Manchester United FC 2021–2022 – it’s time to win trophies

  • 317 724
  • 3 029

Jeffrey

Jäsen
Puheet ten Hagin suhteen tosiaan lämpenee kokoajan. Nyt puhellaan, että pääsiäiseen mennessä pyritään saamaan nimet paperiin ja asian tiimoilta myös ulostulo. Huhupuheissa kesäikkunan prioriteetit olisi hyökkääjä ja kaksi keskikenttäpelaajaa. Niminä nämä prioriteetit olisi: Kane, Rice, Bellingham - samoin Timber roikkuu sinnikkäästi huhuissa mukana kun Phillips viilenee.

Aikalailla galaktista ikkunaa haetaan mikäli nimet juuri nuo ovat. Toki nuo pelipaikkaprioriteetit ovat kyllä ihan oikeasti ne prioriteetit, mutta nuo nimet tarkottaisi sitä ettei mihinkään vauhtirysäykseen uuden projektin osalta lähdettäsi vaikka melkoinen rysäys tuo toki jo olisi. Esimerkiksi wingeriosasto jäisi melko kapeaksi ja rahojen käyttäminen ao. herroihin tarkoittaisi käytännössä sitä, että wingeri vahvistukset olisi luokkaa Martial ja Chong.

Unitedin historian kallein ikkuna on nettona n. £140m. Uskon, että tästä tullaan suuntaamaan melko suoralla neulalla kohti pohjoista. Tätä toki osaltaan tasoittaa tämän kauden maltillinen nettokulutus ja mahdollinen palkkabudjetin leikkuri tulevalle kaudelle. Jossain vaiheessa uumoillut myynnit jäänee toteutumatta, tai ainakin mahdolliset siirtokorvaukset jouduttaneen kiinnittämään erilaisiin klausuuleihin jotka sitten toteutuvat joskus jos toteutuvat. Toki jos myynneissä onnistuttaisiin täydellisesti, niin saattaisi sisään tulla kuitenkin useampia kymppejä - vaikka Martial ja Chong kokoonpanoon jäisikin.
 
Viimeksi muokattu:

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Eiköhän sen Antonyn tuohon vielä saisi laiturin tonteille tuomaan leveyttä. Mutta noiden kolmen vonkaleen naaraaminen onkin sitten ihan toinen juttu... Nuo kuitenkin tulee yhteensä maksamaan lähemmäs 300m? Ja leveysukot ajaxista siihen niin 350+ ja sitten kun lähdetään tinkaamaan taas ihan hulluna niin huomataan, että luu jää käteen lopulta. Mutta jos nuo kolme sonnia saadaan niin viehän se uskottavuuden taas ihan uudelle levelille.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Unitedin historian kallein ikkuna on nettona n. £140m. Uskon, että tästä tullaan suuntaamaan melko suoralla neulalla kohti pohjoista.
Mielestäni tässä kohtaa olisi huomattavasti tärkeämpää ostaa jokainen pelaaja sillä ajatuksella, että joukkueeseen ei tule yhtään suurta egoa vaan nöyriä työntekijöitä, jotka sopivat tulevan managerin pelityyliin. En usko, että tässä ikkunassa vielä tullaan törsäämään ns. "simona", vaan uskoisin että se on vasta ensi kesän hommia. Rosterissa on liian monta kysymysmerkkiä joille uskon uuden managerin antavan reilun näyttöpaikan (kuten esim VdB).
 

Jeffrey

Jäsen
Mielestäni tässä kohtaa olisi huomattavasti tärkeämpää ostaa jokainen pelaaja sillä ajatuksella, että joukkueeseen ei tule yhtään suurta egoa vaan nöyriä työntekijöitä, jotka sopivat tulevan managerin pelityyliin.

Ehdottomasti näin. Juuri tästä syystä olen vähän varauksellinen Antonyn kohdalta, toisaalta myös esimerkiksi Ricestä on alkanut kuoriutumaan käsienlevittelijän piirteitä.

Se miksi uskon isoon spendiin nyt tänä kesänä on yksinkertaisesti tietynlainen pakko. Seura ei ole halunnut tehdä suurta rosterimuutosta pitkään aikaan ja osin tästä syystä miehistö on nyt siinä tilanteessa kuin se on. Toki ison kulutuksen riski on se jos uusi manageri epäonnistuu, mutta toisaalta nyt seura on alkanut modernisoitumaan tämän asian osalta ja ehkä hankinnat tehdään laajemmalla perspektiivillä ja sitä myötä riski pienenisi. Toki itse olen aikaisemmin ollut sillä linjalla, että hitaampi uudistus olisi seuralle parempi, mutta tämä kausi on laittanut asioita toisenlaiseen perspektiiviin.

Uskoisin kuitenkin myös, että viimeisiä mahdollisuuksia nähdään useampia. Martial, VdB, Chong, Tuanzebe, tai jopa joku muu. Valitettavasti kaikkia tarpeellisia osasia ei voida hankkia, toivottavasti toki ei ole edes tarvetta. Tosin ten Hag tietää varsin hyvin Valioliigan fyysiset tarpeet, ja voi olla ettei esimerkiksi Donnyn viimeinen mahdollisuus meni jo - vaikka toki Ajax-yhteys voisi antaa muuta olettaa. Jos kaksi keskikenttäpelaajaa ja Garner tulee sisään, niin Donnyllä olisi taas se ikilämmittelijän rooli varattuna.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Rangnick sanoi pressissä että hänellä on jo selkeä näkemys siitä mitä rosterille pitää ensi kesänä tehdä ja itsellä on kyllä vahva luotto tuon miehen näkemykseen.

Umpipaska Everton tänään vastassa ja Rolle palaa kokoonpanoon. Ette varmaan usko tätä mutta Cavanilla, Shawlla ja Varanella on loukkaantumishuolia.

Tasuri siis tiedossa.
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tasuri siis tiedossa
Oikeastaan ihan hyväkin, jos jäätäisiin sijoille ynnä ja muut niin saisi Ten Hag rakentaa rauhassa ja ehkä olisikin parempi panostaa pokaaleiden metsästykseen Fa/Carambola cupissa siinä rebuildin ohella. Toisaalta joku conference liiga olisi hyvä sitten rotaatio ukoille ja junnuille, niin he saisi siellä peliaikaa sellaisia, ei liian kovia vastaan ja hyvää kokemusta.

Ainut olennainen merkitys tietty UCL paikalla olisi se, että se voisi houkutella isompia vonkaleita pelaajien osalta, mutta tärkeämpää on kuitenkin että ne on managerille sopivia pelaajia.
 

Jeffrey

Jäsen
Umpipaska Everton tänään vastassa ja Rolle palaa kokoonpanoon. Ette varmaan usko tätä mutta Cavanilla, Shawlla ja Varanella on loukkaantumishuolia.

Tasuri siis tiedossa.

Ilmeisesti myös McT sivussa. Pitikin sopia, että menen faijan kanssa katsomaan tätä peliä. Saa kuunnella koko iltapäivän vanhan junnuvalmentajan viisastelua miten Unitedin keskikentältä puuttuu tasapaino, ja miksei ne pelaa 4-4-2 muodostelmalla.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Pogba ansaitusti penkillä ja Matic Fred kaksikko pohjalla. Sancho ja Rashford laidoilla ja Rolle piikissä.

AWB saa myös paikan näyttää.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Hyvää: kuudes sija näyttäisi menevän Hammersille.

Huonoa: kaikki muu.

Kun Ole sai kenkää, United oli seitsemäs ja 12 pistettä kärjestä. Nyt United on seitsemäs ja 22 pistettä kärjestä. Tämän kauden paskuus ei johdu valmennusportaasta. Kyse on puhtaasti pelaajien surkeudesta ja joukkuehengen puutteesta.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
On kyllä masentavaa tämä nykymenon katsominen. ”Kunhan käydään pelailemassa” tyyppistä touhua tuo on ja silloin kyllä tappiot on ansaittuja.
 

hiitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Edelleen ihmettelen että tuosta miehistöstä ei saada enempää irti. Tällä hetkellä se on näköjään ihan sama kuka siellä valmentaa.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Sanoisin että nykyinen formi on täysin kiinni mentaalipuolesta ja periaatteessa on aivan sama kuka siellä näköjään valmentaa. Ralf on kuitenkin Oleen verrattuna vaativa koutsi joten ihmettelen tuota nykymenoa suuresti. Joku selittämätön henkinen lukko siellä täytyy olla päällä, ei esitykset järjestetään selity taktisella puolella.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Ei tämäkään nyt hyvin mennyt. ManU ilmoitti jo tutkivansa asiaa.
Pitkään ihmettelin tuota videota, että mitä siinä oikein tapahtuu, kun kiinnitin huomiota vain tuohon kädessä olevaan syndiin. Mutta totta tosiaan, Rollehan läppäisee jonkun kädestä puhelimen maahan ja räksähdyskin kuuluu.

Ei voi kuin ihmetellä näitä reaktioita. Toki impulssit ovat ymmärrettäviä, mutta jotenkin näistä huokuu se irrallisuus "tavallisesta kansasta" jota nämä superstarat kokevat. Nyt Rolle on pyytänyt somessa anteeksi ja toivoo, että voisi hyvittää tapahtuneen mm. kutsumalla kyseisen fanin OT:lle matsia katsomaan. En mä tiedä. Varmaan ihan hyvä että korvaa tapahtuneen, mutta kyllähän näihin pitäisi reagoida jollain aivan vitunmoisella kurinpalautuksella, oli sitten kyseessä maailman tunnetuin ja ihailluin ihminen tai ei.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ei tuo vain voi tehdä hyvää joukkueen ilmapiirille ei mitenkään. Huikea pelaaja ollut, mutta persoona on kyllä niin vastenmielinen kaikkine kiukutteluineen. Uskon, että Manu parantaa heti kun tuo häippäsee joukkueesta.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Uskon, että Manu parantaa heti kun tuo häippäsee joukkueesta.
Tähän viittaisi sekin, että Unitedin käyrä kaikkien niiden lukuisien vaikeuksien jälkeen oli aika jyrkässä nousussa ennen tätä kautta.

Mutta perään sanon, etten ihan täysin allekirjoita sitä, että tämä olisi Ronaldon vika, vaan pikemminkin Ronaldosta johtuva asia. Ei ole montaa seuraa maailmassa, johon tuollainen stara, ego ja aura voisi tulla ilman, että se aiheuttaisi värinää joukkueen balanssissa. Nyt Unitediin tuli kerralla niin iso määrä tähtipölyä ettei mikään johtajuus kestänyt sitä. Koen tarpeelliseksi mainita, että Unitedissa oli keskeisiä liidereitä viisi henkilöä: Ole (potkut), Maguire (täysin menetetty kausi), Bruno (hakee itseään aivan totaalisesti), Rashford (pelaa vailla itseluottamusta) ja Shaw (jep). Ei ihme että kausi on mennyt kuten on mennyt.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Pojan äitikin on ottanut kantaa tuohon Ronaldon tapaukseen.
 

Liitteet

  • 4DC2D33B-2EA6-4611-8861-0A1811596086.jpeg
    4DC2D33B-2EA6-4611-8861-0A1811596086.jpeg
    273,9 KB · kertaa luettu: 116
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Uskon, että Manu parantaa heti kun tuo häippäsee joukkueesta.
On muuten mielenkiintoinen ilmiö ManUn kulttuurissa, että aina pitää olla joku sylkykuppi, jonka piikkiin halutaan laittaa ongelmat.

Van Gaal, Mourinho, Solskjaer, Lingard, Jones, de Gea, Pogba, Ronaldo, Martial ja tietty Smallingin vaimo.

Eilinen oli hyvin tyypillinen ManUn peli tältä kaudelta. Peli on mukavan näköistä pallottelua ja vastustaja tekee maalin meidän pelaajan perseen kautta ja bussittaa loppupelin.

En edes jaksanut lukea pelin jälkeisiä kommentteja siitä miten Rangnick kertoo, että kaksinkamppailuissa jäätiin vajaaksi ja tästä olen täysin samaa mieltä, sitähän se on ollut koko ajan viime aikoina.

Eipä eilisen kaltaisten pelien kääntämiseen tarvita oikeastaan muuta kuin, että irtopalloihin mennään täysiä ja ollaan valmiita ottamaan mustelmia. Tätä joukkue ei tällä hetkellä ole valmis tekemään ja silloin pitääkin jäädä luu käteen.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Apa

Mynttoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC, TPS
Nyt kannattais Jaken äidin laittaa tuo puhelin myyntiin, niin ostaa sillä rahalla pojalle 10 iPhonea.
Ja sillähän korvattaisiin se, että aikuinen mies lyö lasta.
Toivottavasti asiasta uskalletaan antaa kunnon sanktio. Ei tuollainen käytös kuulu mihinkään, vähiten maailman tunnetuimpiin kuuluvan urheilijan toimintaan.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Ja sillähän korvattaisiin se, että aikuinen mies lyö lasta.
Oli hieman huumorilla tehty heitto mutta eikös tässä nyt ole kyse puhelimen lyömisestä eikä lapsen. Ihan todella typerää ja lapsellista käytöstä joka tapauksessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös