Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus
 1. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Natsikortti-asiassa komppaan sampiota, mutta koska hän niin hyvin jo ajatukseni sanoiksi puki, niin en itse siihen enempää koe tarvetta palata.

  Samaa mieltä olen myös Finnish Islesin kanssa tuosta kolmoskauden "päräyttävyydestä". Onko kellään tietoa tai näkymyksiä että miten sarjaa on ulkomailla otettu vastaan vai onko sitä vielä alettu lähettämäänkään? Onko se edes jotain pienen piirin kulttimainetta alkanut keräämään ja minkälaisista katsojamääristä on puhetta? Minne maihin ja kanaviin tätä on myyty?
   
 2. grace Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CBJ
  Lainaus:
  Ainakin jenkkeihin ja siellä ohjelmaa näyttää Travel Channel.
   
 3. Realcowboy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Välähti mieleen herroille kunnon haaste: Andamaanien Pohjois-Sentinel. Muistan viranomaisten saaneen sieltä äkkilähdöt, kun koettivat käydä tutkimassa tsunamin tuhoja.

  Lisätietoa saaresta ja sen asukkaista.

  Olisihan se komea päätös sarjalle, kun herrat juoksisivat pakoon keihäs- ja nuolisadetta.
   
 4. Ioota Rhoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Broad Street Bullies
  Lainaus:
  Heinäkuussa alkaa Travel Channellilla. Brittein saarella kanava on Channel Fiven digipuoli Fiver.

  Kumpikaan kanava ei ole aloittanut mainoskampanjaa sarjalle vielä.
   
 5. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
  Riku ja Tunna kävivät Radio Helsingissä Palefacen vieraana kertomassa matkailukokemuksistaan. Pätkä haastattelusta videona löytyy täältä ja koko viihdyttävä ohjelma on imuroitavana mp3-muodossa täältä (koko 27,3 mb, kesto 59 min.).
   
 6. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Madventuresin MadCook-osio on pyörinyt jo 14 osan verran Subin netissä. Tässä maistiaisena "Juomat". Kyllähän noita katselee.
   
 7. Sinner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
  Täytyy sanoa, että vaikka jurrissa sitä syö mitä vaan, niin lampaan daiju jäisi syömättä. Hampaat törrötti vittumaisesti.
   
 8. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
 9. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Lainaus:
  Tämä on ehkä kaikkien aikojen paras / pudottavin jakso koko showssa => hankitaanpa oikein kunnon kanuuna ja aletaan syömään hapansilakkaa... on tullut tsekattua ehkä viisi kertaa ja edelleen meinaa tulla kuset housuun nauraessa!
   
 10. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  McBean ja WildThing tykkäävät tästä.
 11. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Näin kirjoiteltiin tunti sitten jamppojen FB-tilillä.

  Lainaus:
   
 12. adolf Jäsen

  Äh, voin jo melkein suoralta kädeltä sanoa että ihan täyttä paskaa tämä uusin.

  Se 1. season oli aivan täyttä timanttia ja 2. vielä myös kohtalaisen hyvä. 3. oli jo ihan perseestä ja kaikki muu matsku (pl. Docventures) ollut aivan silkkaa ulostetta.
   
  Moses, Lubeman, Breathe ja yksi muu tykkäävät tästä.
 13. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Itsehän olen innoissani kuin mikä. Ensin Big Brotherin paluu, sitten tämä. Älä suuri tv-jumala anna kummankaan olla pettymys! Ps. Madcook Show on kaikkea muuta kuin ulostetta, paitti jos siä syötiin sitä.

  JIIHAA!!!
   
 14. Johnny B. Goode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Blaah... Samat fiilikset kun Haapasalon kohdalla. Kun se seikkaili Venäjällä ja NL:n satelliiteissa niin se oli ihan timankia. Siälä se oli kotonaan ja kaikki sarjat olivat aivan loistavia. Sitten siirto mainoskanaville ja johkin Amerikkaan ja Karibialle hassuttelemaan. Ja lopputulos (se hyvin vähä mitä viitsin katsoa) aivan 100% HIV-verensekaista ripulipaskaa jossa uiskentelee kolmipäisiä demonitoukkia. Tätä Haapasalon Suomea en ole katsonut enkä katso. Näkemättä paskaa. Valitettavasti samaan kategoriaan menee tämä uusi Madventures. Nämä ovat kotonaan jossain Masaimiesten tai vastaavien ihmisen kaltaisten olentojen seurassa lehmänpaskasavimajassa vetelemässä huumeita joista Härmässä ei ole kuultukaan.
   
  Moses, Breathe, KiVi ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 15. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Ilmiantakaapa joku @pettter tähän ohjelmaan.
   
  RäpyläRepe tykkää tästä.
 16. Buster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Brian O'Neill
  Siellä on mainoskanavilla huomattu mikä vetää katsojia, erityisesti niitä nuoria, joita vaikea tavoittaa. Monessako ohjelmassa nämä kaksi jo on yhdessä tai erikseen. Kohta nääkin luut kaluttu loppuun?

  Kai tää katsastettua tulee, jos oikeesti oppis jotain. Näiden youtubemaisella tavalla "aitojen" hahmojen hauskuus ja tuoreus on tosin jo karissut.
   
  V-G- tykkää tästä.
 17. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat KalPa
  Lainaus:
  Kohta? Joo ehkä joskus vuonna 2008.

  En jaksa innostua. Tulee liikaa mieleen ne Armanin ohjelmat joissa pyöritään Suomessa. Ellei nyt sitten mennä johonkin Lapin erämaahan ja olla oikeasti ihan täysin erakkona siellä, pl. kameramies. En tosin tiedä onko siinäkään mitään jännää.
   
 18. WildThing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät ja Minnesota Wild
  Lainaus:
  Hyvä postaus! Tykkään kyllä Madventuresista, mutta tunnistan kyllä tämän ilmiön. Tätä näkee ihan myös Suomen sisällä kun pohjoisesta mennään Helsinkiin opiskelemaan ja viikon päästä puhutaan sitten Oulussa käydessä kavereille stadin slangia.

  Nykyään kun reissaa niin lähinnä maailmankuva avartuu siitä kuinka hyvin Suomessa asiat ovat. Toki välillä myös muualla jotkin jutut paremmin kuin Suomessa.
   
 19. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Tässä oli kyllä ihan pointtia.

  Mä olen jo pitkän aikaa kummastellut esimerkiksi sellaista ilmiötä, että täällä Suomessa on tosi paljon sitä valittamista, että miten me tehdään niin huonosti joku asia X, verrattuna maahan Y.

  Jos nyt jotain tuolla matkoilla tosiaan on itse oppinut, niin se on se että moni asia täällä Suomessa on ihan oikeasti aivan saatanan hyvin. Ihan turha siellä Euroopan suurkaupunkien postikorttikohteissa on huokailla, että miten Suomessa on asiat niin huonosti, me ollaan niin juntteja ja sivistymättömiä yms. Väkisinkin tulee nyt itsellä vaikka tuo Lontoon reissu mieleen. Siellä ihan kaupungin ytimessä, kaikkien niiden maailmankuulujen turistikohteiden lomassa oli valtavasti kodittomia ihmisiä. Ja nyt siis todellakin puhutaan ihmisistä joilla oli suurin piirtein rottien veroiset elinolosuhteet.

  Mutta se nyt tietysti on niin, että en minäkään Instagramiin heistä kuvia jaa, vaan ihan niistä samoista postikorttikohteista niin kuin kaikki muutkin. Huomiota kun ihminen kaipaa.

  Ärsyttää kuitenkin sellaiset ihmiset jotka tulevat muka niin helvetin kansainvälisiksi tuolla matkustamisella.
   
 20. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Joo, samaa mieltä, kyllä nämä äijät on nähty silloin kakstuhatluvun alussa, eikä enää tarvi kaivaa esiin uudestaan ja uudestaan.

  Nyt vasta huomasin, että uusi kausi vieläpä koostuu Suomesta, huh huh. Miten tämä tosiaan eroaa näiltä lähtökohdilta siitä Armanin ohjelmasta, tai monesta muustakaan jo tehdystä? Hannu Karpo seuraavaksi?
   
 21. Huerzo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Donnerwetter S.p.A.
  Ylen Egenlandin ja Haapasalon Suomi-jaksojen sekaan vielä keski-ikäistyvien Madventures-setien comeback? Ehkä tämä olisi ollut uniikki idea kymmenen vuotta sitten kesken kiivaimman "maailma on muualla"-meiningin, mutta nyt se näyttää reaktiolta tiedostavien ihmisten lähimatkailutrendiin. Tuskin heille on vasta nyt valjennut, kuinka saastuttavaa se reppureissailu maapallon ympäri olikaan.

  Toivottavasti yllättävät positiivisesti. Menevät Sysmään ja painivat pellolla sahtipäissään Rapalan uistimet nenissään. Olisi päräyttävän uugeetä.

  Edit: typo korjattu; me -> meiningin
   
  Viimeksi muokattu: 13.01.2019 klo 11.06
 22. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Mun mielestäni tuossa Madventures-kriittisessä blogikirjoituksessa on hyviäkin pointteja, mutta kaksi asiaa pisti epäloogisina silmään.

  1. Matkailun avartamisella ei olisi syytä tarkoittaa uusien faktojen oppimista sinänsä, vaan ehkäpä ennemminkin uusien ajattelutapojen löytämistä tai ylipäänsä uusien paikkojen näkemistä.

  2. Ylempään liittyen, tarkoitus ei pitäisi olla vertailla toista maata Suomeen huonompi-parempi -asteikoilla, vaan ihmetellä erilasuutta ja samanlaisuutta.

  Se on varmasti totta, että Madventures ei näihin sinänsä pysty. Toisaalta eiväthän Riku ja Tunna halunneetkaan osua tavan kansalaisen logiikkaan, vaan provosoida ihan helvetisti. Mm. se teki kahdesta ekasta kaudesta niin hyvän, olkoonkin että Suomea ja saksalaisia Samsonite-turisteja disautettiin ja köyhiä saarivaltioita pidettiin päräyttävinä.
   
  RäpyläRepe tykkää tästä.
 23. julle-jr Jäsen

  Lainaus:
  Mutta aika usein nämä innokkaat "travellerit" ja muut oikeinmatkustajat kertovat reissullaan esimerkiksi oppineensa valtavasti jostain uudesta kulttuurista jne. Kun heiltä kysyy, että mitä sitten opit, he kertovat itsestäänselviä asioita, jotka ainakin minä olen tiennyt ns. aina vaikka en olisi näissä samoissa maissa edes ikinä käynyt.
   
  V-G- tykkää tästä.
 24. WildThing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät ja Minnesota Wild
  Kyllähän tämä matkailu on täysin perseestä. Just oottelen koneeseen pääsyä Pariisissa ja ei tarvi kuin 10tuntia istuskella sitten koneessa.
  Vois Riku ja Tunna tehdä ilmastotalkoiden hengessä seuraavan tuotantokauden siitä kuinka vittuimasta hommaa tämä reissaaminen on. #parempipysyäkotona
   
  Viimeksi muokattu: 13.01.2019 klo 17.45
 25. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Näinhän se varmasti monta kertaa onkin. Ja veikkaanpa, että alkuperäisten Madventuresien jälkeen näiden "trävellerien" määrä kasvoi aika roimasti. Tyliin "siis nähtävyyksien kattominen ei vaan oo mua varten, meen mieluummin orkkisnestoihin ja katon miten paikalliset elää".