Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Managerien ja muun johdon toiminta NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana TweetyLeaf, 06.03.2014 klo 22.14.

 1. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Ron Hextall Wildiin?

  Friedman:
  Have to think there will be more than one contender, but word is MIN has already reached out for permission to speak to Ron Hextall for newly vacant GM position.
   
 2. Vpiiroi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Kyllähän John Ferguson Jr oli ainakin Toronton GM tuossa vuosituhannen aluilla.
  Fenton tuntui kyllä tekevän pelkästään huonoja ratkaisuja ja joukkue vaikuttaa nyt todella hampaattomalta.
   
 3. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Mun mielestä melkein paras vaihtoehto mitä on saatavilla. Wild kaipaa juuri Hextallin kaltaista pitkäjänteistä rakentajaa, koska sen verran levällään pakka tuntuu olevan. Vaikka Hextall lopulta kenkää saikin Flyersista, niin veikkaan monen fanin silti ajattelevan minun tapaan, että tämä oli parasta mitä Flyersille on viime vuosina tapahtunut. Organisaatiolla oli selkeä plääni, joka tosin nyt hieman muuttui Fletcherin myötä, mutta siitä sitten toisaalla...

  Fenton jäi lähinnä mieleen surkeista treideistään.
   
  Gemondo ja Palsa tykkäävät tästä.
 4. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Unohtikohan listalta Brian Burken jota kai Seattle haastatteli? Jos dinosaurusosastolle lähdetään niin kyllä Burke paremmalta vaihtoehdolta kuulostaa kun Snow taikka Chiarelli. Eihän toi Burke ole kuin vuoden vanhempi kuin Holland joten saataas vielä virtaa löytyä yhteen pestiin.
   
 5. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Jos joku vanha jarru pitäisi ottaa, niin Snow olisi ykkösvaihtoehtoni. Viimeiset vuodet Islesissä olivat loppujen lopuksi ihan hyviä ja häntä käy osin kiittäminen siitä, että saarelaiset ovat viime vuosina hieman usein hieman yllättäen selvinneet pudotuspeleihin.
   
 6. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Mitä nyt Ferguson melkein viisi kautta toimi Toronton GM:nä :D
   
 7. astraljava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Jyp
  Lainaus:
  Mut kamoon, Lefat?! :D
   
 8. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  https://twitter.com/RussoHockey/status/1156611740194549762

  Don Waddell on nyt kuukauden ajan toiminut Carolinan GM:nä ilman työsopimusta. Kai tuo nyt vielä palkallista työharjoittelua kuitenkin on? Vai onko Ahon jatkosopimuksen myötä rahat tiukassa ja ei ole varaa antaa GM:lle uutta sopimusta?

  Aika harvinainen ja varmasti ainutlaatuinen tilanne että siellä NHL-organisaation GM toimii työssään ilman voimassaolevaa sopimusta.
   
 9. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Keväällä nähtiin Anaheimissa penkin takana valmentajana GM ilman valmennuskokemusta ja nyt Carolinassa GM ilman voimassaolevaa sopimusta. Samaan aikaan Ottawan omistaja pihistelee pelaajien kalliin ruokavalion vuoksi. Kyllä tuollakin näemmä kaikenlaista kummaa tapahtuu.

  Carolinan homman kruunaisi, että Wild hommaisi Waddellin sinne ja omistaja-Dundon jäisi hoitelemaan GM:n pestiä kun on tuollainen valovoimainen kaveri muutenkin.
   
 10. Lainaus:
  Onko alle viisikymppiset nykyään vanhoja jarruja noissa pesteissä?
   
 11. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Lainaus:
  Jos nyt tarkkoja ollaan, niin Snow on 50-vuotias, heh heh. Mutta joo, tarkoitin lähinnä pidemmän kokemuksen GMiä. Sanaa valitessani mielessäni pyöri enemmän Burket ja muut veijarit.
   
 12. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Michael Russon jutusta:

  A mere two days after firing Paul Fenton after one season as the team’s GM, sources tell The Athletic that owner Craig Leipold and president Matt Majka have already interviewed two prospective candidates — former Philadelphia Flyers GM Ron Hextall and former Edmonton Oilers GM Peter Chiarelli.

  This is just the early stages, sources say, of what could be a meticulous process to find the next person to guide the Wild in the future, and it doesn’t mean that either candidate is necessarily a frontrunner.

  Wildin fanit olisivat varmasti riemuissaan, jos Chiarelli valittaisiin GM:ksi. No, epätodennäköistä se varmaan on vieläkin.
   
  Virveliä kainaloon, Wunder-Pena & RäpyläRepe tykkäävät tästä.
 13. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Yleisen mielenkiinnon kannalta tietenkin harmi, että Fenton sai kenkää. Aina mukavaa, että jossakin jengissä on joku älyvapaa GM. Sinänsä Chiarelli olisi kiinnostava. Tosin Minnesotan kannalta ei niinkään.
   
  Wunder-Pena ja RäpyläRepe tykkäävät tästä.
 14. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Chiarellin haastatteleminen kertoo todella paljon tämän päivän puuhastelun tasosta NHL:ssä. Ei pysty ymmärtämään.

  Kevin Fiala Brent Seabrookiin.
   
  Merovingi, Mängimies, Giroux ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 15. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Oliskohan Lucic irrotettavissa Flamesista?
   
  Palsa, Virveliä kainaloon, strapat ja yksi muu tykkäävät tästä.
 16. Tevoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings #91 #19 #5
  Lainaus:
  Reps ja kops :D
   
 17. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Melkoista tavaraa maksumuurin takana athleticissa: The downfall of Paul Fenton: Inside the GM's turbulent 14...

  En ole itse artikkelia lukenut mutta muutama kaveri on referoinut sen sisältöä:

  - Fenton vietti melkein enemmän aikaa kotonaan Floridassa kuin Minnesotassa
  - Granlund/Fiala treidissä oli aluksi jopa pidättämässä palkka ja heittämässä mukaan varauksen
  - Kun Zuckerin treidi Calgaryyn epäonnistui, Fenton aluksi kiisti Zuckerille että oli treidaamassa tätä
  - Nino/Rask treidissä yksikään scoutti ei ollut katsomassa Raskin pelaamista, Fenton ei kuulemma edes katsonut yhtään videoita tästä
  - Ilmeisesti vainoharhaisena koittanut selvittää kuka vuotaa tietoja kun huhuja on tullut julki, uhkaillut työpaikkojen menetyksellä jne.

  jne...
   
  Virveliä kainaloon, Steus, Vislami ja yksi muu tykkäävät tästä.
 18. Ck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
  Lainaus:
  Kuulostaa ihan narsistiselta persoonallisuushäiriöltä, siis jos totta. Toinen vaihtoehto on vajaaälyisyys. Tai molemmat.
   
 19. Tjapalala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen urheilu
  Lainaus:
  Tämä selittää paljon kauppaa. Carolina oli valmiina ulosostamaan sopimuksen jo, mutta sitten Fenton tarttui tuohon treidiin. Voi olla että Minnesota joutuu ”hetken” kärsimään tämän miehen sotkuista. Miten mies on edes valittu tehtävään? Chiarrelin haastattelu tehtävään kertoo kyllä minkälaisia Puuha-Petejä Minnesotassa on. Voimia vaan sinne.
   
 20. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Leipoldin kaksi edellistä palkkausta ovat olleet Fletcher ja Poile. Varsin onnistuneita valintoja ja mielestäni pätevää työtä molemmat tehneet. Wildia on nyt kiva potkia, mutta olihan siellä parhaimillaan aika kova nippu, joka kaatui Blackhawksiin useamman kerran. Isoimpana virheenä voidaan pitää Yeon palkkausta ja miehen pitämistä niin pitkään. Aika paljon tässä nyt on esimerkkejä tullut, että erilaisilla tavoilla voi pärjätä ja menestys ei vaadi mitään tiettyä mallia.
   
 21. Merovingi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Blue Jackets
  Lainaus:
  Poile oli tiennyt kuukauden ajan Fentonin pakkomielteestä hankkia Fiala ja vei häntä kuin pässiä narussa, saaden loistavan diilin. Fenton ei myöskään tiennyt, että palkan pidättäminen menee myös seuraavalle kaudelle. Eli meillä oli NHL-joukkueen GM:nä kaveri, joka ei tiedä miten työehtosopimus toimii.
   
  Renato Tosio ja Stevie Why tykkäävät tästä.
 22. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  On kyllä pimeä lista. Tähän voi lisätä myös:

  - Philip Johanssonin varaaminen 2018 draftissa. Muilta seuroilta tuli viestiä että olivat rankanneet 6-7 kierrokselle tämän 1 pisteen Allsvenskanissa drafti-kaudella tehdeen ruotsalaispakin. Teki viime kaudella 4 pistettä.
  - Fenton pelkäsi analytiikkaa, kun ei itse ymmärtänyt sitä.
  - War-on-Icen perustajat oli signattu Wildiin ja heitä ei kuunneltu Floridan miitingissä, ennen 2019 trade deadlina. Juuri Niederraiter vs. Rask kaupassa meni päittäin War-on-Ice analytiikan kultakimpale ja mätäpaise, ilman mitään tasoituksia.
  - Seattle nappasi toisen näistä perustajista ja toinen työllistyi johonkin ei jääkiekkoon liittyvään. Ilmeisesti tämä oli pariskunta.
  - Ilmeisesti Fentonilla oli joku suunnitelma näiden varalle (jota ei ehtinyt toteuttaa ennen potkujaan), mutta kun molemmat lähti jo ennen draftia, niin koko 2019 drafti meni ilman analytiikkaa.
  - Alensi entisiä Assistant GM roolissa ne neuvonantajina olleita kavereita mitättömämpiin duuneihin ja kolme näistä nosti kytkintä seuraavan kauden aikana.
  - Nimesi oman poikansa Wildin scoutingin johtoon.
  - Omistaja-Leipold kuitenkin väisti tämän luodin pitämällä 2019 draftissa Darren Yopykin päävastuuseen draftaamisesta, ilmeisen hyvin tuloksin. Ainakin Pronman on kehunut Wildin draftia yleisesti.
  - Viivytteli Spurgeonin jatkosopimuksen kanssa, ja mies on vieläkin signaamatta. Jo signannut Trouba verrokkina nostaa juuri Spurgeonin hintaa. Neuvottelut olisi voinut aloittaa jo huhtikuussa kauden päätyttyä ja ekaa kertaa Fenton tapasi Spurgeonin agentin vasta draftissa kesäkuun lopulla.
  - Ei uusinut Bruce Boudreaun luottomies-apuvalmentaja John Andersonin sopimusta kesällä2018 ja toi tutusta Milwaukeen farmista Dean Evasonin Wildin penkin taakse. Tämä vittuunnutti Boudreau'n.
  - Kyseli Leipoldilta lupaa Boudreaun kenkimiseksi lukuisia kertoja viime kauden aikana, mutta Leipold ei antanut lupaa.
  - Signasi kesällä 4 eri apuvalmenjaa eri pituisiin jatkosopimuksiin.
  - Oli pyytänyt Nico Sturmille lupaa osallsitua Winnipegissä joukkueen lämmittelyyn, vaikka kukaan ei edes tietänyt onko pelaajalle hankittu työlupaa Kanadan puolelle.
  - Treidit sitten siihen päälle
  - Granlund / Fiala treidissa uskoi saavansa paremman pelaajan, eikä kuunnellut muiden neuvoja siitä, että Granlundista saisi paremman hinnan kesällä, kilpailuttamalla muiden jengien kanssa. Keskusteluja käytiin pelkästään Nashvillen ja Minnesotan välillä.

  Tuo oli niinkuin loputon lista luettavaksi kummallisuuksia ja epäjohdonmukaisuutta. En edes kirjoittanut tuohon kaikkea.
   
  Konsta Kepuli, Virveliä kainaloon, Shard ja 9 muuta tykkäävät tästä.
 23. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Oli kyllä käsittämätöntä luettavaa tuo artikkeli. Pienistä puroista todellakin voi kehkeytyä massiivinen joki.

  Eniten pyörittelin silmiänki, kun valkeni miten uppiniskaisesti mies teki päätöksiä, konsultoimatta juuri ketään organisaatiossa. Hän tuntui olevan silmittömän rakastunut tiettyihin pelaajiin (Fiala) ja ollen tosiaan valmis pidättämään osan Granlundin palkasta sekä lähettämään varausvuoron Nashvilleen päin. Tämä saatiin pysäytettyä, mutta halvalla meni silti.
   
 24. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Filip Johansson oli paikalla draftissa. Ei sinne kyllä yleensä kutsuta 6-7 kierroksen varauksia, joten mitä Johansson siellä teki, jos 30 joukkuetta ei pitänyt häntä minään? Vai oliko tiedossa, että Wild tulee varaamaan hänet?
   
 25. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Filip Johansson oli myös kutsuttu draft combineen eli testeihin, johon kutsutaan noin 100 kärkeen arvioitua pelaajaa. Ja kyllähän Johansson eri rakingeissa pyöri ihan juuri draftia ennen siellä 50. sijan tienoilla. Esimerkiksi Bob McKenzien viimeisessä listauksessa Johansson oli arvioitu sijalle 54. ja Buttonin vastaavalla sijalle 48. Kyllä Johanssonia siis ihan yleisesti pidettiin 2.-3. kierroksen nimenä. Olihan tuo jonkinlainen 'reach' Wildilta tuolla ykköskierroksen loppupään vuorolla, mutta ainahan noita nähdään. Muutenkin tuo Henkan juttu oli ehkä hieman turhan tarkoituksenhakuinen tehopisteineen ja kaikkineen. Kenties Filip ei ole sitä pelaajatyyppiä, jonka tasoa mitataan suoraan tehopisteissä.

  Ja oli Johanssonin varaamisesta mitä mieltä tahansa, niin vaikea sitä on Paul Fentonin piikkiin laittaa. Fenton oli kuukautta ennen draftia saapunut seuraan eikä varmasti ollut se henkilö, joka naruista veteli draft-pöydässä. Eihän hän ollut sitä edes vuotta myöhemmin.

  Noin muutoin Fenton on kyllä tehnyt virheitä ja jos edes puolet noista tässäkin ketjussa mainituista jutuista pitää paikkansa, niin sai täysin ansaitusti kenkää eikä pitäisi olla mitään asiaa vastaavaan pestiin jatkossa muuallakaan.