodilta.

Vihikoira-veikkaukseni Esko Eerikäinen.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Tosi iso muuri kyllä murtui, kun Maikkarin ohjelmassa on SuomiPOPin (Nelonen) juontaja...
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Tosi iso muuri kyllä murtui, kun Maikkarin ohjelmassa on SuomiPOPin (Nelonen) juontaja...
Niin no, olihan Jone Nikula aikoinaan Idolsin tuomarina Maikkarilla vaikka teki samaan aikaan radiossa hommia Nelosen Radio Rockille. Toki nykyään varmasti vähenemään päin tällainen on.
 

Joukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Perälähän on tehnyt oman loikkauksen maikkarin radioon, kun oli hetken Iskelmän aamujuontajana. Nykyinen asema taitaa olla lähellä freetä, eli voi tarttua mielenkiintoisiin tarjouksiin ilman pelkoa töiden vähentymisistä.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Tämä jakso rikkoi sen jatkuvan kaavan, että aina huonoin laulaja putoaa. Vihikoira nimittäin lauloi selkeästi huonoiten, mutta niin vain jakson ehkä parhaan laulusuorituksen tehnyt Perälä putosi.. harmi, minusta Robotti oli hahmonakin oikein hyvä. Vihikoira itse on äänen perusteella joku hyvin nuori mies, lauluääni oli sellaisen nippanappa täysi-ikäisen ääni. Toisin sanoen hän on joku somepersoona, ja heikäläisiä en käytännössä tiedä edes nimeltä..

Supersankarin liikkeet olivat niin "tiukkoja", että hän on joku näitä fitnesstypyjä, jotka pyörivät koko ajan kaikissa tosi-tv ohjelmissa. Niitähän on nykyään Suomi väärällään. Pusua en lähde myöskään arvaamaan..
 

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulloinkin minkäkin liigan hallitseva mestari
Robotti taisi olla eka, joka meni itseltä oikein jopa ennen kuin alkoi laulaa. JVG-vihjeestä 99% varma ja vika prosentti sitten äänestä.

Vihikoiraksi veikkasin askelluksen perusteella Pelle Miljoonaa. Äänestä on vaikea sanoa. Tämän jakson naisista ei ole hajuakaan.
 

Jospa

Jäsen
Vihikoira on Esko Eerikäinen, vihjeet Vegasista ja Los Angelesista sekä se, että mies on tunnetusti kova Backstreet Boys fani matchaa täydellisesti. Oma veikkaus Supersankariin on Aitolehti, ihan vain liikekielen perustuen. Plus olisihan se hauskaa, että ex-pari oli samassa jaksossa.

Edit: Tuli kuunneltua uudelleen vanhat jaksot ja sieltä veikkailen Petoa Ali Jahangiriksi, Murkkua Duudsonien HPksi ja Dinoon villi arvaus Sabina Särkästä
 
Viimeksi muokattu:

Kgz

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia
Itsellä Supersankarin kävelytyylistä tulee mieleen Anna-Maija Tuokko mutta ainostaan kävelyliikkeistä lavalla.

Robotti oli todella yllättävä mutta sitten kun paljastui niin olikin heti että totta Perälään kaikki vihjeet osuu erittäin hyvin.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Ekaa kertaa pääsin lapsille tuulettamaan, että minä tiesin hahmon eikä yksikään panelisti tiennyt (noin helppoa).
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Leppäkerttu oli helppo.

Tuo yksisarvinen hankalampi. Viimeksi sanoin Cat Cat ja pysyn tuossa. Laulaja saa olla kumpi vaan.
Samoin Hattaraa pidän selkeänä: Sara Parikka

Miehet haastavampia.
Corppi kiinnostaa. Toni Wirtasta en tuossa kuule millään.
Murkkuun nyt veikkaukseni on HP Parviainen, kuulosti ihmeesti häneltä. Tosin luulin joskus Heinäseivästäkin Jukka Hildeniksi hetken aikaa.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Voisiko Murkku olla Marco Bjurström?

Corppi taas c-kirjaimen vuoksi Eicca Toppinen?

Edelliset kaudet olen vähän itseltäni pilannut, kun hahmot on Twitterissä aika hyvin tunnistettu ja paljastettu - nyt olen tietoisesti pysynyt poissa sieltä, kun lapset ei tykkää, kun "isi on liian hyvä arvaamaan"... nuo siis on ihan omia fiiliksiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös