Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bunghole on laitettu kahden viikon jäähylle jatkuvan itsemoderoinnin ja henkilökohtaisuuksien vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Porilaine miäs hakee seuraavan viikon ajan lisäsisältöä viesteihinsä vaihtopenkin puolelta.

Sulje ilmoitus

Marjamäelle kenkää!

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana low prospect, 05.11.2016 klo 22.20.

 1. chauron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nuoret tähdet
  Lainaus:
  Lähtee joka tapauksessa
   
 2. jannet85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL-Jokerit, leijonat, Kalpa, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Niin, eri asia on mistä puhuu mediassa ja mistä pukukopissa. Taktiikka nimittäin tuolla joukkueella oli erinomainen, samoin kuin Jukka Jalosen U20-mestarijoukkueella. Annetaan taitavien pelaajien luovuudelle tilaa ja samalla pelataan loistavaa yhteistyön jääkeikkoa. Ehkä Marjamäen suhtautumiseen toivoisi toki tietynlaista raikkautta.
   
 3. Draco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ainahan sitä voitaisiin antaa ns. symboliset potkut ennenkuin sopimus päättyy, vaikka sitten päivää ennen. Eli se olisi liiton julkinen ulostulo, jossa myönnettäisiin, että tuli tehtyä valinnan suhteen virhe. Puolihuumorilla toki tämän kirjoitin, eihän siinä niin käy, mutta tottahan on sekin, että jos nämä kisat menevät penkin alle, niin siitä vastuussa olevien (lue liitto, koska Marjamäki vapautuu jo muutenkin siitä vastuusta sopivasti kisojen jälkeen) on helvetin helppo siirtää puheet ja katseet heti tulevaan Jalosen aikaan, pyyhkiä koko mennyt kaksivuotinen pois aikakirjoista ja Marjamäki pääsee siitä vähän kuin varkain takavasemmalle.

  Toivon kuitenkin aidosti, että Marjamäen Leijonissa tapahtuu muutos sillä viimeisellä mahdollisella hetkellä, ettei jäisi niin paska maku suuhun hänen ajastaan.
   
 4. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Joo :D Olisi kyllä liiton tosijohtajilta hieno paikka osoittaa olevansa sanojensa mittaisia... Kisojen jälkeisillä potkuilla pomomiehet osoittaisivat, että tarvittaessa reagoivat ja tekevät koviakin päätöksiä.
   
 5. kakkonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tässä olis kyllä tyyliä.
   
 6. Marker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen Jääkiekkomaajoukkue
  En ole suuremmin pitänyt Marjamäen Leijonista ja tämä ei johdu itse Marjamäestä tyyppinä, vaan pelitavasta jota on aikaisemmissa turnauksissa jääräpäisesti ajanut. Nyt olympialaisten jälkeisissä otteluissa on selkä muuton pelitapaan ja pelaajavalinnatkin ovat sitä tukeneet. Jollain tavalla nyt on sellainen hyvä kutina, että näistä kisoista saattaisi tulla ihan hyvä juttu niin pelillisesti ja jopa tuloksellisesti. Mutta sen näkee sitten tässä parin viikon aikana.
   
 7. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Marjamäellä olisi kaikki eväät olla hyväkin valmentaja, koska hän kyllä antaa työlleen täyden panoksensa. Tietty jääräpäusyys puolustuspelaamisen korostamisessa on ongelma, joka sitten on näkynyt myös kentällä. Todellisuus kuitenkin on että painoarvot puolustus ja hyökkäyspelaamisen suhteen ovat tasan sen 50/50, ja ilman hyvää hyökkäyspelaamista on turha haaveilla saavansa hyvää lopputulosta aikaan. Nyt Marjamäellä on joukkue jolla on pakko hyökätä, koska jos tuolla jengillä lähtee pelaamaan pelkkää puolustustaistelua niin tukkaan tulee se on varma. Olen optimistinen sen suhteen että nyt nähdään erilainen Leijonat.
   
 8. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Mihin selkeään pelitavan muutokseen viittaat? Eikös Laten Leijonat ole pelannut koko kauden EHTllä ja muissa harjoitusmatseissa pirteää ja aktiivista hokia? Ainakin itse muistan saaneeni tästä positiivisia viboja jo alkukaudesta. Olympialaisissa sitten skarpattiin. vähän yksinkertaistettiin peliä ja jätettiin jotain riskipelejä pois. Kanadan peli sitten oli taas ihan poikkeustapaus, kun Late yritti päästä otsikoihin vetämällä koko paletin uusiksi.
   
 9. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Asia joita kuulee usein Suomalaisten valmentajien suusta on, että hyvä puolustuspelaaminen synnyttää hyvää hyökkäyspelaamista ei kyllä pidä täysin paikkansa. Jos ollaan jatkuvasti vastustajan pelaajan puolustavalla puolella, niin voi olla varma ettei pystytä nopeisiin kääntöihin tehokkaasti. Olelleelista on se että valitaan oikeat tilanteet jolloin ketätasapaino vedetään itselle ylimiehityksenä hyökkäyksiin ja puolustamiseen, eli osataan ennakoida tilanteet milloin ja mihin peli kääntyy. Sihvonen tosiaan laskee viivelähtöjä, kun nykyajan standardeilla pitäisi laskea enemmän omien ja vastustajan ylivoimaisten hyökkäysten suhdetta. Aika harvoin päästään tilanteeseen jossa itse on annettu 0 ylivoimaista hyökkäystä ja ollaan myös itse pelattu riittävän rohkeasti hyökkäyksiin.
   
 10. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Kyllä, kyllä ja nopeat käännöt syntyvätkin reagoimisen kautta. Ja esimerkiksi hyvästä noppavitos PAPPista on hyvänkin joukkueen vaikea kääntää nopeaan hyökkäykseen, jolloin hyökkäykseen on lähdettävä jollain mulla tavalla, kuin nopeasti. Mutta kyllä tuo puolustuspeli siinä mielessä on hyökkäyspelin kivijalka, että jos puolustus on repaleinen, epäorganisoitu ja viisikko levällään, ei nopea pelin kääntäminen tule onnistumaan hyvin puolustavaa joukkuetta vastaan. Hyökkäys, niin hidas kuin nopeakin, alkaa usein puolustuspelin kautta, joten kyllä tuo sanonta aika hyvin kutinsa pitää, vaikka loppuviimein kyse on reagoinnista ja tilanteiden tunnistamisesta.
   
 11. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Lainaus:
  Juu totta, ja siksi kirjoitin ei pidä täysin paikkansa. Myös viisikko voi venyä pituus suunnassa, koska tilaa voi tehdä myös niin. Suomalainen käsitys asiasta on ollut aika leveys painoitteista ja nyt on vähän herätty myös tunnistamaan ne tilanteet missä kannattaa käyttää pituutta.
   
 12. keigykedy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Leijonat
  Tänne jossain vaiheessa rupeaa tulemaan niitä Marjamäen puolustajia ja tämän ketjun kyseenalaistajia ihan varmasti. Itse olen sitä mieltä että mua vituttaa entistä enemmän miten paljon Marjamäen edelliset turnaukset oli hukattuja mahdollisuuksia kun kattooo miten Leijonat pelaa nyt. Aivan turha mennä mihinkään materiaalin taakse, olisi perkele antanut vaan joukkueen vetää kaasu pohjassa world cupista lähtien. Voi hyvin olla että tulee kuokkaan puolivälierässä tälläkin pelitavalla mutta kyllähän tämänkaltainen peli on se mitä itse ainakin haluan nähdä, niin nyt kuin jatkossa kun ennenkaikkea jo edelliset kaksi vuotta !
  Marjamäki on varmasti hyvä valmentaja ja varmasti tajuaa nyt vihdoin miten päin helvettiä luotsasi maajoukkuetta ensimmäiset turnauksensa !
   
 13. scholl Jäsen

  Totta. Saksa oli rohkea olympialaisissa, sai hopeaa. Suomi oli pelokas, sai lentolipun kotiin.

  Late kysyy nykyään neuvoa Aholta ja Granlundilta. Poikahan oppii. Jos ei tiedä, pitää kysyä.
   
 14. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Vaikka en ole katsonut skaboista kuin kaksi erää, niin hyvältä vaikuttaa. Tosin Marjamäen rekordi kovia maita vastaan on synkkä eli katellaan vielä. Toivotaan, että rohkea karvaaminen ja nopea tempo eivät häviä pelistä.
   
 15. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Latvia pelissä nähtiin välillä träppipelaamista ja parempia maita vastaan träppiä nähdään varmasti enemmän. Nyt Aho ja kumppanit ovat saaneet leikkiä kiekon kanssa, toivottavasti he tunnistavat tilanteet oikein myös kun tila vähenee. Karvaaminen ja nopea tempo varmasti vähenee, mutta toivottavasti pelin nopea kääntäminen ja koko viisikolla hyökkääminen ei vähene. Järkevästi kannattaa pelata, päätön karvaaminen on vain tyhmää.
   
 16. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Lainaus:
  No en olisi kyllä kovin huolissani tästä, koska ei näissä kisoissa tulee vastaan mitään pahempaa mitä NHL:ssä on tullut. Nuo kun ovat olleet NHL:ssä merkattuja kavereita jo pitkään, niin ovat saaneet vastaan monesti ne vastustajien kovimmat sepät. Kuitenkin noilla tulos on ollut plusmerkistä tästä huolimatta, vaikka Carolina muuten on vahvasti miinuksilla ryyditetty joukkue.
   
 17. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Jep, kyllähän tuo Ahon ketjun nopea, luova ja työteliäs pelitapa, kaikkine pienine siirtokiekkoineen on juuri omiaan, kun pitää pärjätä kovia joukkueita vastaan. Toivottavasti tosiaan Kanadan ihmeet, kuin muutkin pyrkivät lyömään ketjulle painetta ja ottamaan aikaa ja tilaa pois, nimittäin siinä vaiheessa kuuluu kiskis bäng bäng ja ukko on kiekko lavassa ykkössektorissa. Oikeastaan, tuohonhan tuolla pelitavalla juuri pyritään,

  Enemmän minua huolettaa, jos pääty/kulmapeliin ja kiekon suojaamiseen enempi nojaavat pelaajat eivät kunnolla pärjää edes näitä heikkoja maita vastaan, niin miten käy kun vastaan tulee maailman parhaita vihuja?
   
 18. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin ylivoimaisesti paras jääkiekkoseura
  Miten täällä joku uskaltaa sanoa, että Marjamäelle pitäisi antaa kenkää? Siitä tuli meikäläiselle olympialaisten aikaan viikon pelikielto.

  Sen lobotomian seurauksena nyt vaan kehun Marjamäkeä. Late on paras. Ei parempaa valmentajaa ole koskaan Suomessa ollut. Tanskasta tulee kultaa, koska Late pystyy stratekisesti peittoamaan muut valkut. Late on rohkea suunnannäyttäjä. Pari vuotta lisää soppariin olisi ollut minun harras toiveeni. Ja vaikka yksi World Cuppi vielä tykö ihan vaan näytiksi muille.

  Turhaa väittää, että Late olisi tavallinen ranskanleipää syövä kuolevainen. Super-Late vuolee Suomelle kultaa.
   
 19. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Lainaus:
  Kyllä tuossa ongelmia tulee varmasti. Etenkin kun ei edes Latviaa vastaan pärjätä aloituksissa, niin kovempia maita vastaan sitten on kyllä pahempi saada se kiekko takaisin omille. Noh katsotaan ja voihan se olla että ongelmat eivät pääse liian merkitsevään rooliin.
   
 20. Peluuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat-
  Lainaus:
  Mistä päättelet, ettei Latviaa varten pärjätä aloituksissa, Suomihan pelasi vain 1 matsin Latviaa vastaan. Jos joukkueet X ja Y pelaavat 2 matsia peräkkäisinä päivinä, saattaa X voittaa eka matsin aloitukset 70-30 ja Y seuraavan päivän aloitukset 70-30. Tämä yksittäisten otteluiden torjunta- ylivoima- ja aloitusprosenttien laskeminen ja esilletuominen on älyllisesti naurettavaa.
   
 21. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Lainaus:
  Joo muutin kantaani tässä juuri. Suomi tulee varmasti pärjäämään aloituksissa oikein mainiosti, ja Latvia pelissä nähtiin vain poikkeama yleiseen tasoon. Näin silmät aukeavat todellisuuteen, kun vain joku ymmärtää asian tarpeeksi selkeästi sanoa.
   
 22. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Niin ja Norja voitti selkeästi aloitukset Latviaa vastaan kun taas Suomi oli Norjan kanssa aloituksissa tasoissa. Latvia taasen voitti Suomen aloituksissa. Mitä johtopäätöksiä näistä voi tehdä?
   
 23. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Lainaus:
  Sen että ilmeisesti Norja on pelannut Latviaa vastaan, ja Suomi sekä Norjaa että Latviaa vastaan. Nopeasti ajateltuna en muuhun johtopäätelmään pääse.
   
 24. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Eikö oo kiva kun sentään jotkut kirjoittelee älyllisesti vakavia viestejä tänne älyllisesti naurettavien viestien joukkoon.
   
 25. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Juuri näin. Joukkueiden voimasuhteista aloitusten saralla siitä en sen sijaan pysty johtopäätöksiä tekemään.