Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Markus Ruusu Stadissa

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana MSU, 30.05.2018 klo 15.06.

 1. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
 2. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Ainoa Ruusu jonka tunnen on vyö-...

  Kattellaan mihin pojasta on, mutta perskuta, että tuntuu hyvältä kuulla / nähdä tuollaisia kommentteja HIFK’n maalivahtivalmennuksesta!

  Ei tästä montaa vuotta ole kun siellä oli JoJo-Sakke vetelemässä skodeja veskareille kun muilta kiireiltään ehti... Ja nyt HIFK on ”maalivahti-hautomona” Upin Palloseuran tasoinen paikka johon kunnianhimoiset ja lahjakkaat nuoret veskarit haluaa tulla.

  Me Like !!
   
 3. LP#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lunkan näytöt koutsauksesta alkavat olemaan aika kovia, toivottavasti saadaan legenda pidettyä seurassa. Kiinnostuneita luulisi olevan niin idässä kuin etelässäkin. Noh se siitä, väärä ketjukin. Ruususta odotan muiden nuorukaisten tapaan kasvavan "Lunkan hautomossa" korkean tason kassari. Toivottavasti hänestä saadaan monivuotinen muuri, tai pitäisikö tässä tapauksessa sanoa seinä-...
   
 4. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
 5. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins, Newcastle United
  Ilveksessä moni maalivahti ottanut hyviä askeleita urallaan eteen päin Markus Korhosen valmennuksessa, mutta Ruusu ei valitettavasti ollut yksi heistä.

  Voihan toki olla, että Lunkka saa kaverista enemmän irti. Toivotaan niin.
   
 6. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Lainaus:
  Ilves on kokonaisuutena niin hajallaan urheilullisesti ettei ole oikein hyvä kasvualusta nuorelle pelaajalle. Varsinkaan maalivahdille. Maalivahtia ei myös pahemmin yhden kauden aikana kasvateta edes liigaan ja Ruusu enimmäkseen kiersi muualla kuin Ilveksessä joten Korhosen koulu jäi aika vajaaksi.
   
 7. obi-wan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
  Lainaus:
  Kolppanen ja Lehtonen. Lehtonenkin aika lailla potentiaali saavutettu. Ei valmennusta pohjalla joten peli oli teknisesti kamalaa.

  Varmasti tekijä hommassaan. Kaikki valmentajat ei vaan sovi kaikille. TJEU: Toskala + Allaire.

  Itse en odota erikoisia mutta jos Ruususta hiotaan timantti niin se tulee olemaan kova saavutus
   
 8. Vpiiroi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs
  Ruusu voi olla yhden vuoden paikko, kunnes Halonen on valmis kirkkaampiin valoihin. IFK:llahan on tulossa hyviä veskareita junnuputkessa.
   
 9. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Olen kyllä luottavainen Lunkan taitoihin muovata hieman heikommankin potentiaalin omaavista lupauksista luotettavia liigaveskoja, mutta onnistuuko se todella niin nopeasti, että Ruususta on jo heti ensi kauden alusta lähtien kakkosveskaksi? Ei Attea voi peluuttaa rikki kuten viime kaudella, täytyy olla kunnossa oleva Atte pleijareissa. Ja jotta hieman säästelevämpi peluutus on mahdollista, pitää kakkosen pystyä pelaamaan 20-30% matseista olematta vakaaksi liigaveskariksi opetteleva keltanokka, jonka virheisiin hävitään.
   
 10. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Ruusu ei ole mikään heikomman potentiaalin veska, vaan nimenomaan todella potantiaalinen NHL-maalivahti.
   
 11. VT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Markus Ruusu on kolunnut kaikki ikäkausimaajoukkueet ja on 6. kierroksen NHL-varaus. Vertailun vuoksi: Engren on varattu 7. kierroksella, Niilo Halosta ei ollenkaan. Bäckström ja Lankinen tekivät NHL-sopimukset varaamattomina pelaajina.

  Ruusu on lähtökohtaisesti riittävä ja jopa ideaali kakkosveska liigaan. Toki viime kaudesta tarvitaan tasonnostoa, mutta ei se potentiaalista ole kiinni. Hyvä haku ja kova luotto Lunkkaan.
   
 12. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Eli toivokaamme että Ruusu puhkeaisi kukkaan Stadissa. Valoa ainakin riittää sillä Stadin valot ovat kirkkaat.
   
 13. scholl Jäsen

  Sehän se onkin kaikista olennaisin asia ensi kauden joukkueessa, floppaako kakkosveskari vai eikö.
   
 14. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Lainaus:
  Eiku hajoaako ykkösveska ja pystyykö kagonen hoitamaan homma toipumisen aikana...
   
 15. WPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
  Lainaus:
  Kärpillä Rynnäs lähti ykkösenä playoffseihin, mutta homma ei toiminut ja oululaisten onneksi kakkosena oli laadukas stuntti... eli haluan laadukkaan kakkosen, en arpaa. Jos Ruusu ei vakuuta vuodenvaihteeseen mennessä, niin sitten vaan ostoksille. Lundell toivottavasti hoitaa hommansa niin, että tuo vaihtoehto voidaan unohtaa.
   
 16. Lainaus:
  Ketkä veskarit siis Korhosen valmennuksessa? Äkkiseltään ei tule mieleen kuin Korpisalo kuka nyt taisi olla lupaava muutenkin.