Maali ajassa 59:59... Yliaikamaali... Sentin tappio...

  • 34 208
  • 131

Romppanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
Kerran olen joutunut itkemään menetetyn vedonlyöntivoiton takia. Joskus 90-luvun puolivälissä pelailin innolla Veikkauksen pitkävetoa ja teksti-teeveeltä/radiosta/telkkarista niitä sitten jännättiin, lajista riippuen. Kaksi kohdetta oli jo oikein ja kolmas oli Lukko-KalPa Lukolle. Kerroin oli reilut 30 ja panosta kymmenen markkaa, eli voittoa tarjolla noin 300mk. Tekstarilta seurasin peliä silmät suurina ja 59min kohdalla oli tilanne Lukolle 3-2 ja pidin voittoa jo varmana. Radio Suomen liigakierros oli tietysti päällä ja juuri sopivasti lähetys sattui tuohon otteluun. Selostajakin laski jo sekunteja, kun silloinen Lukon veskari Boris Rousson tai joku Lukon pakki purkaa oman maalin takaa löysästi ränniin, KalPan pakki ottaa kiekon vastaan ja sutaisee maalille. Jussi Tarvainen ohjaa kiekon maaliin, lukemat tasoihin 3-3 ja pelikello pysähtyy ajassa 59.59. Silloin kyllä suretti niin perusteellisesti, että ei mitään järkeä. Jussi Tarvainen ei edelleenkään ole saanut tätä tekoaan anteeksi!

Sittemmin on menny isompiakin rahoja sivu suun - ilman itkua.
 
Kesän futiksen MM-kisojen aikaan tuli pelailtua aika paljon. Päällimmäisenä, joistain voitoista huolimatta, jäi kun supermonivetoni ns. kusi yhdellä maaliluvulla. 4 peliä=8 joukkuetta ja näistä onnistuin osumaan oikein 7 joukkueen kohdalla ja tuo perkeleen kahdeksas maaliluku jäi yhden maalin päähän. Kyseessä oli Argenttiina - Serbia-Montenegro peli. Kyllä haikein mielin peliä katseli ku ARG latoi ekalla 45minuuttisella sen verran maaleja, että jo siinä vaiheessa tiesi, että vituiks menee. Jos tämäkin olisi osunut oikein olisi puhuttu useista tuhansista euroista, mutta ei niin ei!

Edit. Siis eihän tämä mistään sekunneista ollut kiinni, mutta kun pienestä oli kiinni ni pitihän se kertoa
 
Viimeksi muokattu:

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pahoittelut etukäteen siitä, etten muista nimiä tai edes kisoja tarkasti, mutta lähellä oli tämäkin. Tästä on aikaa jo vuosia ja pelasin veikkaukselle superkaksaria keihäänheiton arvokisavoittajasta ja hopeamitalistista. Vein lapun mökiltä kioskille enkä sen tarkemmin katsellut myyjän tulostamaa tositetta. Palasin mökille ja myöhemmin sitten ryhdyin vedonlyönnin kohteena ollutta keihäskisaa katselemaan. Aloitin katselemiseni kisan loppupuolella ja samalla kaivoin käsiini vetolapun.

Ensin kiroilin helvetisti, että lappuun oli tullut väärät äijät, eikä suinkaan ne ketkä olin ajatellut. Ihan muutama minuutti tästä ja minulle töllön välityksellä selvisi, että nämä lapussani olevat heput ovat kisassa sijoilla yksi ja kaksi ja vain muutama heittäjä jäljellä. No niinhän tässäkin kävi, että viimeinen mahdollinen heittäjä pudotti lapullani olleen kakkosen kolmoseksi ja se siitä lapusta. Kisan voittaja (kreikkalainen nuori kaveri?) minulla oli siis oikein, mutta kakkonen jäi lopulta niukasti kolmoseksi. Eniten tässä harmitti se, että samaa riviä mikä lapussani oli pelattiin yhteensä 20 markkaa, joista 15 mk oli minun pelaamaani. Voittosumma olisi ollut jotakin 270 000 mk. Vitutti, surun hukutin olueen.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Joskus markka-aikana pelasin Pitkävedon ohella Vakioon ihan mutulla pienen järjestelmän, kun peli tuli sopivasta telkkarista. Asuin vielä vanhempien luona, vanhemmat oli viimeistä kertaa syksyllä kesämökillä, itse ajattelin vetää pienet kalsarikännit ja katsoa Canalilta (olikohan kanava sillä nimellä jo silloin) Vakion kohteen 1 ottelun West Ham - Man United. No kyseiseen otteluun itselläni oli sekä Vakiossa että molemmissa Pitkävetoriveissä merkkinä varma 2, peli oli 0-2, kun pelattuna oli 86 minuuttia. Tämän jälkeen West Ham sai pilkun omasta mielestäni erittäin kyseenalaisesta tilanteesta rangaistusalueen rajan ulkopuolella sekä teki 90+ ajassa tasoitusmaalin tilanteesta, joka oli noin metrin paitsio. Heitin vetolaput kiukustuneena pöydälle ja lähdin saunaan.

Saunasta tultua sitten soitin kaverille, että lähtisikö hän vielä istumaan hetkiseksi iltaa johonkin. Kyllähän se sopi, kaveri tuli meidän kautta silloin. Kirosin hänelle tuota ManU:n voiton myötä kadonnutta vetovoittoani, kun kaveri katsoi pöydällä lojuvaa Vakiolappuani ja totesi, että onhan tuossa nyt aika paljon muita pelejä ainakin oikein. Lapussa oli lopulta 12 oikein, se ManUn peli oli ainoa pieleen mennyt. Hieman lohdutti rivillä tullut 5855mk, mutta 13 oikein olisi antanut ManUn voitolla arviolta yli 100 000 mk.

Toinen tarina on monivedosta, jossa ei koskaan pitäisi säästää sillä, että "otetaan tämä yksi merkki nyt pois ja laitetaan mieluummin tuohon". Joskus aikanaan futista Italia-Tanska, alkuperäisessä lapussa oli molemmille 1,2 ja 3, mutta muutettiin Italialle 1,2 ja Tanskalle 0,1,2,3. Ainoa pummi oli Italia-Tanska -pelissä, joka päättyi 3-3. Kerroin oli silloin jotain pitkälti yli 20 tuhatta.

Pokerissa nyt on Abban sävelien mukaan "and the river takes it all" -tarinoita liikaakin, mutta eipä niistä tässä sen enempää.

Käänteisesti taas kaveri merkitsi aikanaan tulosvedossa väärän kohteen. Piti pelata pesäpalloon johonkin peliin 7-2, mutta oli ruksannut otteluksi Blackburn - Sheffield W. Blackburn voitti ottelun 7-2.
 
Viimeksi muokattu:

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Pentuna tuli seurattua vierestä uhkapeliaddiktin veljeni pelaamista ja kyllä ne muistot vieläkin saavat säälinsekaiset tunteet nousemaan pintaan. Kaveri oli silloin pitkäaikaistyötön ja eli vahvasti siinä uskossa, että elintaso lähtee nousuun Veikkauksen pelejä pelaamalla. Eihän siinä kössykätkään riittäneet, vaan lainaa piti hakea paikallisilta koronkiskureilta. Sitten vaan pitkävedot, vakiot ja tulosvedot vetämään ja teksti-tv:n ääreen jännittämään otteluita. Ei ollut kerta tai kaksikaan, kun näitä viime hetken maaleja ja muutoksia matseissa tuli ja veljen reaktiot sen mukaisia. Taisipa pari kertaa kyyneleenkin tirauttaa, kun oli lähtenyt veloistaan tuplaa tai kuittia pelaamaan... Sääliksi käy kävi kaveria silloin, nyt vähemmän. Kuinka tyhmä voi ihminen olla?
 

taito

Jäsen
Suosikkijoukkue
AIK
Todella kohtalokas tasoitus ajassa 59.59...

...nähtiin 2000-luvun alussa Hokin ja Kemi-Tornion Icebreakersin II-divarin pudotuspeleissä. (5-5 muistaakseni tuli tilanteeksi)

Hokki tasoitti viimeisellä sekunnilla ja voitti ko. ottelun jatkoajalla ja nousi samalla SuomiSarjaan ja sittemmin mestikseen. Icebreakersin lyhyt taru päättyikin kyseiseen otteluun.

Niin ja tämähän ei ollut veikkauskohde, mutta otsikon mukainen juttu kuitenkin.
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ylä-asteikäisenä raapustelin jalkapalloon monivetoa ja kun kuponki oli täynnä niin katselin, että eihän tähän tarvi mitään järjestelmää kehitellä, laitan tämän yhden rivin 10mk panoksella. 90min pelattu ja kaikki oikein, 92min pelattu ja Manu tekee vielä maalin. En tiedä paljonko olisin voittanut. Kerroin ei kuitenkaan ollut tekstitv:n sivulla ja siinä suurin näkyvissä oleva kerroin oli 400. Ylä-aste ikäisenä tuommoinen vähintään 5000mk tuntui aivan huikealta summalta. Olihan se toki enemmän rahaa kuin tuon ikäisenä oli koskaan varmaan edes nähnyt. Vihasin Manua jo ennen sitä. Tuon jälkeen taas astetta enemmän.

Se on kyllä totta että jossain monivedossa maalilla huti on hurjasti todennäköisempi kuin kaikki oikein. Varsinkin jos kyseessä on kunnon järjestelmä.

Eniten minua on vituttanut voiton osuessa kohdalle eräs Suomi-Unkari ottelu. Ei paljoa tulosvetovoitto lohduttanut.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Historian isoin monivetokerroin

Ne, jotka ovat ottaneet tavakseen seurata Radio Suomen jääkiekkokierrosta, saattavat muistaa seuraavan tarinan viime kaudelta.
Syyskaudella pelattiin monivedossa olevaa kierrosta, jonka yhtenä kohteena oli Hpk - Lukko. Tuo kyseinen peli tuli myös Canalilta, ja on hyvin mielessä, sillä Lukko taisi johtaa 1.erän jälkeen jotain 3,4-0.
Muut kohteet ovat itseltäni vähän hakusessa, mutta muistaakseni mukana oli joku pelicansin yllätysvoitto jostain suurseurasta ja olisiko joku maaliton tasapeli tms. kolmantena kohteena ollut.
Anyways, radiossa sitten kertoivat, monivetokierroksen olleen niin vaikea, että mukana oli enää vain yksi ( 1 ) pelaaja. Kerroin oli historian suurimpia ellei suurin (?), jotain useiden satojen tuhansien luokkaa. Ajassa 59.36 Lukon Kucharchik taisi tehdä tyhjään maaliin 3-6, ja tuo viimeinenkin kaveri tippui kelkasta. Tätä ne sitten radiossa päivittelivät.

Itselleni jäi mieleen Torinon olympialaisten aikaan pelaamani curlingin tulosveto. joukkueita en muista, mutta 300-400 e. olisi tullut jos veikkaamani joukkue olisi pelannut viimeisen kiven turvin ( !!!! ) 10. pään edes tasan 0 - 0.
Hävisivät sitten 0-3, kun kaikki epäonnistuivat peräjälkeen.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
bozik kirjoitti:
Kisan voittaja (kreikkalainen nuori kaveri?) minulla oli siis oikein, mutta kakkonen jäi lopulta niukasti kolmoseksi. Eniten tässä harmitti se, että samaa riviä mikä lapussani oli pelattiin yhteensä 20 markkaa, joista 15 mk oli minun pelaamaani. Voittosumma olisi ollut jotakin 270 000 mk. Vitutti, surun hukutin olueen.

Vähän off-topic mutta kyseessä lienee ollut Kostas Gatsioudis.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
MustatKortit kirjoitti:
Vähän off-topic mutta kyseessä lienee ollut Kostas Gatsioudis.
Kyllä. Tämä herra oli kyseessä, mielessäni pyöri joku katzioudidoudi tms. Sitä en muista kuka se kakkonen lapullani oli (eli kolmanneksi sijoittunut), mutta kunnon yllätyksestä oli kyse.
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
E kirjoitti:
Käänteisesti taas kaveri merkitsi aikanaan tulosvedossa väärän kohteen. Piti pelata pesäpalloon johonkin peliin 7-2, mutta oli ruksannut otteluksi West Ham - Blackburn. West Ham voitti ottelun 7-2.

Kuinkas paljon kaveri nettosi?
 

Shelter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Muutama kausi sitten playoffseissa moniveto. Kaksi ottelua sain kiinni, kolmas oli Lukko - HPK. Otteluhan päättyi 0-5. Ja itsellä luonnollisesti lapulta löytyi 1-5, eihän siihen Puurulan nollapeliin voinut uskoa, kyllähän se sen yhden ainakin hörppii. Kerroin oli vaatimaton n. 250 000. Vitutti kuin pientä apinaa...
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
KPL kirjoitti:
Kuinkas paljon kaveri nettosi?

Aika vaikeaa kysyit. *klipsattu pois, kun tarkistin*

Piti tarkistaa. Elokuussa 1997 pelattu ottelu Blackburn-Sheffield W päättyi 7 - 2 (ei siis West Ham - Blackburn kuten ulkomuistista alkuperäisessä viestissä muistelin) ja kerroin oli 903,47. Lähde: www.veikkaus.fi

Eli siis viiden markan panoksella kaveri kuittasi vähän reilut 4500mk. Yllättävän pieni kerroin kylläkin omasta mielestäni.
 
Viimeksi muokattu:

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minulla kusi joskus 90-luvulla vakioveikkaus aivan älyttömällä tavalla. Järjestelmä ja suomalaista potkupalloahan siinä pelattiin. Kaikki pelit näyttävät päättyvän oikein, mukana paljon tasureita ja pari ylläriä joten potti varmasti kova. Sitten oli XX-Mypa jossa minulla oli 1X ja XX johtaa peliä ja tuulettelen jo kotona. Noh, oliko sitten 89. minuutti kun Mypa tasoittaa pelin. Noh, tuulettelen kun ajattelin potin nousevan tasurin myötä. Lappuhan tietenkin kusi Mypan vikoilla sekunteilla tekemään voittomaaliin. Noh, sain tuosta muistaakseni pari tuhatta markkaa mutta edelleen harmittaa aivan vietävästi.

EDIT: Niin, vakioveikkaus tietenkin. Tuli ajatuskatko.
 
Viimeksi muokattu:

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
E kirjoitti:
Eli siis viiden markan panoksella kaveri kuittasi vähän reilut 4500mk. Yllättävän pieni kerroin kylläkin omasta mielestäni.

Varmaan sitten aika pieni kokonaisvaihto, sillä tuskin nyt kovinkaan moni täysipäinen tuollaisia tuloksia lapulle laittaa.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
V-man kirjoitti:
Ylä-asteikäisenä raapustelin jalkapalloon monivetoa ja kun kuponki oli täynnä niin katselin, että eihän tähän tarvi mitään järjestelmää kehitellä, laitan tämän yhden rivin 10mk panoksella.


Monivetoa pelattiin ensimmäistä kertaa toukokuussa 1998, joten melko monet luokat jouduit näköjään peruskoulussa kertaamaan. Ihan näin off-topicina...
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
lintu kirjoitti:
Minulla kusi joskus 90-luvulla moniveto aivan älyttömällä tavalla. Järjestelmä ja suomalaista potkupalloahan siinä pelattiin. Kaikki pelit näyttävät päättyvän oikein, mukana paljon tasureita.....Noh, sain tuosta muistaakseni pari tuhatta markkaa mutta edelleen harmittaa aivan vietävästi.

Kuvaus sopii paremmin vakioveikkaukseen kuin monivetoon. Anteeksi pilkun viilaaminen. Monivedossa on vasta vähän aikaa ollut kaksi voittoluokkaa, ja sekin vaan superissa.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Moni valittelee aina, kuin hänen vetonsa jäävät kiinni siitä yhdestä maalista. Sitä valittelen minäkin, mutta tunnen olevani maalin päähän jäämisessä jonkin sortin maailmanmestari. Tässä muutamia pieniä poimintoja onnettomalta veikkausuraltani.
-Jotenkin muistiin jäänyt ~93-94 vuodelta pitkävetorivi, jolla olisin rikastunut noin tuhannen mummelin markan verran. Olin laittanut K-Espoo-Reipas pelin tasan ja peli taisi päättyä 4-3. Reipas oli ottanut maalivahtinsa pois ja myllytti raivoisasti ilman maalivahtia. Kiekko kertaalleen kilahtaa tolpassakin.

-Monivedossa parisen kertaa mennyt kymmenien/satojen tuhansien potit maalin päästä. Molemmilla kerroilla tuli sentään kaverin kanssa tehtyä laput puoliksi, joten surukin oli helposti jaettavissa.

-Musta sunnuntai.
Kuvastanee satumaista epäonneani. Moniveto ja kaksi tekemääni pitkävetoriviä jäivät kaikki maalin päähän. Huomioitavaa on, että kaikki olivat eri pelejä (veikkausliigaa) ja että kaikissa ratkaisevat maalit tulivat YLIAJALLA.

-Tulosvedosta ja pihistelemisen typeryydestä esimerkki.
2004 World Cupissa pelasin tulosvetoon Suomi-Saksa, tulokset 2-0,4-0 ja 5-0. Säästösyistä ajattelin tiputtaa 3-0 tuloksen välistä "eihän se nyt voi juuri se tulos osua.." Ja eikös se juuri päättynytkin 3-0
Samaan pihistelyyn kariutui jalkvistipaliin MM-veikkaus Meksiko-Angola, joka muuten päättyi 0-0. Lipetissä oli kaikki muut mahdolliset realisteset tulokset, mutta säästösyistä pihistelin yhden tuloksen pois ja se oli juuri se 0-0.
Samat kisat, eikä vieläkään ottanut opiksi. Pelasin Ranskan voittoa Espanjasta tulosvetoon. 1-3 oli kuponkiin menossa, mutta "säästetään kupongissa ja eihän se Ranska nyt kolmea tee.." Kyllä teki. Ja YLIAJALLA tietty...

Mahtuisihan noita traagisempiakin tarinoita vuosien takaa, mutta ei viitsi muita lukijoita enempää itkettää.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
pernaveikko kirjoitti:
Ihan vain sivuhuomautuksena totean, että muistakaa pohtiessanne näitä "maalin päähän" jääneitä esimerkiksi monivedossa, niin semmoisia yhdistelmiä on vaikka kuinka paljon. Todennäköisyys jäädä "maalin päähän" on paljon suurempi kuin miltä se tuntuu ja tosi asiassa rivi ei sitten niin lähellä olekaan ollut.

Totta, mutta todennäköisyydet eivät olekaan tämän ketjun se juttu. Kun menee tuhatlappuset maalin päähän, ei siinä kauheasti mieti mitään todennäköisyyksiä sillä hetkellä. Ehkä yksi - kaksi kertaa se voi mennä olankohautuksella, mutta kun on sama tapahtunut nyt jo lähemmäs sata kertaa, välillä tulee tunne että pitäisköhän hermoradat käydä tarkistamassa...
 

narri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins ja Jokerit
Viime talvena katsoimme TPS - Kärpät matsia telkusta. Olin lyönyt monivetoa ko. päivänä 0,3c rivipanoksella. TPS voitti ottelun muistaakseni 4-3, mutta miksi kirjoitan tästä johtuu siitä, että monivedossani oli lapulla 4-4 tulos. Muut ottelut monivetopäivänä olivat loppuneet ennen Canal plussan matsia ja ne olivat oikein lapullani. Sitä lopun kärppämyllytystä ja 2 Kärppien tolppalaukausta (toinen ylärima) lopussa katseltiin niin teki melkein mieli vetää hiukset päästä.

Kerroin muuten oli 30 000 nurkilla. Tosin varmaankin se olisi jonkun verran tippunut, jos Kärpät olisi ottelun saanut tasoitettua. Kiva kun kaveri kuitenkin vieressä juhli tulosveto (n. 30€) voittoaan. Ottelun lopussa sanoin sille "pidä nyt pää ummessa, jos mun moniveto menee oikein annan sulle satkun".

ps. en muista oliko tulokset ihan noin, mutta idea oli tuo, että Kärpät painosti lopussa ja niiden piti tehdä tasoitusmaali, jota eivät saaneet avoimistakaan paikoista aikaiseksi.
 

Kaivanto

Jäsen
Niin kauan kuin jaksan muistaa faija on lottoa tarkistaessaan manaillut, miten huono tuuri vainoaa häntä, koska numerot osuvat mieluummin viereen kuin kohdalleen. Aikanaan lyhytpinnaisena teininä taisin ärjäistä jotain tyyliin "totta vitussa kun melkein joka saatanan numeron vieressä on kaksi numeroa, älä jankuta tuota enää". Jankuttaa.
 
Viimeksi muokattu:

Kaivanto

Jäsen
uljas kirjoitti:
Moni valittelee aina, kuin hänen vetonsa jäävät kiinni siitä yhdestä maalista. Sitä valittelen minäkin, mutta tunnen olevani maalin päähän jäämisessä jonkin sortin maailmanmestari.

Tämähän on pitkälti sama ilmiö kuin mitä kuvasin edellisessä. Käytännössä melkein missä tahansa vedossa tulos "maalin päähän" on huomattavasti todennäköisempi kuin tulos "oikein" (poislukien jotkin mammuttimaiset järjestelmät). Esimerkiksi tulosveto 1-1 on oikein ainoastaan yhdellä kombinaatiolla ja maalin päässä neljällä eri kombinaatiolla. Aivan arkinen asia, mutta päivittely on varmaan terapeuttista.
 

Stevie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Omat kokemukseni liittyvät kans monivetoon ja mestarien liigaan. Opiskeluaikana kun tietty oli vielä persaukinenkin olin jo tuulettelemassa varmaa voittoa kun tv-pelikin oli jo päättynyt..sitten ruutuun pamahti loppuhetken tilanne yhdestä pelistä jossa vastustaja oli kaventanut lisäajalla tilanteeksi 3-1. Iski armoton vitutus jota lisäsi vielä kun seuraavana päivänä katsoi maalikimarasta miten viimeinen maali syntyi.
 

keppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oisko ollu kaudella 03-04 Blues-Kärpät peli. Menin kioskille ja laitoin Bluesille 4-1 parilla eurolla, ostaina aivan uskomattomasta syystä. En todellakaa tiedä miksi ja tarina etenee seuraavasti: Kärpät hakee 3-2 kavennusta ilman maalivahtia. Blues-päädyn aloituksen jälkeen Blues saa kiekon viime hetkillä ja ajassa 59.59 Ladi Kohn heittää maalivahdin vierestä lätyn tyhjiin. Hajosin kyllä aivan totaalisesti. 100€ tuli.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Kaivanto kirjoitti:
Tämähän on pitkälti sama ilmiö kuin mitä kuvasin edellisessä. Käytännössä melkein missä tahansa vedossa tulos "maalin päähän" on huomattavasti todennäköisempi kuin tulos "oikein" (poislukien jotkin mammuttimaiset järjestelmät). Esimerkiksi tulosveto 1-1 on oikein ainoastaan yhdellä kombinaatiolla ja maalin päässä neljällä eri kombinaatiolla. Aivan arkinen asia, mutta päivittely on varmaan terapeuttista.


Pakko purkaa katkeroituneita tuntojaan...
Jos siis veikkaat pelin tulokseksi 2-1 ja voittomaali tulee viimeisellä sekunnilla, niin kyllä se kyrsii. Eri asia olisi siis jos toinen joukkue olisi ottelussa päässyt jo aiemmin 2-0 johtoon, silloinhan veto on jo siinä vaiheessa mennyt pipariksi, läskiksi ja päin ahteria.
Miksiköhän se viime hetken maali sattuu aina tärvelemään kupongit? Miksei edes yksi niistä viime hetken maaleista voisi olla se, jonka ansiosta kuponki osuisi...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös