Noista palkinnoistahan se ylihypetys tuleekin. Ja tämä vain henkilökohtainen mielipiteeni.Aijaa. Pudotuspeleihin päässyt kuitenkin kaikilla, paitsi kuudella kaudella 2005 jälkeen. 5 nuista oli ennen 2016. Lisäksi voittanut parhaan GM palkinnon kahdesti 2020-luvulla.
Juu siksi niille ei mitään maksetakaan. Varsinkaan NHL:ssä.Pohjois-Amerikassa nyt yleisestikin työntekijöiden oikeudet on retuperällä. Siellä ei ajatella, että työntekijällä on muutakin elämää kuin työ, vaan hän on vain yrityksen resurssia, ei ihminen. Toki sama on alkanut leviämään Suomeenkin.
Totta. Palkkakattoon ovat monet kokeneemmatkin nhl-seuraajat jo ehtineet tottua. Toisaalta palkkojen polkeminen on tarkoittanut sitä, etteivät nhl-seurat ole yhtä usein talousongelmissa kuin vaikkapa liigaseurat ja pitkässä juoksussa asiassa on myös positiivisia puolia.Juu siksi niille ei mitään maksetakaan. Varsinkaan NHL:ssä.
Ei kai kukaan voi vuonna 2024 sivistysvaltioissa pakottaa ketään leikkaamaan tukkaansa? Ihan oma valinta se tuokin on Duclairille loppujen lopuksi.
Ootko miettinyt legendaarista rookie-lapia? Kysytäänkö rookielta ensin lupa, saako tuon toteuttaa, ettei vaan pahoita mieltään? Ja entäs jos pahoittaakin? Pitäisikö moinen hölmö perinne kuitenkin kieltää varmuudeksi kokonaan?
Ilmeisesti pystyy pakottamaan, kuten nyt näimme.
Pelaajien on pakko pelata yleisön edessä, joten rookie lap voi olla jopa hyvä tapa saada pahin jännitys pois ennen ensimmäistä NHL-peliään. En kuitenkaan näkisi ongelmaa, jos joku kieltäytyisi rookie lapista.
Nykypäivän individualismin ihannointi on ajoittain jyrkässä ristiriidassa ryhmänä toimimisen kanssa. Ryhmässä jos on yhteiset säännöt - oli ne sitten keskenään sovitut tai johdon asettamat, niin ryhmän jäsenen tulee niitä sääntöjä noudattaa. Jos siitä pahoittaa mielensä, niin se on enemmän yksilön eikä ryhmän ongelma.edit. Ihan samalla tavalla tuota hiusten poisajoa voi ajatella psykologisena valmistautumisena miesten kiekkomaailmaan. Pakkohan tuolla on oppia elämään yhteisten sääntöjen puitteissa, vaikka se itseään ei miellyttäisikään.
Nykypäivän individualismin ihannointi on ajoittain jyrkässä ristiriidassa ryhmänä toimimisen kanssa. Ryhmässä jos on yhteiset säännöt - oli ne sitten keskenään sovitut tai johdon asettamat, niin ryhmän jäsenen tulee niitä sääntöjä noudattaa. Jos siitä pahoittaa mielensä, niin se on enemmän yksilön eikä ryhmän ongelma.
Ja erityisesti USA:ssa, jossa ihminen on itse vastuussa itsestään eikä nojaa jokaisessa asiassa yhteiskunnan leveään selkään kuten täällä on tapana. Siellä todellakin laulat sen lauluja kenen leipää syöt.Näin.
Eipä tuosta varmaan pelaajat juurikaan mieltään olekaan pahoittaneet, he kun elävät siinä kulttuurissa sisällä tuolla, ja ymmärtävät sitä. Suurimmat mielensäpahoittajat löytyvätkin varmaan valtameren tältä puolen, jossa on kuitenkin aika erilainen kulttuuri kiekon ympärillä kuin Pohjois-Amerikassa. Tätä samaa ilmiötä esiintyi mm. viime kaudella Erik Gudbransonin ja Nick Cousinsin tapauksen kohdalla. Pohjois-Amerikassa se oli taputeltu tuosta vaan, täällä itkettiin väkivaltaisen lajin takia monta viikkoa häröilyketjussa.
No jos siitä rookielapista voi kieltäytyä, niin miksi siitä hiustenleikkuusta ei voi? Edelleenkin, se on ihan sen pelaajan oma valinta, leikkaako hiuksensa vai ei.
edit. Ihan samalla tavalla tuota hiusten poisajoa voi ajatella psykologisena valmistautumisena miesten kiekkomaailmaan. Pakkohan tuolla on oppia elämään yhteisten sääntöjen puitteissa, vaikka se itseään ei miellyttäisikään.
Jos hiusten leikkuu on sääntö, niin siitä ei voi kieltäytyä. Tästä asiasta on puhuttu jo vuosia, mutta nyt sinä väität ettei se olisikaan pakollista? Kuitenkin olet tässä ketjussa aiemmin puhunut, että se on uhraus, mikä on tehtävä kiekkouran eteen ja puolustat asiaa. Ristiriitaista puolustaa jotain ja samalla sanoa, ettei sitä ole olemassa.
En väittänyt, että rookie lapista voi kieltäytyä. Sanoin vain, että en näkisi ongelmaa, jos joku haluaisi siitä kieltäytyä. Sekoitat asiat nyt keskenään.
Hiusten leikkaaminen ei ole mikään edellytys kiekkouralle, yleisön edessä pelaaminen taas on, joten en näe, miksi joku junnu ajattelisi, että hänen pitäisi valmistautua kiekkomaailmaan ajamalla hiuksensa. Suurimmassa osassa joukkueista ei puututa pelaajien karvoitukseen, joten asia ei ole mikään kynnyskysymys ja osa jääkiekkoilijaksi tulemista.
Monessa joukkueessa on joku "kiroilukassa", "myöhästymiskassa" tai muu vastaava. Miten se kiroileminen nyt sitten liittyy niihin suorituksiin siellä kaukalossa? Aivan, ei mitenkään. Se on sääntö, joka on joukkueen jäsenille asetettu.
Jos hiuksia halotaan (pun), niin hiukset on pakko leikata, jos haluat pelata Lou Lamoriellon johtaman organisaation NHL-joukkueessa.Ei kenenkään ole pakko leikata hiuksiaan, jos se on joku ylitsepääsemäton este jollekin.
Islandersilla roikkuu 8 paitaa katossa, joista 7 kpl on tuolla Loun vaatimalla 1-35 välillä. Kai sen oli nyt vähän joustettava että sai pelaajille numeroita. Anders Leekin sai pitää numeronsa 27 vaikka se hilattiin kattoon. Muutenhan Lee olisi saattanut vaatia että saa ottaa numeron 72 käyttöön!Lou ja hänen jäännös taikauskonsa. Ihme, että Barzal saa käyttää numeroa 13.
Tässä on muuten karmea ristiriita. John Tonellin #27 on jäädytetty virallisesti ja lakana roikkuu hallin katossa, mutta silti kapteeni Lee saa sitä pitää (Tonellin luvalla luonnollisesti). Toki Lee itse on jo lähes suurempi Islanders-legenda kuin Tonelli koskaan. Enemmän kausia ja pelejä. Muutama pytty vaan puuttuu Lee'ltä.Anders Leekin sai pitää numeronsa 27 vaikka se hilattiin kattoon. Muutenhan Lee olisi saattanut vaatia että saa ottaa numeron 72 käyttöön!
Ei kenenkään ole pakko leikata hiuksiaan, jos se on joku ylitsepääsemäton este jollekin. Jos Lou Lamoriello vaatii hiusten leikkaamista joltain tukkajumalalta, ei sen tukkajumalan ole mikään pakko niitä leikata. Aina voi valita sen sijaan farmikomennuksen ja/tai poppariosaston.
En minä sekoita nyt mitään. Rookie lap on traditio jossain joukkueissa, siinä missä Lamoriellon joukkueissa on siistit hiukset ja pienet pelinumerot. Jos joku noista mielensä pahoittaa, siinähän pahoittaa.
Ei olekaan. Jos se sinun pelaamisesta päättävä taho kuitenkin näkee sen edellytyksenä pelaamiselle, niin sitten ne leikataan. Se hiusten leikkaaminen tässä tapauksessa (Lamoriello) on nimenomaan sitä sitoutumista joukkueen sääntöihin. Monessa joukkueessa on joku "kiroilukassa", "myöhästymiskassa" tai muu vastaava. Miten se kiroileminen nyt sitten liittyy niihin suorituksiin siellä kaukalossa? Aivan, ei mitenkään. Se on sääntö, joka on joukkueen jäsenille asetettu. Jos jollain tekee tiukkaa pysyä yhteisön sisällä sovituista säännöistä, ehkä sen yksilön paikka ei silloin ole siinä yhteisössä. Ja New York Islandersissa Lou Lamoriello on se taho, joka ne säännöt sanelee.
Ei ole pakko, mutta jos ei tee niin, niin joutuu farmiin tai popparille. Eli on siis pakko, jos haluaa pelata NHL:ssä. Jos asia olisi oikeasti vapaaehtoinen, niin hiusten leikkaamatta jättäminen ei vaikuttaisi siihen, pääseekö pelaaja pelaamaan NHL-joukkueessa.
Sekoitat, koska en missään vaiheessa sanonut, että rookie lapista voisi kieltäytyä NHL:ssä. Sanoin, että minulle se ei olisi ongelma, jos joku kieltäytyisi.
Traditio/perinne ei ole sama asia kuin sääntö.
Säännöillä on hyvä olla järkevä peruste eikä niiden pidä olla mielivaltaisia pomon ajatuksia. Töihin ajoissa tuleminen ja siellä asiallisesti käyttäytyminen ovat perusteltavissa olevia sääntöjä. Jos sinun pomosi päättäisi, että töihin pitää jatkossa tulla pinkissä mekossa, niin alistuisitko vai kyseenalaistaisitko sen? Järkevässä yhteisössä annettuja sääntöjä pitää myös voida kyseenalaistaa ja tarvittaessa muuttaa. Eikä työnantaja voi myöskään mielivaltaisesti sanella sääntöjä.
Laittaisiko ne oikeasti pelaajan farmiin tai katsomoon hiusten takia? Siinä voisi GM ja muut näyttää enemmän typerältä.
Ristiriitaista, etten sanoisi.Ei ole pakko, mutta jos ei tee niin, niin joutuu farmiin tai popparille. Eli on siis pakko, jos haluaa pelata NHL:ssä. Jos asia olisi oikeasti vapaaehtoinen, niin hiusten leikkaamatta jättäminen ei vaikuttaisi siihen, pääseekö pelaaja pelaamaan NHL-joukkueessa.
Eikä kyse edes ole tästä. Anthony Duclair laittoi Instapäivityksen surunaamahymiöllä kuvasta, jossa hänen pitkät rastansa olivat leikattuina parturin pöydällä. Kyllähän Duke on tietänyt että ne rastat ja myös parta lähtevät kun Islandersiin sopimuksen teki. Muu maailma tästä mielensä pahoitti.Lamouriello saa päättää säännöt Islandersissa koska on palkattu sinne johtamaan toimintaa. Pelaajat saavat päättää, haluavatko pelata kyseisessä organisaatiossa, jossa kyseiset säännöt ovat.
Vaikea uskoa, että pelaajalle ei olisi kerrottu näistä säännöistä agentin toimesta, ennen kuin kirjoittaa nimensä sopimuspaperiin.
Jos treidataan/varataan Islandersiin niin aika vähän pelaajalta kysytään että haluatko pelata siellä?Lamouriello saa päättää säännöt Islandersissa koska on palkattu sinne johtamaan toimintaa. Pelaajat saavat päättää, haluavatko pelata kyseisessä organisaatiossa, jossa kyseiset säännöt ovat.
Surunaamahymiö kyllä tarkoittaa että henkilö joka kyseisen hymiön on laittanut on pahoittanut mielensä.Eikä kyse edes ole tästä. Anthony Duclair laittoi Instapäivityksen surunaamahymiöllä kuvasta, jossa hänen pitkät rastansa olivat leikattuina parturin pöydällä. .... Muu maailma tästä mielensä pahoitti.