Manchester United FC 2023–2024 – ”This club belongs in the Champions League”

  • 268 467
  • 2 281

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Mutta eihän Lichalla ole sama vamma uusiutunut. Edellinen vamma oli jalkapöydässä ja uusi vamma on polven sivusiteessä, ainakin kaikkien virallisten tiedotuskanavien mukaan. Tuo sivusidevamma on kuitenkin siinä mielessä helppo, että se paranee itsestään ilman leikkausta, ja kuntoutuksen voi aloittaa heti, pelikuntoon pääsemisessä toki hieman kestää. Siinä mielessä toki tuo sivusidevamma osittain johtuu tuosta jalkapöytävammasta, että jalan lihaksisto ja hermotus ei pitkän kuntotusjakson ole parhaassa kunnossa, jolloin yllättävässä tilanteessa helpommin noita venähdyksiä tapahtuu. Mutta silti tuossa on enemmän huonoa tuuria kuin että voisi vetää suoraa yhtäläisyysmerkkiä vammojen ketjuuntumisesta.
Olisi pitänyt tarkentaa, että puhuin juurikin tuosta alkukauden jalkapöytävammasta. Viime kauden Eurooppa-liigan pelissä tullut jalkapöydän murtuma uusiutui siis alkukaudesta. Tämä polvivamma, joka viimeksi tuli oli tietysti suoraa seurausta siitä kontaktista eikä ollut tarkoitukseni puhua siitä minään uusiutumisena.

Edit. @maken veivi jr. veivi ehti sanoa saman tuossa yllä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: JZZ

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Jes, nyt selkisi tuo. Tosiaan kun nyt tässä loukkaantumiskierteessä ollaan, niin kyllä tuossa näkyy juuri se suurin haaste, eli pelaajat tuodaan vaikka väkisin kentälle, kun heidät on suurinpiirtein saatu kursittua kasaan. Tähän suurin syy on se, että meidän syvyysosasto on ihan vitsi käytännössä kaikilla pelipaikoilla. Tätä ongelmaa mielestäni pystyttäisiin kompensoimaan taas sillä selkeällä pelitavalla, johon jokainen pelaaja pystyisi nojaamaan, mutta tosiasia on se, että pelejä tällä hetkellä voitetaan tai hävitään pelkästään pelaajien henkilökohtaisella taidolla. Tähän suurin syyllinen on EtH ja todellakin toivon, että tähän urheilujohdosta puututaan tiukasti, mieluiten jo tämän kauden aikana.
 

Jeffrey

Jäsen
Syvyysosaston ongelmat taas menevät kyllä EtH:n ja muun johdon piikkiin. Vasemmalle oli kauden alussa neljä valioliigatason pelaajaa. Shaw:n loukkaannuttua tuonne työnnettiin Dalot (ei kuulu tähän neljään), Fernandez ei päässyt edes kokeilemaan ja varamiehiksi hankittiin Reguilonia ja Amrabatia työntäen nuorukainen lainalle. Topparitilanteeseen eihän Maguire Licha ole, mutta kyllä Maguiret, Lindelöfit ja kumppanit on sen sortin varamiehiä, että harvalta joukkueelta noin kovaa kaveria löytyy penkiltä. Joo ei sovi ehkä ihan pelityyliin, mutta jos ei ole pelityyliä niin miten se voisikaan sopia?

Myyntejä ja ostoja varmasti tapahtuu, mutta kyllä iso vastuu menee EtH:lle myös nykyisten pelaajien saamisesta uudelle tai edes "omalle" tasolle.

Fernandezin minuutit Benficassa huomioiden pitäisin ihan mahdollisena, että hänen lainasopimuksen purusta voisi neuvotella mikäli näin haluttaisi. Joo olisi todella raaka pelaaja loppukauteen, mutta mahdollistaisi edes sen pelitavan harjoittelun eikä tätä haistvittu Maguire siivoa koko boksin jalkapalloa.

Edit: Jaa ainakin joskus ollut sääntö, ettei pelaaja voi pelata virallisia otteluita kuin 2 joukkueessa kauden aikana. Vieläköhän tällainen sääntö on voimassa? Fernandez toki edustanut jo kolmea joukkuetta ollen Unitedissa penkillä kauden alussa.
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Ihan mielenkiintoista on kun ajattelee vaikka miten tuo keskikentän peluutus on mennyt tällä kaudella.

Harkkamatsien perusteella keskikentän piti olla Casemiro, Mount ja Bruno ja siinä tuli itselle ensimmäisen kerran sellainen olo, että ei helvetti tuostahan juostaan läpi heittämällä.

Jossain kohtaa palattiin siihen, että no Eriksen tämän taas pelastaa kuten viime kaudellakin ja saadaan ainakin pallokontrollia. Lopulta huomattiin, että vaikka tanskalaisella kissalla on yhdeksän elämää, niin ei se moottori ole enää ihan entisensä.

Vapahtaja Amrabat, joka tuli laittamaan keskikentän kuntoon, osoittautuikin aika nopeasti kuolevaiseksi. Eikä ole ollut ainakaan niin hyvä, että pystyisi yksinään kutosena operoimaan jos ylempänä kaksi muuta kaveria saavat huseerata täysin vapaasti.

Casemiro oli tälle kaudelle vanhentunut ilmeisesti viisi vuotta ja ainut energia, mitä on imenyt joukkueen nuorista on mejbrimäinen tahti hankkia keltaisia.

Sitten tulikin idea alkaa peluuttaa McTominayta vapaassa roolissa ja vaikka itsekin tätä toivoin alkukaudesta, että McTominayn hyökkäysosaamista hyödynnetään enemmän, niin en kyllä ihan tarkoittanut sitä, että vapautetaan täysin puolustusvastuusta.

Lopulta @JZZ mainitsemista yksilöistä se olikin Mainoo, joka on saanut pelaamiseen kaikista eniten järkeä. Tai no lähinnä varmaan sen takia, että pärjää vaikeissa tilanteissa keskikentän pohjalla meidän pelaajista kaikista parhaiten pallo jalassa. Siis paremmin kuin Bruno tai Casemiro… aika hurjaa mutta siltä se tällä hetkellä näyttää.

Eli joo ei tämän kauden pelaamisesta kauheasti systeemiä kehua.

Monta kertaa olen miettinyt voiko joukkueen peli ikinä näyttää täysin kontrolloidulta jos Bruno on kentällä? Tietenkin voi mutta olisi se taas mielenkiintoista nähdä vaikka yksi peli niin, että Bruno on oikealla laidalla ja katsoa miten se keskikentän puolustaminen muuttuu.
 

Jeffrey

Jäsen
Monta kertaa olen miettinyt voiko joukkueen peli ikinä näyttää täysin kontrolloidulta jos Bruno on kentällä? Tietenkin voi mutta olisi se taas mielenkiintoista nähdä vaikka yksi peli niin, että Bruno on oikealla laidalla ja katsoa miten se keskikentän puolustaminen muuttuu.

Vähänhän tuosta Brunon tästä kaudesta tulee Pogba vibat. Pallon saadessaan hakee keskimäärin aivan liian pitkää ja hankalaa syöttöä ja puolustaessa antaa valitettavan usein sen puoli metriä vastustajalle löysää. Onko Bruno se planeetta joka tarvitsee kuunsa hohtaakseen. Eli kahden pystyyn juoksevan laitapelaajan sijaan sen oman JLingzinsä joka seuraa tätä planeettaa ympäri kentän siinä 10 metrin säteellä ja mahdollistaa helpon syötön?

Noh, hyökkääjäpelaajien puolustusvastuusta on täällä puhuttu ja konsensusmielipide on se, että tässä on taktinen valinta eikä kyseisten pelaajien laiskaa tekemistä. Eli uskoisin tuon kenttätasapainon olevan parannettavissa taktisilla valinnoilla. Mitä nyt ehkä Casemiro tuossa timantissa tulisi päivittää, tai ainakin hänen pitkän tähtäimen korvaajan sisäänajo aloittaa.

Yksi asia tähän liittyen on se, että nuo wingerit pitäisi nyt vain saada sisään, ja leikkaamaan sisään aikaisemmin. Nyt tuota välitilaa on nousseet miehittämään laitapakit ja wingerit koohottaneet kulmalipulle. Tämä aiheuttanut sen, että boksissa on aika vähän ukkoa jos McT on penkillä ja toisaalta laitapakeille tulee kammottava kiire jos pallo menetettään - Lisäksi wingerit sitten pyörii kulmissa tuplattuna. Jos nyt vaikka Garnachon heatmappia vertaa Salah:n vastaavaan niin voidaan kysellä mitä se Garna sitä sivurajaa halailee - Antonystä nyt puhumattakaan. Itse olen vakavissani sitä mieltä, että Antonystä saataisi huomattavasti enemmän irti mikäli se sisäänleikkuu alkaisi huomattavasti aikaisemmin. Nyt kun ajaa sinne kulmalipulle ja alkaa siellä pyörimään tuplattuna jotta saisi sen vasurin vapaaksi on tulos ollut vähemmän yllättäen se mikä on ollut. Aikaisemmalla sisäänleikkuulla mahdollistuisi useampi syöttösuunta ja vetosektori vaikka sitten sillä vasurilla. Pidemmissä hyökkäyksissä voivat sitten tarjota sen vaihtoehdon sinne leveälle jos tarve.
 

Barney

Jäsen
Topparitilanteeseen eihän Maguire Licha ole, mutta kyllä Maguiret, Lindelöfit ja kumppanit on sen sortin varamiehiä, että harvalta joukkueelta noin kovaa kaveria löytyy penkiltä. Joo ei sovi ehkä ihan pelityyliin, mutta jos ei ole pelityyliä niin miten se voisikaan sopia?
Paperilla kovia nimiä, mutta jos puhutaan nyt esimerkiksi siitä korkealla linjalla puolustamisesta, niin parempia toppareita löytyisi käytännössä jokaisesta valioliigajoukkueesta. OGS:n mid-blockissa Maguire-Lindelöf oli elementissä, mutta jos tavoitteena on prässätä korkeammalta, niin etenkin Maguire topparina on ihan itsemurha. Kun pelaaja itsekin tiedostaa hitautensa, niin hän ei uskalla nousta riittävän ylös, jolloin puolustuslinjan ja keskikentän väliin jää kammottava tila.

Unitedin puolustamisessa on kaksi isoa ongelmaa:

1) Ten Hagin halu jostain syystä puolustaa "koko kenttää". Kun vastustajan oikealla laitapuolustajalla on pallo, niin Unitedin oikea laituri halailee sivurajaa. Pelaajien etäisyydet ovat ihan järkyttävän suuret, jolloin luonnollisesti sinne puolustavien pelaajien väliin jää isoja tiloja, joita vastustaja voi hyödyntää. Valtaosa joukkueista puolustaa prässätessä käytännössä vain puolta kenttää, jolloin vastustajalta saadaan tila ihan eri tavalla pois. Jäikö ten Hagille noin kovat traumat siitä, kun De Zerbi dominoi häntä luoden jatkuvasti tilanteita laitojen kautta vai mistä tuo johtuu?

2) Topparien sopimattomuus korkealla linjalla pelaamiseen. Kun ei ole jalkaa, niin jäädään makaamaan alas. Silloin myös muun joukkueen pitäisi jäädä alas makaamaan. Ikävä kyllä se on vastoin sitä trendiä, miten menestyvät joukkueet nykypäivänä pelaavat.

Nyt kun Martinez on ollut koko kauden poissa, niin siellä on topparina avannut Maguiren (12 ottelua) lisäksi myös Evans (10 ottelua). Molemmat menisivät hätäapuina, mutta kun käytännössä jokaisessa ottelussa on ollut vähintään jompi kumpi kentällä, niin onhan tuo tilanne ihan katastrofaalinen. Minkälaista jalkapalloa tuollaisilla toppareilla pitäisi pelata?

Ratcliffe painotti sitä, että valmentajan pitää peluuttaa sellaista jalkapalloa, minkä seurajohto määrittää Unitedin tavaksi pelata, mutta toivottavasti jatkossa ymmäretään myös, että sen pelaajiston on oltava sellainen, joka pystyy toteuttamaan sitä haluttua pelitapaa. Ten Hag puhui ennen kauden alkua siitä, että hän haluaa Unitedin olevan maailman paras vastahyökkäysjoukkue, mutta ei tuo vain yksinkertaisesti ole mahdollista nykyisillä toppareilla.

Uskoisin, että valmennus vaihtuu kauden päätteeksi, mikäli peli ei tuosta merkittävästi kehity loppukauden aikana, mutta vähintään yhtä tärkeää on saada kesällä ainakin kaksi uutta topparia sisään.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is

Ja mistä johtui? No,



"High intensity training"

Miksi siellä treenattu taas täysillä, kun koko ajan putoaa ukkoa pois liiallisen lihasrasituksen takia? Etenkin, kun päinvastaisesta on ollut pelaajien mukaan kirjaimellisesti hyötyä:
The way that we approached the game [was vital to win against Chelsea]. A lot of light training sessions to keep energy, to keep fresh and go for the next game as they come thick and fast.
 

Acid

Jäsen
Olen kohtuullisen varma, että valmennus vaihtuu kesällä ja hyvä niin. Hjölundin loukkaantuminen tarkoittaa varmaankin sitä, että Rashford siirtyy kärkeen, Garnacho sille laidalle ja Antony pääsee taas olemaan hyödytön. Henkilökohtaisesti löisin McDominaattorin kärkeen aiheuttamaan kaaosta.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Whitwellin mukaan Omari Forson nousee avaukseen eikä Antony, mikä on kyllä ihan postiivinen yllätys.

The sun puolestaan kirjoitteli, että Greenwoodin mukaan ManU on kaunein ja hienoin seura maailmassa ja olisi milloin vain valmis palaamaan.

Sisäinen kyynikko sanoo, että seura on jo aloittanut imagokampanjan paluuta varten ja syöttää näitä juttuja lehdistölle.
 

Jeffrey

Jäsen
The sun puolestaan kirjoitteli, että Greenwoodin mukaan ManU on kaunein ja hienoin seura maailmassa ja olisi milloin vain valmis palaamaan.

Sisäinen kyynikko sanoo, että seura on jo aloittanut imagokampanjan paluuta varten ja syöttää näitä juttuja lehdistölle.

Tässä täytyy muistaa Fokionin sanat Aleksanterin kuoltua noin 2 400 vuotta sitten, kun hän halusi estää kansaa nousemasta ennenaikaiseen kapinaan: "Jos hän on kuollut tänään, niin hän on sitä myös huomenna ja ylihuomenna". Samoin hän suositteli sitä, jolla oli kova kiire rankaisemaan syyllistä kuiskaamaan itselleen: "jos hän on syyllinen tänään, hän on sitä huomenna ja ylihuomennakin". Plutarkhosin mukaan Mitään vahinkoa ei tapahdu jos hän saa rangaistuksensa myöhässä, mutta jos hän saa sen liian pian, hän tulee aina näyttämään aiheettomasti tuomitulta. Lisäksi vielä Plutarkhos mainitsi aiheesta, että pistäminen ja pureminen on muurahaisten ja paarmojen hommaa. Ja suositteli Sokrateksen, Aristidesin, Camillusin ja Metellusin oppeja lempeydestä, armollisuudesta ja itsehillinnästä.

Inhimilliseltä kantilta toivoisin paluuta, se tietyllä tapaa sinetöisi tämän ennenaikaisen tuomitsemisen tahoilta jotka varmasti tietänevät huomattavasti meitä paremmin mitä on tapahtunut ja mitä ei - jos he ovat valmiita tukemaan pelaajan perhettä ja tuomaan Greenwoodin takaisin omalla henkilökohtaisella ja taloudellisella riskillä. Jos palaa, niin suunnaton kunnioitus myös pelaajalle itselleen siitä että olisi tulossa kohtaamaan kasvotuksen sen mikä nyt on jäänyt taakse. Paljon paljon helpompaa olisi rahoittaa loppuelämänsä tuolla jossain Espanjassa tai vaikkapa Saudeissa.

Pelaajatyypiltään olisi nähdäkseni sellainen joka olisi joukkueelle myös hyödyksi. Todennäköisesti yksi maailman kaksijalkaisimmista pelaajista, aikaisin sisään leikkaava wingeri jolle ei ole ongelma juosta päätyyn. Pystyy stunttaamaan myös piikissä ja pelaaminen on kurinalaistunut huomattavasti - luulen tämän johtuvan viime vuosien myllytyksestä ja sen tuomasta aikuistumisesta eri elämän osa-alueilla. Jos MG tulisi takaisin, Antonyn voisi aika huoletta laittaa kiertoon ilman wingerin hankintaa.

Unitedin puolesta toinen paljon helpompi ratkaisu olisi myydä ja ostaa tilalle joku toinen tai mennä nykyisillä. Tietyllä tapaa kuitenkin näkisin tämän osaltani vastuunvälttelynä.

The Suniin taas en luota ollenkaan. Enkä myöskään usko pelaajan saarille enää kaipailevan. Uskon hänen jäävän tuonne Etelä-Eurooppaan johonkin sarjaan. Joka tapauksessa tähän saagaan saataneen se seuraava virstanpylväs ihan tässä parin kuukauden sisään nyt kun seurakin ilmoitti ottavansa asian käsittelyyn.
 

Jeffrey

Jäsen
Mitä sinä näet että on tapahtunut, ottaen huomioon kaikki todisteet?

Täältä tai edellisestä kausiketjusta löytynee halutessaan pidempi argumentointinti, mielipidettä en tässä tämän hetken tietojen valossa ole muuttanut.

Tiivistelmänä pidän todennäköisenä teini-ikäisen (ex?)pariskunnan aamuöistä alkoholinhuuruista parisuhderiitaa jossa on käytetty ikävää kieltä ja toisen osapuolen huuli on haljennut. Toinen osapuoli jakanut materiaalin nettiin silloin aamuyöllä ja myöhemmin katunut omaa valintaansa. Asiaa käsiteltiin oikeudessa, mutta oikeus ei löytänyt riittävästi aihetodisteita ja kukaan osapuolista ei lopulta halunnut lisätä todisteita olemassa olevan lisäksi.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Lähtemättä sen enempää uusintakierrokselle siitä, minkälainen ihminen pitää olla, jos edes umpijurrissa yltyy seksin vonkaamisesta raiskaamisella uhkaamiseen ja sitä kautta fyysiseen pahoinpitelyyn, sanon vain, että olisipa uudelta regiimilta paskinta mahdollista PR-työtä aloittaa ensimmäinen kautensa palauttamalla Greenwood seuraan. En tuon tapahtumiseen usko sekuntiakaan ennen kuin näen.

Pitää myös huomioida ero syyttömäksi toteamisen ja lopetetun tutkinnan välillä etenkin jos jälkimmäinen on civil case - tapaus, jossa asianomistaja on halunnut jättää asian sikseen. Jos vaikka ottaa esimerkiksi Ryan Giggsin, niin hänet todettiin syyttömäksi. Greenwood taasen ei tule koskaan olemaan syytön - hän ei saanut tuomiota muista syistä.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
, että olisipa uudelta regiimilta paskinta mahdollista PR-työtä aloittaa ensimmäinen kautensa palauttamalla Greenwood seuraan.

Tämä juuri. Varovasti kokeiltiin jo mielipiteitä aikaisemmin ja silloin paska osui tuulettimeen ja kovaa. Ei Greenwood voi kaiken järjen mukaan normaalia elämää Englannissa viettää, saati sitten pelata vielä.

Ja se on oikein.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Eli Forson sitten kärkeen? Käyhän sekin. Mielelläni kuitenkin näkisin edes puoli tuntia mitä McTominay saisi aikaa kärjessä häärätessään.
Hankala sanoa. Saattaa pelata myös oikealla (on vasuri, joka osaa leikata keskelle), Garna vasemmalla ja Rashford keskellä.

Itse pistäisin silti kärkeen sillä ajatuksella, että tärkeintä saada parhaat pelaajat oikeille pelipaikoille. Fyysinen preesens omaan silmään sellainen, että voisi jopa pärjätä keskellä.
 

Jeffrey

Jäsen
[
Hankala sanoa. Saattaa pelata myös oikealla (on vasuri, joka osaa leikata keskelle), Garna vasemmalla ja Rashford keskellä.

Itse pistäisin silti kärkeen sillä ajatuksella, että tärkeintä saada parhaat pelaajat oikeille pelipaikoille. Fyysinen preesens omaan silmään sellainen, että voisi jopa pärjätä keskellä.

Kohtahan se nähdään, mutta luulen kyllä avaavan kärjessä. En usko esimerkiksi Antonyn olevan varsinaisesti missään koirankopissa, vaan ennemminkin tämä parhaat omille paikoilleen ideologia jota olisi suonut käytettävän jo aiemmin.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Olihan tuo pelillisesti taas ihan kauheaa kuraa ja sinällään kun esitys on tällainen, niin itse olen sitä mieltä, että tappio tekee hyvää koska sen luulisi pakottavan valmentajaa hieman heräämään todellisuuteen.

Etenkin siinä kohtaa kun Eriksen ja McTominay tulivat sisään, niin oli tasan tarkkaan tiedossa mitä tulee tapahtumaan. Onanan pitkät pallot siihen vielä päälle.

Yksi kauden paskimpia pelejä. Blääh. Tekisi mieli haukkua muutama pelaaja mutta kyllä se syyttävä sormi osoittaa muualle.

Kertoo varmaan oleellisen hyökkäyspelistä, että Antonyn nostaminen avaukseen ei tunnu enää ihan paskalta idealta.

On se vaan tuo Rashfordin peluuttaminen keskellä myös ihan yhtä tyhjän kanssa ja elekieli kentällä on sellaista, että ei jotenkin näytä kovin hyvältä. Athleticin toimittaja Andy Mitten sanoi joku aika sitten, että on huolissaan kun katsoo Rashfordin olemusta ja vähän tuli taas sama olo itselle. Eihän Rashford koskaan mikään sellainen tyyppi ole joka vaikka hymyilee jatkuvasti mutta tuntuu, että sellainen kipinä puuttui täysin, mitä nyt vaikka Garnachosta välittyy kilometrin päähän. Älyttömän yllättynyt en olisi jos Rashford jää jossain kohtaa sivuun joidenkin ”henkilökohtaisten syiden takia”.

Rashford sai pelissä vain 19 syöttöä, että ei ihmeitä voi olettaakaan mutta kun katsoo sitä millä asenteella menee boksiin, niin en minä sitä palloa hänelle sinne heittäisikään vrt. miten Höjlund liikkuu boksissa. Samoin palloton tekeminen keskellä vrt Höjlund on ihan eri maata.

En oikeasti tällä hetkellä keksi hirveästi parempia ratkaisuja kuin laittaa McTominay kärkeen Forestia vastaan.

Lohdullista on, että ei sitä tarvitse murehtia kuka pelaa kärjessä, kun turpaan tulee kuitenkin jos pelisuunnitelma on sama.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Olihan tuo pelillisesti taas ihan kauheaa kuraa ja sinällään kun esitys on tällainen, niin itse olen sitä mieltä, että tappio tekee hyvää koska sen luulisi pakottavan valmentajaa hieman heräämään todellisuuteen.
Tuossa linkattiinkin jo ten Hagin kommentit. Toki niihin on aina hyvä suhtautua varauksella ei käytännössä koskaa valmentajat sano, mitä täysin ajattelee. Mut sama toistuu jatkuvasti niin kyllä mä vähän huolissani noista olisin. Eiköhän kalju lähde kesällä vaihtoon. Tuskin aikaisemmin.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Tuossa linkattiinkin jo ten Hagin kommentit. Toki niihin on aina hyvä suhtautua varauksella ei käytännössä koskaa valmentajat sano, mitä täysin ajattelee. Mut sama toistuu jatkuvasti niin kyllä mä vähän huolissani noista olisin. Eiköhän kalju lähde kesällä vaihtoon. Tuskin aikaisemmin.
Kommentointi on ollut tuota samaa jo pidempään… jauhanut pitkään jo ihan omaa jargoniaansa.
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Kertoo varmaan oleellisen hyökkäyspelistä, että Antonyn nostaminen avaukseen ei tunnu enää ihan paskalta idealta.
En peliä tänään nähnyt(ehkä hyvä niin) mutta kyllä kuulostaa pahalta jos Antonyn avaukseen ottaminen tuntuu edes idealta.

Tuloksellisesti mennyt ihan kivasti viime aikoina mutta eihän varsinaisesti ongelmat ole mihinkään kadonneet.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös