Manchester United FC 2023–2024 – ”This club belongs in the Champions League”

  • 271 779
  • 2 313

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
En peliä tänään nähnyt(ehkä hyvä niin) mutta kyllä kuulostaa pahalta jos Antonyn avaukseen ottaminen tuntuu edes idealta.

Tuloksellisesti mennyt ihan kivasti viime aikoina mutta eihän varsinaisesti ongelmat ole mihinkään kadonneet.
Et kyllä menettänyt mitään, valitettavasti.

Rashford piikissä on kyllä täysin kuollut peli-idea, ei toimi mitenkään. Ja kun vielä Shaw oli vaihtunut vasemmalla Lindelöfiin, niin sekin laita oli täysin nollatasoa hyökkäyssuuntaan.

Nyt se pelillinen taso antoi sen tuloksen, mikä olisi jo muutama peli ansaittu. Eli täysin ansaittu voitto Fulhamille.

Onanasta ei myöskään mitään hirveän vahvaa kuvaa ainakaan reaktiotorjujana saa. Kuinkakohan monta maalia on tälläkin kaudella mennyt niin, että mies jähmettyy patsaaksi ja yrittää katseellaan torjua. Jalalla kyllä osaa pelata, mutta torjujana ei mitään huipputasoa. Ja mitään iloa ei jalallakaan pelaamisesta ole, jos jatkuvasti haetaan vaan pitkää palloa.

JA olihan taas paljon tilaa vastahyökkäyksissä Unitedin päätyyn. Tuo kenttätasapaino on täysin pielessä, kuten täällä V-G- on täällä monesti jo tuonut esille.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Rashford sai pelissä vain 19 syöttöä, että ei ihmeitä voi olettaakaan mutta kun katsoo sitä millä asenteella menee boksiin, niin en minä sitä palloa hänelle sinne heittäisikään vrt. miten Höjlund liikkuu boksissa.
Rashfordille ei tosiaan pystytty luomaan yhtäkään maalipaikkaa, ja jossain luki, että hänelle suunnattuja avainsyöttöyrotyksiäkin oli hyökkäyskolmanneksellakin vain yksi (joskaan en nyt löydä tuota tweettiä enää joten oli miten oli). Tekee sitten minkälaisia liikkeitä tahansa - Højlund on helvetin hyvä noissa ja lisäksi keskushyökkääjä toisin kuin Rasse, Forson tai Garna - niin eipä Højlundkaan ole saanut yhtään sen parempaa tarjoilua. Tästä syystä hän oli 14 peliä ilman maaleja, ei omasta syystään.

Onanasta ei myöskään mitään hirveän vahvaa kuvaa ainakaan reaktiotorjujana saa.
Silmälamdasondi pettää tässä; Onana on ollut yksi kauden ehdottomasti parhaista torjujista Valioliigassa. (Toki olihan hänellä siinä ekalla jaksolla se totaalinen reaktio-gamesaver jonka Dalot sitten purki kulmaksi). Sille voittomaalille ei mahtaisi kukaan maalivahti mitään, sillä vedon suuntaus oli täydellinen ja etäisyys optimaalinen.

Kuva kauden parhaista torjujista.
 

Liitteet

  • Screenshot_20240223_221539_X.jpg
    Screenshot_20240223_221539_X.jpg
    304,9 KB · kertaa luettu: 95
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Højlund on helvetin hyvä noissa ja lisäksi keskushyökkääjä toisin kuin Rasse, Forson tai Garna - niin eipä Højlundkaan ole saanut yhtään sen parempaa tarjoilua. Tästä syystä hän oli 14 peliä ilman maaleja, ei omasta syystään.
Tämähän se ongelma on. Höjlund on todella kova tekemään töitä ilman palloa, nyt on viime peleissä nähty myös erinomaista selkä maalinpäin pelaamista ja kun hänelle alettiin syöttää, niin kappas kummaa osaa tehdä myös aika hyvin maaleja.

Sitä vaan mietin, että jos joku pitää siihen keskelle uhrata, niin sen ei ehkä kannata olla Rashford koska itse en ainakaan kovin montaa hyvää peliä häneltä muista. Jos pidetään Garnacho ja Rashford laidoilla, niin on sentään laitojen hyökkäysuhka. Toki Lindelöf vasempana laitapakkina on sellainen kaveri, että kovin herkästi en sen jälkeen käyttäisi sanaa ”hyökkäysuhka” tuon laidan osalta.

Amad on pelannut jonkin verran kärjessä mutta on kyllä sitten taas niin eri tyyppinen pelaaja kuin Höjlund, että jotenkin nihkeä uskoa, että tuostakaan mitään tulisi.

Ehkä vain pitäisi suosiolla heittää hanskat tiskiin tämän kauden osalta? Ei vaan oikein sovi omaan luonteeseen sellainen ajattelu.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Tämähän se ongelma on. Höjlund on todella kova tekemään töitä ilman palloa, nyt on viime peleissä nähty myös erinomaista selkä maalinpäin pelaamista ja kun hänelle alettiin syöttää, niin kappas kummaa osaa tehdä myös aika hyvin maaleja.
Ymmärrän mitä ajat takaa, mutta se ei itse asiassa mennyt tuon kuuden pelin maaliputken kohdalla ihan noin. Hänelle ei nimittäin syötetty yhtään enempää kuin aiemminkaan, vaan hän vain teki seitsemän maalia 11 maalia kohti suuntautuneesta laukauksestaan, joista osa ei edes ollut perua hänelle pelatusta tilanteesta. Tuo yli 60 % conversion rate on täysin posketon, siis aivan ylivoimaisesti isoin missään noin pitkässä maaliputkessa kertaakaan tällä kaudella minkään pelaajan kohdalla. Siksi se on myös äärimmäisen vaikeasti toistettavissa.

Eli siis pointti: Højlund on ollut aivan helvetin hyvä - ja osin myös onnekas - mutta häneen liittyvä joukkuepelaaminen on ollut edelleen yhtä heikkoa (kuten kaikki muukin joukkuepelaaminen). Hän on siis tämän kalenterivuoden aikana pelastanut joukkueensa huonoilta tuloksilta. Saman teki Rashford viime kaudella; hän ylisuoritti maalipaikoissaan todella huimasti, koska oli niin älyttömän hyvässä vireessä. Ilman tuota Rashfordin tasoa (eli jos hän olisi tehnyt maaleja keskimääräisellä tai normaalin ylityksen tasoisella teholla), United olisi sijoittunut jonnekin välille 5-8.

Sitä vaan mietin, että jos joku pitää siihen keskelle uhrata, niin sen ei ehkä kannata olla Rashford koska itse en ainakaan kovin montaa hyvää peliä häneltä muista. Jos pidetään Garnacho ja Rashford laidoilla, niin on sentään laitojen hyökkäysuhka. Toki Lindelöf vasempana laitapakkina on sellainen kaveri, että kovin herkästi en sen jälkeen käyttäisi sanaa ”hyökkäysuhka” tuon laidan osalta.
Tämä liittyy valtavaan kokonaisuuteen, jonka voisin otsikoida vaikka "Keksiikö kukaan mitään hyvää sanottavaa ten Hagista?"

- Hän puhuu toimittajille aivan mitä sattuu, ja mikäs siinä, toimittajille voikin välillä vähän väritellä. Mutta hänen tekonsa puhuvat tismalleen sitä samaa tarinaa kuin hänen sanansakin: hän ei näe isossa kuvassa mitään virheitä, vaan toistaa samaa pelitapaa, peluuttaa samoja pelaajia samoilla tavoilla ja selittelee pelien jälkeen samoilla tekosyillä.

- Ten Hag puhuu paljon käytettävissä olevista pelaajista ja nosti myös tuon vasemman laitapakin tilanteen esille. Ja vaikka onkin totta, että Shaw on aivan eri tason kaveri tuolla pelipaikalla kuin Lindelöf, on valmentajan tehtävä keksiä tapa kiertää tällaiset ongelmat. Se tarkoittaa käytännössä pelitavan muuttamista. Ensin tulee toimiva pelitapa, jota pelaajat voivat toteuttaa ja parantaa, ei toisinpäin. Paskassa pelitavassa loistavakaan pelaaja ei pelaa tasollaan.

- Garnacho ja Rashford todellakin ovat ne ainoat profiilipelaajat hyökkäyksessä nyt kun Rasmus on hajalla (samoin kuin Martial, jonka joku saattaa vielä muistaa takavuosien Unitedista). Miksi siis edes yrittää peluuttaa samalla ajatuksella nyt, kun keskushyökkääjää ei ole? Miksei pelattaisi niin, että Rasse ja Garna ovat hyökkääjinä, Bruno kymppinä, ja taustalla olisi turvaamassa kolmen keskikenttäpelaajan ryhmä, esim. vaikka Mainoo, McT ja Case, kun ten Hag ei jostain syystä halua antaa minuutteja Amrabatille?

- Mutta ei, ten Hag ei halua muuttaa mitään. Hän haluaa peluuttaa jalkapalloa, jossa juostaan päästä päätyyn, palloa ei pidetä hallussa juuri lainkaan vaan sitä lingotaan ylöspäin, jossa se menetetään yli seitsemän kertaa kymmenestä ja sitten ravataan toiseen suuntaan. Hän ei halua, että United kontrolloi peliä, palloa tai edes juoksumääriään.

- Unitedin kenttätasapaino on aivan sairas, koska ten Hag haluaa, että puolustuslinja on matalalla ja hyökkäyslinja korkealla. Pitkät etäisyydet tarkoittavat kaiken muun paskan ohella sitä, että juoksumatkat ovat pitkiä.

- Unitedin pelaajat joutuvat siis juoksemaan kenttätasapainon ja täysin totaalisen kontrolloimattoman koripallopelitavan takia aivan täysin maanisen pitkiä matkoja täysillä: ylöspäin mennään aina niin kovaa kuin pystytään ja alaspäin joudutaan juoksemaan järjestäen tuoreempia vastustajia vastaan niin kovaa kuin jaksetaan.

- Eilisen pelin viime minuutit olivat kuvaavia: Bruno oli aivan loppu, Lindelöf ja Maguire olivat aivan loppu. Varane näytti siltä, että edes kävely ei kunnolla onnistu. Dalot oli enemmän puhki kuin Lex Steelen kumipuku. Garnacho oli täysin finaalissa. Rashfordin liikkuminen näytti vaivalloiselta. Samaa on näkynyt jo useammassa pelissä.

- Ja sitten ten Hag selittelee kaikkea loukkaantumisilla. Ei vittusaatanan Jeesuksen Kristuksen vittu!
  • Pelaajia tuodaan kentälle keskenkuntoisina jolloin loukkaantumiset uusiutuvat (mm. Shaw, Martinez, Varane)
  • Peleissä juostaan tarpeettoman paljon; pelaajat näyttävät piiputtavan (loukkaantumisriski kasvaa; AWB on poissa lihasvamman takia)
  • Pelaajia ei lepuuteta ja varavaihtoehdot istuvat penkillä (Garnalla 22 starttia putkeen, Bruno pelaa aina jokaisen minuutin jne. vs. Amad, Amrabat ja myös Antony istuvat järjenvastaisesti kaikki pelit tuppea puremassa)
  • Päälle se helvetin high intensity training jotta saadaan joukkueen kaksi parasta pelaajaa, Højlund ja Shaw telakalle.
Ei hajuakaan vastasiko tämä oikeastaan ajatukseesi. Mutta tulipahan vuodatettua.


Ehkä vain pitäisi suosiolla heittää hanskat tiskiin tämän kauden osalta?
Ei pitäisi. Pitäisi muuttaa taktiikkaa ja ajattelua. Tai siis ten Hagin pitäisi. Top4 on oikeastaan karannut, mutta periaatteessa top5 ei, ja sellainenkin tuuri voi vielä käydä, että se viides sija riittää CL-paikkaan. Itse muuttaisin viisi asiaa, ja olen melko varma, että ten Hag ei tule tekemään näistä yhtäkään - ainakaan mikään ei ole vielä antanut sellaista viitettä:

1. Unohdetaan se koris ja pidetään palloa. Palloa pitämällä voidaan kontrolloida sitä peliä, säästellä energiaa ja olla teräviä silloin kun se on kaikkein tärkeintä. Palloa pitämällä, alhaalta kierrättämällä käytetään hyväksi Onanan maailmanluokan kykyä toimia prässilinjan murtajana, kutsua prässiä ylöspäin, pelata sitä kautta linjojen taakse (Rassen ja Garnan linjojen taakse juokseminen) jnejnejne.

2. Kierrätetään pelaajia enemmän. Eniten olen huolissani Garnachosta, jonka paras terä on kadonnut jo joskus tammikuussa. Se näkyy koohotuksena ja viimeisen parinkymmenen minuutin totaalisena väsymyksenä. Silti hän on pelannut joulusta saakka käytännössä jokaisen pelin alusta loppuun. Pelkään, että edessä voi olla pahakin loukkaantuminen jos tämä meno jatkuu. Bruno ei tunnu loukkaantuvan millään, mutta paras terä on ehdottomasti mennyt; hän on fyysisesti varjo parhaastaan. Amad on yksi keino kummankin lepuuttamiseen, mutta muitakin on; Forson, Antony, Eriksen...

3. Brunon rooli: joukkueen tärkein ja laadultaan paras pelaaja pitäisi laittaa asemaan, jossa hän voi pelata vahvuuksiensa kautta. Hän on uskomattoman hyvä kymppipaikalla (maalipaikkojen luonti, tukipelaaminen boksissa, maalinteko jne., lisätiedot KDB:ltä) ja heittämällä alle keskiarvon kuljetuksissa, taustaprässissä ja puolustusalueen pelin rytmittämisessä. Ja oikein arvattu, ten Hag on laittanut hänet tekemään jälkimmäisiä ensin mainittujen kustannuksella.

4. Laajemmin: pelaajien vahvuuksia korostava pelitapa. Pystyykö kukaan nimeämään ketään muuta kuin Dalotin (ja varauksin McTominayn, jonka peluuttaminen on vahingoittanut joukkuetta useita kertoja), joka on oikeasti päässyt pelaamaan jatkuvasti vahvuuksillaan? Mainoo kyllä, joissain peleissä, mutta enimmäkseen hänkin on loistanut vastoin todennäköisyyksiä olemalla ihan poskettoman paljon parempi kuin kukaan olisi voinut kuvitella. Itse keksin vain Dalotin, joka siis pelaa aivan upeaa kautta omista heikkouksistaan huolimatta. Fakta on, että Unitedissa jokaisella pelaajalla on isot vahvuudet, ja niitä pitäisi pystyä korostamaan.

5. Rest defence ja OOP-play. Tästä on tullut jauhettua, koska tämän kauden United on rest defencen näkökulmasta ollut niin häkellyttävän surkeaa. Linkkasin vähän aikaa sitten uuteen ketjuun Jesse Marchin vierailun Monday Night Football -ohjelmassa, jossa hän selitti juurta jaksaen rest defencen merkityksen. Se oli kuin täydellinen vastakohta siitä, mitä United on ten Hagin alaisuudessa tehnyt nyt puolitoista kautta. Unitedin palloton kenttätasapaino on tullut käsiteltyä niin ikään jo moneen kertaan: joko matala blokki tai korkea prässi, mutta ei molempia.

Joka tapauksessa idea olisi, että alla olevan klipin kaltaista tilannetta ei pääsisi käymään enää kertaakaan. Unitedia vastaan käy aivan jatkuvasti, ja United on oikeastaan ainoa Valioliigassa, jolle tällaista sattuu näin jatkuvasti. Kuten sanottu, huonoin ryhmityksen organisointi koko sarjassa.

Tämä on aivan sairasta:




Tässä Unitedin joukkuepuolustuksen organisoinnin seuraus graafina:



(Ei ihme, että Valioliigassa vain Sheffieldiä vastaan on lauottu enemmän)

Lopulta pakko vielä vähän nauraa tuolle ten Hagin eiliselle pelin jälkeiselle kommentille siitä, että hänen mielestään nyt pitäisi katsoa sitä Isoa Kuvaa, joka on hänen mielestään Unitedin osalta todella hyvä. Haha, helvetin erikoinen toive, sillä se iso kuva on aivan kamala ja todellisuudessa ne pienet yksityiskohdat ja muutamat onnistuneet lyhyet hetket ovat pitäneet hänen päänsä vedenpinnan yläpuolella.

(Ai kauhea miten paljon voi vituttaa)

Edit. Fiilikset tasan 10 vuoden takaa Facebookista, hah.
 

Liitteet

  • Screenshot_20240225_135600_Facebook.jpg
    Screenshot_20240225_135600_Facebook.jpg
    57,8 KB · kertaa luettu: 121
Viimeksi muokattu:

Kafrom

Jäsen
Eniten tässä kaikessa hämmentää itseä se, että ten Hagin Ajax pelasi aivan järkyttävän kaunista jalkapalloa, nimenomaan joukkueena, nyt yhtäkkiä sama mies ei ole saanut parissa vuodessa valmennettua tuota ryhmää pelaamaan minkäänlaista kontrolloitua jalkapalloa. En vielä kyllä lyö hanskoja tiskiin ten Hagin suhteen, mutta pistää kyllä kovasti miettimään.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Eniten tässä kaikessa hämmentää itseä se, että ten Hagin Ajax pelasi aivan järkyttävän kaunista jalkapalloa, nimenomaan joukkueena, nyt yhtäkkiä sama mies ei ole saanut parissa vuodessa valmennettua tuota ryhmää pelaamaan minkäänlaista kontrolloitua jalkapalloa. En vielä kyllä lyö hanskoja tiskiin ten Hagin suhteen, mutta pistää kyllä kovasti miettimään.
Ten Haghan sanoi (sen enempää perustelematta) ettei United voi pelata samanlaista jalkapalloa kuin Ajax. Toisin sanoen hän ei edes halua tai yritä peluuttaa sitä erityisen toimivaa, voittavaa ja kaunista futista, jonka perusteella hänet Unitediin palkattiin.
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Jotenkin tulee väkisin mieleen että tapahtumat menee seuraavasti:
  1. Joukkueelle tulee uusi manageri jolla on uusia ideoita
  2. Alku on hyvä ja kaikki menee kivasti
  3. Jokin on organisaatiossa pielessä ja kokonaisuutena puhutaan vääriä asioita pelistä, joita uusi manageri alkaa ajan kanssa uskomaan
  4. Uusi manageri ei enää muutaman vuoden päästä toteutakkaan omia ideoitaan vaan näitä vanhahtuneita organisaation mielipitetä
  5. Olemme pisteessä missä nyt
Tätä kiertoa on sitten tässä jatkettu monen managerin kanssa. Toivottavasti toimistolta ja organisaatiosta uusitaan kaikki. Se on ainoa tapa.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Athleticin toimittajat tuon aika hyvin podcastissaan ennakoivat ennen Fulham matsia, että kun matalan pelinrakentelun kannalta kaksi tärkeintä palasta puttuu (Licha ja Shaw), niin United palaa tähän aivot narikkaan coast to coast peliin.

Ikävän oikeassa olivat, sitä vaan on hankala ymmärtää miksi ten Hag uskoo tuon tuovan tulosta, kun merkkejä siitä ei ole ollut aiemminkaan? Yleensähän valmentajat laskee riskitasoa jos on poissaoloja mutta ten Hag tekee toisinpäin.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Kohta ollaan sitten kohdassa 1.




Pidän aika selvänä, että Ratcliffen regiimin tuomat ammattilaiset hoitavat futispuolta täysin eri tavalla kuin Nakke ja Naken selänpesijät ja Glazerit joita socceri ei kiinnostanut koskaan.

Vaikka pidänkin dezerbimäisestä futiksesta enemmän, olisi Nagelsmann se kaikkein paras ratkaisu kaikki asiat huomioiden, etenkin siksi että hänen pelitapansa sopisi nykyisille runkopelaajille kuin nenä päähän. Ja tärkeintä on, että on kontrollia. Sillä ei ole niin merkitystä tuleeko se absoluuttisen pallollisuuden vai saksalaistyylisen hardrock-tyylin kautta.
 

Jeffrey

Jäsen
Todettakoon, että myös Donny jatkaa vahvoja otteita Saksassa. Frankfurt jatkaa eilisen jälkeen edelleen tappiottomana silloin kun Donny ollut avauksessa. Jos manageri vaihtuu niin en näe lainkaan mahdottomana, että nämä pallonhallintaan erikoistuneet virtuoosit Donny, Martial ja Sancho saavat vielä uuden tilaisuuden uuden johdon alaisuudessa.
 

Jeffrey

Jäsen
En tiedä mitä kirjoja siellä on taas luettu mutta eiköhän tästä tarinasta ole jo viimeinen kappale kirjoitettu.

Ei niinkään luettu, vaan kirjoitettu yksi kappale teokseen josta lainattu tuo @liuzka ansiokkaas sisällysluettelo.

Seuraavassa kappaleessa nämä kolme kovaa seikkailisi pitkin maailman mantuja. Yksi päätyisi lopulta takaisin vanhaan seuraansa jääden myöhemmin kiinni dopingtestissä, yksi päätyisi Turkkiin ja kolmas Koreaan.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Kyllähän tällainen siirto ainakin madaltaisi sitä heidän hyökkäyspelotetta.
Jos jonain päivänä alan kirjoittaa Korkeajännitys fan fictionia, niin lupaan kirjoittaa tarinan Antony Martial Pohjois-Korean palveluksessa.

Alokasleiristä loppusotaan asti kaikki näyttää helvetin hyvältä mutta sitten kun Pohjois-Korea on oikeasti hyökkäämässä rajan yli, kaikki kariutuu siihen, että Martialille ei löydy riittävän lämpimiä hanskoja ja vanha takareisivamma vaatiikin leikkauksen.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Jos jonain päivänä alan kirjoittaa Korkeajännitys fan fictionia, niin lupaan kirjoittaa tarinan Antony Martial Pohjois-Korean palveluksessa.

Alokasleiristä loppusotaan asti kaikki näyttää helvetin hyvältä mutta sitten kun Pohjois-Korea on oikeasti hyökkäämässä rajan yli, kaikki kariutuu siihen, että Martialille ei löydy riittävän lämpimiä hanskoja ja vanha takareisivamma vaatiikin leikkauksen.
Mä niin näen mielessäni sen filmatisoinnin ja tulevan leffajulisteen

Unohda Murphyn laki!

Kun kaikki, mikä voi mennä pieleen, menee pieleen...

...myös pieleen meno menee pieleen.


Anthony Martial on Anthony Martial elokuvassa
MARTIAL LAW
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Jos jonain päivänä alan kirjoittaa Korkeajännitys fan fictionia, niin lupaan kirjoittaa tarinan Antony Martial Pohjois-Korean palveluksessa.

Alokasleiristä loppusotaan asti kaikki näyttää helvetin hyvältä mutta sitten kun Pohjois-Korea on oikeasti hyökkäämässä rajan yli, kaikki kariutuu siihen, että Martialille ei löydy riittävän lämpimiä hanskoja ja vanha takareisivamma vaatiikin leikkauksen.

Vielä uskottavampi tarina olisi jostain vemppailevasta kuskista Ranskan riveissä kun Wehrmacht hyökkää niskaan.

 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Ten Hagilla oli mennyt tunteisiin tämä Carran hyvä analyysi siitä, miten Unitedin puolustus makaa alhaalla, prässi on korkealla ja miten iso tila väliin jää. Carralta hyvä pointti myös tuon juoksumäärän yhteys vammoihin.


Tuossa on kyllä hyvin kuvien kautta selitetty ne ongelmat, mistä @V-G- on pitkään täällä jo höyrynnyt.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Ten Hagilla oli mennyt tunteisiin tämä Carran hyvä analyysi siitä, miten Unitedin puolustus makaa alhaalla, prässi on korkealla ja miten iso tila väliin jää. Carralta hyvä pointti myös tuon juoksumäärän yhteys vammoihin.
Ten Hagin syytökset puolueellisesta analysoinnista ovat hölmöjä. Sen lisäksi väite, että rakenteelliset ongelmat, joista Carra puhui olisivat olleet läsnä vain 25 minuuttia ottelun alusta on faktisesti valheellinen.

Enter Carragher:
 

Liitteet

  • Screenshot_20240227_174825_X.jpg
    Screenshot_20240227_174825_X.jpg
    259,4 KB · kertaa luettu: 89

BaronFIN

Jäsen
Ei mitään Zidanea. Mies oli Madridissa niin oikeassa paikassa oikeaan aikaan kuin teknisesti vaan on mahdollista, mutta ei todellakaan ole niin hyvä valmentaja kuin voitettujen pokaalien määrästä voisi ymmärtää.

Voin toki olla väärässä, mutta Zidanen Real voitti pyttynsä valmentajasta huolimatta.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Siinä on vastustajan pelaajilla jo vähän aikaakin hakea sitä parasta väylää tehdä hyvä pystyyn juoksu.

Zidane ensi kauden valmentajaksi?



En usko Zidaneen oikein yhtään ja ei kai Ratcliffe edes sitä valintaa tee.

Niceen INEOS valitsi de Zerbin entisen apuvalmentajan, eli eikähän kiikarissa olisi joku näistä uuden sukupolven valmentajista kuten Nagelsmann tai de Zerbi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Ja ehkä se paras vihje on katsoa minkälaisen pelityylin parissa Berrada on tehnyt uransa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös