Major League Baseball

  • 329 463
  • 2 270

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Jos nyt olisin rauhoittunut tarpeeksi kirjoittamaan Yankeesin tilanteesta jotain.

Eilen päätettiin olla menemättä peliin ja tottakai se kääntyi heti mua vastaan kun Clemens syötti 8 vuoroa blast from the past ballia ja otti uransa 350. voiton -- viiimeksi syöttäjän 350. voittoa ollaan todistettu 1960-luvulla kun Warren Spahn sellaisen otti. Nyt 40 vuotta myöhemmin kaikkien aikojen paras syöttäjä liittyi tuohon kerhoon.

Anyway, kuten tiedetään niin Yankees on 11 ottelua Red Soxia perässä ja Wild Cardiinkin on matkaa 9 ottelua kun kaudesta on pelattu puolet. Tietysti mitään ei ole vielä lopullisesti ratkaistu, mutta tuollaisella baseballilla mitä Yankees on ensimmäiset 80+ ottelua esittänyt ei mennä post-seasonille. Ja nykyiselle Yankeesille olisi ehkä parasta jäädä playoffseista ulos ensimmäisen kerran sitten vuoden 1995.

Koska tämä organisaatio tarvitsee nyt viimeistään jo uuden suunnan. Yankees oli 80-luvulla samassa tilanteessa -- 70-luvulla oltiin voitettu mestaruuksia Reggei Jacksonin ja kumppaneiden kanssa, mutta 80-luku oli täyttä tuskaa - managerit ja pelaajat vaihtuivat jatkuvasti ja se surkuhupaisa näytelmä sai lempinimen Bronx Zoo.

Sitten 1990-luvun alussa joukkueen omistaja George Steinbrenner jäi kiinni maksettuaan eräälle uhkapelurille rahaa saadakseen esiin "paskaa" mediaan silloisesta has-been tähdestä Dave Winfieldistä, koska Steinbrenner halusi Winfieldin pois joukkueesta erilaisten erimielisyyksien vuoksi. Niinpä MLB ilmoitti, että Steinbrenner ei saa olla enää koskaan missään tekemisissä Yankeesin MLB-operaatioiden kanssa.

Kielto kuitenkin päättyi kolme vuotta myöhemmin vuonna 1993. Mutta...näiden kolmen vuoden aikana Gene Michaelin johdolla Yankees draftasi lupaavia nuoria pelaajia kuten Derek Jeter, Andy Pettitte, Bernie Williams, Jorge Posada ja Mariano Rivera ja piti heistä kiinni -- aikaisemmin Steinbrenner oli tuttuun tyyliinsä treidannut aina kaikki nuoret lupaukset pois saadakseen joukkueeseen valmiita tähtiä. Lisäksi Michael oli mukana hankkimassa joukkueeseen Paul O'Neillia sekä Tino Martinezia.

Noista pelaajista muodostuikin 1990-luvun lopulle joukkueeseen ryhmä, joka voitti World Seriesin 1996, 1998, 1999 ja 2000. Tietysti tyhmempikin tajuaa, että Steinbrenner oli jotenkin mukana joukkueen toiminnassa, mutta Michael piti tiukasti kiinni siitä, että Jeterin ja Riveran kaltaiset nuoret pelaajat pidetään organisaatiossa ja ne päätökset näkyvät tänäkin päivänä. Kaikki mainitut pelaajat nousivat kuuluisuuteen Yankeesissa ja ovat suuria Yankees-legendoja.

Noita 1990-luvun lopun World Series-joukkueita yhdisti lisäksi se, että joukkue oli koottu GM Bob Watsonin johdolla omista nuorista pelaajista ja tärkeistä roolipelaajista kuten O'Neill, Brosius ja Martinez.

Menestys jatkui vielä 2000-luvullakin. Vuoden 2000 Subway Seriesissa Yankees voitti Jeterin ja kumppaneiden johdolla Metsin ja neljännen mestaruuden viiden vuoden sisällä. Vuonna 2001 Yankees pelasi taas World Seriesissa, mutta hävisi nyt 7 ottelussa Arizona Diamondbacksille yhdessä kaikkien aikojen dramaattisimmista World Series-sarjoista.

Tuossa World Seriesissa Yankeesilla oli kuitenkin lyöntipuolella suuria vaikeuksia sekä Paul O'Neill oli ilmoittanut lopettavansa uransa tuohon kauteen. Niinpä Steinbrenner päätti hankkia joukkueelle kunnollisen lyöjän ja Bronxiin tuotiin Oakland A'sissa järkyttäviä tehoja paukuttanut AL MVP Jason Giambi $170 miljoonan sopimuksella ja tämä oli alkua nykypäivän katastrofille.

Giambi pelasi hyvän kauden, mutta Yankees hävisi kuitenkin AL Division Seriesissa Angelsille viidessä ottelussa kun syöttöosasto ei kestänyt.

2003 lyötiin Red Sox AL Championship Seriesissa Aaron Boonen home runilla 7 ottelussa, mutta taas oli World Seriesissa vaikeuksia lyömisen kanssa ja lisäksi Roger Clemens ilmoitti lopettavansa uransa. Kaudelle 2004 hankittiin sitten kaikkien aikojen ongelmalapst Kevin Brown & Gary Sheffield Bronxiin ja lisäksi mm. kuubalainen Jose Contreras sekä Montrealista nuori Javier Vazquez -- ja tietenkin Alex Rodriguez.

2004 päättyi kaikkien aikojen nöyryytykseen kun Red Sox tuli 0-3 tappioasemasta voittoon AL Championship Seriesissa ja voitti lopulta World Seriesin.

Seuraavalle kaudelle piti tietenkin sitten saada lisää isoja nimiä ja niinpä Randy Johnson hankittiin Bronxiin. Johnson todisti olevansa vain ja ainoastaan puhdas NL-syöttäjä eikä kestänyt New Yorkin paineita. Niinpä Yankeesin 2005 ja 2006 kaudet päättyivät molemmat jo AL Division seriesissa.

Näiden menestystä väkisin hakemien vuosien aikana joukkueen farmisysteemistä ei olla pystytty nostamaan ylös ketään muita kuin Robinson Cano ja Melky Cabrera -- kaikki muut oli joko treidattu tai jätetty farmiin homehtumaan.

Viime kauden aikana joukkueeseen hankittiin mm. Bobby Abreu, joka on ollut New Yorkissa iso pettymys ja lisäksi Bostonista tuotiin kauden 2004 jälkeen täysin yliarvostettu ja loukkaantumisherkkä Johnny Damon korvaamaan Bernie Williams.

Viime kauden pettymyksen jälkeen GM Brian Cashman avoimesti myönsi, että joukkuetta on rakennettu jo monta vuotta väärään suuntaan ja suunnan on käännyttävä. Mutta milläs käännät sitä suuntaa kun The Boss vaatii joka vuosi vain enemmän ja enemmän. Randy Johnson sitten lähetettiin kahden epäonnistuneen kauden jälkeen takaisin Arizonaan, josta saatiin takaisin pari lupaavaa syöttäjäprospectia.

Bernie Williams on jo lopettanut ja Jeter, Posada sekä Mariano ovat kaikki lähestymässä uran loppuvaiheita. Kuka heidät tulevaisuudessa korvaa? Omasta farmista ei löydy tällä hetkellä samanlaisia prospecteja kuin nuo pelaajat aikoinaan olivat. Niinpä edessä on todennäköisesti vielä muutaman vuoden ajan stopgapeilla pelaaminen, jos Cashman saa jotenkin puristettua Steinbrennerilta luvan aloittaa joukkueen kärsivällinen rakentaminen eri tavalla.

Tuloksena on se, että Cashmanin täytyy tehdä samoin kuin Sather teki Rangersin kanssa. Eli pelaajia hankitaan edelleen ulkopuolelta, mutta samalla farmisysteemi rakennetaan uudelleen ja joukkueen identiteetti muuttuu -- rebuildingissähän ei ole pakko olla kyse siitä, että kaikki isot nimet treidataan pois ja hävitään 100 ottelua seuraavat 5 vuotta. Kyse on mentaliteetin muuttamisesta ja omien ongelmien tiedostamisesta.

Ei enää Gary Sheffieldia, Damonia tai Kevin Brownia isolla rahalla vaan pelaajia, jotka tulevat pelaamaan eivätkä nostamaan omaa egoaan. Farmista löytyy ne pari helmeä, joille pitäisi sitä kautta pystyä antamaan mahdollisuus todistaa itsensä Bronxissa. Phil Hughesille annettiin alkukaudella mahdollisuus ja Hughes näytti lupaavia otteita kunnes loukkaantui. Tähän asti Yankees on antanut nuorille mahdollisuuksia vain, jos joku isoista nimistä on loukkaantunut trade deadlinen jälkeen. Jatkossa näille kavereille (Ohlendorf, Baldiris, Canizzaro, Sanchez, Ramirez, Cabrera etc.) pitäisi antaa näyttöpaikka sillä perusteella, että heille annetaan myös mahdollisuus ansaita se paikka joukkueessa. Eli ei hankita Ken Griffey junioria vaihdossa Melkyyn vaan laitetaan Melky itse kentälle, koska Melky pelaa siellä tarpeeksi hyvin. Näin toimittiin Jeterin ja kumppaneiden kanssa ja se toimi.

Yankees tulee aina hakemaan menestystä jokaisella kaudella, mutta se millä periaatteella sitä haetaan pitää muuttua ennenkuin tilanne kääntyy 80-luvun suuntaan ja ei enää ole mitään minkä päälle rakentaa ja isotkin nimet alkavat miettiä vakavissaan onko Yankees se joukkue, jossa he haluavat pelata. Nyt jäljellä on vielä jotain ja asia on saatava Steinbrennerille perille.

Abel Gomez, Russ Ohlendorf, Humberto Sanchez, Edwar Ramirez, Melky Cabrera, Charlie Manning etc. Näiden pelaajien ympärille se tulevaisuus pitäisi rakentaa eikä tehdä niin, että nämä kaverit tulevat vain silloin tällöin käymään supporting castina. Samalla tavalla Rangers rakentaa tulevaisuutta Lundqvistin, Tyutinin, Callahanin etc. ympärille ja heidän ympärilleen hankitaan sitten ulkopuolelta osia -- sellaisia osia, jotka tulevat jatkossa vielä paremmaksi.

Eli tottakai Yankees tulee jatkossakin hankkimaan vapaita agentteja, mutta niiden pitäisi olla silloin Jake Peavy, Ben Sheets, Miguel Cabrera, Adam Dunn, Jason Verlander, Prince Fielder etc. eikä Greg Maddux, David Wells, Manny Ramirez, Jeff Bagwell tai Preston Wilson.

Siis hankitaan Scott Gomez, Chris Drury etc.

Get it?
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Vaikka en baseballia seuraan oikeastaan lainkaan, enkä todellakaan ole mikään asiantuntija lajin suhteen, niin silti oli mukavaa lukea JLandin, öh, syväluotaavaa :) analyysiä Yankeesin lähimenneisyydestä sekä nykyisyydestä. Kiitokset tästä. Näitä on aina kiva lukea kun kirjoittaja on seurannut tapahtumia läheltä. Vaikka laji ei ole tuttu niin silti suhteellisen samalla laillahan nämä hommat menevät kaikissa urheilulajeissa joten hyvin pysyy kärryillä.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints

RedSox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal FC, Ottawa Senators, Boston RedSox, SaiPa

Vinyl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aravirran kovuus
Fantasy-liigan toinen puolisko alkaa 12.7. Halukkaat mukaan.

Voisihan sitä tullakin. Tuossa ensimmäisesä jaksossa sijoitus jotain 6500 paikkeilla. Olin parhaimillani tonnin sakissa mutta sitten tuli oltua hetki pois koneen äärestä ja sekoiltua noiden syöttäjien kanssa aika huolella niin pudotusta tuli sitten jonkin verran.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Ja American League kävi taas voittamassa All Stars-ottelun eli American Leaguella on World Seriesissa jälleen kotietu. Ottelu meni vasta lopussa jännittäväksi, vaikka viimeisestä vuoriparista näyttikin tulevan tylsä loppu AL:n johtaessa 5-2. Alfonso Soriano kävi sitten lyömässä 2-out, 2-run home runin ja peli olikin äkkiä 5-4. Francisco Rodriguez kävelytti sitten pesät täyteen, mutta sai lopulta Aaron Rowandin ulos viimeisenä lyöjänä ja sinetöi AL:n voiton. Muuten ottelu ei ollut mikään hyvätasoinen IMO, tosin highlighstina nähtiin Ichiron inside-the-park-HR -- ensimmäinen sellainen All Stars-pelien historiassa.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Pistetäänpä tämä osoite tänne. Eli FOXin ja ESPN:n kautta pystyy täällä seuraamaan baseballia: www.tvthug.com

Tämän viikon aikataulu näyttää seuraavalta:

19.7. 02.00 San Francisco - Chicago (FOX, ESPN)
21.7. 22.30 LA Dodgers - NY Mets (FOX)
 
Viimeksi muokattu:

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jos en ihan väärässä ole laskuineni niin Barry Bonds on edelleen kahden Home runin päässä Hank Aaronin ennätyksestä. Aika hiljaista on viime aikoina ollut, välillä Bonds on ollut pois kokoonpanostakin jonkun pienen kolhun takia. Saas nähdä koska rävähtää?
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Joo, 753-755 on lukemat tällä hetkellä. Bondsille sattui uransa pisin kuiva kausi ennenkuin löi 2 kunnaria yhdessä pelissä. Ilmeisesti paine kasvaa Bondsin päässä kun ennätyslukemat lähenee.


Jlandilta pitää kysyä miten Yankees nyt kun 5 peräkkäistä voittoakin näyttäisi olevan. Voitto tuli vaikka A-Rod ei saanutkaan osumaa aikaiseksi. Siihen päättyi muuten A-Rodin 47 ottelun putki jossa hän on osuman saanut aikaiseksi. (ennätys jonkin sortin)
 

sininen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jlandilta pitää kysyä miten Yankees nyt kun 5 peräkkäistä voittoakin näyttäisi olevan. Voitto tuli vaikka A-Rod ei saanutkaan osumaa aikaiseksi. Siihen päättyi muuten A-Rodin 47 ottelun putki jossa hän on osuman saanut aikaiseksi. (ennätys jonkin sortin)

En ole JLand, mutta korjaan silti sen verran, että A-Rodin 47 ottelun putki ei ollut hitting streak, vaan 47 ottelun putki ilman erroria (ulkopelaajan virhe, jonka ansiosta base runner etenee).

Yankeesista uskaltaa sanoa sen verran, että nyt on taas toivoa. Vielä on putkeen toistakymmentä peliä numeroiden perusteella helpompia vastustajia vastaan (Kansas City, Baltimore, Toronto, CWS). Niiden aikana on saatava hyvät asemat elokuuta varten, koska silloin tulee paha putki, jolloin kauden suunta lopullisesti ratkeaa. Elokuun otteluohjelma on täynnä Detroitia, Clevelandia, Bostonia ja LA Angelsia. En usko, että Yankees saa Red Soxia kiinni, mutta Cleveland ja/tai Detroit on hyvinkin haarukassa ja Wild Card-paikkaan saumoja.

Niin tai näin, toivottavasti arvon johtoporras ei päädy tekemään ensi viikon siirtorajalla mitään tyhmää. Parempi katsoa tämä kausi näillä äijillä kuin antaa tulevaisuuden starting rotationin syöttäjiä pois. Damon, Abreu ja Giambi kyllä saisivat mennä vaihtokaupoissa, mutta näistä on paljon hankalampi päästä eroon.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Yeah, kyllähän peli on nyt ainakin mailan varressa sujunut kiitettävästi ja Yankees on lyönyt näiden 5 ottelun aikana monta ennätystä uusiksi. Tästä on kuitenkin vielä aika pitkä matka siihen, että kausi olisi vielä pelastettu. Kuten sininen sanoi niin nyt on edessä sellaisia otteluita, jotka pitääkin voittaa, että pystytään vielä elokuussa ja syyskuussa taistelemaan playoff-paikasta. Omat ajatukseni Yankeesin nykytilanteesta kirjoitinkin jo muutama viikko sitten.

Giambi on aloittanut taas harjoittelun Tampassa loukkaantumisensa jälkeen, joten jos/kun Jason pääsee taas Yankeesin mukaan niin Torrelle tulee ongelma. Damon on nimittäin siirretty aivan oikein designated hitteriksi, koska kentällä Johnny ei pysty pelaamaan tehokkaasti -- ei ainakaan center fielderina enää ja Melky Cabrera on pelannut siellä niin varmasti, että Melkyä ei missään nimessä saa heittää penkille.

Giambihan ei ole enää pariin vuoteen pystynyt loukkaantumistensa vuoksi pelaamaan kentällä eli jos Giambista tulee DH niin silloin Damon istuu penkillä. Lyöntipuolellakin Damon on ollut järkyttävän iso pettymys, vaikka tämän menneen viikon onkin lyönyt ihan kohtalaisesti. Ja tuolla palkalla Damonin treidaaminenkin on lähes mahdotonta.

Kuten sininenkin totesi niin omista nuorista syöttäjistä etenkin on pidettävä tässä vaiheessa kiinni. Kaikki eivät tietenkään mahdu koskaan Yankeesiin pelaamaan, mutta esimerkiksi Chamberlainia tai Edwar Ramirezia ei saa missään nimessä treidata Ken Griffey junioriin etc.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Katselin tuossa si.com:n sivuilta kuvasarjaa huijareista urheilukentällä. Tämä pisti hymyilyttämään:

Sutton was often accused of scuffing the baseball during his Hall of Fame career. Umpires took the allegations seriously and occasionally searched him. Sutton once left a note inside his glove for the umps to discover, which read: "You're getting warm, but it's not here." In 1978 he was ejected and suspended 10 games for defacing the ball, but his penalty was lifted after he threatened to sue the National League.

Koko kuvasarjan löydät täältä:

http://sportsillustrated.cnn.com/mu...0707/cheaters.non-drug-related/content.1.html
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Barry Bondsin 7 pelin mittainen kuiva kausi päättyi viime yönä kun äijä takoi uransa 754. HR:n 1. vuoroparissa Floridaa vastaan.

Enää yksi ja hän on tasoissa Aaronin kanssa.
 

Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, ManU, NYY, NYR, NYG, Houston Rockets,
Jose Canseco

Koko baseball-maailman kenties vastenmielisin tapaus viime vuosien ajalta Jose Canseco julkaisee jatkoa vuoden 2005 Juiced-kirjalleen. Cansecon omien sanojen mukaan kirjassa on luvassa mielenkiintoisia paljastuksia mm. A-Rodiin liittyen. Eri asia on sitten se, mikä on Cansecon uskottavuus lukijoiden silmissä.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Eilenhän sitten vietettiin todella historiallista iltaa baseballissa.

Ensin Yankee Stadiumilla A-Rodista tuli lajin historian nuorin pelaaja, joka on lyönyt 500 home runia. A-Rod oli jo viikon verran tuskaillut tämän yhden home runin perässä ja nyt se sitten osui kunnolla. Oli hienoa olla paikalla kokemassa tätä hetkeä. A-Rodia ennen vain 22 pelaajaa on lyönyt 500 home runia urallaan ja A-Rodin seuraavana tähtäimenä onkin sitten sellainen leganda kuin Jimmy Foxx etc.

Ja San Diegossa räjähti sitten se vieläkin isompi pommi, jota tässä ollaan odoteltu eli Barry Bonds löi vihdoin ja viimein home runin numero 755 ja on nyt tasoissa Hank Aaronin kanssa. Seuraava home run vie Barryn kaikkien aikojen home run tilaston kärkeen yksinään.

Tosin montaa vuotta Bonds tuskin saa ennätystään pitää, sillä on lähes selvää, että ilman loukkaantumisia A-Rod tulee tuon Bondsin ennätyksen rikkomaan -- mikä se ennätys sitten tulee olemaankaan kun Bonds lopettaa. Uskoisin, että Bondsin lukemat tulevat olemaan siellä 760 paikkeilla, jos hän lopettaa tämän kauden jälkeen tai 780-790, jos hän pelaa vielä yhden kauden tämän jälkeen. Mutta Rodriguezin kohdalla puhutaankin sitten jo uusista satalukemista -- riippuen siitä kuinka pitkälle A-Rod jatkaa uraansa niin 800 home runia pitäisi ainakin mennä tällä tahdilla rikki.

Seuraavaksi odotetaankin sitten Tom Glavinen 300. voittoa ja sitä Bondsin seuraavaa home runia.
 

Txjokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Men in Blue ja muut oikeudenjakajat
Ja San Diegossa räjähti sitten se vieläkin isompi pommi, jota tässä ollaan odoteltu eli Barry Bonds löi vihdoin ja viimein home runin numero 755 ja on nyt tasoissa Hank Aaronin kanssa. Seuraava home run vie Barryn kaikkien aikojen home run tilaston kärkeen yksinään.

Tuosta saattaa olla useakin eri mieltä. Maailman kaikkien aikojen kunnaritilaston ykkösenä kun on herra nimeltä Sadaharu Oh, 868 kunnaria lyötynä.

Joka tätä ei hyväksy, kuuluu samaan sarjaan ylimielisten amerikkalaisten kanssa, joille USA:n ulkopuolista maailmaa ei ole.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Tuosta saattaa olla useakin eri mieltä. Maailman kaikkien aikojen kunnaritilaston ykkösenä kun on herra nimeltä Sadaharu Oh, 868 kunnaria lyötynä.

Joka tätä ei hyväksy, kuuluu samaan sarjaan ylimielisten amerikkalaisten kanssa, joille USA:n ulkopuolista maailmaa ei ole.

No tuossahan nyt on kyse juurikin MLB:n tilastoista, eihän Amerikkalaiset siihenkään mitään farmiliiga/yliopisto pelien HR:ja laske mukaan vaikka nekin olisi Yhdysvalloissa lyötyjä. Joten ei siinä ole maan kanssa mitään tekemistä vaan tason millä ne on lyöty. Joku tilasto sitten kaikista lyödyistä HR:sta on asia ihan erikseen.
 

Txjokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Men in Blue ja muut oikeudenjakajat
No tuossahan nyt on kyse juurikin MLB:n tilastoista, eihän Amerikkalaiset siihenkään mitään farmiliiga/yliopisto pelien HR:ja laske mukaan vaikka nekin olisi Yhdysvalloissa lyötyjä. Joten ei siinä ole maan kanssa mitään tekemistä vaan tason millä ne on lyöty. Joku tilasto sitten kaikista lyödyistä HR:sta on asia ihan erikseen.

Ei vaan yhdysvaltalaisten ylimielisyydestä. Sadaharu Oh löi nuo kunnarinsa Japanin ammattiliigassa. Yhdysvaltalaiset eivät vain halua rinnastaa sarjoja keskenään, menisi parhaan pelaajan arvo ulkomaille.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Ei vaan yhdysvaltalaisten ylimielisyydestä. Sadaharu Oh löi nuo kunnarinsa Japanin ammattiliigassa. Yhdysvaltalaiset eivät vain halua rinnastaa sarjoja keskenään, menisi parhaan pelaajan arvo ulkomaille.

Aika surkea provosointiyritys.

Oh'n tai Chenchihin (ihan miten vain) ennätykset kyllä ovat tiedossa, mutta kuten steepler sanoi niin tällä nyt ei ole mitään tekemistä tämän asian kanssa.

Sitä paitsi esimerkiksi Matsuin peräkkäisten otteluiden sarjaa (Japani + MLB) pidetään Amerikassa erittäin suuressa arvossa. Torre piti aina huolen siitä, että Matsui pääsi jokaisessa ottelussa tilastoihin tämän putken jatkamiseksi kunnes Matsui sitten loukkaantui.
 

Skank

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Dodgers, Green Bay Packers
Sitä paitsi esimerkiksi Matsuin peräkkäisten otteluiden sarjaa (Japani + MLB) pidetään Amerikassa erittäin suuressa arvossa. Torre piti aina huolen siitä, että Matsui pääsi jokaisessa ottelussa tilastoihin tämän putken jatkamiseksi kunnes Matsui sitten loukkaantui.

Tulikin tuosta mieleen että muistaako esim. JLand että kuinkas monta peliä Cal Ripken Jr. pelasikaan putkeen. Sen muistan että ura kesti 20 vuotta ja lempinimeä Iron Man mies ei aivan turhaan ansainnut.. nythän mies pääsi Hall of Fameen yhdessä Tony Gwynn'in kanssa.
 

Islanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Barry Bondsin 7 pelin mittainen kuiva kausi päättyi viime yönä kun äijä takoi uransa 754. HR:n 1. vuoroparissa Floridaa vastaan.

Enää yksi ja hän on tasoissa Aaronin kanssa.

Käsittääkseni muutama yö sitten tuli HR 755. Onnea Barrylle jos satut jatkoaikaa lukemaan :)
 
Viimeksi muokattu:

Txjokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Men in Blue ja muut oikeudenjakajat
Aika surkea provosointiyritys.

Ei ole provo. Onpahan vain kantani tuohon hehkutukseen "maailmanennätyksestä". Ei se vähennä kunnioitustani Aaronia, Bondsia eikä A-Rodiakaan kohtaan. Kovia jätkiä kaikki.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Onpahan vain kantani tuohon hehkutukseen "maailmanennätyksestä".

En nyt tiedä onko sitä "maailmanennätyksenä" niinkään hehkutettu, kyllä mielestäni nyt on ihan selvää että ihmiset ymmärtävät että kysessä on MLB:n ennätys.

Muutenkin kuten JLand sanoi niin kyllä baseball ihmiset Amerikassa mielestäni antavat hyvinkin paljon arvoa Japanissa tehdyille tuloksille. Siis referenssejä koko uran tilastoihin baseballin yhteydessä tehdään aika paljonkin verrattuna vaikka siihen miten usein kiekossa referoidaan NHL pelaajien yhteydessä tehoja vaikka SM-Liigassa.
 
Viimeksi muokattu:

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Sanokaas nyt alan asiantuntijat, että mikä taika tuolla numerolla 7 on Toronton peleissä? Kotipelinsäkin joukkue aloittaa aina 7 minuuttia yli täyden tunnin, esimerkkinä nyt vaikkapa seuraava peli Yankeesia vastaan, alkamisaika 7.07 paikallista aikaa.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Sanokaas nyt alan asiantuntijat, että mikä taika tuolla numerolla 7 on Toronton peleissä? Kotipelinsäkin joukkue aloittaa aina 7 minuuttia yli täyden tunnin, esimerkkinä nyt vaikkapa seuraava peli Yankeesia vastaan, alkamisaika 7.07 paikallista aikaa.

Yleensähän peli alkaa esimerkiksi 7.05, mutta koska Torontossa täytyy esittää sekä Amerikan että Kanadan kansallislaulut niin Blue Jaysin pelit alkavat 2 minuuttia myöhemmin.

Myös Chicago White Soxin pelit alkavat aina 7 minuuttia yli, mutta tähän on syynä joukkueen sponsorisopimus 7-Eleven-kauppaketjun kanssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös