Manchester United FC 2021–2022 – it’s time to win trophies

  • 317 745
  • 3 029
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Minkäslaisia huhuja siitä Ruotsin Isakista on kuulunut? Joku suht luotettavista journoista asiasta twiittaili taannoin, mutta en ole kyllä jaksanut asiaa liiemmin seurailla. Kelpaisi kyllä.
Aamulla lukaisin noita huhuja, niin yksi oli että Cavani menisi Sociedadiin paikkaamaan Isakin, jonka siinä jutussa huhuttiin siirtyvän Barcaan. Nyt en vaan muista enää lähdettä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love

Stonemaki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, New Jersey Devils, Tampa Bay Buccaneers

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Eilisestä matsista ei näköjään kenelläkään mitään sanottavaa, mutta jatkan hiukan vain Diallosta kun aikaisemmin myös tästä juttelin. Nyt tulossa kuudes ottelu putkeen penkillä pääsemättä kentälle. Nytkin Rangers häviöllä yhdellä maalilla ja ei ole kuvien perusteella edes harkittu otettavan sisään. Notta ensi kaudella Championshipiin vaan lisäkokemusta hankkimaan.
 
Viimeksi muokattu:

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Mitä eilisestä on sanottavaa? Sama kaava toistunut jo pitkän aikaa. Ensimmäinen puoliaika menee kohtuu hyvin ja toinen onkin sitten susipaskaa. Vaihtomiehistä ei mitään hyötyä. Rashfordin vois kyllä kesällä pistää ulos, sen verran hukassa on kentällä tällä hetkellä. Ja ei ole Rasse ainoa, kenet voi heittää ulos!
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Siis nyt en tiedä kuinka vakavissaan noita kommentteja on kirjoitettu, en nyt kuitenkaan edes harkitsisi esimerkiksi Rashfordin myymistä, akatemian (ja seuran) kasvot ja parhaat pelivuodet vasta edessä. Lisäksi näyttänyt jo tasonsa edellisinä kausina ja kuuluu liigan eliittiin. Toki pahassa slumpissa (niin kuin koko joukkue) mutta eiköhän se siitä paremmaksi muutu.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Joku ideahan tähän loppukaudelle pitäisi keksiä. Periaatteessa putoaminen top 4 kelkasta sen vielä voi tuoda eli aletaan katsastaa junnuja ensi kaudelle ja annetaan peliaikaa.

Eilinen oli hyvin väsynyttä virkamiespalloa ja Fred, DDG ja Elanga siellä tuttuun tapaan ne ketä tuntui kiinnostavan pelata logolle. Maguirelta pitkästä aikaa peli jossa ei ollut ihan yössä.

Pogbaa on ihan vitun hirveää katsoa näissä peleissä, joissa itselle ei ole pelaajilta mitään muita toiveita kuin pelata ammattilaisen asenteella (kuten esim. Varane tekee joka ikinen päivä).

Mitä tulee Dialloon niin tuli käytännössä junnuna meille ilman kokemusta miesten peleistä. En näe oikein mitään syytä olla tästä kaverista huolissaan. Oppirahoja maksaa tuolla lainareissullaan sateessa ja mudassa ja jos ei luonne riitä niin sitten laitetaan luiskaan mutta se nähdään vasta parin vuoden päästä.

Niin ja hyökkäys oli ihan sontaa ilman Rollea.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Ilmeisesti Rangnick tukee ten Hagin valintaa seuraavaksi manageriksi. Näin ollen sanoisin suunnilleen koko tarjolla olevan materiaalin perusteella, että hollantilaisesta tulee Unitedin seuraava käskijä. RR on myös puhunut viime päivinä paljon pelaajarekrytoinnista sekä siitä, miten ja ennen kaikkea minkälaisiin spesifeihin tarpeisiin pelaajia pitää hankkia. Nuo mainitut ovat olleet SAF:n jälkeen säännöllisesti täysin pielessä, mikä on ollut ehdottomasti tärkein syy menestymättömyydelle.

Rahaa on viskattu silmät kiinni kohti ongelmia. Kas kummaa kun tuloksia ei ole tullut.

Omana mielipiteenäni sanon, että tämän kauden ongelmat pelaamisessa eivät ole olleet keskeisimmin valmentajalähtöisiä. OGS ei toki saanut yhtäkään pyttyä eikä Rangnick ole onnistunut nostamaan Unitedia uskottavasti top4:ään pääseväksi joukkueeksi, mutta puutteet ovat kaikkein isoimmat pelaajistossa. Kaikesta mahdollisesta puutteellisuudestaan valmentajana huolimatta olen aika vakuuttunut, että Rangnick on parasta mitä Unitedilla on saattanut tapahtua.

RR on jo nyt tuonut ilmi sen, miten hän on täysin lahjomaton kannoissaan siitä, miten voittava seura luodaan. No bullshit -asenne näkyy ja kuuluu aivan kaikesta aiheeseen liittyvästä puheesta. Tammikuussa ei hankittu pelaajia, mikä oli vain oikein, koska seuraavasta manageristakaan ei ollut tietoa, ja nyt hän on päässyt tutustumaan sekä joukkueeseen että tarjontaan markkinoilla ja todennut ten Hagin olevan paras valinta. Jos näitä ohjeita noudatetaan, Unitedilla on mahdollisuuksia. Jos ei, niin sama meno jatkuu. Jonkun Pochettinon valinnasta tulisi niin tekstitv-vibat että oikein puistattaa.
 

Jeffrey

Jäsen
Omana mielipiteenäni sanon, että tämän kauden ongelmat pelaamisessa eivät ole olleet keskeisimmin valmentajalähtöisiä. OGS ei toki saanut yhtäkään pyttyä eikä Rangnick ole onnistunut nostamaan Unitedia uskottavasti top4:ään pääseväksi joukkueeksi, mutta puutteet ovat kaikkein isoimmat pelaajistossa. Kaikesta mahdollisesta puutteellisuudestaan valmentajana huolimatta olen aika vakuuttunut, että Rangnick on parasta mitä Unitedilla on saattanut tapahtua.

Samaan lopputulokseen täällä on tultu. Toisaalta itse koen, että osa valmentajien ratkaisuista ovat osaltaan vauhdittaneet tätä tämän kauden tilaa. Tästä esimerkiksi Rassen nykyinen peli lienee enemmän tai vähemmän vielä seurausta siitä ylipeluutuksesta johon OGS oli osin toki myös pakotettu. Vähän samoin itse koen Pogban nykyisten ongelmien olevan osin seurausta sille kun hänelle pyrittiin löytämään vapaampi rooli. Ajattelen, että hänelle tulisi olla hyvinkin selkeät ja tiukat raamit joissa toimia, jotta hänestä voisi nykyjalkapalloon isompi hyöty olla.

Lopulta tietysti pelaajille annettu liiallinenkin vapaus mennee toki valmentajien piikkiin. Pogban ohella tästä vapaudesta on kärsinyt kentän ulkopuolisten asioiden kautta esimerkiksi Lingard ja mahdollisesti useampi muu aina sitten siihen surullisimpaan esimerkkiin asti. Toki tietyllä tapaa olen myös iloinen siitä, että pohjoismaiselle pedagogiselle johtamiselle annettiin tilaisuus muuttaa maailmaa, ehkä maailma vaan ei ollut tälle vielä valmis.

RR:n kohdalla eniten ihmetyttää kykenemättömyys suurempaan muutokseen. Toki tässäkin ne juuriongelmat saattavat olla siellä aikaisemmassa liiallisessa vapaudessa - ja syystä tai toisesta esimerkiksi tuo prässipelaaminen ei ota onnistuakseen kuin maksimissaan 1/3 pelistä.

Toki lopulta kyse on myös pelaajistosta. Onhan se osaltaan käsittämätöntä, että McTominayn puuttuessa koko joukkueen peli hajoaa, vaikka toki skotille kaikki kunnia pitääkin antaa. Toisaalta sitten taas esimerkiksi rekrytointien puolesta viime kesänä lähestulkoon kaikki kokivat toimiston onnistuneen todella hyvin. Harva osasi ennakoida näin laajaa keskikentän romahtamista, vaikka toki riskit sille nähtiin. Tässä yhteydessä oikeastaan kaikki muut keskikenttäpelaajat voi heittää roskakoriin, McT, Fred ja Matic ovat nyt tehneet sen mihin ovat kyenneet - tosin varsinkin Maticin kohdalla on hyvä kysymys mistä johtuu edes miehen oleminen mukana tässä keskustelussa.

Lauantaina mietin itsekseni kuinka hienoa on osaltaan se kuinka hyvin tuloksellisesti pelataan, versus sitten se pelillinen anti. Tämä kausi kuitenkin kulminoituu siihen, että liian moni pelaaja on pelannut liian heikon kauden. Ei päästä vaikka josepallon aikakauden jossitteluun siitä, että ei vaan saatu luotua maalipaikkoja vaikka hyvin pelattiinkin.

Se mikä nyt kesää kohden on aika rohkaisevaa on se, että projektin re-startti tuskin vaatii sitä UCL sijoitusta. Unitedin prioriteeteista todennäköisen melko harva mennee tämän syyn takia ohitse ja se top-4 sijoitus on nyt tässä vaiheessa enää sellainen kiva bonus. Toki jos tämä kausi olisi ollut nappikausi, voisi kyseeseen nousta myös nimiä Haaland, Gravenberch yms, jotka olisivat saattaneet olla mukana keskusteluissa jos OGS vielä penkillä tablettiaan hymysuin selailisi.

Lopulta sitten se, että ongelmat ovat pelaajistossa aiheuttaa sen päänvaivan, että tässä menee jälleen muutama kesäikkuna, ennen kuin voidaan puhua olevamme turvallisesti top-4 joukkue. Tätä ei välttämättä auta edes se skenaario, jossa kesällä laitettaisiin se n. +£250m pelaajahankintoihin. Toki joukkueessa on onneksi jo valmiiksi sen tason pelaajia, että nopeakin ja merkittävä tasonnosto on mahdollinen mikäli saadaan koko paletti olemassa olevia palasia myöten toimimaan. Toki jos positiivisesti ajattelee, niin nyt on viime kesää parempi mahdollisuus luopua "pikavoittopelaajista" ja laittaa samalla sitä jossittelurosteria reilusti pihalle ja nostaa vaikka junnuja tilalle jos markkinoilta ei ketään löydy.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Lopulta sitten se, että ongelmat ovat pelaajistossa aiheuttaa sen päänvaivan, että tässä menee jälleen muutama kesäikkuna, ennen kuin voidaan puhua olevamme turvallisesti top-4 joukkue.
Toisaalta viime kaudella joukkue oli sarjan toinen ja kun miettii miten ihan yhtä ailahtelevia Spursin, Arsenalin ja Chelsean pari viime vuotta ovat olleet, niin mielestäni ei tässä ole mihinkään remonttiin tarvetta.

Sellaista tilannetta että Valioliigassa pystyisi olemaan top 4 joukkue on aika hankala rakentaa. Tällä hetkellä niitä on mielestäni vain City ja Pool ja parissa vuodessa voi olla että Pool ei enää olekaan.

Puolustava keskikenttäpelaaja ja oikea laitapakki sisään, niin siinä sulla on jo top 4 joukkue.

Ei tässä turhaan kannata alkaa maalata piruja seinille. Kuten @V-G- totesi Rangnick on lähtenyt todella järkevästi rakentamaan tulevaisuus edellä ja kun tammikuussa ei hankittu ketään, niin tuo on varmaan juuri se ainoa oikea tapa saada osasto Rashford/Pogba/Maguire etsimään ratkaisuja sieltä peilistä.

Ne ketä ei kiinnostele voikin sitten ensi kaudella pelata toisaalla.

Se että Pochettino jolla on pitkään ollut aitoa kiinnostusta tulla ManUun leimataan teksti-TV hankinnaksi ja puolestaan Olelle oltiin valmiita antamaan 10 vuotta aikaa ohkaisilla näytöillä on kyllä epäreilua.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Se että Pochettino jolla on pitkään ollut aitoa kiinnostusta tulla ManUun leimataan teksti-TV hankinnaksi ja puolestaan Olelle oltiin valmiita antamaan 10 vuotta aikaa ohkaisilla näytöillä on kyllä epäreilua.
Se oli kärjistys, mutta liittyi siihen, mikä täällä on aiemminkin tuotu esille, että Pochia pidetään aika messiaanisena valmentajana ilman, että mitään todellista menestystä olisi tapahtunut. Oleen vertaaminen taas ei sinänsä ole loogista, että hänen tapauksessaan luottoa tuli seuraidentiteetin palauttamisen vuoksi ja siksi, että hänen strategiansa sen suhteen oli toimiva. Mutta nyt haetaan siis pelillistä identiteettiä ja joukkueen rakentamista sitä varten. En näe Pochissa mitään sellaista, että sellaiseen hypeen, jota aina välillä nähdään olisi aihetta.

Mitä muuten Rashfordiin tulee, hän on pelannut tällä kaudella aivan hirvittävän vähän. Loukkaantuminen, pelituntuman puute ja konttaava joukkue. Siinä ainekset reseptille, joka tuskin sopii monelle. Viimeinen asia, jota Rassen kohdalla pitäisi tehdä, on luovuttaa hänen suhteensa. Onneksi United ei ole tekemässä niin, vaan Rashfordille ollaan sorvaamassa uutta sopimusta.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Se oli kärjistys, mutta liittyi siihen, mikä täällä on aiemminkin tuotu esille, että Pochia pidetään aika messiaanisena valmentajana ilman, että mitään todellista menestystä olisi tapahtunut. Oleen vertaaminen taas ei sinänsä ole loogista, että hänen tapauksessaan luottoa tuli seuraidentiteetin palauttamisen vuoksi ja siksi, että hänen strategiansa sen suhteen oli toimiva. Mutta nyt haetaan siis pelillistä identiteettiä ja joukkueen rakentamista sitä varten. En näe Pochissa mitään sellaista, että sellaiseen hypeen, jota aina välillä nähdään olisi aihetta.
Pochettino ei ole messias, eikä sitä ole myöskään ten Hag, jollaista miehestä ovat jotkut ManU-fanit netin syövereissä yrittäneet leipoa. Nimittää ManU kenet vaan, niin siinä on tällä hetkellä riskinsä. ManU on Fergusonin eläköitymisen jälkeen kokeillut sekä arpoja että kannuksensa hankkineita valmentajia, eikä mikään ole tuntunut toimivan. Ehkä ne ongelmat ovat seurassa vähän syvemmällä kuin yksittäisissä managereissa.

Ten Hag on Pochettinoa vanhempi, mutta ei ole koskaan valmentanut isoissa sarjoissa ja ennen kaikkea käsitellyt isoja egoja. Hyppy Ajaxista ManU:un on valtava. Frank de Boer teki myös loistavaa työtä Ajaxissa jokunen vuosi sitten ja flopannut kaikkialla sen jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:

Jeffrey

Jäsen
Toisaalta viime kaudella joukkue oli sarjan toinen ja kun miettii miten ihan yhtä ailahtelevia Spursin, Arsenalin ja Chelsean pari viime vuotta ovat olleet, niin mielestäni ei tässä ole mihinkään remonttiin tarvetta.

Parissa vuodessa on kuitenkin käynyt niin, että ne penkkipelaajat ovat kadonneet käytännössä täysin ja muutaman pelaajan suoritustaso romahtanut. Näiden romahtaneiden osalta en edelleen olisi kovin huolissani.

Yläkolmannekselle meillä on käytännössä 1+1+1 pelaajaa ensi kaudelle (avauksen pelaaja, rosteripelaaja, nousevajunnu). Toki jos Rasse ja Elanga ottaa stepit ylöspäin niin voidaan puhua 2+1 tilanteesta - Ronaldon jäädessä mahdollisesti 3+1 tai 2+2 tilanteesta. Pelaajia kuitenkin tarvittaisiin 2+1 lisää, jotta parhaassakin tapauksessa voitaisiin puhua tasapainoisesta rosterista hyökkäyksen osalta. Vaikka Ronaldo jäisi, tarvitaan piikkiin ja laidalle sellaiset pelaajat joiden ollessa kentällä taso ei laske liikaa.

Keskikentän kolmikolle meillä on tilanteena se, että kolmelle paikalle on 1+2 pelaajaa. Tuohon kolmikkoon tarvittaisiin myös se kolme uutta pelaajaa mukaan jollain tavalla jaoteltuna.

Puolustukseen nuppiluku on kunnossa ja tietyllä tapaa myös rakenne kokeneempien ja nuorempien pelaajien kesken. Lisäksi laitapuolustajia on nousemassa junnuista useampi ja omalla kohdalla riittäisi se, että keskitytään nykyisten resurssien kehittämiseen eikä uusien hankintaan. Tietysti kyseeseen tullee taas se, tarvitaanko uusi johtava toppari keulakuvaksi - tämä mutkistaisi hommia entisestään. Lisäksi maalivahtiosastolle saatetaan tarvita yksi lisänimi.

Kaikkineen tässä puhutaan parhaassakin tapauksessa siitä, että me tarvitaan 3+3 hankintaa vaikka ne kakkossijalle nostaneet pelaajat nostaisivatkin takaisin tasonsa, ja huonoimmillaan sitten mahdollisesti 4+3 hankintaa tai jopa enemmän. Käytännössä siis sekä hyökkäys, että keskikenttä tarvitsee molemmat ainakin 2 käytännössä avauksen tason pelaajaa, tähän jokunen rotaatiopelaaja päälle. Lukumäärällisesti tämä on jo vähän FM meininkiä, mutta vaikka nuppiluku onnistuttaisiin täyttämään niin aika kova temppu olisi saada nuo pelaamaan keskenään joukkueena Valioliigan vaatimalla tasolla.
 
Viimeksi muokattu:

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Pochettino ei ole messias, eikä sitä ole myöskään ten Hag, jollaista miehestä ovat jotkut ManU-fanit netin syövereissä yrittäneet leipoa. Nimittää ManU kenet vaan, niin siinä on tällä hetkellä riskinsä. ManU on Fergusonin eläköitymisen jälkeen kokeillut sekä arpoja että kannuksensa hankkineita valmentajia, eikä mikään ole tuntunut toimivan. Ehkä ne ongelmat ovat seurassa vähän syvemmällä kuin yksittäisissä managereissa.
Tämä on ihan selvä asia. ManU on (ainakin siinä merkityksessä, että asialla ylipäätään on mitään väliä) maailman isoin ja seuratuin seura. Niinpä riski on managerin nimittämisen osalta aina olemassa. Nyt onkin seuran tehtävä yrittää saada minimoitua tuo riski paitsi itse nimityksen osalta, myös sikäli, että toimivat pitkällä tähtäimellä, ammattitaidolla ja manageriaan tukien. Koska kuten sanot, seuran ongelmat ovat olleet paljon, paljon syvemmällä kuin managereissa, nimittäin omistusportaassa ja urheilujohtamisessa.

Unitedin fanit ovat kuten kaikki muutkin fanit, heterogeenin joukko kaikenlaisten asioiden huutelijoita. Iso osa varmasti yliglorifioi ja messianisoi ten Hagia, mutta asiantuntijoilta tätä on näkynyt vähemmän toisin kuin Pochin kohdalla. Siksi tuon mainitsin. Ero tulee myös siinä, että ten Hag on osoittanut loistavuutensa kahdessa asiassa; ensimmäinen on ollut kentällä näkyvä, eli pelaaminen on ollut monipuolista ja tuloksekasta, mutta se toinen on olennaisempi. Hänen suurin ansionsa Ajaxissa on ollut (kahden) joukkueen rakentaminen niin, että pelillinen identiteetti on oikeastaan koko ajan vain voimistunut. Ensimmäisestä myytiin parhaat pois, jonka jälkeen tuli toinen joukkue ja silti menestystä ja kehitystä on tapahtunut.

Nähdäkseni tuossa on se pointti: United kaipaa pelillisen identiteetin ja selkänojan sekä joukkueena että seurana sekä roppakaupalla tasaisuutta ja päämäärätietoisuutta. Lisäksi ten Hagin osaaminen nuorten kehittämisessä ei kalpene kenellekään. Näiden asioiden osalta ei ole mielestäni suurtakaan merkitystä, missä jalkapallomaassa (hassuttelut sikseen) kokemus on kartutettu.

Ten Hag on Pochettinoa vanhempi, mutta ei ole koskaan valmentanut isoissa sarjoissa ja ennen kaikkea käsitellyt isoja egoja. Hyppy Ajaxista ManU:un on valtava.
Hyppy on valtava, sitä ei kiistä kukaan. Mutta olihan ten Hag Pepin kanssa Bayernissa. Ei siellä mitään ihan pikkunäpertelijöitä käsittelemällä pärjää sielläkään.
 

Jeffrey

Jäsen
Hyppy on valtava, sitä ei kiistä kukaan. Mutta olihan ten Hag Pepin kanssa Bayernissa. Ei siellä mitään ihan pikkunäpertelijöitä käsittelemällä pärjää sielläkään.

Näiden kahden välillä vertailu on tosiaan melko hankalaa. Tulokulmia on useita ja lähtökulmia vielä useampia. Yksi kulma on miettiä sitä mitä tällä hetkellä menestyneemmät seurat tekisivät mikäli nyt juuri tällä hetkellä pitäisi valmentajaa vaihtaa. Palkkaisiko esimerkiksi City Pochettinon... tuskinpa... palkkaisivatko ten Hagin? Ehkä ei, mutta uskoisin tähän todennäköisemmin kun Pochiin. Se mikä oman tulkinnan mukaan Pochettinossa viehättää on se turvallisuus. Ihan ymmärrettävää, että tällä hetkellä turvallinen vaihtoehto olisi monen mielestä parempi. Ten Hagin kohdalla riskinä on se, että joukkuetta rakennetaan hänen ympärilleen - ja mitä jos homma ei sitten taas toimikkaan? Tulokulmia on useita, mutta kyllä silti asettaisin ten Hagin Mauro-sedän edelle.

Ten Hagin suhteen huhuissa puhellaan nyt, että haluaisi ainakin Jurriën Timberin mukaansa Amsterdamista. Kyseessä yksi Ajaxin lupaavimmista nimistä ja puolustuspään pelaaja jonka vahvuudet ovat pallopelaamisessa, liikkeessä ja katkoissa lienee juuri sitä mitä United tarvitsisi. Kysymysmerkkejä on nostettu miehen pituudesta, joka on lähteestä riippuen +/- 180 cm. Olisi poikkeuksellisen lyhyt Valioliiga toppariksi, mutta toisaalta taas tilastot osoittavat ettei pituus ja ilmadominanssi ole välttämättä kulkenut käsikädessä esimerkiksi erikoistilannepuolustamisen kanssa.

Mielestäni kuitenkin pelaajatyyppi jonka hankintaan nyt tulisi keskittyä kun määrällistä tarvetta pelaajille on varsin reilusti. Vaikka Rice mahdollisesti on edelleen niitä kärkitargetteja, niin en nyt lähtisi häntäkään väkipakosta hankkimaan. Esimerkiksi Timber saattaisi tuoda yhden puolustavan vaihtoehdon myös keskikentälle ja myös puolustuksen laidoille. Yhden Ricen hinnalla saisi noin 2-5 Timberin kaltaista hankintaa, ja tuossa mielestäni nyt olisi sopivampi tulokulma kun tarpeet ovat räjähtämässä käsiin.
 
Viimeksi muokattu:

Barney

Jäsen
Kun mietitään tuota seuraavaa valmentajaa, niin jos huhut siitä pitävät paikkansa, että Unitedin omistajat ja vanha urheilujohto ovat enemmän kiinnostuneita Pochettinosta ja Rangnick ten Hagista, niin jo tuon pitäisi riittää perusteluksi hollantilaisen valintaan. Sen verran vihkoon on mennyt nuo urheilupuolen ratkaisut Unitedissa viime vuosina, että ehkä kannattaisi nyt antaa Rangnickille mahdollisuus. Rangnick on kuitenkin tehnyt tässä viime vuosina urheilujohtamisen saralla ihan hivenen parempaa tulosta kuin Unitedin johto.

Muutenkin nuo Rangnickin puheet kuulostavat ihan fiksuilta. Nimestä ja statuksesta huolimatta kaikki pelaajat, jotka eivät ole valmiita taistelemaan kentällä joukkueen puolesta, ulos. Uusien hankintojen yläikärajaksi voitaisiin ottaa vaikka 25 vuotta. Ei ole mitään järkeä hankkia mitään yli 30-vuotiaita cavaneita vesijuoksemaan hirmuliksalla, kun mitään menestystä ei ole pariin vuoteen tulossa.

Vähän samanlainen prosessi käyntiin kuin Arsenalissa, mutta toivottavasti isommilla resursseilla ja nopeammalla aikataululla. Arsenal on tehnyt erinomaista duunia, vaikka sielläkin oli monella jo kärsivällisyys loppunut prosessin aikana. Arteta on erittäin lupaava valmentajanimi ja joukkueessa on lukuisia nuoria tulevaisuuden tähtiä. Pari hankintaa ja pari vuotta hekin vielä tarvitsevat.

Ten Hag tarvitsee myös vahvan luoton ja aikaa. Tämän kauden aikana on ilmestynyt lukuisia uusia ongelmia joukkueen ympärille, joten tilanne on ensi kesänä huomattavasti heikompi kuin se oli viime kesänä. Suurimpia eteen nousseita ongelmia ovat ne, että joukkueen tulevaisuuden ykköshyökkääjäksi suunniteltu pelaaja istuu vankilassa ja joukkueen kapteeni on ottelusta toiseen kentän huonoimpia pelaajia. Varmaan se top-4 sijoitus voisi olla ten Hagille hyvä tavoite ensi kaudeksi, mutta helpolla se ei tule.

Paljon on puutteita joukkueessa, mutta on tuossa myös potentiaalia. Joukkue on kollektiivisesti alisuorittanut tällä kaudella ja sen myötä myös moni pelaaja on ollut kaukana parhaastaan. Jos mietitään jo sinne parin vuoden päähän, niin kyllä esimerkiksi Henderson (25), Varane (28), McTominay (25), Bruno (27), Rashford (24), Sancho (22), Elanga (19) ja Shaw (26) muodostavat ihan hyvän rungon, jonka ympärille lähteä rakentamaan. Tuohon kylkeen sitten nuoria ja motivoituneita pelaajia, niin ehkä siitä ihan hyvä prosessi saadaan aikaiseksi.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Hyppy on valtava, sitä ei kiistä kukaan. Mutta olihan ten Hag Pepin kanssa Bayernissa. Ei siellä mitään ihan pikkunäpertelijöitä käsittelemällä pärjää sielläkään.
Kyllähän se oppi-isä on tietysti Steve McClaren jonka apukoutsina Ten Hag oli aikanaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Kyllähän se oppi-isä on tietysti Steve McClaren jonka apukoutsina Ten Hag oli aikanaan.
Ehdottomasti! Ja nyt huhuissa McClarenia ollaan tuomassa ten Hagin apuriksi ManU:un. Pelkkiä mestaruuksia tulossa, siis.
 

Barney

Jäsen
Tulee vähän sellainen bon voyage -tunne, kun ten Hagin apureiksi huhutaan Fergusonin vanhaa apuvalmentajaa (McClaren) ja ex-United pelaajaa (van Persie). Tuohon vielä akatemiasta uusi kieranmckenna, jolle joukkueen pelaajat naureskelevat ja vittuilevat, niin valmennusosasto on valmiina. Ei muuta kuin kohti uusia pettymyksiä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tulee vähän sellainen bon voyage -tunne, kun ten Hagin apureiksi huhutaan Fergusonin vanhaa apuvalmentajaa (McClaren) ja ex-United pelaajaa (van Persie). Tuohon vielä akatemiasta uusi kieranmckenna, jolle joukkueen pelaajat naureskelevat ja vittuilevat, niin valmennusosasto on valmiina. Ei muuta kuin kohti uusia pettymyksiä.
McClaren olisi mielestäni erittäin fiksu veto ten Hagilta. Pitää muistaa, että McClaren on Hollannissa voittanut päävalmentajana mestaruuden Twentessä, mikä on aika pirun kova temppu. Ja toki siis työskennelleet yhdessä ten Hagin kanssa, joten ajatus pelistä on varmasti yhtenäinen. Plussana tulee tietysti se, että McClaren tuntee ManU:n seurana hyvin ja mediamyllyn sen ympärillä. Mutta tässä ei mentäisi kuitenkaan silti se edellä, että on entinen ManU:n mies.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Eikös Chris Armas jo ottanut tuon McKennan paikan naureskelun ja vittuilun kohteena. Kertoo kyllä jonkin verran joukkueesta tuokin.

Arsenalilla oli samaa Emeryn aikana ja nyt kun sieltä on ulostettu kaikki naureskelijat, niin hups siinä onkin top 4 joukkue vaikka materiaali on vielä aika kaukana valmiista.

Arteta on manageri johon itse vähän ten Hagia vertaan, koska molemmat ovat varmasti Pepiltä oppineet paljon. Ten Hag toki kokeneempi tapaus.

Pep itse asiassa vasta sanoi, että ten Hag olisi hänelle hyvä seuraaja Cityssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös