Manchester United FC 2023–2024 – ”This club belongs in the Champions League”

  • 271 706
  • 2 313

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Se oli kamalaa katsottavaa, ja pelillisesti pahin ylikävely, jonka ten Hag on joutunut kokemaan himassa, ja melkein ylipäätäänkin. Menee samaan kategoriaan Anfieldin ja Etihadin nöyryytysten kanssa. Pahinta ei ole mielestäni se, että Casemiro alisuorittaa tai edes se, että puolustuslinja ei toimi eikä sitä tueta, vaan se, ettei tuolla näyttänyt olevan mitään koherenttia pelitapaa.

Näyttää siltä, ettei valmennus täysin tiedä, missä pelaajat ovat hyviä, miten pallon kanssa pitäisi edetä tai edes sitä, missä rytmissä sitä paljon ten Hagin kuuluttamaa vastaprässiä pitäisi tehdä. Pelisuunnitelma näytti olevan suunnilleen, että pallo jollain ilveellä Eriksenin tai Brunon kautta Rashfordille, ja taikatemppuja pliis.

Pelinrakentelu kamalaa
Prässi kamalaa
Keskikentän muoto kamala

Jos pitää vähän kehuja antaa, niin Reguilon ei ollut huono, Dalot oli pääasiassa hyvä ja hyökkäyskaksikko oli erinomainen. Ja onhan sekin ihan faktaa, että loukkeja on hirvittävä määrä, mutta pelitavallisesti niiden taakse ei ainakaan tänään nähdyn vertaa voi mennä.
 

Tuomio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sabres, Bills, Man Utd
Ensimmäistä kertaa vuosiin meinasin sulkea lähetyksen pelin aikana. Alle muutama huomio:

Kenen mielestä on hyvä idea vaihtaa tuore, nuori ja aloitteellinen kärki Martialiin kun on takaa-ajo päällä? Martial pelannut hyvän pelin viimeks vuosi sitten. Casemiro on alaspäin järkyttävän hidas. Ensimmäisessä maalissa lopetti täysin liikkeen josta Welbeck jäi vapaaksi ja maali. Huolestuttavan näköistä. Toivotaan että Amrabat tuon tuosta korjaa ja vielä puolustusvelvoitetta pois. Onana on omalla tavallaan iso upgrade sekä downgrade De Geaan. Reaktiotorjunnat ovat jopa heikkoja. Mutta jalalla loistava.

Surkea peli alla ja seuraavaksi Bayernin mankeliin. Ahdistaa jo valmiiksi.
 
Kyllähän ManU oli ensimmäisellä jaksolla parempi ja brighton johti lähinnä paremman onnen turvin. Tolppalaukaus + pallo hiuksen hienosti viivan väärällä puolella ennen maalia. Toinen jakso sitten Grande catastrophe, jota en katsonut loppuun.
 

Barney

Jäsen
Kenen mielestä on hyvä idea vaihtaa tuore, nuori ja aloitteellinen kärki Martialiin kun on takaa-ajo päällä?
Eiköhän tuo selity sillä selän rasitusongelmalla. Loukkaantumisen jälkeen Hojlund ei ollut vielä avannut yhtään ottelua Unitedissa (tai maajoukkueessa), vaan minuutit ovat tulleet penkiltä. Eiköhän tuo päätös ole tehty jo ennen ottelun alkua. United on tuon Hojlundin selän kanssa ollut aika tarkkana, jotta ei tule yhtä pitkää huilia kuin Rashfordilla, joten eiköhän tuota rasitusta haluta nyt ainakin alkuun säännellä ja lisätä hallitusti.
 

Styge

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pens, änärin suomalaiset
Hohhoijaa. Kyllä paljon saa tapahtua, jotta TOP4 jotenkin alkaa näyttää lupaavalta. Peliruuhka alkaa ja nyt jo hirveät loukkaantumisongelmat vaivaavat. Joukkueessa on niin paljon täyttä paskaa tällä hetkellä, että ei ihmekään että ollaan tässä tilanteessa.
Jos jotain posia, niin Reguilon oli kyllä pirteä ja Hannibal samoin. Muuten en oikein tiedä, ketä tuolla kehuisi...

Milloin ja missä se paska loppuu?
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Aivan järkyttävä esitys jälleen kerran. Rassella on pää niin jumissa, ettei mies osu siihen kuuluisaan ladon seinäänkään. Joo mies tekee aivan helvetisti hyviä asioita, mutta siihen nähden, kuinka usein on paikoilla, niin tehot ovat kyllä ihan luvattoman huonot.

Casemiro näyttää siltä, että on vanhentunut 10 vuotta kesän aikana. Aivan karmean näköistä on miehen liike, sekä puolustaminen alas liikuttaessa.

Lisandro on varjo viime kaudesta ja tällä hetkellä miestä viedään joka pelissä, kuin mätää kukkoa. Uskon kuitenkin, että taso tulee tuosta kasvamaan, kunhan tuohon puolustuslinjaan saadaan jotain järkeä.

Hojlund on lupauksia herättävä ja hakeutuu todella ahnaasti maalipaikoille, mutta pallovarmuudessa ja kuljettamisessa on vielä tekemistä. Oli ihan älytön veto ten Hagilta vaihtaa pystyyn kuollut Martial Hojlundin tilalle.

Kautta on pelattu 5 peliä ja jumalauta taas ollaan mestaruustaistosta ulkona. En mä mitään mestaruutta odottanutkaan, mutta olisi se nyt ollut mukavaa olla edes joulun tienoilla vielä mukana.

Ten Hag on jo pari kertaa tälläkin kaudella tehty täysin naurunalaiseksi vastustajan valmentajan toimesta ja pikkuhiljaa alkaa paine kasvamaan sielläkin suunnalla. Loukkaantumistilanne on paha, mutta silti ei voida jäädä taktisesti noin jyrän alle.

Kylläpä osaa taas vituttaa tämä seura ja pelien katsominen. Ei muuta, kun leuka rintaan ja keskiviikon 5-0 Bayern tappiota kohti!
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Ten Hag on jo pari kertaa tälläkin kaudella tehty täysin naurunalaiseksi vastustajan valmentajan toimesta ja pikkuhiljaa alkaa paine kasvamaan sielläkin suunnalla. Loukkaantumistilanne on paha, mutta silti ei voida jäädä taktisesti noin jyrän alle.
Tää on kyllä huolestuttava merkki. Viime kaudella sen vielä jotenkin hyväksyi, mutta ei voi enää noin pahasti jäädä taktisesti jyrän alle, niin kuin tänään. Kyllä yhdessä kaudessa pitää oppia virheistään, mutta pahasti näyttää siltä että oppi ei mene perille. Ois pitänyt katsoa HIFK:n peli mieluummin, hemmetti!
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
@Heddy#77 kyllå hienosti tiivisti omat ajatukset. Jotenkin se vaan turhauttaa kun esim. se viime kauden ongelma, eli lyhyellä avaaminen on saatu toimimaan, niin nyt keskikentän läpi juostaan joka pelissä.

Lienee turha edes mainita, että Fenerbache on voittanut kaikki matsit sen jälkeen kun Fred siirtyi sinne ja Unitedissa menee taas aivan kaikki päin helvettiä kun pastori lähti.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Eihän nuo esitykset ole olleet hääppöisiä mutta muistetaan että myös viime kaudella oli näitä käynnistymisongelmia, näistä päästiin yli ja kausi oli lopulta onnistunut. Aika paljon valmistautumista on varmasti sotkeneet myös nämä case Greenwood ja Antony plus Sanchon tilanne. Uskon kuitenkin että kurssi on käännettävissä koska siisoni on hädin tuskin alkanut ja jahka saikkutupa alkaa hiljalleen tyhjenemään.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Vielä en oo yhtään peliä nähnyt mutta näkemättä pistäisin valmentajan vaihtoon.
Tämän kauden pelillinen ilme menee hänen piikkiinsä, mutta tämä on viimeinen asia, joka kannattaisi nyt tehdä. Ten Hagin pitää saada luottoa ja tukea, sillä hän on varmasti ainoa, joka tämän tilanteen pystyy korjaamaan. Nyt on niin monta ten Hagin pelaajaa joukkueessa, että syteen tai saveen, mutta ten Hagilla mennään.
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Enpä tiedä mitä kirjoittaa mutta eipä tiennyt United mitä tehdä tänään.

Väläyksiä nähdään mutta eipä väläykset riitä pitkässä juoksussa. Toivo on että Rasse taikoo jotain ja saisi temput vielä onnistumaan.

Reguilon oli positiivinen ilmestys. Ei ollut odotuksia suuntaan eikä toiseen. Varastiko Fred Casemiron dna:n mukaansa? Keskikenttä ei ehdi tulla puolustuslinjan avuksi ja kun linjakin vielä koomailee niin eipä tuossa vastustajat voi kuin kiittää mennessään juhlimaan maalia.

Leuka rintaan ja kohti uusia skandaaleja.

Ja olihan Brighton tänään(kin) kaikesta huolimatta perkeleen hyvä JOUKKUE.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Miksi tämä vetelä ja löysä Patonki saa vetää virallisissa otteluissa Punaista päälle?

Lähellä on ns. Paniikki.
 

Jass0

Jäsen
Siitä on nättiä lähteä haastamaan vieraisiin Bayern Müncheniä keskiviikkona, kun ensin ottaa lauantaina kotona turpaan joltain Brightonilta.
On tätä nyky ManU:n touhua surullista seurata.

Muistaako Jonnet sitä aikaa, kun puolustuksessa oli Evraa, Vidiciä, Ferdinandia. Keskikentällä Giggs, Scholes, Carrick. Hyökkäyksessä Rooney ja Ronaldo. Maalissa viimeisenä lukkona Van Der Sar.
Oli muuten hieno joukkue ja kannua tuli joka kilpailusta.
 
Kyllä se usein on yksinkertaista ja kaikki lähtee luottamuksesta. Kymmenen peliä avauksessa rajattomalla luotolla riittää Sanchon uuteen tulemiseen.

Sancho sitten vaan osoittaa harjoituksissa, että ansaitsee nuo kymmenen peliä rajattomalla luotolla. Ei se avauksen paikka ole kenelläkään sementoitu, vaan sen eteen on tehtävä jatkuvasti töitä.

Siihen miksi ei ole kokoonpanossa voi aina hakea syytä muualta kuin itsestä, mutta juuri itsestä se syy useimmiten löytyy. Ei tuolla tasolla kukaan ole mitään ilmaiseksi saanut, vaan huippupelaajat itse hankkivat sen paikkansa avauksesta.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämä pätkä Angesta Celticin aikaan tuli todella sopivasti vastaan, peilaten juurikin Sanchon tapaukseen.



Celticin aikaan? Tuohan oli nyt perjantailta Spursin pressihuoneessa ja Spursin paitakin päällä.

No joka tapauksessa, hienoja kannanottoja ja tärkeää asiaa. Aika monesti näihin kanssa kirjoitellut ja eri keskusteluissa jollekin kavereilleni sanonut, että voihan sitä esittää tyhmää ja kylmää ja vaatia että huiput ovat jotain robotteja joiden pitää vaan suorittaa kun maksetaankin niin hyvin, mutta että hei arvatkaas mitä, ihmisiä nekin vaan on!

Hieno tulos lauantaina eikä yllättänyt kyllä Brightonia vastaan yhtään, että näin kävi.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Ehkä se tässä nyt tekee kahdesta viime matsista eksra vittumaisen, että molemmissa oli senteistä kiinni, että peli olisi kääntynyt erilaiseen suuntaan mutta molemmissa VAR hylkäsi maalin (perustellusti toki). Sitten kun maali hylättiin, niin kaikki alkoi mennä päin persettä kuten myös Arsenalia vastaan.

Se on hyvä muistaa, että molemmat pelit hävittiin todella laadukkaalle joukkueelle, siinä mielessä nämä paniikkinappula-kommentit on vähän väsyneitä, kun on juuri muokattu koko joukkueen runko valmentajalle sopivaksi ja sarjaa on viisi matsia takana.

Sitten kun päästään niihin ongelmiin, niin Casemiro on ilmeisesti kesän aikana hakenut jostain laboratoriosta itselleen Nemanja Maticin tai perunasäkin dna:ta koska liike muistuttaa jotain näiden kahden väliltä. McTominay sai ansaitusti sen mahdollisuuden mutta ei tarjonnut oikeastaan mitään kumpaankaan suuntaan. Eriksen jonka piti alunperin olla vaihtopelaajan roolissa näyttää vaihteeksi taas keskikentän tärkeimmältä pelaajalta.

Sitten jos kaivetaan sitä posia, niin onneksi Amrabat on täsmälääkkettä tähän eikä ten Hag varmasti peluuta Casemiroa väkisin kuten jo nyt nähtiin kun otettiin vaihtoon. Tätä menoa Mainoo tulee saamaan myös mahdollisuuden kun pääsee takaisin pelikuntoon.

Højlundilta hyvin lupaava esitys ja juoksi aina juuri sinne minne pitää, tykkään tosi paljon. Rashford pelasi ihan ok mutta fakta on se, että tehoja vain pitää tulla ja kun 0+0 on taulussa ei voi olla tyytyväinen. Silti oli hyökkäyksen vaarallisin pelaaja. Hannibalin maali oli mukava valopilkku ja Pellistri totutun pirteä, saa nähdä onko toinen näistä avauksessa Bayernia vastaan oikealla.

Puolustuslinjassa vähän yllättäen laitapakit pelasivat hyvin ja topparit petti. Maguire avauksessa Bayernia vastaan?
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Sitten jos kaivetaan sitä posia, niin onneksi Amrabat on täsmälääkkettä tähän eikä ten Hag varmasti peluuta Casemiroa väkisin kuten jo nyt nähtiin kun otettiin vaihtoon. Tätä menoa Mainoo tulee saamaan myös mahdollisuuden kun pääsee takaisin pelikuntoon.
Samaa mieltä. Lisäksi Unitedilla on suuria vaikeuksia pallottoman pelin osalta ainakin työmoraalin, intensiteetin, muodon pitämisen ja ennakoimisen suhteen etenkin keskikentällä. Niinpä Amrabatin lisäksi Mount tulee olemaan ihan nektaria kun kuntoutuu. Molemmat ovat kunnon työhevosia.

Eilen Rashfordilla oli selkeitä vaikeuksia prässin kanssa, eikä ihme, sillä pelasi niin keskellä kahdestaan Højlundin kanssa. Tavallisesti prässää laidalta ajaen keskemmälle, nyt ajautui monta kertaa melkeinpä oikealle puolelle kenttää mikä jätti vasemman puolen aivan auki. Samalla Brighton reagoi Unitedin hyvään alkuun pudottamalla Grossin toppareiden väliin / Unitedin kymppialueelle ja Veltmanin laidalla todella ylös, jolloin Unitedin vasen laita vuosi jatkuvasti. Mitä haluan sanoa on, että vaikka Reguilon, Eriksen ja Rashford olivat eilen ihan hyviä, heidän OOP-kykynsä ei riittänyt eilen lainkaan etenkin kun De Zerbi luki ten Hagia kuin avointa kirjaa. Tuohon tilalle Shaw (tukee prässiä älyttömän hyvin) ja Mount, niin varmasti paranee.

Maguire avauksessa Bayernia vastaan?
Apua. No okei, ehkä kolmen linjassa, mutta siis apua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös