Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Managerien ja muun johdon toiminta NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana TweetyLeaf, 06.03.2014 klo 22.14.

 1. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Jotkut organisaatiot olivat rankanneet hänet niin alas. En väittänyt että kaikki. Tuotahan ihmeteltiin jo draftissa.
   
 2. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Miten Dundon ja Hurricanes eivät ole vieläkään tehneet sopimusta Don Waddellin kanssa? En pidä Waddellia mitenkään erityisen hyvänä GM:nä mutta kai hän on parempi kuin ei mitään?
   
 3. agent082 Jäsen

  Lainaus:
  No jos toinen ilman tekee, niin mitäpä kiirehtimään.
   
 4. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Eikös Wild neuvottele tällä hetkellä Waddelin kanssa? Saavat neuvotella ihan vapaasti, koska herra on ilman sopimusta ja on tehnyt kesä talkoilla Carolinassa. Verrattuna vaikkapa Hextalliin, jolla on voimassaoleva sopimus Philadelphiaan vaikkei enää työvelvollinen olekaan.

  Tom Dundon on omistanut Canesit nyt rapiat 1,5 vuotta joten eiköhän hän ole oppinut kaiken tarpeellisen jääkiekkojoukkueen johtamisesta ja nimeää itsensä kohta myös GM:ksi (hymiöitä).
   
 5. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Ilmeisesti tolla Tom Dundonilla on erillainen näkemys siihen minkälaisia soppareita noilla GM:illä ja muilla ns. toimiston lätkäväellä pitäisi olla. Sen sijaan että tehtäs esim. 5-vuoden määräaikaisia soppareita niin Dundon haluaa tällaisia normaaleja työsoppareita eli ovat voimassa siihen asti kunnes toinen osapuoli pistää homman poikki. Tässä on tietenkin vaarana se että Waddel pystyy nyt halutessaan irtisanoutmaan ja siirtymään Minnesotaan.
   
 6. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Friedmanin mukaan Benningille jatkosoppari Vancouveriin.
   
 7. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Bill Guerinista Wildin uusi GM.

  Lähtökohtaisesti hyvä signaus ainakin jääkiekkopiirien mielestä.
   
 8. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Tavallaan vähän pelottaa, että Wild signaa taas kokemattoman GM:n johtamaan orkesteria Fentonin sekoilun jälkeen. Varsinkin kun rivien välistä pystyi lukemaan, että Leipold haluaa kokemusta.

  Toisaalta, ei kai Leipoldin tasoinen businessmies kahta kertaa miinaan astuisi?
   
 9. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Leipold on tainnut palkata nyt 4 GM:ää urallaan. Poile, Fletcher, Fenton ja Guerin. Noista on tähän mennessä osunut 2 kpl, yksi huti ja yhdestä ei voi vielä sanoa. Ihan hyvä recordi tähän mennessä siis.
   
 10. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  No miten sen nyt ottaa. Fletcher jakeli NMC-klasuuleja hövelimmin kuin kukaan muu, teki kyseenalaisia pelaajakauppoja treidaten aimo annoksen tulevaisuutta lähes joka vuosi pois. Toki varmasti omistajalla oli varmasti jotain tekemistä tuon varausvuorojen jatkuvan poiskauppaamisen suhteen: oltiin win now modessa. Kaupat olisivat vain voineet olla parempia. Toki joukossa oli hyviäkin treidejä, kuten Niederreiterin treidaaminen Islandersista, sekä Dubnykin treidaaminen Arizonasta.

  Taas höveleistä soppareista syytän vain Fletcheriä. Sopparit olivat poikkeuksetta liian pitkiä ja sisälsivät lähes aina jonkinlaisen siirron estävän klasuulin. Tästä syystä mm. Haula ja Tuch menetettiin Vegasille. Puhumattakaan tuosta Fletcherin Hayes signauksesta, joka vaikuttaa aivan järkyttävältä, mutta miehen tuntien ei yllättävältä.

  Jos Guerin riski kantaa hedelmää, niin omissa papereissani miehen track record 2/4.
   
 11. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Kun katteli mitkä oli noi kokeneet Wildin vaihtoehdot niin mielestäni oli ihan oikea vaihtoehto napata sitten se paras vapaa apu-GM. Bill Guerin taas ehti olla aika pitkään noissa eri GM-pesti huhuissa mukana aina sinä mahdollisena apu-gm:änä joka saattaisi GM pestin napata, mutta lopulta aina sitten hävisi kalkkiviivoilla jollekin toiselle. Eli koska hyviä kokeneita ei mielestäni ollu tarjolla niin sitten Wild ja Leopold teki ihan oikean ratkaisun kun nappasivat parhaan kokemattoman vaihtoehdon.
   
  Ippenator ja RäpyläRepe tykkäävät tästä.