PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Eilisen kaltaiselle Bluesille Jokerit hävisi Espoossa kaksi kertaa; helvetin kovaa tsemppaavalle jengille. Jokerit ei siis hävinnyt millekään ylivoimaislle pelikirjalle vaan kovalla asenteella pelaavalle kotijengille, joka laittoi kaiken peliin vaihdosta toiseen.

Bluesin kannalta täysin ansaitsematon tappio ja huonompi juttu, että se tuli nimenomaan pitkän jatkoajan jälkeen. Kärpät saa väkisinkin fyysisen edun itselleen tälläisten maratoonien jälkeen, enkä usko torstain matsin Espoossa tulevan enää olemaan samanlaista Bluesin dominointia.

Huomenna Bluesin on saatava varsinkin ylivoimalla laukauksia Tarkkia kohti. Eilen niistä meni välillä 80% plekseihin ja Tarkki pääsi näin turhan helpolla.
 
Mies menee ja mies tulee ja mies vastaa itse kulkemisestansa.
- Koskela

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Yllättävän kovan jyrän alle Kärpät jäi. Koko peli tuntui olevan vain viivytystaistelua. Blues onnistui tekemään jopa Kärppien yv-pelinkin tehottomaksi kovalla prässillään ja sitä ylivoimaa ainakin oli riittävästi.

Sääli sinänsä, että hyvä ottelu ratkesi tuohon Brücklerin imaisuun. Maalivahtipeli tuntuu Kärpillä olevan selvästi paremmassa kuosissa kuin Bluesilla, sillä Brückler on imaissut molemmissa finaaleissa yhden ja Tarkki taas on ollut maalillaan itse varmuus.
 
"Raumalla nähdään kierroksen kärkikamppailu, kun sarjakolmonen JYP isännöi vahvistunutta Lukkoa" - Jatkoaika-

Kirwa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, K-Laser, Hokki, Raahe-K
Playoff-kiekon ABC:

A) Maalivahti- ja puolustuspelaaminen
B) Hermokontrolli
C) Erikoistilannepelaaminen

A ja B kohdissa Kärpät vei eilen Bluesia mennen tullen. Maalivahtipelissä paremmuus ei jäänyt varmasti kenellekään epäselväksi. Hermokontrollissa näkyi taas Kärppien kokemus, kun Bluesin pelaajat tekivät selkeitä virheitä väärien vaihtojen, katsomokiekkojen ja ylivaarallisten, jäähyihin johtavien taklausten muodossa. Kärppien pelissä nämä virheet loistivat lähes täydellisellä poissaolollaan.

Erikoistilannepelaaminen oli molemmilla alivoiman suhteen kunnossa, mutta etenkin Kärppien ylivoima oli ponnetonta ja mielikuvituksetonta.
 
Oulu on paska kaupunni!
Suosikkijoukkue
Kärpät
Espoolaisteinien poroporoporo-avautumisista ja kenttäkuuluttajan epäurheilijamaisuudesta huolimatta käy aika paljon sääliksi Bluesia: onhan nuo pelaajat uskomattomia taistelijoita.
Mikä läppä tämä on? Ai että kuuluttajakoppi sentään espoolaisten puolella, vaikka tuomarit, onnetar, maalivahtien suojelupyhimykset ja puoli Suomea ei.
 

Jupi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, ManU, Napoli, Oulun futissekoilu
Käsittämätön peli. Alkaa tuntua että Nokka-Jalosen ajan on tosiaan jo korkea aika päättyä. Kuinka monta pitkää kiekkoa voi yhdessä pelissä heittää? Laskiko kukaan kuinkan monta kärppä-avausta jäi ekaan karvaajaan? Näytti välillä niinkuin vierasjoukkue ois päättänyt kävellä koko matsin ajan. Todellista antikiekkoa, jota ei ole mukava katsoa. Ainoa hyvä asia koko pelissä oli lopputulos. Ilman Tarkkia peli olisi loppunut jo varsinaisella peliajalla.

Käsittämätöntä on myös tämä keskustelu loukkaantumisista yms. Jos pelaaja menee päin laitaa ja jää kentälle makaamaan/päästä valuu verta, on hän yleensä oikeasti loukkaantunut. Ei liene Kärppienkään vika jos vastustaja saa näistä pelirangaistuksia.

Hassu oli muuten myös Osalan kommentti että sarja alkaa kääntyä Bluesille (jos sen oikein ymmärsin). Eikö sarja ole 2-0 Kärpille. Uskon (tai ehkä toivon) että keskiviikkona nähdään pirteämpi Kärpät. Sarjahan on vielä täysin auki toki.
 
Optimisti ei opi

Telaketju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mikä läppä tämä on? Ai että kuuluttajakoppi sentään espoolaisten puolella, vaikka tuomarit, onnetar, maalivahtien suojelupyhimykset ja puoli Suomea ei.
Yleinen käytäntö on, että kenttäkuuluttaja saa hehkuttaa vaikka täysin palkein omien onnistumisia -- sehän vain luo fiilistä ja on osa kiekkokulttuuria. Sen sijaan kuuluttajan pitää ilmoittaa mm. tuomioiden sisältö asiallisesti sääntökirjankirjan mukaisina, eikä värittää niitä puuttumalla syihin tai seurauksiin. Yleisöllä on täysi oikeus painostaa tuomareita, mutta se ei ole oikein, että yksi henkilö alkaa kymmenien kaiuttimien välityksellä tehdä samaa. Tässä menee se raja, jota perinteisesti ei ole ylitetty. En tiedä onko asiasta mitään erityisiä sääntöjä olemassa. Luulempa, että kysymyksessä on kirjoittamaton sääntö.
 
"The Flat Earth Society has members all around the globe" – A tweet by the Flat Earth Society
"Say that again, but slowly" - Friendly Atheist responding

Powerplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Jokerit, NHL
Hehe, huomaa että Espossa ei mestaruuksilla olla paljoa viimeaikoina juhlittu. Se on AIVAN sama mikä on tyyli kun voitosta taistellaan. Jos Kärpät menee ja vie mestaruuden niin ketä kiinnostaa miten se mestaruus tuli kun kuplivaa juodaan ja "poikaa" nostellaan.. Te voitte heinäkuussa ihan rauhassa vedellä tumppuun ja miettiä kuinka hyvin Blues peliä pyöritti mutta jos mestaruus on aina mestaruus.
Toki Kärpät on vielä kaukana mestaruudesta mutta parempi 2-0 kuin 0-2.
Älä manetyttö höpötä. Blues on voittanut mestaruuksia vaikka kuinka paljon viime vuosina.
 
Kyllä paskasta kakun saa

manemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Eikö maalivahtipelin pitänyt olla Kärppien heikkous ja kompastuskivi ? Toki eilinen matsi oli Tarkille "helpompi" kuin sinisten veskarille koska kokoajan oli tasaisesti töitä mutta siitäkin huolimatta.. Tarkki on ollut Bruckleria parempi finaaleissa (tähän saakka).

Kovakuntoisia ovat Bluesin pelaajat jos jaksavat vielä painaa (ehkä viisikin matsia) täysillä. Toki henki on joukkueessa kova ja energiaa riittää mutta JOS Kärpät dominoi huomista peliä niin rupeaako väsymys näkymään Bluesin leirissä ?

Sellanen fiilis on että Blues pelaa tällähetkellä osaamisen ja jaksamisen "ylärajoilla" kun taas Kärpillä on vielä paljon parannettavaa. Se on toisaalta positiivista, jos me paskallakin pelillä johdetaan 2-0 niin mitä tapahtuu jos joukkue saa itsestänsä kaiken irti ?

Perverssi tilanne. Kärppien suoraa 4-0 voittoa toivotaan mutta toisaalta toivois että Blues voittais sen yhden niin pääsis Raksilaan lauantaina.. Plaah..
Huomenna voitto, perjantaina sinisille "tilastovoitto" ja lauantaina Raksilassa mestaruus, se ois jo jotain =D

Ja Espoolaisille itkupilleille tiedoksi että tuo hymiö tarkoittaa sitä että kaikkea ei kannata ottaa niin vakavasti. Sitä huumoria, ymmärrättehän ? Pakkohan tuo on mainita ettei joku vellihousu rupea taas puhumaan siitä kusen nousemisesta korvien väliin..
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sen sijaan kuuluttajan pitää ilmoittaa mm. tuomioiden sisältö asiallisesti sääntökirjankirjan mukaisina, eikä värittää niitä puuttumalla syihin tai seurauksiin. Yleisöllä on täysi oikeus painostaa tuomareita, mutta se ei ole oikein, että yksi henkilö alkaa kymmenien kaiuttimien välityksellä tehdä samaa.
Siis ei helvetti, menikö ko kaveri todellakin tähän? Uskomatonta. Kyllä on kaikki keinot käytössä, heh, seitsemäs kenttäpelaaja mukana hengessä. Kiekkokulttuuria kerrakseen. On pannu tosiaan kovilla siellä Espoon suunnassa, jos tällaiseen sätkimiseen pitää sortua.

Ihan vakavissaan: millä tavalla kuuluttaja komentoi tuomioita, jos tosiaankin niin teki?
 

Host

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Heimon Breams ja Suomenniemen Urheilijat
Olipahan siinä jääkiekko-ottelua kerrakseen. Bluesin pelaajat sikailivat kaksi Kärppäpelaajaa sairaalakuntoon - ilmeisesti yrityksenä lopettaa Mikkolan kiekkoura?

On oikeus ja kohtuus että se lämäri meni maaliin, muu tulos olis ollu oikeusmurha ja sen tietää jokainen espoolainenkin kun vain pettymykseltään voisi sen myöntää. Bluesin antijääkiekko roiskimisine, neiteilyineen ja sumputtamisine ei oikeuttanutkaan mihinkään muuhun, aktiivisempi ja parempi joukkue voitti.

Länsimetrokin saapuu Espooseen ennen poikaa, vaikka molempiin hankkeisiin käytetään saman verran rahaa.
Tsiisus mikä kommentti, miten kukaan voi väittää että aktiivisempi joukkue voitti??? Kärpoien peli oli kaikkea muuta kuin viihdyttävää katseltavaa, raukat oli ihan paska lahkeessa n. 80 minuuttia pelistä, tuo voitto jos mikä olisi kuulunut Bluesille! Itse en kannata kumpaakaan ko. joukkueista, joten puolueellinen en ole, ja olihan tuo ratkaisumaali niin sairasta tuuria kuin ikinä voi olla, ehdottomasti väärä joukkue voitti, jos katsotaan vain ja ainoastaan eilistä pelitapaa. Ja tuo Pesonen on niin pelle ettei kukaan, runkosarjassa filmas jäähyjä vastustajalle miltei joka pelissä, ja nyt menee tekemään tuollaisen raukkamaisen potkun, miehet heittää hanskat jäähän ja vetää turpaan, täytyy Bluesin miehien muistaa että kun alkaa matsaamaan Pesosen kanssa, niin silloin heitetään kypärät pois, ja revitään tukasta!
 
"Mikä ei tapa, niin se ainakin sattuu saakelisti"

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Tsiisus mikä kommentti, miten kukaan voi väittää että aktiivisempi joukkue voitti???
Otetaan vaan ihan rauhallisesti siellä kesälomalla.

Paremmalla ylivoimapelillä peli olisi ratkennut jo aiemmin, siihen pitää Jalosen poppoon panostaa huomiseksi.
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
En tiedä onko täällä mainittu kun en jaksa ruveta kahlaamaan koko ketjua läpi, mutta pelissä olleena särähti kyllä korvaan kenttäkuuluttajan todella alhainen taso.

Oikeasti, kait noissa kuulutushommissakin jotkut säännöt on miten saa kuuluttaa ja miten ei?

Esim. Bluesin Lehtosen sukellusjäähy jotenkin näin: J-P Laamanen 2 min koukkaamisesta jne...ja tästä johtuen Blues Mikko Lehtonen 2 min sukelluksesta. Miten niin se sukellus johtui Laamasen koukkaamisesta? Pikemminkin päinvastoin.
Noniin, tuo kertoo kaiken tasostasi. Useammatkin kärppäfanitkin ovat todenneet että koukkausjäähy oli tulossa joka tapauksessa, ei olisi tarvinnut edes tuota tehostusta siihen. Todellakaan Lehtosen hyppy ei vaikuttanut muuhun kuin että Favorin sai tilaisuuden antaa munaton tuomio.

Toinen tapaus Kähkösen ulosajoon johtaneessa tilanteessa: Ja sitten seuraava mies ulos, Blues Toni Kähkönen 5 min...jne. Tuostakin kuulutuksesta paistoi kyllä melko räikeästi läpi jonkinlainen psyykkaus tai turhautuneisuus tuomareiden suuntaan.

Toivonpa todella että tuosta ripitetään kuuluttajaa ennen seuraavaa matsia. Kuuluttajan pitää kuitenkin pystyä olemaan asiallinen oli peli minkälainen tahansa.
Voi voi, onko jo kuuluttajakin teitä vastaan. Kyllä teitä nyt sorsitaan. Ensin itketään TV-selostajista, nyt kenttäkuuluttajista. Seuraavaksi kai siitä että halliyleisökin - GASP - kannatti omiaan!

Kai tää on sitä Oululaista "jääkiekkokulttuuria".
 
Ceterum censeo Matikainen terminatur.

Sakarias

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL
Mitäpä tähän sanois... Bluesin peli, mutta jos tuommoisella hallinnalla ei peliä voita niin voivat syyttää siitä vain itseään. Ei se Kärppien vika ole jos Bluesille voitto ei kelpaa vaikka sitä kuinka tarjottiin.
 
Tuomareista on taas nuristu aika paljon.. Eilenhän selkeästi annettiin tehdä kutakuinkin mitä lystää. Eikä se linja selkeästi Kärppiä suosinut, vaan molemmat joukkueet hyödynsivät säännöttömyyttä aikalailla. Kärppien esimerkkejä on otettu esille, mutta kyllä siellä sinipaidoissakin osattiin, mm. kolmannessa erässä, kun Kuoppala teki oppikirjamaisen kiekottoman estämisen oman maalin takana, kun kärppä oli tulossa karvaamaan. Ahteri eteen, kärppä jäihin ja Alanko(?) pääsi lähtemään rauhassa kiekon kanssa.
Estämisiä, koukkuja, kamppeja, korkeita mailoja, kiinnipitämisiä meni läpi puolin ja toisin jatkuvasti. Tää on nyt sitä playoff-kiekkoa.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Voi voi, onko jo kuuluttajakin teitä vastaan. Kyllä teitä nyt sorsitaan. Ensin itketään TV-selostajista, nyt kenttäkuuluttajista. Seuraavaksi kai siitä että halliyleisökin - GASP - kannatti omiaan!

Kai tää on sitä Oululaista "jääkiekkokulttuuria".
Älä viitsi näyttää typeryyttäsi kaikelle kansalle. Sitä itkua ja vikinää on tullut pääasiassa sieltä teidän suunnasta: väärin kannatettu ja väärin voitettu, tuomaritkin olivat Kärppien puolella jne. Itkekää vain lisää, saatte eilisen voiton tuntumaan vieläkin paremmalta. Toivottavasti myös Nelosen tiimi nielee katkeraa tappion kalkkia vielä kahdesti tänä keväänä.

Hyvä vain että joskus tuomarilla on munaa antaa se filmikakkonen kun noita järkyttäviä loikkia tehdään.
 

Powerplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Jokerit, NHL
Älä viitsi näyttää typeryyttäsi kaikelle kansalle. Sitä itkua ja vikinää on tullut pääasiassa sieltä teidän suunnasta: väärin kannatettu ja väärin voitettu, tuomaritkin olivat Kärppien puolella jne. Itkekää vain lisää, saatte eilisen voiton tuntumaan vieläkin paremmalta. Toivottavasti myös Nelosen tiimi nielee katkeraa tappion kalkkia vielä kahdesti tänä keväänä.

Hyvä vain että joskus tuomarilla on munaa antaa se filmikakkonen kun noita järkyttäviä loikkia tehdään.

Joo olispa kerrankin munaa, mutta sitten se annetaan vielä väärään paikkaan.

Ollaan nyt vaan siellä tyhjässä suomessa ihan hissukseen ja toivotaan, että Blues väsyis. Saattaa käydä niin, että sarja kääntyy ja silloin syytä voi käydä etsimässä vielä sieltä nelosen tiimistä.
 
Kyllä paskasta kakun saa

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Joo olispa kerrankin munaa, mutta sitten se annetaan vielä väärään paikkaan.
Käyhän katsomassa tuolta jäähy-ketjusta tuo linkki Lehtosen hypystä. Oli kyllä eräs kauden hienoimmista loikista. Jäähyjä jäi viheltelemättä puolin ja toisin varsinkni jatkoerissä, linja vaihteli kesken pelin törkeästi. Silti tuomarointiin peli ei ratkennut.


Bluesille tarjottiin voittoa, ei kelvannut. Kärpät tuli ja ratkaisi. Kärppien puolustamistahto oli korkealla tasolla.
 
"I had an opinion that didn't matter"

Kirwa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, K-Laser, Hokki, Raahe-K
Noniin, tuo kertoo kaiken tasostasi. Useammatkin kärppäfanitkin ovat todenneet että koukkausjäähy oli tulossa joka tapauksessa, ei olisi tarvinnut edes tuota tehostusta siihen. Todellakaan Lehtosen hyppy ei vaikuttanut muuhun kuin että Favorin sai tilaisuuden antaa munaton tuomio.
Lehtosen hyppy vaikutti tasan siihen, että Favorin sai todellisen perusteen antaa Lehtoselle rangaistus filmaamisesta.
Voi voi, onko jo kuuluttajakin teitä vastaan. Kyllä teitä nyt sorsitaan. Ensin itketään TV-selostajista, nyt kenttäkuuluttajista. Seuraavaksi kai siitä että halliyleisökin - GASP - kannatti omiaan!

Kai tää on sitä Oululaista "jääkiekkokulttuuria".
Jäitä hattuun siellä Espoossa. Tällainen räkyttäminen ja yleistäminen yksittäisen kommentin perusteella on lähinnä säälittävää ja kertoo ainoastaan Sinusta enemmän kuin mistään muusta.
 
Oulu on paska kaupunni!

Ottomaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit forever ja muulloin HIFK
Tuomareista on taas nuristu aika paljon.. Eilenhän selkeästi annettiin tehdä kutakuinkin mitä lystää. Eikä se linja selkeästi Kärppiä suosinut, vaan molemmat joukkueet hyödynsivät säännöttömyyttä aikalailla. Kärppien esimerkkejä on otettu esille, mutta kyllä siellä sinipaidoissakin osattiin, mm. kolmannessa erässä, kun Kuoppala teki oppikirjamaisen kiekottoman estämisen oman maalin takana, kun kärppä oli tulossa karvaamaan. Ahteri eteen, kärppä jäihin ja Alanko(?) pääsi lähtemään rauhassa kiekon kanssa.
Estämisiä, koukkuja, kamppeja, korkeita mailoja, kiinnipitämisiä meni läpi puolin ja toisin jatkuvasti. Tää on nyt sitä playoff-kiekkoa.
Samaan kiinnitin itsekin paikanpäällä huomion eli tuskin oli kenellekään yllätys että tuomarit laskivat vain lähes kuolleet Jokisen, Mikkolan ja Bambi-Lehtosen ;) Muut jäähyt lipsahtivat sitten tuomareilta enemmän tai vähemmän vahingossa. Linja suosi jonkin verran enemmän Kärppiä mutta kyllä siellä meni Bluesin rikkeitä paljon läpi mm. se selvä karvaamaan tulleen Aarnion? estäminen.

Aina tuomareiden linja tuntuu suosivan jompaa kumpaa joukkuetta mutta sen taakse ei voi vetäytyä jos ei tee paikoistaan maaleja. Ja eilenkin Bluesin jäähyt olivat vain sille eduksi kun Kärppien peli meni enemmän tai vähemmän vituiksi Flegu-Hyvösen ja Pesosen sählätessä ylivoimalla. Olisi luullut, että Blues olisi saanut kunnon hulinan päälle jäähyvtappojen jälkeen mutta pyöritysten päätteeksi kunnon maalintekopaikoille ei hirveästi päästy mellastamaan.

Täytyy erikseen mainita vielä Hyvönen kun hänen pelinsä muistutti eilen Jokeri-aikojen Flegua: mikään ei kiinnostanut, ei edes vaihtoontulo ja syötöt napsahtelivat kivasti Bluesin miehien lapaan ja nämä sitten nopeisiin vastahyökkäyksiin.

Ihmettelen vähän, että Jalosella oli malttia pitää hyvin pelannut Kärppien neloskenttä pimennossa ja antaa vain vähän peliaikaa. Mutta ilmeisesti tämän kentän sumppupuolustus ei ole niin korkealla tasolla kuin muiden kenttien.
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Onko niitä muitakin?
Harmittava lopputulos hyvän taistelun jälkeen. Täältä respectit espoolaisille. Blues on näissä pleijareissa vihdoinkin ansainnut jääkiekkojoukkueen statuksen. Niinpä lupaankin olla jatkossa kirjoittamasta tänne mitään merkanttikiekosta yms.

Etenkin Raju-Erkin peliä on ilo seurata. Mies kompensoi, miten sen nyt kauniisti sanoisi, melko rajallista taitotasoa aivan uskomattomalla asenteella ja yrityksellä. Eilisen perusteella, vaikka sinänsä Kärppien pelityyliä diggaankin, hyppään tässä sarjassa Bluesin bandwagoniin.
 
Kuu Kiurusta konkurssiin, Marinista ei minuuttiakaan.
(wanha suomalainen sananlasku)

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ollaan nyt vaan siellä tyhjässä suomessa ihan hissukseen ja toivotaan, että Blues väsyis. Saattaa käydä niin, että sarja kääntyy ja silloin syytä voi käydä etsimässä vielä sieltä nelosen tiimistä.
Luulen että koko Suomi odottaa että Blueskin voittaisi. Oulussa on maha täynnä joten olisi lajin kannalta parempi että tänä vuonna ei mentäisi ainakaan 4-0 kultaan Kärppien toimesta.

Eilen voittoa yritettiin antaa Bluesille, ei vain onnistunut. Omia maaleja vissiin pitäisi ruveta tekemään? Kärpiltä surkea esitys ja olen todella yllättynyt että sillä otettiin voitto. Jos Kärpät haluaa vielä voittoja ottaa niin nyt pitää ryhdistäytyä.

EDIT: niin ja en laittaisi sitä minkään itkun piikkiin jos sanoo kommentaattorin olleen puolueellinen. Ihmisiä hekin ovat ja kai sitä saa jomman kumman puolella ollakin? Ei Blues-myönteisyys mitään häirinnyt, itse vain ihmettelin esim sitä että Mikkola saa kovan selkätaklin (eikä pelaa loppuottelussa), pilleri pyörähtää päässä kun lentää huonosti laitaan jne. Niin Grönmann sanoo että "miksei Mikkola luistele itse kentältä pois?".
 
Ultrat ovat erilaisia ... Kun he jakavat yhden sämpylän neljän hengen kesken nääntymisen partaalla, silloin he ovat onnellisia. (Ultras Jokerit)

Ottomaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit forever ja muulloin HIFK
Noniin, tuo kertoo kaiken tasostasi. Useammatkin kärppäfanitkin ovat todenneet että koukkausjäähy oli tulossa joka tapauksessa, ei olisi tarvinnut edes tuota tehostusta siihen. Todellakaan Lehtosen hyppy ei vaikuttanut muuhun kuin että Favorin sai tilaisuuden antaa munaton tuomio.
Kai tää on sitä Oululaista "jääkiekkokulttuuria".
Kyllähän tuo Lehtosen hyppy oli niin räikeä kuin olla ja voi ja selvä jäähyn paikka eli otahan ne värilasit pois silmiltä! Onko se Espoolaista jääkiekkokulttuuria kun paareilla poisvietävälle kiekkoilijalle buuataan ja vihelletään? Jos on niin kyllä siinä olisi vähän parantamisen varaa. Onneksi Bluesin pelaajat olivat sentään fiksumpia ja esim. Alanko kävi osaaottavasti kopauttamassa mailalla Mikkolaa kun tätä vietiin paareilla pois.
 

Powerplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Jokerit, NHL
Luulen että koko Suomi odottaa että Blueskin voittaisi. Oulussa on maha täynnä joten olisi lajin kannalta parempi että tänä vuonna ei mentäisi ainakaan 4-0 kultaan Kärppien toimesta.

Eilen voittoa yritettiin antaa Bluesille, ei vain onnistunut. Omia maaleja vissiin pitäisi ruveta tekemään? Kärpiltä surkea esitys ja olen todella yllättynyt että sillä otettiin voitto. Jos Kärpät haluaa vielä voittoja ottaa niin nyt pitää ryhdistäytyä.

EDIT: niin ja en laittaisi sitä minkään itkun piikkiin jos sanoo kommentaattorin olleen puolueellinen. Ihmisiä hekin ovat ja kai sitä saa jomman kumman puolella ollakin? Ei Blues-myönteisyys mitään häirinnyt, itse vain ihmettelin esim sitä että Mikkola saa kovan selkätaklin (eikä pelaa loppuottelussa), pilleri pyörähtää päässä kun lentää huonosti laitaan jne. Niin Grönmann sanoo että "miksei Mikkola luistele itse kentältä pois?".
Ei teidän tarvitse omia maaleja tehdä. Vaihdetaan veskareita ja me ruvetaan ampumaan kohti siniseltä...

Se on totta, että nelosen tiimi ei ole kaikkein paras kommentoimaan näitä otteluita - pitihän se Tarkkikin välillä Jokereita pystyssä :)
 
Kyllä paskasta kakun saa

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Sori modet offista.

Se on totta, että nelosen tiimi ei ole kaikkein paras kommentoimaan näitä otteluita - pitihän se Tarkkikin välillä Jokereita pystyssä :)
Nelosen kiekkotiimi alkaa todellakin notkua. Ei jaksa enää oikein edes naurattaa tuo nallekarhu-Henrikssonin ikioma Samettiääni-Alkio. "Arti Laatikainen", "Jokerit", yms. turhan päiväiset sumputukset. Toki pesee plussapallot, mutta siihen nyt ei paljoa vaadita.
 
Jarkko Ruutu - Pirullinen Jokeri
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy