Manchester United FC 2021–2022 – it’s time to win trophies

  • 316 901
  • 3 029

Jeffrey

Jäsen
Enemmän pelejä katsoneet ymmärtää varmaan mitä tarkoitan jos vertaa millaista kehitystä esim. Greenwoodin otteissa on tapahtunut vuoden aikana vrt. James polkee aikalailla paikallaan.

Itse taas näen Jamesin enemmän tuollaisena Vanhana Pukkina, jolla on lisäksi täysin poikkeuksellisia ominaisuuksia. Oppiminen ei kuitenkaan kulje aina staattisella linjalla, vaan siinä tulee taantumia ja sitten taas vauhdikkaampia pyrähdyksiä. Kuitenkin se pohjatyö tehdään silloin treenatessa, joka sitten kumuloituu jossain vaiheessa oikeaksi kehitykseksi mikäli kumuloituu.

Omaan silmään Jamesin ei tarvitsisi varsinaisesti enää oppia mitään uutta, jotta hän voisi merkittävästi parantua pelaajana. Enemmän tuo tarvitsee pehmeämpiä ominaisuuksia, jonka kautta sitä tulosta tulisi myös. Siinä missä Lingardin huomio meni jossain vaiheessa tansseihin, James puristaa ehkä vähän liikaakin mailaa.

Sen verran poikkeuksellinen pelaaja James on, etten todellakaan hänen suhteen luovuttaisi vielä. Pää kuntoon ja vähän kovuutta lisää niin aletaan olla jo hyvällä tiellä. Mies on jo näyttänyt, että resursseja on. Toki voi olla, että se nousu jää tekemättä, mutta melko hyvä diili Unitedilla on käsissään tämä kortti katsoa.
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Romanolta päivitystä Varane tilanteeseen eli Manu ollut uudelleen yhteydessä ja on ykköstarget tuohon paikalle, mutta pitää odottaa että Varane palaa lomilta ja ilmoittaa Realille vielä virallisesti mitä haluaa ja sitten selviää hintalappu. Muita vaihtoehtoja edelleen Kounde, Torres ja Romero.

Niin ja tietenkin Sancho käynyt tänään medicalissa ja lähipäivinä tulee viimein virallinen julkistus.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Rashford menossa olkapääleikkaukseen nyt heinäkuussa ja saattaa missata kauden alusta pari kuukautta?
Hyvä että menee, tosiaan ei mies tunnu ikinä ehjänä olevan ja silti pelaa jokaisessa pelissä. Hyvää tekee laittaa paikat kuntoon.

Laituriosastolla on sen verran leveyttä, että ei edes kirpaise.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Samalla kun olkapää leikataan, mikä on siis ollut se isoin vaiva, myös nilkalle tehdään jotain. Sitä en löytänyt, että onko kyseessä leikkaus vaiko muu kuntoutus.
 

Barney

Jäsen
Itsekään en näe sitä minään isona ongelmana, että Rashford on alkukaudesta hetken aikaa poissa. Itse asiassa se voi olla ihan positiivistakin, että hän saa sitten edes alkukaudesta vähän lepoa, kun OGS tunnetusti peluuttaa hänet aina puhki. Jos UCL:ssa ei tule samanlaista kuolemanlohkoa kuin viime kaudella, niin tuskinpa jatkomahdollisuudet Rassen parin ottelun poissaoloon kaatuvat. Samalla tämä on myös erinomainen näyttöpaikka etenkin Greenwoodille ja Martialille. Noille kolmelle hyökkäyksen pelipaikalle on kuitenkin kilpailua ja kun Rashfordilla sekä Sancholla on käytännössä varmat kausikortit avaukseen, niin normaalitilanteessa Cavani, Greenwood ja Martial taistelevat siitä yhdestä avauskokoonpanon paikasta.

Itse olisin heivannut Martialin jo mäkeen viime kauden jälkeen, mutta ilmeisesti hän jää vielä kokoonpanoon roikkumaan ensi kaudeksi. Sanchon (ja Greenwoodin kehittymisen) myötä kilpailutilanne alkaa olemaan sen verran kova, että nyt Martialin on oikeasti pelattava hyvin tai hänen minuutit jäävät vähiin Rashfordin paluun jälkeen. Osaahan Martial tehdä paikoista maaleja, mutta jos hän haluaa ensi kaudella saada vastuuta, niin tuosta löysyydestä on päästävä eroon. Ensi kausi on varmasti kuitenkin Martialille se viimeinen näyttöpaikka ja jos homma ei ala paranemaan, niin sen jälkeen hän saa hakea vauhtia jostain pienemmästä seurasta.

Onhan se myös mahdollista, että tämä Rashfordin loukkaantuminen vaikuttaa Lingardin myymiseen. Romanon mukaan Lingardin kohdalla vaihtoehdot ovat jatko Unitedissa tai siirtyminen West Hamiin, vaikka muitakin kiinnostuneita luonnollisesti on. Käsittäkseni Lingardin tilanne on myös samanlainen kuin Dalotilla eli hän siirtyy mielellään pysyvällä siirrolla viime kauden lainaseuraansa, mutta jos United haluaa pitää hänet, niin hän jää myös mielellään taistelemaan peliajasta.

Olisihan Lingard suorastaan erinomainen leveyspelaaja, mikäli hän pelaisi ensi kaudella samalla tasolla kuin viime kaudella West Hamissa. Itse olen kuitenkin vähän skeptinen sen suhteen, että löytyykö tuo sama taso enää kaiken tämän jälkeen Unitedissa. Tuollainen työteliäs ja monipuolinen oman akatemian kasvatti olisi tietenkin mukava pitää ringissä, mutta pelaajan näkökulmasta Lingardille uusi startti uralle West Hamissa isolla vastuulla voisi tehdä hyvää.
 

hiitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
En tiedä miten luotettavia juttuja mutta twitterissä tuli nähtyä monien kommentteja että Ole haluaa viedä tiimiä hyökkäävämpään suuntaan.

Enkä kyllä pistäisi vastaan jos nähtäisiin todella nälkäinen united kentällä.
 

BaronFIN

Jäsen
Siellä on Eden Hazard & Willian co.-dieetti käynnissä. Kaverit vetää Personal Trainerin ja ravintoterapeutin ohjeiden kera 11kk vuodessa ammattilaisena ja sitten kesätauolla pistetään menemään kuin old school -kiekkoilijat konsanaan.

Ronaldon & kumpp. on helppoa pysyä aina askeleen edellä kun jaksaa vältellä kebabia yhden kuukauden vuodessa.
 

hiitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Hitto pitäisi aina olla somesta pois kun huhuja pyörii paljon. Tuo Varane alkaa kyllä kuulostamaan aika hyvältä lisäykseltä rosteriin.

Sellanen mukava kutina tässä on alkanut tulemaan koskien ens kautta.
 

Jeffrey

Jäsen
Hitto pitäisi aina olla somesta pois kun huhuja pyörii paljon. Tuo Varane alkaa kyllä kuulostamaan aika hyvältä lisäykseltä rosteriin.

Sellanen mukava kutina tässä on alkanut tulemaan koskien ens kautta.

Kyllä tosiaan kesäpäivät menee aika rattoisasti F5 painellessa. On tämä kuitenkin ihan mukavaa touhua viime kesään verrattuna, kun ei oikein mitään huhuja liikkunut. Nyt jotenkin jopa positiivisia viboja siitä, että useampi saattaisi myös maaliin mennä.

Lisää varsin kiihottavia roskahuhuja. Tosin itse katselisin mieluummin Phillipsin perään. Olen puheet kieltämättä kielisi siitä, että selkeämmin puolustava keskikenttäpelaaja saattaisi olla hankinnassa ja McT/Pogba saisivat täten selkeämmin hyökkäyssuunnan vapauksia.


 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Phil Jones ei ole ilmoittautunut Carringtonille. Todennäköisesti tämä johtuu jostain uudesta, uusiutuneesta tai vanhasta vammasta, mutta onhan treidikin mahdollinen. Pelaaja itse on kuulemma tietoinen tilanteestaan suhteessa seuraan ja haluaa jatkaa uraansa muualla.

Varanelle se numero 4.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Käyköhän tässä vielä niin että ManU saa haalittua hyvin noita ykköskorin pelaajia tässä kesällä ja jossain vaiheessa vielä huomaavat päivittää managerinkin ykköskorin tasolle? Sittenhän tuo alkaisi näyttää jo pahalta..
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Siellä on Eden Hazard & Willian co.-dieetti käynnissä. Kaverit vetää Personal Trainerin ja ravintoterapeutin ohjeiden kera 11kk vuodessa ammattilaisena ja sitten kesätauolla pistetään menemään kuin old school -kiekkoilijat konsanaan.

Ronaldon & kumpp. on helppoa pysyä aina askeleen edellä kun jaksaa vältellä kebabia yhden kuukauden vuodessa.
Etenkin Shawn kannattaisi tuollaisena luontaisesti lihavuuteen taipuvaisena tyyppinä noudattaa niitä ravintoterapeutin ohjeita ympäri vuoden.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Menee vähän off topic mutta Eden Hazard ainakin totesi suoraan, että hän ei voi itselleen mitään, herkut on vaan niin hyviä. Ihminen se Hazardkin vain on. Tämä oli siis ensimmäisen lock downin aikaan, kun pelaajat eivät voineet treenata yhdessä.

Shaw on tosiaan ruumiinrakenteeltaan tosiaan vähän sellainen Wayne Rooney tyyppinen patukka.
 

Barney

Jäsen
Hyvä, että nuoret saavat nyt heti harjoituskauden aikana näyttää. Muutenkin on todella positiivisia uutisia ja huhuja Unitedin ympärillä tällä hetkellä. De Gea palasi kaksi viikkoa ennen lomansa päättymistä taistelemaan ykkösmaalivahdin paikasta, Telles ja Lingard haluavat ilmeisesti jäädä taistelemaan peliajasta ja Trippier myös ilmeisesti haluaisi tulla Unitediin. Tico ei haluaisi myydä, joten itse olisin sen kannalla, että Dalotille annetaan tällä kaudella mahdollisuus ja jos tarvetta on, niin Trippier voitaisiin ottaa ensi kesänä ilman siirtokorvausta.

Ei tarvitse mennä kuin pari vuotta taaksepäin, niin Unitediin ei ollut mitään imua. Pelaajista jouduttiin maksamaan ylihintaa ja monet huippupelaajat eivät halunneet edes tulla Unitediin. Nyt seuran ympäriltä kuulee käytännössä pelkästään positiivisia uutisia ja joukkue on täynnä pelaajia, jotka ovat valmiita taistelemaan peliajasta. Jos se Varane saadaan maaliin, niin puolustuksessakin on neljä erittäin hyvää topparia ja molemmilla puolilla kaksi erinomaista laitapuolustajaa. Muurisen sanoin: eteenpäin on menty.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Nauratti tämä MEN:n live-seurannassa.

”You can tell Heaton played under Sean Dyche. He’s easily audible”

On varmaan keskityspalloja ja puolustuspelin ohjaamista reenattu…

(Chong 0-1)
 

Jeffrey

Jäsen
Jotenkin melko ikoninen hetki, kun Kenkäeläke syöttää Pellistrin yksin läpi ja hieno viimeistely. Tässähän melkein herkistyy, tai sitten se on tää krapula ja sen muistaminen, että menivät farkkushortsit eilen haaroista ratkeamaan.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Itse en peliä nähnytz mutta ilmeisesti JLingz pelasi varsin pirteästi. Sai ainakin kehuja pelaamisestaan ja mitä nyt katselin klippejä, niin komean skoden oli laittanut riman alareunaan.

Faktahan on se, että vasemmalle laidalle olisi tarjolla Rashford, James, Martial, Chong ja Lingard. Chong mennee vielä lainalle ja jos jäljelle jäävistä pitäisi valita, niin, no, aikaisemmista puheistani huolimatta pitäisin kyllä Jessen. Tai emmä tiedä, ihan mahdotontahan tätä on sanoa, koska pelaajalle itselleen olisi varmasti parempi olla avauksessa mukana. Se ei ManU:ssa onnistu. Martial saa joka tapauksessa kyllä lähteä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Chongin lainasiirto Birminghamiin on jo varmistunut. Mutta ei ole jostain syystä sinne vielä siirtynyt. En tiedä miksi.
Missä muuten Martial luuraa? Ja Donny? Ei kai nuo vammat enää pitäisi estää harjoittelua?
Chongin laina alkaa käsittääkseni vasta vähän ajan kuluttua. Mennee sinne vasta sitten kun lainapesti virallisesti alkaa. Voin olla väärässäkin, tämä oli mutua. Donny treenaa kait vielä yksin kotimaassaan ja liittyy seuran treeneihin myöhemmin. Martial on nähty Ranskassa ravintolassa levittelemässä tirhautuneena käsiään kun tarjoilija toi annoksen ensin viereiseen pöytään. Vittu merde!
 

Jeffrey

Jäsen
Ihan hyvää tekemistä tänään, ja viihdyttävä peli kaikkineen. Ottelu lopulta ratkesi toisella puoliajalla kun United otti seniorikolmikon keskikenttää pyörittämään, ja tuon jälkeen Derbyllä ei oikein ollut enää ensimmäisen puolikkaan kaltaista meininkiä. Kuitenkin myös se Derbyn maali tuli osin tuon kolmikon löysästä tekemisestä alaspäin.

Omaan silmään nuorista parhaimpia oli Shoretire, Chong, Pellistri ja Fish. Tosin varsinkin toisella puolikkaalla nuorten tekemistä avitti seniorien tuoma kenttätasapaino. Samalla nuorten osalta hivenen huolestuttavia merkkejä oli Greenwoodin ja Garnerin osalta. Mielestäni heidän olisi tullut kyetä dominoimaan tänään varjoissa hiihtelyn sijaan. Varsinkin Garnerin kohdalla allekirjoittanut sai märän ratin kasvoilleen kun Matic tuli ja näytti mikä ero heillä vielä todellisuudessaan on. Olkoonkin, että Matic toki on vielä ihan maailmanluokkaa varsinkin tällaisessa löntystelytemmossa. Olisin odottanut, että Garner olisi tullut ihan tosissaan kilpailemaan pelipaikasta ja ollut hyvässä tikissä nyt jo. Greenwoodilla toki paikka rosterissa ja sikäli ei vielä ihan pelivireessä tarvitsekaan olla.

Kaikkineen kuitenkin melko mielenkiintoinen palapeli valmennuksella käsissä. Kenelle tekee hyvää lähteä lainalle, kenelle jäädä junnuihin ja jämäminuuteille? Minne pelaajia lainataan, millä ehdoilla ja mille tasoille? Kuka taas olisi valmis laajempaankin vastuuseen ja kenen suhteen tulisi heiluttaa valkoista liinaa?
 

Samout

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko - Suomen Mestari 2021
Ihan hyvää tekemistä tänään, ja viihdyttävä peli kaikkineen. Ottelu lopulta ratkesi toisella puoliajalla kun United otti seniorikolmikon keskikenttää pyörittämään, ja tuon jälkeen Derbyllä ei oikein ollut enää ensimmäisen puolikkaan kaltaista meininkiä. Kuitenkin myös se Derbyn maali tuli osin tuon kolmikon löysästä tekemisestä alaspäin.

Omaan silmään nuorista parhaimpia oli Shoretire, Chong, Pellistri ja Fish. Tosin varsinkin toisella puolikkaalla nuorten tekemistä avitti seniorien tuoma kenttätasapaino. Samalla nuorten osalta hivenen huolestuttavia merkkejä oli Greenwoodin ja Garnerin osalta. Mielestäni heidän olisi tullut kyetä dominoimaan tänään varjoissa hiihtelyn sijaan. Varsinkin Garnerin kohdalla allekirjoittanut sai märän ratin kasvoilleen kun Matic tuli ja näytti mikä ero heillä vielä todellisuudessaan on. Olkoonkin, että Matic toki on vielä ihan maailmanluokkaa varsinkin tällaisessa löntystelytemmossa. Olisin odottanut, että Garner olisi tullut ihan tosissaan kilpailemaan pelipaikasta ja ollut hyvässä tikissä nyt jo. Greenwoodilla toki paikka rosterissa ja sikäli ei vielä ihan pelivireessä tarvitsekaan olla.

Kaikkineen kuitenkin melko mielenkiintoinen palapeli valmennuksella käsissä. Kenelle tekee hyvää lähteä lainalle, kenelle jäädä junnuihin ja jämäminuuteille? Minne pelaajia lainataan, millä ehdoilla ja mille tasoille? Kuka taas olisi valmis laajempaankin vastuuseen ja kenen suhteen tulisi heiluttaa valkoista liinaa?

Melkein kaikki ylhäällä jo sanottukin. Keskityspalloissa oli toisaalta aika pahoja vaikeuksia ekalla puoliajalla. Pari tosi pahaa paikkaa tuli Derbylle kun tuli merkkausvirheitä ja hypyt pääpalloihin jäivät vajaiksi.
 

Barney

Jäsen
Eilen ottelun jälkeen OGS kommentoi näin: "Jesse has come back, been bright, he wants to fight for his place. What he did towards the end of last season, that's the true Jesse. We lacked maybe some options at times. Jesse is in the plans at the moment."

Vähän kaksijakoiset fiilikset tästä. Jessen kannalta olisin toivonut siirtoa, sillä West Hamissa hän olisi saanut ison vastuun ja sen myötä saattanut nousta myös ensi vuoden MM-joukkueeseen mukaan. Unitedissa tuollaista vastuuta ei varmastikaan ole tiedossa. Toisaalta Jesse on oma kasvatti ja hänellä on suuri United-sydän, joten se on myös ihan ymmärrettävää, jos hän mieluummin jää pelaamaan pienellä vastuulla Unitediin kuin siirtyy esimerkiksi West Hamiin.

Unitedin kannaltahan tämä olisi erinomainen uutinen. Monikäyttöisenä pelaajana Jesse pystyy pelaamaan kummallakin laidalla, kymppipaikalla sekä myös alempana keskikentällä, jos ensi kaudella tullaan näkemään 4-3-3 ryhmitelmää. Laidalle hän on Jamesia ja viime kauden Martialia parempi vaihtoehto sekä myös keskikentälle Mataa ja viime kaudella nähtyä Donnya parempi. Nyt Jessellä on kuitenkin itseluottamus sekä siviilipuolen asiat paremmin kunnossa, joten ihan innoissani ainakin itse odotan hänen suorituksiaan, vaikka vähän toivoinkin hänelle uutta alkua muualla.

Hyvältähän tämä alkaa näyttämään ja nyt se joukkueen laajuus, josta olen itsekin paljon puhunut, alkaa vihdoin olemaan sillä tarvittavalla tasolla. Jokaiselle pelipaikalle alkaa olemaan oikeasti se kaksi laadukasta vaihtoehtoa, mikä tarkoittaa sitä, että kilpailua pelipaikoista pitäisi olla ja samalla se antaa myös paremman mahdollisuuden lepuuttaa pelaajia. Viime kaudella nähtiin esimerkiksi Shaw'n kohdalla, että se kova kirittäjä voi oikeasti tehdä ihmeitä.

Ainoat kysymysmerkit ovat tällä hetkellä maalivahti ja keskikentän pohjapelaaja. Henderson on ilmeisesti lähdössä kauteen ykkösmaalivahtina, mikä on mielestäni erinomainen asia. Toivottavasti tuossa ei käydä sitten arpomaan ja ensimmäisestä virheestä vaihtamaan ykkösmaalivahtia, vaikka kirittäjä onkin laadukas. Keskikentän pohjalle puuttuu sellainen ihan maailmanluokan vaihtoehto. Matic saa varmaan vastuuta hidastempoisissa peleissä, mutta liike hänellä alkaa olemaan jo melko heikkoa.

McTominayta ja Frediä pitäisi vielä enemmän alkaa ajamaan tuohon pohjapelaajan rooliin. McTominayta monet pitävät enemmän box-to-box keskikenttäpelaajana, mutta maajoukkueessa hän on pelannut paljon myös topparina erinomaisella menestyksellä. Fysiikka hänellä on kova ja ominaisuudet soveltuisivat mielestäni hyvin myös yksinäiseksi pohjapelaajaksi. Samoin Frediähän City katsoi aikoinaan Fernandinhon korvaajaksi, joten on hänelläkin ominaisuuksia tuohon puhtaan pohjapelaajan rooliin. Siinä 4-3-3 ryhmitelmässä nuo keskikentän ylemmät pelipaikat menevät kuitenkin Brunolle ja Pogballe, minkä lisäksi myös Donnylla ja Lingardilla pitäisi olla tuossa roolissa enemmän annettavaa hyökkäyssuuntaan kuin McFredillä.
 

Fordél

Jäsen
McTominayta ja Frediä pitäisi vielä enemmän alkaa ajamaan tuohon pohjapelaajan rooliin. McTominayta monet pitävät enemmän box-to-box keskikenttäpelaajana, mutta maajoukkueessa hän on pelannut paljon myös topparina erinomaisella menestyksellä. Fysiikka hänellä on kova ja ominaisuudet soveltuisivat mielestäni hyvin myös yksinäiseksi pohjapelaajaksi.

Fysiikka ja asenne ovat toki huippuluokkaa, mutta tuossa roolissa vaaditaan erityisesti peliälyä ja syöttötaitoa. Siis jos ja kun halutaan edetä pallonhallinnan kautta. En ole ainakaan vielä vakuuttunut siitä, että McT:lta löytyy riittävästi näitä ominaisuuksia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös