Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus
 1. mexicana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Vaasan Sport, TPS, Vaasan Sport, TPS, Vaasan
  Sub TeeVeellä esitetty "back-packer" matka-ohjelma on minun mielestäni yksi parhaimpia saroja jota Telkkku on koskaan näyttänyt, joten päätin että näin hyvä ohjelma ansaitsee oman keskustelu palstan
  Paras TV-ohjelma kautta aikojen. Ei löydy tarpeeksi sanoja kuvaamaan tätä loistavasti toteutettua matka/trekkeri ohjelmaa. Niin hyvä että melkein tekee kipeää. Lisää tätä telkkariin. Vaikka olen nähnyt koko sarjan kolmeen otteeseen, haluan vielä nähdä sen ainakain kerran.
  Riku Rantala ja Tuomas Milonoff rulettaa ihan kympillä tässä ohjelmassa.

  Muita mielipiteitä tästä maailman parhaasta sarjasta???
   
  Viimeksi muokattu: 04.01.2004 klo 19.45
 2. Snakster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  No enpä pidä moista kohellusta juurikaan minään. Turha ohjelma ja turhia jätkiä.
   
 3. mendieta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
  Siis kerrassaan loistava sarja. Poikien maanläheinen suhtautuminen muuttuvaan ympäristöönsä laittaa tämmöisen karskimmankin miehen ajattelemaan. Suurimman osan ajasta varastava herskyvä huumori on aidompaa kuin missään muussa television ohjelmassa ikinä.

  Kaverini tapasivat Rikun viime Provinssissa. Kehuivat, että oli juuri niin stand up jamppa kuin madventuruksessakin. Tulin kateelliseksi.

  Välitänpä tässä nyt samalla kiitokset VLP:lle (Vaasan Läänin Puhelin), joka päätti poistaa SubTV:n kaapelistaan sillä verukkeella, että saisivat enemmän digibokseja myytyä/vuokrattua. SubTV:hän antaa signaalinsa ilmaiseksi, mutta tätä loistavan nimen omaava yhtiö halusi pönkittää omaa myyntiään riistämällä yhden pienen ilon televisiota katselevilta. Sanottakoon, että SubTV:n ohjelmisto on, niin kuin muillakin kanavilla, suurimmaksi osaksi pelkkää paskaa. Silti esim. tänään olisi ollut kiva katsoa dokkari Holmesin Jonista. Sen sijaan katsoinkin riipivän draaman Coyote Ugly. Minä, jos joskus boksin hankin teen kaikkeni, että sen minulle myyvällä firmalla ei ole minkäänlaisia kytköksiä, ainakaan tuottavasti, VLP:een. Voitte puolestani haistaa p*skan.
   
 4. LKM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Montreal Canadiens
  Lainaus:
  Itsekin punnitsin mielessäni josko digiboksin saisi hommattua niin ettei latin latia päädy VLP:n tahmaisiin kämmeniin. Sen verran pistää vihaksi moinen keplottelu.

  Eivätkä raukat edes myöntäneet että ovat rahanahneita paskoja, jotain selitystä oli tullu tyyliin "halutaan vapauttaa yksi kanava 9:n muun käyttöön" mitä tarkoittaneekaan... Olisivat edes siinä tapauksessa poistaneet vaikka ruotsin ykkösen tms. kanavan, jota tuskin kovin moni useinkaan katsoo.
   
 5. King Harvest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Canadiens, Flyers, Seahawks, Die Mannschaft
  Loistava sarja

  Kyllä Madventures oli loistava sarja, joka ansaitsee ehdottomasti tulla uudelleen näytetyksi. Riku ja Tuomas olivat tosiaan loistavia, viljelivät hyvää huumoria joka väliin.


  Parempaa matkailuohjelmaa en ole koskaan nähnytkään.
   
 6. Puster Jäsen

  Vanhana kulinaristina minua erityisesti lämmitti erikoisjakso, jossa oli koottu eripuolilta maapalloa kauhumatkat erilaisiin makuelämyksiin.
  Jaksossa pojat olivat vierailulla toisinaan koppakuoriaisgrillillä ja jossain taas apinanaivoja keittelemässä. Ja sitten perinteiseen sakset-kivi-paperi -tyyliin arvottiin "voittaja", joka sai annoksen vedellä kitusiin toisen kommentoidessa kameran takana.

  Muistaakseni ainakin tuo apinanaivojen syönti kirvoitti kotikatsomossa alun yökkäilyjen jälkeen säälinsekaiset röhönaurut.

  Joka tapauksessa voittaa matkailusarjana mennen tullen jenkkien kiiltokuvamaiset muka-muka -ohjelmat.
   
 7. V-man Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Huomattuani tämän otsikon hihkuin jo sisäisesti onnesta, koska luulin että Madventures jatkuu taas jollain kanavalla, mutta ei sentään. MV oli kyllä aivan loistava sarja. Tällainen mammanpoikakin näki maailmaa turvallisesti ja ilmaiseksi. Vaikka pidänkin matkustamisesta, enkä itsekään viihdy varsinaisissa turistirysissä, niin nuo pojat kolusivat kyllä semmoisia paikkoja, että jäisi itsellä menemättä. Extreme-ruokailuista puhumattakaan.

  Toivottavasti joku kaupallinen kanava tajuaa ottaa pojat palkkalistoilleen. Ei muuta kuin pojat maailmalle "all-expences-paid". Kyllä sitä rahaa syydetään niin uskomattomiin paskaohjelmiin, että Madventuresin lopettaminen on suoranainen loukkaus katsojia kohtaan.
   
 8. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Pidin tekopyhänä tai ehkä paremminkin sanottuna naiivina kohua, joka koiran syömisestä ohjelmassa tuli. Jos siellä se on maan tapa, täysin laillista ja moraalisesti hyväksyttyä, niin sitten siitä voidaan tv:ssä kertoa, imo (tähän joku pedofiilivertaus olisi loistava, anyone?). Ja kun ajatellaan mitä töllöstä näytetään eli sodassa kuolleita ihmisiä ja murhia, niin kyllä on ihmisten suhteellisuuden taju on täysin hämärtynyt, mikäli koiran elämä menee ihmisen edelle (toinen tapaus oli tietenkin tämä poliisikoira-case).

  tulee ihan Tony Soprano mieleen.
   
 9. King Harvest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Canadiens, Flyers, Seahawks, Die Mannschaft
  Lainaus:

  Joo se oli todellakin ihme juttu se kohu. Tuollainen se ihmismieli on.


  Ja ne MadCook -osiot oli kyllä aivan parhaita. Siis aivan mahtavaa.
   
 10. J-Ko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK!Mäntsälän Jää-Neekerit
  Loistava sarja ja hienoja jätkiä. Hakkaavat Folke Westin mennen tullen. Olis kyllä hienoa lähteä kiertelemään maailmaa tolleen reppu vaan selässä.
  Tuli haikea olo kun sarja päättyi.
   
 11. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Sarjaa en ole katsonut oikeastaan kertaakaan, vaikka ihan mielenkiintoisia juttuja tuntui olevankin. Yksi asia on askarruttanut ja kysynpä tässä jos joku osaisi vastata. Sattuuko kukaan tietämään että kenen/minkä tekemä kappale se ohjelman tunnari on? Sellainen syntikkapuhallus. Syntetisaattorimusiikin ystävänä kiinnostaa asia, kun kyseinen kappale oli korvaa miellyttävä. =)
   
 12. Potnapekka Jäsen

  Ehdottomasti se oli paras matkailuohjelma minkä olen nähnyt.

  Tuollaista meininkiä pitäisi saada ruutuun enemmän tässä oli jotain samaa mitä Neil Hardwik omassa matkailu ohjelmassaan esitti.
  Neilillä muistaakseni alkoi joka aamu pitkällä viskiryypyllä.

  Ruuista jäi mieleen parhaiten marsu,koira,apina ja chili.

  Ja se grilli mikä oli Bankokissa ei se niin älytön ole olen myös itse maistellut niitä eikä niissä maistu muu kuin öljy ja niissä matosissa on paljon proteiineja..
   
 13. SergeiK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peksin Puhdas Pöytä
  Lainaus:
  Vangelis: Alpha

  Pirun hyvä sarja, ja toivoisin sille mitä pikimmin jatkoa. Tunnelmaantaan ehkä "hieman" rennompi kuin Folke Westin vastaavan lajityypin ohjelmat.

  Se viiksekäs/kalju Riku Rantalahan on ainakin toiminut Helsingin Sanomien rikostoimittajana ja bongasin hänet kerran tv:ssä samoissa kulahtaneissa liiveissään jonkun julkismurhan oikeudenkäynnissä. Siis yleisössä. Eli tekee varmaan niitä hommia.

  Eikös muuten tuo ole Tunan veli, joka näyttelee Käenpesäsarjassa? Onko ohjaaja Pekka Milonoff sitten näitten molempien isä?
   
 14. Snakster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  No kas kun et lähde.
   
 15. mexicana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Vaasan Sport, TPS, Vaasan Sport, TPS, Vaasan
  Lainaus:
  Mm. Peter Fryckmanin oikeudenkäynnissä, uutisoitiin, niin itse Riku Rantalahan se sieltä oikeudesta poistui samat kledjut päällä kuin sarjassa.
   
 16. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Lainaus:
  Kiitoksia tiedosta. Vangelikselta se minusta vähän kuulostikin, mutta en ollut ihan varma.
   
 17. Jantteri-Pantteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Eikös ko. ohjelman juontajat heittäneet läskiksi JSN:n huomautuksen, joka seurasi koiransyöntisessiosta? Mutta juontajathan ilmeisesti joutuivat lukemaan kyseisen tekstin uudelleen ja huomattavasti vakavammalla naamalla.
   
 18. Puster Jäsen

  Videot valmiiksi

  Ketjua ylös sillä Subtv lähettää Madventuresin jälleen toiveuusintana.

  Rikun ja Tunnan seikkailut alkavat ensi sunnuntaina 16.5 kello 21.30. Jos tällä kertaa vaikka muistaisi katsella alusta asti.
   
 19. roudarinteippi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Chunnichi Dragons
  Itse Suomessa ollessa katselin sarjaa aina kun muisti. Kaverit teki hienon ohjelman vaikka moni kavereistani on sanonut että oli täyttä paskaa mutta oma mielipiteeni on vähän toisenlainen. Hyvä Sub. Madventures oli niitä harvoja ohjelmia joita tuli Subilta tarkasteltua tiuhempaan. Ja oma mielipiteeni siihen koirasoppaan oli tasoa "Stanan kukkahattutädit voisivat painua ...". Että silleen
   
 20. tombraider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  Tyhmyyttä yli rajojen
   
 21. Nännimäinen Jäsen

  Ihan kohtuullinen matkailuohjelma.

  Kukkahattutädiksi leimaantumisen uhallakin esitän kyllä paheksuntani siitä tupakoiva kameli-osiosta, ei ollut hauskaa ei. Eläimiä ei saa kiusata.
   
 22. BigRedBob Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
  Enpä seurannut. Enkä varmaan seuraa nytkään.

  Muutenkin, mun mielestä ihan perseestä tuollainen "syönpä apinanaivoja, nyt oksettaa"-meininki ja kotosohvalla sipsikulhon ääressä ihmetellään "iik nyt se syö apinanaivoja!"-meininki on ihan perseestä. Tosi vitun extremeä joo. Ihan niinkuin jossain pelkokertoimessakin, syödään pässinkiveksiä ja yökkäillään, eläinparka heittää henkensä jonkun amerikkalaisimbesillin yökkäilyviihteen vuoksi.

  Koiran syömisestä, kyllä sen ymmärtää, että jossain vitun kehitysmaissa niin tehdään, mutta että joku suomalainen hyvinvointipelle lähtee sinne niitä syömään kameran edessä, niin en mä ymmärrä mitä siistiä/tv:ssä näyttämisen arvoista siinä on.

  Sekoiluohjelmat über alles, mutta en mä tuollaista jaksa.
   
 23. roudarinteippi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Chunnichi Dragons
  Itseäni ei ohjelmassa viehättänyt tuo edellä mainittu Mad-cook osio tai tupakoiva kameli. Ehdottomasti parasta antia olivat matkakohteet jotka eivät olleet sitä tasoa missä normaali turisti liikkuu. Paikallisten kultuurien ja ihmisten näkeminen sekä kauniit, koskemattomat maisemat ovat hienomipia hetkiä mitä tuollaisilla matkoilla voi kokea. Tuntuu siltä että 30 minuutin ohjelmasta porukka muistaa sen alle viiden minuutin "kokkailu" osion.

  Kaikissa hyvissä ohjelmissa on aina paskaa ja sen faktan kanssa täytyy elää. Toinen tykkää äidistä toinen tyttärestä ja tämä ohjelma ei ollut tehty mielyttämään kaikkia! Ja taas se sama perusongelma jos ei tykkää jostain ohjelmasta voi sitä kaukosäädintäkin käyttää.

  PS. Nännimäinen en leimaa sinua kukkahattutädiksi
   
 24. vellinaama Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
 25. Warre Jäsen

  Ko. ohjelmaa on tullut sivusilmällä seurattua lähinnä siksi, että kavereista huokuu rehti, siloittelematon MoonTv:stä (R.I.P) tuttu meininki. Viihdeohjelma parhaasta päästä. Matkailu ja ruoka on tässä itselleni lähinnä sivuseikka.

  Viime sunnuntaina(uusinta eilen) tuli ulos tämä joidenkin mielestä etova jakso, jossa kyseiset matkaajat suuntasivat jokea pitkin syvälle viidakkoon ja siellä se huonompionnisempi nautti huikopalanaan mm. sitä apinan aivoa. Jakson parasta antia oli kuitenkin se retkikunnan johtaja joka omintakeisella american-enklannillaan neuvoi kaksikkoa viidakon monipuolisista vaaroista.