Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Markus Ruusu Stadissa

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana MSU, 30.05.2018 klo 15.06.

 1. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
 2. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Ainoa Ruusu jonka tunnen on vyö-...

  Kattellaan mihin pojasta on, mutta perskuta, että tuntuu hyvältä kuulla / nähdä tuollaisia kommentteja HIFK’n maalivahtivalmennuksesta!

  Ei tästä montaa vuotta ole kun siellä oli JoJo-Sakke vetelemässä skodeja veskareille kun muilta kiireiltään ehti... Ja nyt HIFK on ”maalivahti-hautomona” Upin Palloseuran tasoinen paikka johon kunnianhimoiset ja lahjakkaat nuoret veskarit haluaa tulla.

  Me Like !!
   
 3. LP#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lunkan näytöt koutsauksesta alkavat olemaan aika kovia, toivottavasti saadaan legenda pidettyä seurassa. Kiinnostuneita luulisi olevan niin idässä kuin etelässäkin. Noh se siitä, väärä ketjukin. Ruususta odotan muiden nuorukaisten tapaan kasvavan "Lunkan hautomossa" korkean tason kassari. Toivottavasti hänestä saadaan monivuotinen muuri, tai pitäisikö tässä tapauksessa sanoa seinä-...
   
 4. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
 5. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
  Ilveksessä moni maalivahti ottanut hyviä askeleita urallaan eteen päin Markus Korhosen valmennuksessa, mutta Ruusu ei valitettavasti ollut yksi heistä.

  Voihan toki olla, että Lunkka saa kaverista enemmän irti. Toivotaan niin.
   
 6. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Lainaus:
  Ilves on kokonaisuutena niin hajallaan urheilullisesti ettei ole oikein hyvä kasvualusta nuorelle pelaajalle. Varsinkaan maalivahdille. Maalivahtia ei myös pahemmin yhden kauden aikana kasvateta edes liigaan ja Ruusu enimmäkseen kiersi muualla kuin Ilveksessä joten Korhosen koulu jäi aika vajaaksi.
   
 7. obi-wan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
  Lainaus:
  Kolppanen ja Lehtonen. Lehtonenkin aika lailla potentiaali saavutettu. Ei valmennusta pohjalla joten peli oli teknisesti kamalaa.

  Varmasti tekijä hommassaan. Kaikki valmentajat ei vaan sovi kaikille. TJEU: Toskala + Allaire.

  Itse en odota erikoisia mutta jos Ruususta hiotaan timantti niin se tulee olemaan kova saavutus
   
 8. Vpiiroi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs
  Ruusu voi olla yhden vuoden paikko, kunnes Halonen on valmis kirkkaampiin valoihin. IFK:llahan on tulossa hyviä veskareita junnuputkessa.
   
 9. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje'88 '10,IFK'98 '11 '16,Hawks'13
  Olen kyllä luottavainen Lunkan taitoihin muovata hieman heikommankin potentiaalin omaavista lupauksista luotettavia liigaveskoja, mutta onnistuuko se todella niin nopeasti, että Ruususta on jo heti ensi kauden alusta lähtien kakkosveskaksi? Ei Attea voi peluuttaa rikki kuten viime kaudella, täytyy olla kunnossa oleva Atte pleijareissa. Ja jotta hieman säästelevämpi peluutus on mahdollista, pitää kakkosen pystyä pelaamaan 20-30% matseista olematta vakaaksi liigaveskariksi opetteleva keltanokka, jonka virheisiin hävitään.
   
 10. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Ruusu ei ole mikään heikomman potentiaalin veska, vaan nimenomaan todella potantiaalinen NHL-maalivahti.
   
 11. VT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Markus Ruusu on kolunnut kaikki ikäkausimaajoukkueet ja on 6. kierroksen NHL-varaus. Vertailun vuoksi: Engren on varattu 7. kierroksella, Niilo Halosta ei ollenkaan. Bäckström ja Lankinen tekivät NHL-sopimukset varaamattomina pelaajina.

  Ruusu on lähtökohtaisesti riittävä ja jopa ideaali kakkosveska liigaan. Toki viime kaudesta tarvitaan tasonnostoa, mutta ei se potentiaalista ole kiinni. Hyvä haku ja kova luotto Lunkkaan.
   
 12. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Eli toivokaamme että Ruusu puhkeaisi kukkaan Stadissa. Valoa ainakin riittää sillä Stadin valot ovat kirkkaat.
   
 13. scholl Jäsen

  Sehän se onkin kaikista olennaisin asia ensi kauden joukkueessa, floppaako kakkosveskari vai eikö.
   
 14. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Lainaus:
  Eiku hajoaako ykkösveska ja pystyykö kagonen hoitamaan homma toipumisen aikana...
   
 15. WPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
  Lainaus:
  Kärpillä Rynnäs lähti ykkösenä playoffseihin, mutta homma ei toiminut ja oululaisten onneksi kakkosena oli laadukas stuntti... eli haluan laadukkaan kakkosen, en arpaa. Jos Ruusu ei vakuuta vuodenvaihteeseen mennessä, niin sitten vaan ostoksille. Lundell toivottavasti hoitaa hommansa niin, että tuo vaihtoehto voidaan unohtaa.
   
 16. Lainaus:
  Ketkä veskarit siis Korhosen valmennuksessa? Äkkiseltään ei tule mieleen kuin Korpisalo kuka nyt taisi olla lupaava muutenkin.
   
 17. Maigeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK❤️ The Habs, Everton FC, Joe Finley
  Mitä mieltä porukka oli Markus Ruusun esiintymisestä? Itse en peliä katsonu, koska olin töissä mutta tilastot olivat aika heikot ekasta ottelusta. En oikeastaan ole missään vaiheessa pitänyt tätä hankintaa hyvänä. Toivottavasti parantaa muuten pitää etsiä uusi kakkosmaalivahti.
   
 18. keigykedy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Leijonat
  Lainaus:
  Ei voinut maaleille juuri mitään, vapaasti sai Tapparan pelaajat iskeä kiekkoa sisään maalin edestä. Pomputti kyllä kiekkoja jonkin verran ja niin teki myös Bäckström, varmaan ihan normaalia näin elokuun alussa. Ei kyllä esittänyt oikein mitään haamutorjuntojakaan. En lähtisi tuon pelin jälkeen suoraan dumaamaan kaveria.
   
 19. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Toisessa erässä napsi kyllä muutaman oikein hyvän torjunnan. Maaleille ei voinut mitään kuten sanoit, todella vaikea peli oli maalivahdin kannalta koska pääasiassa IFK hallitsi kiekkoa ja peliä, mutta omissa oltiin helisemässä ja Tappara rakenteli harvat paikkansa laadukkaasti tai pääsivät sohimaan irtokiekot sisään. Helppoja torjunta ei oikein tullut.

  Tästä syystä voi vielä mielestäni olla ihan luottavaisin mielin Ruusun suhteen.
   
 20. Bafforosso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK parhaimmillaan
  Emme todellakaan kaatuneet molariin. Ekan erän muu jengi nukkui ja Tappara sai tehdä mitä halusi. Toisessa ja kolmannessa Ruusu teki muutaman game-saverin vaikka ne ei mitään seivannut, ts. peli oli jo ohi.
  Kyllä tappion syy oli ihan muualla.
   
 21. Pekka Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadi
  Lainaus:
  Kyseessä on lupaava maalivahti, eikä tuo ottelu suinkaan ollut häneltä huono esitys — eka peli heti kovaa jengiä vastaan ja "kylmänä" pahoja tilanteita. Vaikea matsi, kuten muutkin ovat kuvailleet.

  Itsellä pisti silmään kaverin sivuttaisliikkeet. Joutui ns. Venymään turhan paljon, koska ei saanut "kroppaa mukaan". Huippuveskariksi on vielä matkaa, eli potkua ja keskivartalon lihaksia pitää vielä treenata. Ajoittain myös sijoittumisen kanssa oli tekemistä, mutta tuo saattaa mennä ekan pelin piikkiin. Nuo olivat hyvinkin pitkälti niitä asioita, jotka kuntoon saatuaan Lankinen nousi huipulle.
   
 22. Frankie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
  Hurjasti on Lunkalla työmaata tämän nuoren herran kanssa. Ei ole kyllä millään tapaa vakuuttanut allekirjoittanutta, päinvastoin.
   
 23. sirtyg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK - jäällä ja nurmella
  Lainaus:
  Samoja ajatuksia.

  2-2 ja 3-2 maaleissa Keke olis kiertänyt maalin kolme kertaa ympäri ja silti kerennyt takaisin kiekon eteen. Kyllä Ruususta vielä maalivahti tulee, mutta töitä tosiaan riittää.
   
 24. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Kummalla oli tuon poikittaisliikkeen kanssa yhdessä välissä suuria vaikeuksia, Hussolla vaiko Lankisella? Vai molemmilla? Ruusulla selvästi tuo poikittaisliike on hidas ja siinä onkin hommaa saada tuo kuosiin, mutta ei mahdotonta. Varmasti Ruusu ja Lundell molemmat tiedustavat mitä pitää tehdä. Kolmas erä oli Ruusulta hyvä.
   
 25. Frankie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
  Lainaus:
  Hussolla mielestäni selkeämmin, sillä kovin usein Liigauran alkuvaiheessa Husso joutui tekemään "hasekmaisia" kylkimyyryjä, kun heikoista voimatasoista johtuen "paketti" hajosi usein sivuttaisliikkeissä. Lisäksi muistissa on vielä Husson uran alkuvaiheilta useita sellaisia maaleja, jossa kiekko pysähtyi patjan kärkeen, mutta vastustaja painoi sen ja Husson maalin, kun Husson "paketti" oli jo hajonnut näissä nopeita sivuttaisliikkeitä vaativissa tilanteissa. Myöhemmin sitten Lunkan koulimana ja Husson löytäessä urheilijaitsensä näitä ei enää tullut vaan "paketti" oli kasassa, ja ykkös-ja kakkoskiekot hoidettiin rauhallisesti. Lankinen oli mielestäni alusta asti räjähtävämpi, mutta hänelläkin näkyi voimatasojen puutetta nuorena, kun usein liukui torjunnan yli. Joku paremmin maalivahtipeliä ymmärtävä, kuten @Salama15 pystynee paremmin avaamaan näitä.