Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Marjamäelle kenkää!

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana low prospect, 05.11.2016 klo 22.20.

 1. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
  Saldo lienee nyt 7 tappiota, 1 voitto. Kauan tätä katsellaan? Mitä mieltä kanssaveljet ja sisarukset on, johtuuko taaperrus miehestä vai joukkueesta?
   
 2. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Vaikka koko sopimuskauden. EHT-höntsillä ei ole mitään merkitystä ja on aivan sama, vaikka turpaan tulis 9-0 jokaisessa pelissä. Marjamäki on mahdollisesti Suomen paras uuden koulukunnan valmentaja ja nyt tämä oppimisprosessi viedään Leijonissa lävitse. Voi olla, että Marjamäki ei itse vielä nauti oman projektinsa hedelmistä, mutta tulevaisuuden Suomikiekko kiittää, kun pelaaminen on filosofisesti rohkeaa mieluummin kuin sitä vuosia jatkunutta kyttäilyä.
   
 3. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Joukkueesta. Annetaan nyt hetki aikaa. Jukka Jalosenkin aika alkoi muistaakseni suht takellellen, mutta 2011 tuli maailmanmestaruus.

  En nähnyt edes tämän päivän peliä, enkä välitä, vaikka olisi ollut millaista saissea. Marjamäki on hyvä ja rohkea koutsi, ja ennen kaikkea halukas oppimaan koko ajan. Kyllä ne tulokset siitä paranevat. Annetaan nyt aikaa edes yhdet vuoden verran, mieluummin kauemmin.
   
 4. Ralph Jäsen

  Harjoitusotteluilla ei ole mitään painoarvoa, koska on aivan sama, päättyykö ne 6-0 vai 0-6. World Cup meni tuloksellisesti huonosti, mutta odotetusti. Jaetaanko täällä siis Marjamäelle potkut, koska ei saanut joukkuetta ylisuorittamaan ekoissa arvokisoissa ja nyt joukkue häviää harjoitusotteluita? Odotetaan nyt edes sopivat kisat eli MM-kisat ja katsotaan sitten, että missä mennään.
   
 5. Tattari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kanta- ja Päijät-Häme Länsi-Uudenmaalta käsin
  Vasta pari matsia tällä joukkueella. Oliko tuossa pelaamisessa jotakin uutta ja kovin vaikeasti opittavaa, se on sitten eri juttu? Uuden pelitavan oppiminen kaipaa kenties raakileempia, mutta nälkäisempiä pelimiehiä? Uuden tuottaminen tökkii aluksi. Annetaan nyt kuitenkin hieman aikaa.
   
 6. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Voi herranjumala nyt taas. Vain totaalinen idiootti antaisi potkut tässä vaiheessa. Hyvää kaksinaismoralismia havaittavissa - rybyt kenkii koutsejaan parin kierroksen jälkeen ja täällä ollaan tekemässä käytännössä samoja. Vielä hetki sitten naureskeltiin niille urpoille.

  Joku järki tähän hommaan nyt.
   
 7. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
  Lainaus:
  Itsekään en olisi potkuja antamassa, mutta ajattelin perustaa ketjun koska nyt on ollut jo useita kolumneja (oliko yle ja IS) jossa miestä verrataan jopa Hans Backeen.
   
 8. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Entäpä apuvalmentajat Waltteri Immonen ja Kalle Kaskinen: millä meriiteillä ja kenen valitsemina he ovat A-maajoukkueen valmennustiimissä?

  Päävalmentaja on tottakai henkilö, joka kantaa vastuun joukkueensa suorituksista. Jääkiekkoliiton liittovaltuusto on kuitenkin nimennyt A-maajoukkueelle valmennusjohdon, jonka työn tuloksia pitäisi mielestäni tarkastella kokonaisuutena.

  Ja ei, en missään tapauksessa kannata maajoukkueen päävalmentajan vaihtamista - ainakaan ennen kuin ensi kevään MM-kisat on pelattu.
   
  Viimeksi muokattu: 06.11.2016 klo 00.18
 9. Domi28 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Maple Leafs, Liverpool
  Lainaus:
  Keneltä Wade ottaa suihin, että vuodesta toiseen riittää töitä valmennuksen saralla?
  Kaveri on täysin hmv ja näytöt valmenuuksestakin ovat todella ohuet.
  Selänpesun on pakko olla hyvin hallussa.
   
 10. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Lainaus:
  Harvinaisen heikot perustelut. Olisit edes laittanut kysymysmerkin otsikon eteen niin olisin saattanut uskoakin.
   
 11. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Vähän kuin takavuosien HIFK: uusi valmentaja kävi ensi kertaa hallilla ja JA:han ei kun avattiin potkut kurjalle -ketju (joskus jopa ennen sitä ensi käyntiä).
   
 12. Chucknorris Jäsen

  Lainaus:
  Eipä tuo vertaus nyt kovin kaukaa ole haettu.

  Marjamäen Suomi: 0-1-7-1(V-T-H-LP)
  Backen Suomi: 0-2-8

  Pisteet 2-2
   
 13. Thoma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat
  Olisiko tuohon valmennusryhmään pitänyt valita sellaisia joilla on kokemusta maajoukkueesta uuden päävalmentajan tueksi.
   
 14. Viltsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Hyvä kysymys. Juurikin itselläni tuli mieleen tämä valmennusjohdon kokoonpano. Immonen valmentaa nytkin Sveitsissä, jossa on ollut jo seitsemän kautta. Kalle Kaskinen on täysi untuvikko tällä tasolla. Kysymys kuuluu, onko kolmikko paras mahdollinen koostumus, mitä tulee yhteistyöhön? Immonen sanoi jo eilen Ylen haastattelussa, että ei tunne näitä pelaajia tarpeeksi hyvin, kun on ollut niin pitkään Sveitsissä.

  Jukka Jalosen aika alkoi myös hieman hapuillen ja Jalosen tiimiin tehtiin kahden kauden jälkeen muutoksia. Dufva ja Lehkonen lähtivät ja tilalle tulivat Matikainen ja Nurminen. Ulospäin annettiin ymmärtää, että tämä tapahtui täydessä yhteisymmärryksessä, mutta esimerkiksi Kummolahan sanoi ääneen Vancouverin turnauksen jälkeen, että "ehkä valmennustiimiin tarvittaisiin hieman muutoksia".
  Samat fiilikset tulee hieman tästä Marjamäen tiimistä, että tuo kolmikko ei täysin täydennä toisiaan, puhumattakaan, että kukaan noista olisi sellainen karismaattinen hengenluoja.

  Toivottavasti tiimi kuitenkin on Marjamäen itsensä haluama ryhmä.
   
 15. Viltsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lisättäköön vielä, että Lauri Marjamäki on saanut aloittaa päävalmentajan työt parhaimmassa mahdollisessa tilanteessa. Kenelläkään suomilätkän piireissä olevalla tuskin on pahaa sanottavaa Marjamäestä. Muistan, että vain Jukka Jalosella olisi ollut yhtä hyvä työrauha aloittaa hommat. Toki Westerlundilla myös 2013, kun otti vuoden pestin vastaan. aravirran painolastina oli pitkä pesti apuvalmentajana. Summasella oli omat haasteensa aloittaessaan, johtuen osin Summasesta itsestään, kun oli liigavalmentajana suututtanut puolet lajipiiristä. Westerlundilla Summasen jälkeen oli kampittajia ihan riittävästi; kampittajat olivat lähinnä Summasen tukijoita. Sheddenillä oli myös omat vastustajansa. Kari Jalonen ehkä sai työrauhan aloittaa, mutta aika kova oli kritiikki Jalosta tai lähinnä Jalosen pelitapaa kohtaan jo aika pian.

  Tältä osin Marjamäellä on hyvät lähtökohdat hoitaa homma kunnialla maaliin.
   
 16. Noitarumpu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  En ole alunperinkään pitänyt Marjamäen halusta valtavaan avustusjoukkoon. Vanha viisaus: "Mitä useampi kokki sen huonompi soppa", tulee auttamatta mieleen. Marjamäki on hyvä valmentaja. Hän on saanut hiotuksi sen verran monta nuorta, tulevaa tähteä Kärpissäkin, että hänen valmennustaitojaan en epäile. Kokematon MJ-ruorissa, joten ehkä tukeutuu vähän liikaakin avustajakööriinsä.

  Late on varmaankin paras nuorten kehittäjä, mutta tässä pitää huomioida se, että ne ovat pitemmän prosessin satoa. Lyhyet maju-pelit vievät aikaa, etenkin, jos päävalmentaja on vaihtunut ja kehittelee uutta tapaa pelata. Kaiken lisäksi joka turnauksessa voi olla melkoisen kirjavaa sakkia ja miehet vaihtuilla paljonkin. Aikaahan se kysyy, enkä olisi pettynyt, vaikka hävittäisiin tämäniltainenkin peli. Oppirahojahan tämäkin turnaus on, vaikka konkareita mukana. Taitaa muutos olla meneillään Ruotsillakin, kun sekin on pelannut aika heikosti. Uskon kyllä, että Laten tilastot vielä kirkastuvat.
   
 17. peruna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingfors IFK
  Tätä miettinyt jonkun verran ihan sen takia että tulokset eivät ole olleet hyviä. Muutama nosto:

  1) Marjamäen valinta oli karkean tason virhe World Cup valmenjataksi, näin jälki-käteen. Lyhyt turnaus ja homman pitäisi toimia jo heti. Olisi tarvittu joku kokenut kettu, mutta se oli jo meni.
  2) Ketään ei kiinnosta EHT. MM-kisat voi jo kiinnostaa. Marjamäen kanssa kannattaa jatkaa ja katsoa ainakin MM-kisat.

  Omissa kirjoissa siis Marjamäellä nyt kaksi häviötä putkeen.
   
 18. Lainaus:
  Miten musta kuitenkin tuntuu että tämä valtava avustajajouko ei ole Marjamäen nimenomainen halu vaan tullut ilmoitusluontaisena asiana Kummolan suunnalta.
   
 19. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Lainaus:
  Veikkaanpa, että meriiteiksi riittää Kalen saunakaveruus ja että Kummola valitsisi jyräpäätöksellään Kaskisen ja Immosen maajoukkuevalmennukseen. Ei olisi ensimmäinen kerta...

  Kummolalla on hieno historia Jääkiekkoliitossa, ja hän on tehnyt suomalaisen jääkiekon eteen valtavasti hyvää, mutta aika on ajanut hänestä ohi.

  Ja mitä tulee Marjamäen potkujen vaatimiseen, niin turha tässä on hätäillä. Marjamäen pesti on vasta alussa, eikä tässä ajassa ole pelattu kuin World Cup ja yksi eurohöpöturnaus. Odotellaan nyt ne MM-kisat ennen kuin aletaan vaatimaan potkuja. Tai sopimuksen pidennystä.
   
 20. Noitarumpu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Sitä en tietystikään tiedä, miten asianlaita oikeasti on, mutta vähän oudolta tuntuisi, jos Latella ei olisi munaa pistää hanttiin entiselle diktaattorille, vaan suosiolla olisi kastroitu ja liitetty sopraanokuoroon. Jotenkin vaan tuntuu, että hän tukeutuisi mielellään nimekkäisiin, entisiin pelaajiin ja luottaa heihin kuin vuoreen. Ei välttämättä paras mahdollinen tuki kuitenkaan mun mielestä. Liika on liikaa, eikä kaikki vanhat pelaajat ole hyviä johdon hommissa. Niin se vaan mun mielestä on.
   
 21. Klassinen sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Minä uskon Lauri Marjamäkeen!
  Kyllä ylipäällikkö valitsee itse luotto kenraalinsa. Aikamoista Laten aliarvioimista jos porukka luulee, että on suostunut vain siihen mitä Kalenius sanoo taustajoukoista.
   
 22. Lainaus:
  Ei, kyllä se on räikeää Kummolan aliarvioimista jos kuvittelee että Marjamäellä on edes murto-osaa sananvaltaa siitä ketä Jääkiekkoliiton palveluksessa toimii.

  Yhtä lailla ei tainnut Summasta pahemmin kiinnostaa Jutilan ja Kurrin läsnäolo maajoukkueessa mutta niin vain ovi kävi ulospäin ensimmisenä itse Summaselle.
   
 23. Viltsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Nimen omaan tästä käytiin melkoinen vääntö Summasen ja Kummolan välillä. Summanen olisi halunnut apuvalmentajakseen ihan ekaksi Jokeri-aikojen aisaparinsa Jouko Lukkarilan, mutta tämä ei liitolle käynyt. Syystä, että Lukkarila oli epäonnistunut naisten maajoukkueen päävalmentaana Salt Lake Cityn olympiakisoissa 2002. Sitten Summanen käänsi katseensa Westerlundiin, joka kelpasi liitolle. Loput johtoryhmästä tulikin liiton(=Kummolan) esittämänä. Hannu Virta toki jäi omasta tahdostaan pois johtoporukasta ensimmäisen Summasen kauden jälkeen keväällä 2004.

  Marjamäen apuvalmentajat herättävät kyllä ihmetystä. Immosen suhteet liittoon nyt ovat aika olemattomat, kun mies on ollut Sveitsissä jo seitsemän kautta. Toki Immonen on Selänteen hyvä ystävä, jos se nyt jotakin vaikuttaa. Kalle Kaskinen lienee sellainen kaikkien kaveri-tyyppi, josta kenelläkään ei ole pahaa sanottavaa ja jota on voinut suositella vaikkapa Erkka Westerlund.

  Jotenkin veikkaan, että ensi keväänä apuvalmentajistoon tulee muutoksia. Kaskinen keskittynee ensimmäiseen liigan päävalmentajan pestiinsä TPS:ssä. Juha Hiitelän tänään ilmestyneen jutun mukaan Kaskinen sai World Cupissa pelaajilta lempinimen "julistevastaava". Kun oli niin innokas liimailemaan julisteita seinälle.
   
 24. tomageeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
  Lainaus:
  Eiköhän kyseessä ollut tarkoituksellisen provokatiivinen otsikko, ja lainattu suoraan seitsemän vuoden takaa Jalosen ensimmäisten arvokisojen aikaan perustetusta ketjusta "Jukka Jaloselle kenkää". Kaikki varmaan ymmärtävät ettei muutaman hävityn harjoitusottelun takia kukaan ole antamassa kenkää, joten siinä mielessä "huumoriotsikko", mutta kuitenkin aitoa keskustelua herättämään. Eiköhän tämä ketju aja asiansa ihan hyvin Marjamäen edesottamuksien seuranta- ja kommentointiketjuna tulevan päävalmentajakauden ajaksi.
   
 25. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Tämän tyylinen ketju löytyy jokaisen Liigajoukkueen osiosta, mutta saanko kunnian olla ensimmäinen, joka avaa tällaisen maajoukkuekoutsille?

  Peli on ollut ihan täyttä paskaa jo vuoden verran, kehitystä ei ole nähty eikä sitä ole näkyvissä tulevaisuudessakaan. Pelaajat ei tykkää, fanit ei tykkää, tulostaulu ei tykkää. Kuka tykkää? Kysyn vaan... Marjamäki koutsaa Liiga metodein, mutta kun enää vastassa ei ole puukäsijoukkeuita ja tuomaritkin viheltävät suunnilleen sääntökirjan mukaan, niin ympäritstö on sanalla sanoen vaativampi.

  Noh, pitäiskö antaa Marjamäelle kenkää jo ennen kisoja? Vai vasta jälkeen? Mun mielestä ennen, jotta Olympiakisoja koutsaava valmentaja saisi yhden turhnauksen alle ennen pääkisoja.

  Liiton johto on sanoi U20 jälkipyykissä, että tulevaisuudessakin, he tarvittaessa kyllä reagoivat, siis antavat koutsille potkut. Mutta eihän se ole mitään reagoimista jos koutsille annetaan kenkää vuoden tarkkailujakson ja kahden paskan turnauksen jälkeen? Se on vain pyristelyä kun paskat on jo housuissa. Kaikki ennusmerkit flopille on ilmassa, mutta liiton johto ei taaskaan uskalla reagoisa, lampaita peeveli.

  Ai niin, loppuun vielä isot tsempit Leijonille! Toivotaan, että olen väärässä ja Leijonat saa pidettyä jäällä hauskaa ja että hauskan pito näkyy katsomoon ja ruudulle asti!! Niin ja tulostaululla tiätty!