Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus
 1. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Kun nyt sitten selvisi, että Intiassa harrastetaan ihmissyöntiä, niin kai Rikun ja Tunnan pitää sitten joku katulapsi ostaa ja teurastaa sillä maassa maan tavalla ja niin edespäin, sitäpaitsi mitä sitä paheksumaan sillä kaikki länsimainen hapatus kuten moraali ja etiikka ovat pahasta. Tai etikka on ainakin pahaa.
   
 2. Mahola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Hc Andersen, Valencia CF
  EDIT : Väärä ketju
   
 3. Jj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, FCB
  Lainaus:
  Puhumattakaan madventuristeistä. Rikunkin ilmeestä näki että nyt mennään hämärän rajamailla.
   
 4. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Lainaus:
  Niin ja Tunna oli mielestäni aika kujalla. Joiko Rikukin sen kanan veren lisäksi kusta siitä pääkallon puolikkaasta...? Melko päräyttävä jakso oli:)
   
 5. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Huhujen mukaan jonkun siskon kaveri oli nähnyt kuinka Riku oli ollut Töölön matkatoimistossa ostamassa Intiaan Aghora-tourin pakettimatkaa.

  En minä nyt tiedä että nauttiiko ihminen tuollaisen ohjelman katsomisesta.
   
 6. Baarimikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL
  Olipas väsynyt jakso. Samat kuppalääkärit ja sirkkataistelut kuin ennenkin. Mikään ei ole muuttunut. Kung Fu ei avautunu mulle yhtään, en tiedä olisiko pitänyt?
   
 7. Taskulamppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Oli kyllä köyhä jakso, samat tarinat kuin II-kiertueella. Pienemmässä paketissa vain.
   
 8. ervatsalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
  Merta edemmäs sekoilemaan

  Niin, itseäni ihmetytti tuossa kusenjuontijaksossa se, miksi lähteä katsomaan moista sekoilua johonkin kaakkoismolukiaan, koska vastaavaa menoa löytyy vaikkapa Helsingin rautatieasemalta viikonloppuisin, tai jostain narkkariluukuista vaikka joka päivä.

  Toisaalta, itsehän olen enemmänkin näitä tylsiä Samsonite- / merkkirinkkamiehiä.

  Täältä tähän
   
 9. ipa rules Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Packers
  Komppaan paria aikaisempaa. Oli selvästi uuden tuotantokauden huonoin jakso...ehkä yksi huonoimpia Madventuresin jaksoja koskaan.
   
 10. Muhkea Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, NHL:n suomalaiset
  Oli sitä paitsi mennyt Madcookkikin väärinpäin; olisi luullut, että hevosen peniksen syöminen olisi ollut pahempi asia kuin koiran liha. Oli kieltämättä köyhä jakso eilen.
   
 11. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Ne Rikun ja Tunnan överimehustelut ja "valaistuneet" ilmeet siinä harvinaisen teelaadun yhteydessä nauratti juuri sen itsetarkoitullisen yliampumisen vuoksi. Tarpeeksi huonoa juttua kun vetää niin se rupeaa naurattamaan, vanha totuus. Noin muuten kyllä samaa mieltä edelläolevien kanssa, että ehdottomasti tylsin jakso tähän mennessä. Läppä ei ihan purrut ja muutenkin vähän väsähtänyttä kaikin puolin. Edelleen ymmärrän kyllä sen, että uusitaan juttuja sen takia, että on uudet katsojatkin ja markkinalue kyseessä. Ei se oikeastaan siitä kiikastanut, ei vaan muuten ollut kovinkaan mielenkiintoista meininkiä enimmäkseen.

  Intia, Yemen ja Ex-CCCP on ollut kokonaisuudessaan parhaita jaksoja mielestäni tähän saakka.
   
 12. Holkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
 13. Käyttäjänimetön Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Tai sitten kovin huonosti ja itseään väittelyrintamalla ns. jalkaan ampuen: Natsikortti.

  Eilinen Madventures oli erittäin loistavaa ja suorastaan arvokasta kulttuuritietoutta. Jos jonkun jakson jollekin, joka ei sarjaa ole seurannut, näyttäisin, niin se olisi tuo eilinen jakso.

  Tuo "kuka minä olen tuomitsemaan" -periaatehan on vain silkkaa puhdasta relativismia. Ja monikulttuurisuuden hyväksyntää. Eilen se monikulttuurisuus vain sattui olemaan pääkalloja ja kannibalismia. Täytyy sanoa, että minusta ei olisi ollut tuonne noiden ihmisten sekaan lähtemään, rohkeita ukkoja nuo Riku ja Tunna ja kunnioitukset tuosta.
   
 14. varjo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
  Lainaus:
  Tuo periaate tosin Madventuresissa toimii aina ainoastaan kaikenlaisiin muihin kulttuureihin kuin siihen normaaliin länsimaiseen, sen vääryydestä ja huonoudesta jaksetaan kyllä vaahdota vaikka kuinka.
   
 15. morningstar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Buffalo Bills
  Lainaus:
  Todella hyvää tekstiä. Sen keskitysleirihassuttelun jälkeen tuleva viimeinen kappale on täyttä asiaa. Eikä vain Madventuresiin liittyen, vaan länsimaalaiseen minäkuvaan yleisemminkin.
   
 16. Käyttäjänimetön Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Varjon maininnasta ei erimielisyyttä tältä suunnalta. Siinä tosiaan relativismi tekee heillä poikkeuksen. Kuulostavat siinä asiassa muuten melko paljon näiltä Suomen maahanmuuttokritiikittömiltä...
   
 17. morningstar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Buffalo Bills
  Lainaus:
  Joo, tuo oli itse asiassa kirjoituksen heikko kohta. Natsiviittaukset kannattaisi jättää suosiolla tekemättä, ne ovat kärsineet liiallisesta (tarpeettomasta) käytöstä johtuvan inflaation. Olisin itsekin korvannut natsiteeman jollain toisella. Se natsihupailun jälkeen tuleva teksti on koko kirjoituksen selkäranka.
   
 18. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Jotenkin kyllästyttää tämä kannibalismin tai jonkun voodoon pakkoetsiminen. Joo, joku heimosoturi syö ihmisen lihaa joskus, so what. Voodootakaan ei löydetty, sen paremmin kuin kannibalismia viidakosta tai Intian rannalta näytettäväksi asti. Muuten ihan mielenkiintoinen jakso, mutta saisivat olla enemmän fiiliksen mukaan eteneviä, eikä tuollaisia pakkotarkoituksia, joita kuitenkaan ei saavuteta.

  Ja se Tunna voisi pysyä suosiolla siellä kameran takana. Ei tarvi näyttää sitä päräyttävää ilmettään joka väliin aina kun jotain tapahtuu.
   
 19. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Jos Hitler uudelleen syntyisi nyt, niin kukaan ei voisi pysäyttää häntä, sillä jokainen joka sitä edes yrittäisi tyrmättäisiin vain natsikortin käytöstä.
   
 20. Käyttäjänimetön Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Allekirjoituskamaa, viitaten siihen, että elämme näköjään maailmassa, jossa mikään ei enää tunnu miltään. Eipä niillä mikään pakko ole ollut etsiä kannibalisteja tai mitään muutakaan. Kyllähän tuo edellinen jakso siellä uudella kanavallakin on sitä päräyttävintä Madventuresia tähän mennessä.

  Lainaus:
  Eiköhän natsiaiheissa natsismista puhuminen ole aiheellista, sen sijaan matkailuohjelmista puhuttaessa natsikortin vilauttaminen on kuitenkin mielestäni - ja natsikorttimäärittelyn mukaan - osoitus liioittelevasta argumentaatiosta.
   
  Viimeksi muokattu: 25.05.2009 klo 22.53
 21. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Jaa. Minusta tuo Papua-Uusi Guinean jakso oli likimain parasta mitä tämä sarja on tällä tuotantokaudella tähän mennessä tarjonnut. Oli sitten kannibalismi keskeinen tekijä tai ei, koko se miljöö, ihmisten touhuilu, reagointi ja ylipäätään se maailma siellä oli erittäin mielenkiintoinen primitiivisyydessään. Tässä oli nyt sitä eheyttä, kun oli selkeä etappi jonnekin, eikä huideltu sinne tänne kiireellä. Huumorikin toimi taas paremmin kuin esim. Kiinaa käsittelevässä jaksossa.

  Kannibalismi toki muutenkin on minusta kiehtova palanen ihmiskulttuuria, joten en nyt vielä koe, että siitä aiheesta liikaa olisi tullut ohjelmaa katseltua. Totta kai se ihmisiä kiehtoo ja askarruttaa tapahtumana, koska se on tietyillä tavoin juuri niin äärimmäisyyksiin menevää ja monissa kulttuureissa kiellettyä sekä helposti pelkoa ja vihaa herättävä asia.

  Kuten Rikukin viittasi, me olemme varmasti kaikki kannibaalien jälkeläisiä, koska se on ollut ilmiönä kauan aikaa sitten huomattavasti yleisempää kaikilla mantereilla mitä nyt.
   
 22. M10 Jäsen

  Oli hyvä jakso juu eilen, mutta seurueen saapuessa oppaan kanssa heimon alueille en jotenkin voinut välttyä ajatukselta, että kyseessä oli osittain järjestetty/näytelty kohtaus. Voi olla ettei ollut, ja oli miten oli, niin helkkarin hyvä jakso joka tapauksessa.

  Ja samaa mieltä siitä, että Tunna voisi pysyä kameran takana.
   
 23. Piikkiperse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kyllähän Riku siitä mainitsikin, että oli seremoniallinen vastaanotto. Eli oli järjestetty/näytelty.

  Lopun erämökkikohtaus oli hupaisaa katsottavaa! ;D
   
 24. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Lainaus:
  Natsikortti ei sovellu sellaisenaan selkeään huumoriin, ja sellaiseksihan tuo alku on luettava. Tai niin minä ainakin sen käsitin, en tiedä muista. Jos kirjoittajaa haluaisi syyttää mainitsemastasi, pitäisi hänen penkoa natsismia hiukan toisesta näkökulmasta suhteessa Madventuresiin. Tuo nyt lähinnä menee parodian puolelle.
   
 25. Finnish Isles Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Islanders
  Lainaus:
  Komppaan tätä. Vaikka ohjelma on edelleen alansa aatelia, niin aiemmista kausista poiketen on tämä kolmas sisältänyt hieman ärsyttäviä piirteitä, joita ei aiemmilla kausilla viljelty ja en tarkoita poikien kielitaitoa, joka on kyllä riittävä.

  En tiedä onko tilaisuus päästä uuden jakelukanavan kautta vähän ravistelemaan sohvaperunoiden kuninkaita ja länsimaisen ökykulttuurin suurlähettiläitä eli jenkkejä, tuonut tarpeen esittää ja alleviivata vieraiden kulttuurien vähän rajumpiakin tapoja. Niiden esittämiseen käytetään kuitenkin ohjelma-ajasta jo niin suuri osa ja siihen päälle vielä jokin moraalisaarna, jotta tyhmempikin tajuaa.

  Uuden ohjelman mahdollisuuksia erottua massasta tämä tietenkin parantaa ja on sikäli viisasta, mutta aiempien kausien tunne, jossa kamera vain seuraa kahta matkailijaa on muuttunut enemmän siihen suuntaan, että ohjelmaa tehdään itse kameralle. Kahdella ekalla kaudella nuo kulttuurierot ja matkustamisen hienous välittyivät ikäänkuin siinä sivussa automaattisesti, vaikka piikkejä kotisohville heiteltiin ajoittain tuolloinkin, mutta tässä formaatissa on paikoin jo lievää ylikorostamisen makua.

  Tunnastakin on tosiaan tullut hieman turhempi hahmo ja uskon miehen ilmeen kameran takana olevan hämmentynyt uhkaavissa tilanteissa ilman noita lähikuviakin.

  Hyvää settiä silti pääosin edelleen, mutta Madventures ehti Suomi-versiona nostaa riman sen verran korkealle, että pienetkin poikkeamat uudessa pistää herkemmin merkille.
   
  Viimeksi muokattu: 26.05.2009 klo 01.12